Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hahah dobro.

Samo sam hteo reći da bi bilo dobro bar 2 ili 3 veštaka da rade

Sto manje ljudi to bolje ,sta mislis o tome?

Da preformulisem sto je manje ljudi upetljano to bolje

- - - - - - - - - -

Trump blokira otvaranje fajlova ,,,cim FBI I CIA narede nema zezanja,,zato sto su oni upetljani u ubistvo Kenedija,,,ali dobro cika Trump hteo ali.,.

Kažu jedan od ključnih dokaza je 3 mobilni telefon

Ako im je to dokaz ,onda oni stvarno nemaju nista

- - - - - - - - - -

A ako su drugi umesani ,onda mislim da njega nece da diraju

- - - - - - - - - -

Verujem da ima postenih ljudi u Sudstvu ,ali je njihova snaga slaba,verujem da ima i u policiji ,isto su oni nemocni ,jer da su mocni ovo bi odavno bilo reseno i ne bi se pravio Trumanov show

To što mi znamo,a verovatno ima još dokaza koje mi nećemo znati.

U drugim državama 1 dokaz je dovoljan

Ja sam ti napisao gore sta i kako,da je Sudstvo ,Tuzilastvo ,Policija ,..Nasa ,ovo ne bi bilo dozvoljeno ,ovo se ne bi radilo sto se radi!

- - - - - - - - - -

Mi imamo "nase ljude" ,ali oni su slabi ,nemocni

- - - - - - - - - -

U drugim normalnim drzavama ovo ne bi bilo dozvoljeno da se radi,valjda sada razumes

Moguce je da ne lazu za telefon u smislu da u telefonu postoje slike Jelene, Zorana, Jane, da postoji i slika spomenika koji je Vladimir slikao verovatno iz nekih tehnickih razloga, a vezano za izgled spomen ploce, neke radove itd... Ono sto je laz, a to je da je taj telefon neki bitan dokaz... To stvaraju mediji.. Telefon je skoro pa beznacajan, zato je i njegov sadrzaj isplivao u javnost koja ga mistifikuje....

Poslednja izmena:
Sta su Nenade radlli 2 godine skoro kada sada "cekaju"podudaranje ,,,?!Podudaranje cega ,,,?!

Sisali ovce mozda?!

- - - - - - - - - -

Citiram još većeg stručnjaka:Ubistvo Jelene je obučeno čitano,nije profesionlano,lično neverujem da se policija igra sa slučajevima.Te priče da je Z.M namešten su laž

Pa jos su umesani u tome je i poenta svega i to mnogi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back