Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možeš pročitati sve što sam pisala do sada, moje objave su otprilike u istom pravcu kao i objave Qing-a.

Postoji mogucnost ritualnog ubistva jer smo svedoci da su se takve stvari desavale kod nas ali postoji i mogucnost da se namerno "salju" okultne poruke kako bi se okrivila sekta pa da izjede vuk magarca.

Takve stvari su se dogadjale kod nas ali mi se cini kao da se neki prave blesavi da zivimo u zemlji gde zene ubijaju i tuku svaki dan.

Pazi Sipka je otvorio firmu i ima posla u smislu da ljudi dodju(ali i to retko zato i ulazi u ovakve slucajeve) kada im se desi saobracajni udes pa onda on i taj njegov klinac(za rad u programima) naprave kao rekonstrukciju kako se to desilo... Smesna prica... I onda musterija koji je dosao, smiri savest, jer ko god dodje kod njega taj nije kriv :) ... Naprave mu tako animaciju koja mu se svidja... U tako nekim slucajevima mu je mozda i pomogao nekim savetom taj Varda ili kako vec... Eto to je njihova saradnja... A da je taj Varda clan tima CFI u vestacenju ubistva Jelene Marjanovic je ogromna prevara...

Mozes li nam to argumentovati,pokazati neke dokaze ili je to samo tvoje misljenje?

Postoji mogucnost ritualnog ubistva jer smo svedoci da su se takve stvari desavale kod nas ali postoji i mogucnost da se namerno "salju" okultne poruke kako bi se okrivila sekta pa da izjede vuk magarca.

Takve stvari su se dogadjale kod nas ali mi se cini kao da se neki prave blesavi da zivimo u zemlji gde zene ubijaju i tuku svaki dan.

Jeste, samo mislim da postoji preveliki broj indicija da se radi o verskoj organizaciji u ovom konkretnom slučaju (Zoran o astralima, mama reiki, bioenergija, Pink televizija bivši urednik jedan od prvih članova u Srbiji baš te konkretne sekte, gde je Zoran non-stop, medijsko silovanje, puno spominjanje Islama- previše elemenata gnostičke misli Reda istočnog hrama, koja je čak i zvanično registrovana u Srbiji, pisala sam ranije o tome). Običan čovek u Srbiji ima poprilično naivno mišljenje o sektama, ljudi misle da su samo čudaci po mračnim ćoškovima pripadnici neke sekte, zapravo je mnogo drugačije. Gde se u pravoslavnoj misli spominje bioenergija, astrali, derviši i slično? Sektaški elementi su itekako rašireni svugde oko nas, pogotovo po novinama i televiziji, samo nismo još potpuno svesni toga.

Naravno,ovo su prostori na kojima se partner smatra licnom svojinom i tesko ce se to iskorijeniti. Svaki dan neki novi zlocin u porodici i kad je ovaj slucaj u pitanju,na mom spisku mogucih pocinilaca,partner je br.1!

- - - - - - - - - -

Imam dokaze kao sto ti imas dokaze da Sipka ima strucni tim koji istrazuje ubistvo Jelene Marjanovic.... Nemam dokaze... To je moje misljenje...

Za razliku od tebe ja s velikom paznjom svakog saslusam,procijenim,ocijenim,izvagam i zakljucim!A otkud znas da ja nisam upucena ili da nisam u kontaktu sa spomenutim gospodinom?

Za razliku od tebe ja s velikom paznjom svakog saslusam,procijenim,ocijenim,izvagam i zakljucim!A otkud znas da ja nisam upucena ili da nisam u kontaktu sa spomenutim gospodinom?
Pa moguce da ste u kontaktu preko FBa... Njemu treba sto vise takvih fanova koji ce ga reklamirati po netu za DZ... To isto pokazuje koliko mu je firma ozbiljna :cool:

Sve si rekla...

Pa moguce da ste u kontaktu preko FBa... Njemu treba sto vise takvih fanova koji ce ga reklamirati po netu za DZ... To isto pokazuje koliko mu je firma ozbiljna :cool:

On je teoriju ubistva van nasipa izneo pre zvanicne teorije. Obicno se desava da neko kontrira zvanicnoj verziji kako bi pridobio paznju ali ne mozemo da izgubimo iz vida da je teorija mesta ubistva njegova izasla prva.

