Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije Zoran ,nego Nenad Sipka,,,pa jedino ako sam sebi da otkaz i zatvori centar?!

ispravio sam se odmah, posle 10 sekundi

- - - - - - - - - -

Na desetine puta je nastupao po televiziji i tvrdio kategorički da je ubijena u kući pa naknadno donesena na nasip, da li će preuzeti odgovornost ako se ispostavi da to nema vbeze sa utrvrđenim činjenicama

- - - - - - - - - -

Njemu su platili Krsmanovići da otkrije nešto više o ubistvu a on im puni glavu svakakvim ludorijama

A da ne govorim o tome da osumnjicenog zastupaju ne jedan ,ne 2 ,nego 5 kontroverznoskupih advokata?!Odakle?!

- - - - - - - - - -

Njemu su platili Krsmanovići da otkrije nešto više o ubistvu a on im puni glavu svakakvim ludorijama

Kaze da mu nisu platili nista ,radi pro bono ili Gratuit,gratis

Marjanovići samo od tužbi će da uzmu milione odštete od novina

Au, Qing, šta ti napisa?! Pre bih poverovala da je Jelena živa nego to što si napisao/la.

Apeluješ ovde da se dete izmesti iz kuće, kukaš danima, a sada kao imaš informaciju iz podzemlja, od "moćnog" čoveka i ćutaćeš, nećeš prijaviti nikome kome bi trebalo prijaviti. Još si nas prozivao/la kako samo piskaramo ovde, nemamo dokaze. A ti sada imaš nešto i šta onda?

Mi smo ovde na forumu, nije ovo policija, tužilaštvo sud, ne verujem da se ovde bilo ko bavi tim poslom. Dok ti koji/a se družiš sa "moćnim" ljudima iz podzemlja tvrdiš da imaš informacije.

Ne verujem ti ni reč što napišeš i verujem da si ti upao/la ovde samo da mutiš nešto u puštaš razne priče. Toga je bilo i ranije, tako da nije ništa novo ni čudno.

- - - - - - - - - -

forum.jpg

Qing je obrisao/la taj post, Nenad je citirao pa sam sačuvala ako i taj post ispari.

Odmah nakon hapšenja Zorana Marjanovića počele su nove spekulacije o “ključnim dokazima“ u istrazi i mediji su bili saglasni u jednom – da je ključ u blatu.
Kako navode, blato sa mesta zločina pronađeno na telu ubijene pevačice identičnog je sastava kao blato koje su forenzičari pronašli na odeći njenog supruga. Marjanovićev advokat je sve negirao, ističući da taj dokaz ne postoji.
"Ja sam to pročitao u medijima, u predmetu toga za sada nema. Odbrani u ovom trenutku nije predočen nijedan ozbiljan dokaz koji bi zaista ukazivao da je on izvršilac dela stoga očekujemo oslobađajuću presudu", rekao je advokat Veljko Delibašić.
Marjanoviću je određen pritvor od mesec dana, koji je potom produžen, a odbrana je na tu odluku uložila žalbu navodeći da za to nema osnova.
U međuvremenu je sudski veštak i "jedan od najboljih patologa na ovim prostorima" doktor Zoran Stanković obavio superveštačenje.
Mediji su objavili šta je navodno pisalo u njegovom izveštaju, a usledio je i Stankovićev demanti. Međutim, čak je i demanti različito interpertiran u medijima, iako je bivši ministar rekao da nema nameru da komentariše bilo šta, osim pred sudom.

http://www.b92.net/mobilni/info/1317725

Kao da su procitali moje skorasnje postove ,i kritike,pa se "zastitnici i udruzenja" pravdaju i peru!!?

CFI
Za sve prijatelje i posetioce stranice: muzikom sam se bavio od svoje 12 godine... sviram tamburicu, pevam kada god za to imam vremena... ima na desetine video klipova na YOUTUBE sa raznih proslava gde sam pevao prijateljima... bez obzira na sve to, Jelena NIJE UBIJENA NA NASIPU...

