Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedini dokazi na osnovu kojih mogu da ga optuze i osude su materijalni... Predmet kojim je ubijena, materijalni tragovi na njoj , na mestu ubistva i na njemu... Price svedoka, slike, snimci sa kamera prodavnice, nepoklpanje u vremenu, njegov razgovor sa ljudima nakon dogadjaja, nepotpisane izjave u policiji, izjave u medijima, poligraf, pa cak i priznanje... Sve je to bukvalno NISTA i na osnovu toga covek ne moze da se osudi za tesko ubistvo, a tek ne moze covek koji ima dobar advokatski tim... Nadam se da imaju prave materijalne dokaze i tragove...

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...-sd-uskoro-cu-otkriti-sve-sto-znam-2017-10-28

S obzirom na naše okruženje i mentalitet našeg naroda, da li je bilo teško dokazati da Vi zaista radite svoj posao i da Vam materijalna strana posla nije jedini motiv?
Naš dosadašnji rad je u najmanju ruku bio materijalna strana. Odgovorno tvrdim da su stručnjaci koji rade u Centru za forenzička istraživanja možda i najbolji u Srbiji.To su ljudi koji nisu opterećeni nikakvim naredbama, nikakvim usmeravanjem istrage, i zato oni sa voljom sarađuju sa nama. Još uvek je teško. Samo ja znam koliki pritisak trpimo, konkretno u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović, jer smo mi prvi koji smo izneli tezu da Jelena nije ubijena na nasipu, odnosno da udarci koji su je lišili života nisu zadati na tom mestu, a već imamo nezvanična provejavanja, da će zvanična istraga utvrditi da se čin ubistva desio na nasipu. Sa jedne strane imate CFI koji je tu tvrdnju izneo, a sa druge strane imate tužilaštvo i policiju koji se nisu oglasili, ali između redova kroz novine provejava i varijanta da je ona ubijena tamo. Sada treba dokazati da li je CFI u pravu ili ne. Nažalost, mi smo ostali na terenu medija, gde nikako nije pravo mesto da se to rešava. Međutim, mediji svakako moraju biti upoznati sa svim onim što rade i državni organi i privatna firma CFI, jer svi mi svojim radom služimo narodu, jer svaka presuda se započinje u ime naroda

Poslednja izmena:
Nenade, u Marj..... su od samog pocetka bile uprte oci javnosti!To su veoma tesko podnosili,uostalom o tome su stalno govorili,to je ujedno i razlog zasto su stalno bili u medijima ,pokusavajuci se javnosti predstaviti kao nevini!Mediji su sve to iskoristili,napravili to sto su napravili a Marj.... su se zapravo jos vise "zakopali"!Izgleda da je to sva mudrost ovog slucaja,naravno uz pomoc policije,zato tako tapkaju,pitanje je da li i u mjestu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back