Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Veštačenje posle godinu i po
Viši javni tužilac je tek 25. septembra ove godine, godinu i po nakon ubistva, izdao naredbu da se izvrši prostorno i vremensko veštačenje mobilnih telefona Marjanovića i njihova komunikacija, kao i veštačenje snimaka sa sigurnosnih kamera:
- mobilni telefon Zorana Marjanovića
- mobilni telefon Vladimira Marjanovića
- mobilni telefon Miloša Marjanovića
- mobilni telefon Uroša Marjanovića
- mobilni telefon Jelene Marjanović
- kamera u Ulici put za Crvenku
- kamera u Ulici borčanskih žrtava 1914.
- kamera pored stadiona u Crvenki
- kamere u autobusima na liniji 104

Poslije godinu i vise se ovo radi?
O cemu mi uopste pricamo?
Ovo mi je takodje neobjasnjivo?
To ide u prilog u govorkanjima (podrska)da je predmet u fioki i da M imaju veze u policiji!

Znači tvrdiš da krv iz potiljka ne mora da prska, nego da curi. A da je bilo krvi na nasipu i da kapljice na travi. Ako su bile kapljice onda je krv prskala...
i ako je krv iscurela bilo bi mnogo krvi, ne samo ono sa slike koje je verovatno mesto gde je ležala kada su je izvukli iz kanala.

Njoj je lobanja bila probijena na više mesta, moralo je biti više krvi.

Krvi i prskanja je bilo taman koliko je ostalo u travi i na zemlji, veci deo krvi iscureo je u kanal, neki je upio gornji deo trenerke kao i odeca, neki zemlja, mnogo toga su i istrazitelji sakrili od javnosti... Takodje tu je i pramenje kose otpalo prilikom udaranja(ne verujem puno, ali neke vlasi sigurno da)...

Poslednja izmena:
Nenad988 :
danas 13:02
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Daj mi i jedan dobar razlog zašto bi neka služba krtica ubila Jelenu,ako mi daš baš baš validan dobar razlog+dokaz onda OK

Ja to nisam nigde napisao ,to ti izvrces ,mastas ili sta vec???
Ili mi podmeces

- - - - - - - - - -

Veštačenje posle godinu i po
Viši javni tužilac je tek 25. septembra ove godine, godinu i po nakon ubistva, izdao naredbu da se izvrši prostorno i vremensko veštačenje mobilnih telefona Marjanovića i njihova komunikacija, kao i veštačenje snimaka sa sigurnosnih kamera:
- mobilni telefon Zorana Marjanovića
- mobilni telefon Vladimira Marjanovića
- mobilni telefon Miloša Marjanovića
- mobilni telefon Uroša Marjanovića
- mobilni telefon Jelene Marjanović
- kamera u Ulici put za Crvenku
- kamera u Ulici borčanskih žrtava 1914.
- kamera pored stadiona u Crvenki
- kamere u autobusima na liniji 104

Poslije godinu i vise se ovo radi?
O cemu mi uopste pricamo?
Ovo mi je takodje neobjasnjivo?
To ide u prilog u govorkanjima (podrska)da je predmet u fioki i da M imaju veze u policiji!
Ma ovde nesto debelo nije u redu

Krvi i prskanja je bilo taman koliko je ostalo u travi i na zemlji, veci deo krvi iscureo je u kanal, neki je upio gornji deo trenerke kao i odeca, neki zemlja, mnogo toga su i istrazitelji sakrili od javnosti... Takodje tu je i pramenje kose otpalo prilikom udaranja(ne verujem puno, ali neke vlasi sigurno da)...

Sve je to ok ali odbrana ce ici na obaranje optuznice zbog nepronalazenja krvi na njemu. Ili propustanja pronalazenja.

"Puca "on vec 2 godine ,polako

- - - - - - - - - -

Vlastodrzci sami sebe demantuju ovde ,kao i njihovi fanovi

- - - - - - - - - -

Bas ti taj momak ima petlje,,,zato i propadamo ,i ovde smo gde smo

- - - - - - - - - -

Samu sebe demantujes ,ocigledno je da se boji ,,,i ja se bojim ,,,ali samo Boga Gospoda i Njegove Pravde.