Dijelim misljenje!Ismijavanje neke osobe zato sto se ista izmedjuostalog bavi i muzikom,u ovom slucaju je za mene znak slabosti!

CFI
Za sve prijatelje i posetioce stranice: muzikom sam se bavio od svoje 12 godine... sviram tamburicu, pevam kada god za to imam vremena... ima na desetine video klipova na YOUTUBE sa raznih proslava gde sam pevao prijateljima... bez obzira na sve to, Jelena NIJE UBIJENA NA NASIPU...

Dijelim misljenje!Ismijavanje neke osobe zato sto se ista izmedjuostalog bavi i muzikom,u ovom slucaju je za mene znak slabosti!

I znak slabosti i znak da su pogodili gde treba pa pokušavaju na sve načine da ih ismevaju.

Au, Qing, šta ti napisa?! Pre bih poverovala da je Jelena živa nego to što si napisao/la.

Apeluješ ovde da se dete izmesti iz kuće, kukaš danima, a sada kao imaš informaciju iz podzemlja, od "moćnog" čoveka i ćutaćeš, nećeš prijaviti nikome kome bi trebalo prijaviti. Još si nas prozivao/la kako samo piskaramo ovde, nemamo dokaze. A ti sada imaš nešto i šta onda?

Mi smo ovde na forumu, nije ovo policija, tužilaštvo sud, ne verujem da se ovde bilo ko bavi tim poslom. Dok ti koji/a se družiš sa "moćnim" ljudima iz podzemlja tvrdiš da imaš informacije.

Ne verujem ti ni reč što napišeš i verujem da si ti upao/la ovde samo da mutiš nešto u puštaš razne priče. Toga je bilo i ranije, tako da nije ništa novo ni čudno.

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 460616

Qing je obrisao/la taj post, Nenad je citirao pa sam sačuvala ako i taj post ispari.

Веома је чудна

Ja se izvinjavam na ismevanju gospodina Sipke(smatram da kao obican ucesnik foruma i nista vise mozda i imam pravo na to)... To da li privatno peva ili sta mu je hobi uopste nije vazno... Ono sto on radi vezano za ovaj slucaj je obicno JAVNO ISMEVANJE istraznih organa i policije...

I tu nam se misljenja razilaze! U vezi ovog slucaja,nadlezni organi sami sebe ismijavaju skoro dvije godine!Pridruzili su im se i mediji a bogami i siroka javnost! O tome je dosta bilo rijeci na ovom forumu pa ne bih da ponavljam!

zasto sam vam ja toliki trn u oku, čudna, mutim vodu i pričam prazne priče kako kaže Milena, samo zato sto sam napisala nešto sto sam čula, navela kao trač koji kruži a ne kao pouzdanu informaciju a vi ovde na 500 stranica razlažete informacije koje su do vas dosle putem medija koji vas svaki dan dopunjuju i truju lažima i vi umesto da se bavite sa tim , sto je po meni jedan bitan DOKAZ ko zaista stoji iza slučaja J.Krsmanovic vi i dalje mlatite praznu slamu, šta je rekao Zoran, šta kuma, šta ovaj, šta onaj....te blato, te telefon, ne mogu da shvatim da su vas toliko zombirali. evo jedan primer -slučaj koji je potresao U.K. , zapalila se slučajno grenfell tower usred noći zbog ‘pokvarenog frižidera ‘. da napomenem da se ogromna zgrada nalazila u srcu Londona i da je u njoj živela radnicka klasa , većina njih od socijalne pomoći . Konačan broj mrtvih 69, samo se nezna gde je još 300 nestalih ljidi?! Pisalo se o tome nekih mesec dana, bunili se, protestvovali i čiča miča i gotova priča .... Država kontroliše medije i ako oni kažu dosta, nema više pisanja i razglabanja, ako je u interesu države da se o tome piše kao u ovom slučaju , da vas stihijski truju u svrhu sopstvenih ciljeva, izvolite nastavite diskusiju rekla kazala.....i moj trač je ‘ rekla kazala’ stoga ignore.... Ajde vratite se na kumu, telefone i ostale zamajavstine....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back