Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znamo sta su preživeli srbi iz hrvatske, poznajem toliko ljudi proteranih iz hrvatske i nikada od nikog nečuh da koriste Hrvatske izreke. ako je bilo upućeno nekom sa kim je saradjivao drugačije bi to formulisao, možda umisljam ali mi poruka deluje sarkastično .

Ja sam cula i te kako. Narocito od srba koji su ziveli u gradovima gde je vecinsko hrvatsko stanovnistvo. Nije isto biti izbeglica iz Splita, Gline i Zagreba. To su potpuno razliciti i govori i mentaliteti.

Zena nema razloga niti prostora da laze... Sto se ono kaze "ako laze koza ne laze rog"... Listing postoji i on se podudara sa njenom izjavom...

Tako je i sa jos jednom lazi medija koja je danas raskrinkana.. Govorilo se da se Jelena nije cula sa majkom taj dan, osim kada je bila na nasipu, ali Jelena se 3 puta taj dan cula sa majkom, a poslednji put kada je bila na stazi za trcanje... Tako je svedocila Jelenina majka, a listing pokazao..

To sam propustila da se cula 3 puta sa majkom taj dan. Ko je to rekao?

Ja znam samo jed o,kad se prica istina ne mozes ispricati 10 verzija nekog dogadjaja!U ovom slucaju svi lazu o novinarima da i ne pricamo!
Zato se i ne moze doci do neke bar priblizno tacne verzije,previse je lazi u ovome!
Opet ti ne kapiras!!

Mani se rijaliti izjava koje su davali javno ,nego je vazno sta je i kako je policiji rekao ,tj. rekli...

- - - - - - - - - -

Vidim da taj policajac prijatelj Z iz Borce kaze da su to vece citiram "Pretragu uglavnom usmerili na levu stranu nasipa, bliže Dunavu, jer je sva u šikari. Desna strana nasipa, kako je istakao, sva je pregledna, pa na nju tada nisu obraćali toliku pažnju."... To je upravo ono sto sam ja ovde odavno govorio... To vece se uglavnom trazilo na strani prema reci, onu cistinu tesko da je ko i pretrazivao, a siguran sam da mnogi nisu ni znali da iza tog siblja u daljini postoji kanal...
To je namerno neko usmerio tamo

Opet ti ne kapiras!!

Mani se rijaliti izjava koje su davali javno ,nego je vazno sta je i kako je policiji rekao ,tj. rekli...

- - - - - - - - - -

To je namerno neko usmerio tamo

Ne verujem... Smatrali su da je moguce da se srusila ili slicno...Svako bi trazio na toj strani, jer sa druge strane je cistina u cijoj daljini se vidi siblje iza koga je kanal...

- - - - - - - - - -

PRIVEDEN MLADIĆ SA TELEFONOM JELENE MARJANOVIĆ? Novo hapšenje u slučaju ubistva pevačice

Ovde se radi o nekome ko je dosao u posed telefona koji je povremeno koristila jelena(koliko sam razume)... Ne znam kako je to u njegovom posedu, ali je moguce da je Jelena imala i neki svoj broj, telefon za koji Z nije znao... Moguce je da je zena imala neke avanture ili nesto... Zaista ne zelim da je blatim i slicno, ali kazem, moguce je... Sa druge strane ja i mislim da je uzrok ubistvar i bila Zoranova ljubomora i svadje prouzrokovane njegovim sumnjama...

Napisala sam jedan post, ali sam izgleda negde pogrešila, nije otišao. Malo sam kopala i ustanovila sam da sam pogrešila, nije u pitanju hermetizam, već Gnostička katolička crkva, Ordo templi orientis, Red istočnog hrama. Nekoliko indikatora: Robert Nemeček, nekadašnji glavni odgovorni urednik TV Pink se navodi kao čovek koji ih je doveo u Srbiju nakon raspada Jugoslavije, koren reči Zora u svim imenima, privezak Zoranovog brata, krst identičan onome na grbu Reda istočnog hrama. Da imam pristup Biblioteci Matice srpske mnogo bih više detalja imala, ali sam u inostranstvu pa nemam. Ova crkva je zvanično registrovana u Srbiji, imaju sajt i sve. Verujem da su kreatori i učesnici ovog nekrofilskog rijaliti programa članovi ove sekte, odnosno kulta. Pisala sam i na strani 495, neko je pitao gde sam još pisala. Što se tiče otkrivanja počinioca, potpuno je apsurdno pisati ovde o tome, počinioc je poznat svima zaduženim na slučaju.