Ono što moram da objasnim je da je normalnom čoveku, malo starijem, koji nije baš upućen u kompjutersku tehnologiju, činjenica da neko ugasi profil koji nije imao nikakve aktivnosti, samo na osnovu toga što je sa tog istog kompjutera komentarisano nešto što ne treba, otprilike isto kao da mu je neko ušao u sobu bez kucanja, kroz zid. Normalno da mu nije svejedno, normalan muškarac za sukob i odnos napada i odbrane smatra samo onaj licem u lice.
Mi malo razgovaramo o ovom slučaju, a puno nas iz mog okruženja je shvatilo o čemu se radi kada su uveli Jelenino dete u reality na nacionalnoj televiziji, ja sam upalila da gledam pošto me je mama zvala, kaže upali vidi ona nije mogla da veruje. To je bila poruka narodu da ni jedna institucija u ovoj državi ne radi. Ni Ministarstvo Unutrašnjih poslova, ni sud, ni tužilaštvo, ni Centar za socijalni rad, dalje da ne nabrajam. U principu, ubiće vas, nikog nije briga, živeo reality.

Sve je to ok ali odbrana ce ici na obaranje optuznice zbog nepronalazenja krvi na njemu. Ili propustanja pronalazenja.

Advokati kazu da je on nevin sto se tice nasipa ,,,i da njima naravno nije u interesu da se nadje ubica/e,neka policija to radi ,to je njihov posao.

To je vazan momenat ,"nevin sto se tice nasipa" ,a sta cemo za ostalo?

- - - - - - - - - -

Spasić je dobar agent bio ali mu nije mesto u ovom slučaju

Ono što moram da objasnim je da je normalnom čoveku, malo starijem, koji nije baš upućen u kompjutersku tehnologiju, činjenica da neko ugasi profil koji nije imao nikakve aktivnosti, samo na osnovu toga što je sa tog istog kompjutera komentarisano nešto što ne treba, otprilike isto kao da mu je neko ušao u sobu bez kucanja, kroz zid. Normalno da mu nije svejedno, normalan muškarac za sukob i odnos napada i odbrane smatra samo onaj licem u lice.
Mi malo razgovaramo o ovom slučaju, a puno nas iz mog okruženja je shvatilo o čemu se radi kada su uveli Jelenino dete u reality na nacionalnoj televiziji, ja sam upalila da gledam pošto me je mama zvala, kaže upali vidi ona nije mogla da veruje. To je bila poruka narodu da ni jedna institucija u ovoj državi ne radi. Ni Ministarstvo Unutrašnjih poslova, ni sud, ni tužilaštvo, ni Centar za socijalni rad, dalje da ne nabrajam. U principu, ubiće vas, nikog nije briga, živeo reality.

Nesto slicno sam i ja postovao kao ti sada...i neki ozbiljniji novinari su slicno razmisljali

Pametno zbori!

"Stanković bi morao imati na osnovu standarda kriminalističke forenzike za slučajeve leševa u vodi, veoma jake dokaze, da je ubistvo izvršeno na nasipu. Takvi se dokazi, su na osnovu njegovog skrivanja nalaza, nedavanja izjava o dokazima, mogu smtarati unapred kao veoma slabim. Ubistvo van nasipa i dovoženje i ostavljanje tela u vodi je sasvim ravnopravni, šta više na osnovu ostalih dokazanih činjenica - veovatniji tok realnih dešavanja. Travčica u disajnim organima, ako dokaz da je žrtva bila još živa kada je pala u vodu, nije dokaz. Ista travčica je mogla pordreti i nakon bacanja već mrtvog tela (bez disajnih funkcija u vodu). Zato je čudno da se institucionalni deo istrage bazira na verziji koja nema dovoljno uporišta, a odbacuju se nekritički i bez osnova ostale indicije i dokazi o ubistvu van nasipa. Ukratko, Stanković ne može dokazati da ubistvo nije izvršeno van nasipa, jer se postavlja sledeće pitanje, zašto se dokazi za ubistvo na nasipu kriju godinu dana, a iznose samo tvrdnje - verovanja više, da je izvršeno na nasipu i ko onda zapravo manipuliše i izbegava vođenje celovite istrage. I zašto? >>Naglasava da je patolog Stankovic potvrdio ubistvo na nasipu<<"

