Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Traljavo uradjena istraga.

Traljavo vodjena pretraga ili preusmerena

Telefon nije uopste lociran

Stvari nisu celu noc bile pronadjene,kao i njeno telo

Policija se nije ni dan danas oglasavala javno

Kretanje tragaca pasa je zapostavljeno

Optuznica nije ni dan danas podignuta(a tracari se da imaju navodno jake dokaze)

Zatim posle ulaska izlaska iz realitija sledi hapsenje

Zastitnik gradjana,UNS,NUNS,poverenik za informacije cute!!!

Curenje informacija vezane za njegovo hapsenje i zadrzavanje u pritvoru od mesec dana unapred

Kontroverzne izjave politicara

Mnogi drugi ozbiljniji mediji bukvalno se nisu ni dotakli teme toliko ,ili nisu smeli?!

Vrsi se monstruozno ispiranje mozga i degradacija nacije ovim slucajem koji je pretvoren u rijaliti,da bi se moglo analizirati sta je ko rekao,uradio,kako ,zasto,zbog cega,koliko,gde.....

2 nedelje posle ubistva snima se dokumentarac,,,i prikazuje javno,2 nedelje posle zlocina nastaje podrska,najavljuje se hapsenje uoci izbora ,..

- - - - - - - - - -

Vrse se smene u policiji usred slucaja,inspektor medijski kompromitovan ,vise ni traga ni glasa od njega...smenjen nacelnik UKP koji ukazuje na tamnu stranu struke ,i poziva novinare da istraze zasto je smenjen ,kao i to da ima svu potrebnu dokumentaciju

A da ne zaboravimo pre ubistva ucesce u Parovima kada su skoro svi bili obuceni u crno ,a onaj lik imao beli dres sa brojem 11,kao lik na groblju,zatim instagram post Ane Nikolic nwo,kasnije izbrisan,zatim Youtube klip njenog menadzera,pa kasnije snimanje nekog spota u Borci gde se vidi nasip u pozadini od strane nekih hip hopera....

Zatim pretnja i zapusavanje usta rukom usred emisije,..

Spominje se da je bilo i netrpeljivosti izmedju nje i one pevacice

Ne verujem... Smatrali su da je moguce da se srusila ili slicno...Svako bi trazio na toj strani, jer sa druge strane je cistina u cijoj daljini se vidi siblje iza koga je kanal...
- - - - - - - - - -Kiriku

I celo vreme su proveli trazeci nasip ,i nista drugo nisu trazili,svaka im cast?!!!

- - - - - - - - - -

Slucaj ce da odluce materijalni dokazi. Sve i da prizna i kaze kako se sve odvilo ne mogu da ga osude bez dokaza.

Aha ,priznace sigurno,,,pogotovo ako je nevin

- - - - - - - - - -

Siroka tema,za proucavanje svakako jeste! Intetesantan mi je logo O.T.O. koji ima svevidece oko (trece oko) malo sam citala i definitivno vidim aktere ove price u tome a to je ujedno i nesto o cemu sam se i sama pitala vezano za majku i to cime se bavi,nije ona tek tako pocela da se bavi tim!Ovo sto sam procitala veceras o karakteristikama nekim spominje se poklanjanje nekretnina i slicno.Pa upravo je majka dobila kucu na poklon,pitanje od koga i zasto?Ono sto smo citali u vezi toga je glupost! Spominjao se neki Veselinovic i da je kuca placena novcem iz gradskog budzeta? Pitanje ko je on i u kakvim krugo ima se krece?U rijecniku Z a izgleda i ostalih ukucana sam registrovala neuobicajene rijeci specificne koje evo pronalazim u tekstovima o ovome!
Zanimljiva profilna slika Z,skorija,viteska kapa?Dakle on ima potrebu da se i iskazuje,pokazuje kao vitez?To je potvrdio i onim prepiskama sa Radom Matic pominjuci vitezove,kljuc spasenja i ono sto je on njoj pisao za mene je klasicno vrbovanje ,vise ga te teme interesuju nego ljubavne na koje ga je zapravo ona navodila! Siroka tema bas ali definitivno u tome nesto ima kad je ova porodica u pitanju!

To njegovo ponasanje je isto zanimljivo,te reci,,,ovo definitivno nije isfolirano ,kao sto je ostalo folirao javno...

- - - - - - - - - -

Једини реални сведок је тај полицајац

I ja mislim tako ,ovi mnogo mute ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back