Jeste, samo mislim da postoji preveliki broj indicija da se radi o verskoj organizaciji u ovom konkretnom slučaju (Zoran o astralima, mama reiki, bioenergija, Pink televizija bivši urednik jedan od prvih članova u Srbiji baš te konkretne sekte, gde je Zoran non-stop, medijsko silovanje, puno spominjanje Islama- previše elemenata gnostičke misli Reda istočnog hrama, koja je čak i zvanično registrovana u Srbiji, pisala sam ranije o tome). Običan čovek u Srbiji ima poprilično naivno mišljenje o sektama, ljudi misle da su samo čudaci po mračnim ćoškovima pripadnici neke sekte, zapravo je mnogo drugačije. Gde se u pravoslavnoj misli spominje bioenergija, astrali, derviši i slično? Sektaški elementi su itekako rašireni svugde oko nas, pogotovo po novinama i televiziji, samo nismo još potpuno svesni toga.

Istrazivanje na tu temu treba poceti od casopisa "Trece Oko".Iza takvih casopisa stoje ljudi iz takvih grupacija i o.anu odredjenu ulogu,sirenje njihovih ucenja,vrbovanja novih clanova a sve zarad novca.U vezi toga vrzma mi se stal o misao u glavi,ko je majku uveo u taj posao,ima lu ona zbog toga neke obaveze prema nekom?Ko je njoj poklonio kuci ,da li je to pod odrexje im uslovima dobila itd. M ogo pitanja u vezi njihove djelatnosti!
Trenutno citam u vezi toga sa ovog linka...

https://svetosavlje.org/u-lavirinti...-satanizma-pravoslavlje-i-sekte-knjiga-iv/23/

Mnogo elemenata sam tu nasla u vezi svega sto sam navela.

- - - - - - - - - -

Nikada ne bih nekoga podcjenjivala kao sto ti to radis! To mnogo govori o tebi!

Ono sto coveka ne dotice i ne zanima ne moze do njega da dopre.

On je teoriju ubistva van nasipa izneo pre zvanicne teorije. Obicno se desava da neko kontrira zvanicnoj verziji kako bi pridobio paznju ali ne mozemo da izgubimo iz vida da je teorija mesta ubistva njegova izasla prva.

Njega je Teodora kontaktirala cini mi se bad u julu,mozda junu,jer je porodica bila nezadovoljna brzinom istrage kao i svakodnevnim nagadjanjima u stampi i izmislja jem ko bi mogao biti ubica.Posebno ih je dirnulo pisanje o mogucem ljubavniku,sto je i logicno a osim toga niko ih nije kontaktirao iz policije.Dovoljno razloga da se ucini nesto a sigurna sam da su i do njih dosle glasine da je slucaj u fioki!Bilo,kako bilo,gosp.Sipka je svojim "cackanjem"po slucaju doprinjeo da se slucaj pokrene s mrtve tacke i za mene je to veoma pozitivno! Oduzeti na takav nacin nekoj zeni,majci zivot i da slucaj stoji u nekoj fioki u policiji je nedopustivo!Ksko ce to dijete zivjeti a da ne zna ko joj je ubio majku?Te stvari se trebaju rijesiti sad,dok je mala bez obzira kakav ishod bude!

Ono sto coveka ne dotice i ne zanima ne moze do njega da dopre.

Baš to, zato sam i došla ovde, gde je koliko toliko zdrava diskusija, ne komentarišem ni na fb ( eto videli ste da sam pokušala sam ali su me blokirali i mene i 10 kolena unapred :D :D ), ni na tim kojekakvim portalima ni na youtube gde je sve puno mržnje i ostrašćenosti. Ogroman broj ljudi i dalje misli svojom glavom.

Nažalost SPC je strašno skrenula sa puta, ja sam uvek nekako nadala da će nam oni pomoći da se izvučemo iz taloga i podići narod, ali od toga nema ništa.

