- Poruka
- 9.400
Lepo su V.Novosti objavile prvu informaciju da je bila ubodena ostrim predmetom i tupim ubijena,,,ali su takodje objavili da je i po telu bilo uboda?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Stankovic i ekipa su njemu kontrirali
A ta teorija ide u prilog uhapsenom?!!!!
Sto suzava krug potencijalnih ubica i ogranicava dalje vestacenje i temeljniju istragu,ako dodje do sudjenja ,nema borbe vestaka ,nema trece strane...
Gresis Kiriku prva vest "obdukcije",ostrim predmetom u predelu glave,,od ozbiljnih medija
Vrati malo unazad stranice kad sam ti rekla da nasip odgovara odbrani.
- - - - - - - - - -
Kad je tek izaslo vestacenje odnosno kad su novine objavile.
.
- - - - - - - - - -
Kad je tek izaslo vestacenje odnosno kad su novine objavile.
Nasip odgovara istini... Utvrdjeno je da je ubijena na nasipu... Advokati bi mozda voleli da je ubijena na marsu, ali kada bi rekli da nije ubijena na nasipu to bi imalo snagu kao kada bi rekli da nije uopste ubijena... Oni priznaju da je ubijena na nasipu da bi bili relevantni u ovom slucaju i da ne bi bili smesni... Tacnije ne verujem da im je padalo na pamet da se suprotstavljaju toj cinjenici... To samo javnosti moze da pada na pamet...
Nasip odgovara istini... Utvrdjeno je da je ubijena na nasipu... Advokati bi mozda voleli da je ubijena na marsu, ali kada bi rekli da nije ubijena na nasipu to bi imalo snagu kao kada bi rekli da nije uopste ubijena... Oni priznaju da je ubijena na nasipu da bi bili relevantni u ovom slucaju i da ne bi bili smesni... Tacnije ne verujem da im je padalo na pamet da se suprotstavljaju toj cinjenici... To samo javnosti moze da pada na pamet...
Činjenice koje su ispričali svedoci:
- Svedok video kombi svetle boje između kanala i glavnog puta u naselju Crvenka u noći između 1. i 2. aprila 2016, a prethodnog dana je taj isti kombi video u dvorišu Marjanovića.
- Svedok 2. aprila 2016. video Zorana na potpuno drugom mestu od onog koje je on pominjao. Bio je kod rampe posle Crvenke sam sa ćerkicom Janom.
- Svedok 2. aprila 2016. video Zorana kod crkve u Borči dok je, kako je Zoran tvrdio, tražio Jelenu po nasipu.
- Vladimir Marjanović u noći potrage za Jelenom rekao prijateljima koji su došli da je traže da idu kući jer Jelene nema.
Planski su u kuću zvali skoro 20ljudi da se tragovi unište