"Za smrt u vodi nastalu davljenjem ima veoma malo validnih medicinsko-pravnih dokaza, jer su pdokazi između smrti van vode i kasnijeg dolaska leša u vodu i slučaja nastupanja smrti davljenjem veoma osteljivo polje sudske medicine i time validnih dokaza. Postoji jedan, penaste gljivice oko usta i nosa kao jedan od bitnih mogućih dokaza nastupanja smrti davljenjem u vodi. Travka koja se spominje nije taj dovoljni dokaz, šta više postaje problematičan, jer niko ne spominje PENASTE GLJIVICE oko usana i nosa žrtve kao mogući pouzdaniji dokaz nastupanja smrti davljenjem u vodi. Da li je uopšte izvršena naliza ovog spoljnjeg dokaza, da li su izvršene ostale analize radi utvrđivanja mesta i uslova nastanka smrti, udarci - telesne povrede glave i davljenje, ili samo udarci..."

A sta je sa vodom koje je moralo biti u zelucu da je ubijana u kanalu?

Upravo to...
Postavlja se pitanje - A zasto Željko Mitrovic nije uhapsen zbog uznemiravanja javnosti?!

Nije Zoran sam od sebe dosao u sektaski rijaliti, niti mala Jana, vec ih je u sramotni rijaliti dovukao Mitrovic

I sad, ako je Zoran uhapsen zbog uznemiravanja javnosti, onda je trebao biti i Mitrovic!
Jer je on dao prostora tom amoralnom postupku da cak zloupotrebi i maloletno dete zarad rejtinga i ko zna kakvog jos ritualisanja pink sektaškog !

Isto tako i Maric....
I Maric je dao prostora Zoranu da uznemirava javnost i to jedno 5-6 puta ga pozivajuci u 2-3 razlicite emisije...

Ali ovo Mitrovicevo sektašenje sa "Zadrugom" i maloletnim detetom i to detetom zrtve... u rijalitiju za odrasle... je bilo nešto najbolesnije ikad vidjeno i u normalnom svetu verovatno nezamislivo...

...

Poslednja izmena:
Upravo to...
Postavlja se pitanje - A zasto Željko Mitrovic nije uhapsen zbog uznemiravanja javnosti?!

Nije Zoran sam od sebe dosao u sektaski rijaliti, niti mala Jana, vec ih je u sramotni rijaliti dovukao Mitrovic

I sad, ako je Zoran uhapsen zbog uznemiravanja javnosti, onda je trebao biti i Mitrovic!
Jer je on dao prostora tom amoralnom postupku da cak zloupotrebi i maloletno dete zarad rejtinga i ko zna kakvog jos ritualisanja pink sektaškog !

Isto tako i Maric....
I Maric je dao prostora Zoranu da uznemirava javnost i to jedno 5-6 puta ga pozivajuci u 2-3 razlicite emisije...

Ali ovo Mitrovicevo sektašenje sa "Zadrugom" i maloletnim detom i to detetom zrtve... u rijalitiju za odrasle... je bilo nešto najbolesnije ikad vidjeno i u normalnom svetu verovatno nezamislivo...

...

Slazem se u potpunosti.

Zivimo u propaloj drzavi. Nista me vise ne moze iznenaditi.
A monstrum koji je ubio Jelenu nece odgovarati.
Na kraju ce "dream team" "dokazati" da se ubila sama.
Eto kad moram ovako nesto da napisem.
Sramota, ali tako ispada...

Upravo to...

Isto tako i Maric....

Ali ovo Mitrovicevo sektašenje sa "Zadrugom" i maloletnim detetom i to detetom zrtve... u rijalitiju za odrasle... je bilo nešto najbolesnije ikad vidjeno i u normalnom svetu verovatno nezamislivo...

...

A zasto Zoka onda nije privedena zbog pretnji ,i zbog (navodnog ?!)ometanja policajaca na duznosti?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back