U tu temu sam malo usla prateci desavanja u vezi potapanja "Valjevske "Gracanice" i kad sam ovdje,u drugoj republici pitala o tome jedno svesteno lice naisla sam na cutanje? U crkvenim redovima je situa ija bas kao i u civilnom drustvu,gazde rade sta hoce,radnici imaju pravo da cute i rade!Ostace mi zauvijek u sjecanju slika sadasnjeg patrijarha koji prolazi pored litije ,tik na metar udaljenosti a da ni jedan pogled nije usmjerio ka njima ,kao da to nije jegov narod,kao da ne postoje! Eto to je slika danasnjeg crkvenog ustrojstva!Prepusteni smo sami sebi pa ko se kako snadje,zato u ovom beznadju se i desava sve ovo sto se desava!Malo je nade na ovom svijetu a pravde pogotovo!

Sve si rekla...

apsolutno! ali ne zanemari cinjenicu da je nasilje nad ženama u znatnom porastu zadnjih deset godina. Zašto?! ....molim te reci mi koliko turskih serija se trenutno emituje u Srbiji, i oni sto bi pre odgledali neki dobar film ili emisiju kulturno obrazovnog karaktera kad uveče dodju umorni sa posla nemaju izbora jer sve sto je ponudjeno su turske serije u kojima je nasilje i ubijanje žena kao dobar dan, ostatak su reality gde se takodje promoviše nasilje, tako da sam uhvatila milion intelektualaca bivsih drugara sa faksa kako gledaju iste i to onako porodično ....znaci i ljudi sa visokim obrazovanjem nesvesno upadaju u kako bih rekla ‘dokrajčivanja’ srpstva, pravoslavlja, 345 godina otomana je vec ostavilo dobru podlogu da se započeto dokrajči , poturči... da ne pričam da je narodu turski jezik već toliko ušao u uši konstantnim bombardovanjem turskih serija, da mislim da ni osobi prosečne inteligencije ne bih trebalo više od 6 meseci boravka u turskoj da tečno priča jezik. Da ne pominjem da su turski glumci počasni gosti u Beogradu, klinke lude za nekim tamo kemalima dok naši glumci kao da ne postoje, jedva sastavljaju kraj sa krajem u nadi da će se Manojlović ili Serbedzija setiti bar nekog od njih....Čvrsto stojim iza svog stava da je u sve ovo umesana turko albanska mafija zajedno sa izdajicama roda svoga a proucavam kakve veze imaju sa gnosticima, nisam još dovoljno procitala jer tema je teška i ima puno nekih razilaženja i pravaca ali sam pronašla mnogo interesantnog za proučavanje kad vreme dozvoli. I više ne verujem nikom ko se promoviše po medijima, pre ću da verujem ovde vama i vašim razmišljanjima, a poštujem vas sve bez izuzetka i bez obzira na različitosti u razmišljanjima , sastavilo i pogodilo nas je svakog iz nekog svog razloga ovo ubistvo , mene kao majku prvo, praviti cirkus od smrti jadne isto tako majke i žene, iskoriscavati nedužno dete u cilju ko će više da zaradi, a imam i decu, moja odgovornost i obaveza je ne da ih učim astralnim nivoima već da ih pripremim u svakom smislu od čega da se sklanjaju i kako da se brane od prica grabljivica sa svih strana a da pri tom ostanu dobri i pošteni ljudi. Btw, neću ni zanemariti tračeve koje čujem onako usput LOL

Sa zida "Podrske"

"Sipkice, a da priznas toj svojoj poremecenoj sacici pratilaca, da se ti dalje neces pojavljivati u javnosti, jer si se uplasio za svoju zadnjicu, jer znas da ti sledi hapsenje za uznemiravanje javnosti. Hahahaha Je li, Sipkice, a ne da prosipas price, da patetises kako ti iz moralnih razloga to neces... Dzaba, javnost si vec lazima uznemirio.... :-) "Cuveni strucnjak" istragu vodi na fejsu i ponizava policiju i tuzilastvo hahaha A, na svojoj stranici lazima siris gnev i time izazivas poziv na linc, komentatori sa tvoje stranice te direktno salju iza resataka. Sve slikano..... ???? U zatvor za uznemiravanje javnosti, strucnjak koji je poveo istragu na fb, pa je istu takvu nakaradnu uveo u javnost."