Siroka tema,za proucavanje svakako jeste! Intetesantan mi je logo O.T.O. koji ima svevidece oko (trece oko) malo sam citala i definitivno vidim aktere ove price u tome a to je ujedno i nesto o cemu sam se i sama pitala vezano za majku i to cime se bavi,nije ona tek tako pocela da se bavi tim!Ovo sto sam procitala veceras o karakteristikama nekim spominje se poklanjanje nekretnina i slicno.Pa upravo je majka dobila kucu na poklon,pitanje od koga i zasto?Ono sto smo citali u vezi toga je glupost! Spominjao se neki Veselinovic i da je kuca placena novcem iz gradskog budzeta? Pitanje ko je on i u kakvim krugo ima se krece?U rijecniku Z a izgleda i ostalih ukucana sam registrovala neuobicajene rijeci specificne koje evo pronalazim u tekstovima o ovome!
Zanimljiva profilna slika Z,skorija,viteska kapa?Dakle on ima potrebu da se i iskazuje,pokazuje kao vitez?To je potvrdio i onim prepiskama sa Radom Matic pominjuci vitezove,kljuc spasenja i ono sto je on njoj pisao za mene je klasicno vrbovanje ,vise ga te teme interesuju nego ljubavne na koje ga je zapravo ona navodila! Siroka tema bas ali definitivno u tome nesto ima kad je ova porodica u pitanju!

Porodica Marjanovic uopste nije toliko posebna niti cudna.... Oni u stvari jesu dobro uklopljeni u drustvo i okolinu.. Njihova kuca je cesto puna, eto i ta kuma je visila po ceo dan kod njih.. Imaju puno prijatelja, slavlja su im ogromna... Sve to pokazuje da oni uopste, ali uopste nisu toliko izopsteni iz drustva kao sto javnost i novine to zele da predstave.. Ovaj slucaj je to od njih napravio...Ima mnogo cudnijih i zatvorenijih porodica... Cak se i to sto Zorica radi tradicionalno uklapa u nase drustvo.... Moze sada da se izmislja svasta nisu oni nikakvi sektasi... Ovde se radi o problemima psihicke strukture, o nekim devijacijam i slicno, a od njih nisu izopsteni ni oni koji upiru prstom... Stim sto je razlika u tome sto je Z pocinio tesko krivicno delo... A ni to delo samo po sebi nije nesto sto se ne desava kod ljudi raznoraznih profila...

Ne verujem... Smatrali su da je moguce da se srusila ili slicno...Svako bi trazio na toj strani, jer sa druge strane je cistina u cijoj daljini se vidi siblje iza koga je kanal...

- - - - - - - - - -

Ovde se radi o nekome ko je dosao u posed telefona koji je povremeno koristila jelena(koliko sam razume)... Ne znam kako je to u njegovom posedu, ali je moguce da je Jelena imala i neki svoj broj, telefon za koji Z nije znao... Moguce je da je zena imala neke avanture ili nesto... Zaista ne zelim da je blatim i slicno, ali kazem, moguce je... Sa druge strane ja i mislim da je uzrok ubistvar i bila Zoranova ljubomora i svadje prouzrokovane njegovim sumnjama...

Ivan iz "Parova" je ispricao nevjerovatnu pricu da je neki njegov drug bio u policiji kad je stigao mladic koji je donio Jelenin telefon?Prema njegovoj prici to se desilo prije njegovog ulaska u rijaliti otprilike mjesec dana ranije? Da li novine pisu na osnovu Ivanove price ili tu nesto ima?

Poslednja izmena:
Ne znam koliko je tačno ovo što su pisali o izjavi Vere Vukomanović. Ukoliko je rekla to što su napisali, a to je da je ona došla ujutru kod Marjanovića, peglala. Jelena i Zoran su spavali, probudio ih je Uroš malo posle 13h. Oni su se spremili i otišli na nasip. A kada je onda Jelenu video kum koji je rekao da je video u subotu ujutru?

Ivan iz "Parova" je ispricao nevjetovatnu pricu da je neki njegov drug bio i poli iji kad je stigao mladic koji je donio Jelenin telefon?Prema njegovoj prici to se desilo prije njegovog ulaska u rijaliti otprilike mjesrc dana ranije? Da li no ine pisu na osnovu Ivanove price ili tu nesto ima?

Čula sam to kad sam gledala snimak. Možda to jeste pravi razlog hapšenja...

Čudno je to što samo Novosti sutra pišu o tome, niko drugi. