- Poruka
- 9.400
Kiza uhapsen 15.9.2017
24 i 10 =34=7
Usao u Zadrugu
6.9.2017
15 i 10=25=7
Izmedju 15 i 6 je 9 dana
24 i 10 =34=7
Usao u Zadrugu
6.9.2017
15 i 10=25=7
Izmedju 15 i 6 je 9 dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potraga zvanicno krenula u 23h .pronadjena u 12 h sutradan ,to je 13 ,,,,gde god covek dodirne svuda iskacu najveci i najjaci okultni satanski brojevi....sto se mene tice moje nedoumice su razbijene ,ona je ritualno zrtvovana ,a vi pricajte sta hocete
slažem se, ali da su u tome ucestvovali Marjanovici, valjda je logično da bi ih štitili a ne napadali od samog početka? .... našli bi nekog narkomana, poturili ubistvo, ali ne.... satanizovanje porodice i ovaj morbidni reality traje godinu ipo dana. Zašto?
nisi mi odgovorio na pitanje. Složili smo se da je ritualno ubistvo, ako su Marjanovici ucesnici valjda je logično da ih štite, s ne napadaju?Kako god neko iz vrha je umesan
- - - - - - - - - -
Zlocin je definitivno ritualan
razmišljam zašto je ubica skinuo jeleni duks i patike, ali nemam dobar odgovor
telo je bačeno u vodu da bi se sakrilo počinjeno delo od slučajnih prolaznika neposredno po ubistvu ali su delovi odeće ostavljeni upravo pored tog mesta da bi policija kasnije mogla da pronađe telo...
ne u ovom slučajuŽivotno osiguranje može biti motiv za ubistvo
nisi mi odgovorio na pitanje. Složili smo se da je ritualno ubistvo, ako su Marjanovici ucesnici valjda je logično da ih štite, s ne napadaju?
Z.M bi bilo dobro i 25.000eu
Nije to motiv.
Cak i da je umesan ,a ovi sto ih napadaju su kao"pozitivci" ,nista nisu bolji od ubica ,,,obicni smradovi i jedni i drugi....mada sumnjam da su ovi cisti sto ih napadaju?!!!