"S' obzirom da je ova grupa puna gospode iz medija, evo Podrska Zoranu Marjanovicu javno apeluje da se gospodin Nenad Sipka uhapsi za uznemiravanje javnosti. Ako je potrebno, ja cu crno, na belo dostaviti nadleznim sta je posledica Sipkinih izlaganja u medijima. Strahovite pretnje, pozivi na linc i puno toga... Kako bi nesmetano tuzilastvo i policija zavrsili istragu, pozeljno je da pomenuti gospodin bude sklonjem sa slobode, jer uz ozbiljno uznemiravanje javnosti omalovazava i rad tuzioca i policije, koji sigurna sam svoj posao rade najbolje moguce. PRAVDA I PODRSKA ZORANU I NJEGOVOJ NEDUZNOJ PORODICI."
Da li je sve ovo samo zbog "drmanja kaveza" ili su druge igre u opciji?

Ta sto pise isto je umesana u ovaj zlocin

U tu temu sam malo usla prateci desavanja u vezi potapanja "Valjevske "Gracanice" i kad sam ovdje,u drugoj republici pitala o tome jedno svesteno lice naisla sam na cutanje? U crkvenim redovima je situa ija bas kao i u civilnom drustvu,gazde rade sta hoce,radnici imaju pravo da cute i rade!Ostace mi zauvijek u sjecanju slika sadasnjeg patrijarha koji prolazi pored litije ,tik na metar udaljenosti a da ni jedan pogled nije usmjerio ka njima ,kao da to nije jegov narod,kao da ne postoje! Eto to je slika danasnjeg crkvenog ustrojstva!Prepusteni smo sami sebi pa ko se kako snadje,zato u ovom beznadju se i desava sve ovo sto se desava!Malo je nade na ovom svijetu a pravde pogotovo!

Zato im skoro niko i ne ide po hramovima,,,ja vise ne,sa jereticima nemati udela

Da je neki glavonja ubica ,tj.da on stoji iza toga ,niko ovo ne bi radio ovoliko dugo i plus ogroman novac bi bio potreban za podmazivanje

Porodicna ubistva se resavaju brzo ,to ovde nije slucaj,,,evo i poslanik javno kaze da je izgleda nesto mnogo vece u pitanju

- - - - - - - - - -

Original postavioAni Četiri Pištolja
Sa zida "Podrske"
"Sipkice, a da priznas toj svojoj poremecenoj sacici pratilaca, da se ti dalje neces pojavljivati u javnosti, jer si se uplasio za svoju zadnjicu, jer znas da ti sledi hapsenje za uznemiravanje javnosti. Hahahaha Je li, Sipkice, a ne da prosipas price, da patetises kako ti iz moralnih razloga to neces... Dzaba, javnost si vec lazima uznemirio.... :-) "Cuveni strucnjak" istragu vodi na fejsu i ponizava policiju i tuzilastvo hahaha A, na svojoj stranici lazima siris gnev i time izazivas poziv na linc, komentatori sa tvoje stranice te direktno salju iza resataka. Sve slikano..... ???? U zatvor za uznemiravanje javnosti, strucnjak koji je poveo istragu na fb, pa je istu takvu nakaradnu uveo u javnost."
"S' obzirom da je ova grupa puna gospode iz medija, evo Podrska Zoranu Marjanovicu javno apeluje da se gospodin Nenad Sipka uhapsi za uznemiravanje javnosti. Ako je potrebno, ja cu crno, na belo dostaviti nadleznim sta je posledica Sipkinih izlaganja u medijima. Strahovite pretnje, pozivi na linc i puno toga... Kako bi nesmetano tuzilastvo i policija zavrsili istragu, pozeljno je da pomenuti gospodin bude sklonjem sa slobode, jer uz ozbiljno uznemiravanje javnosti omalovazava i rad tuzioca i policije, koji sigurna sam svoj posao rade najbolje moguce. PRAVDA I PODRSKA ZORANU I NJEGOVOJ NEDUZNOJ PORODICI."

Ova maloumnica maloumna preti svima i niko joj nista ne moze,,,secate se Sarli Ebdo...a da ne govorim o dr.stvarima,,,i ko tu uznemirava javnost?!

Da je neki glavonja ubica ,tj.da on stoji iza toga ,niko ovo ne bi radio ovoliko dugo i plus ogroman novac bi bio potreban za podmazivanje

Porodicna ubistva se resavaju brzo ,to ovde nije slucaj,,,evo i poslanik javno kaze da je izgleda nesto mnogo vece u pitanju

- - - - - - - - - -

Original postavioAni Četiri Pištolja
Sa zida "Podrske"

Ova maloumnica maloumna preti svima i niko joj nista ne moze,,,secate se Sarli Ebdo...a da ne govorim o dr.stvarima,,,i ko tu uznemirava javnost?!

da , to za charlie hebdo beše žestoko , ko zna možda je i učestvovao/la, isis je poznat po ženskim ratnicima a i po tom ‘davanju’ tela;)

Ani, sto se tiče gospodina Šipke , lepo je verovati, ali ne slepo... ja sam mu verovala zaista, dok me Rock nekim svojim komentarima nije zagolicao da ga malo više analiziram... Onda se dešava u medjuvremenu inpektorka Latifa koju vidim uskoro u nekom od reality programa dal’ zadruga il’ parovi ne bitno. Davanje medijskog prostora onakvoj osobi je već toliko ruganje i podsmevanje narodu da su ga preterali svaku granicu moje tolerancije. Onda je ta ista, mentalno nezrela osoba glavna podrška gospodinu Šipki i on to dopušta, ne briše je, ne blokira je, reklamira ga na svom fb, mene bi kao jednom profesionalcu bilo sramota da me promoviše takva osoba, da uopšte bilo šta komentariše na mojoj fb stranici, znaci NE BLOKIRA JE! .... onda katy pita nešto po meni logično i doživi blokadu i ukidanje fb u rekordnom roku?! Da je profesionalac i iskren u onome sto ‘radi’ valjda bi se tako i ponašao ..... Odgovorio, objasnio zašto kako, zbog čega .....ne bih ga dotaklo. Polazim od sebe kako bih ja reagovala kao profesionalac u poslu kojim se bavim, ako sam sigurna u ono sto radim da radim pošteno i savesno ne bih se obazirala na negativne kkomentare ko sto se i ne obazirem ,a ono sto je katy pitala uopšte nije bilo negativno.

Poslednja izmena:
Ani, sto se tiče gospodina Šipke , lepo je verovati, ali ne slepo... ja sam mu verovala zaista, dok me je Rock nekim svojim komentarima nije zagolicao da ga malo više analiziram... Onda se dešava u medjuvremenu inpektorka Latifa koju vidim uskoro u nekom od reality programa dal’ zadruga il’ parovi ne bitno. Davanje medijskog prostora onakvoj osobi je već toliko ruganje i podsmevanje narodu da su ga preterali svaku granicu moje tolerancije. Onda je ta ista, mentalno nezrela osoba glavna podrška gospodinu Šipki i on to dopušta, ne briše je, ne blokira je, reklamira ga na svom fb, mene bi kao jednom profesionalcu bilo sramota da me promoviše takva osoba, da uopšte bilo šta komentariše na mojoj fb stranici, znaci NE BLOKIRA JE! .... onda katy pita nešto po meni logično i doživi blokadu i ukidanje fb u rekordnom roku?! Da je profesionalac i iskren u onome sto ‘radi’ valjda bi se tako i ponašao ..... Odgovorio, objasnio zašto kako, zbog čega .....ne bih ga dotaklo. Polazim od sebe kako bih ja reagovala kao profesionalac u poslu kojim se bavim, ako sam sigurna u ono sto radim da radim pošteno i savesno ne bih se obazirala na negativne kkomentare ko sto se i ne obazirem ,a ono sto je katy pitala uopšte nije bilo negativno.

Tacno zasto bi ga to pogadjalo sem da ne sme previse da otkrije tj.krije,strah ga je ,upustio se u djavolje kolo ili je toliko sujetan?!

- - - - - - - - - -

I treca varijanta ili je deo te sarade?!

Nesto od toga jeste

Ako je Z ubica neće dugo izdržati pučiće kada tada

"Puca "on vec 2 godine ,polako

- - - - - - - - - -

Pa, devojka je sama napisala da nije pisala komentar sa svog profila, tj sa svog ličnog.

Ovo jeste diskusija, nismo ovde da svi usaglasimo mišljenje sa tvojim ili mojim mišljenjem. Ne kapiram kako kiriku uporno odbacuje da Šipka ima saradnike, koje je naveo na sajtu, sa kojima je gostovao u emisiji. I pored svega on tvrdi da to nije tačno. OK, piši Vargi da ga je Šipka stavio na sajt kao saradnika. Pomozi čoveku.

- - - - - - - - - -

Najsumnjivije priče su kad neko bane na temu, i krene da piše o teorijama zavere čime zapravo pokušavaju da kažu da Marjanovići nisu krivi, kriva je država.

Vlastodrzci sami sebe demantuju ovde ,kao i njihovi fanovi

- - - - - - - - - -

Bio si u pravu, blokirali su mi i obrisali novi profil za 2 minuta, nisam ni screenshot napravila, nisam stigla ni bilo gde da komentarišem. A stvarno nisam htela ni da ih optužujem za nekrofiliju, samo da napišem činjenice. Evo moj momak koji ima 2 metra i 130 kg i bio je u ratu, ne boji se ničega, kaže da ga je oblio hladan znoj i da se ostavim i sekte i ćorava posla.

Bas ti taj momak ima petlje,,,zato i propadamo ,i ovde smo gde smo

- - - - - - - - - -

Samu sebe demantujes ,ocigledno je da se boji ,,,i ja se bojim ,,,ali samo Boga Gospoda i Njegove Pravde.

Imam utisak da se od pocetka slucaja ,par tekstova u vezi slucaja bukvalno samo provuklo ,proslo totalno nezapazeno ,i to dobri tekstovi

A naslovnice su vecinom krasile nebuloze,,,

- - - - - - - - - -

Ta grupa je hit totalni! Prvo daju podršku policiji u doba kada se ništa nije preduzimalo, kada je slučaj gotovo pao u zaborav. Kada je Zoran uhapšen počeli da osuđuju policiju, tužilaštvo i državu. Kada su uzeli 5 advokata onda su opet ovi iz tužilaštva bili super...i tako u krug...

To samo znaci da se vodi neka igra ,zajebancija sa ovim narodom od strane svih aktera

- - - - - - - - - -

Kad su mi sinoć ugasili profil za 9 minuta nisam nikog obavestila da ću da pišem na fb, sad nisam ni pisala ništa, ni komentarisala, ugasili su ga za minut.

Pa koristi drugi uredjaj za internet ,registraciju prosta stvar

- - - - - - - - - -

Kad su mi sinoć ugasili profil za 9 minuta nisam nikog obavestila da ću da pišem na fb, sad nisam ni pisala ništa, ni komentarisala, ugasili su ga za minut.

Opet?Kazem ja tebi,sve se to prati,posebno laznjaci!
To verovatno softver automatski prepoznaje ip adresu,,,los sistem koristi....

- - - - - - - - - -

Pazi Sipka je otvorio firmu i ima posla u smislu da ljudi dodju(ali i to retko zato i ulazi u ovakve slucajeve) kada im se desi saobracajni udes pa onda on i taj njegov klinac(za rad u programima) naprave kao rekonstrukciju kako se to desilo... Smesna prica... I onda musterija koji je dosao, smiri savest, jer ko god dodje kod njega taj nije kriv :) ... Naprave mu tako animaciju koja mu se svidja... U tako nekim slucajevima mu je mozda i pomogao nekim savetom taj Varda ili kako vec... Eto to je njihova saradnja... A da je taj Varda clan tima CFI u vestacenju ubistva Jelene Marjanovic je ogromna prevara...

Taj Varda nije vestak ,u tome je poenta ,nije u registru ,cak i da je stvarno saradnik to nista ne znaci...on ne bi mogao da da svoj puni doprinos ,pogotovo ako dodje do sudjenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back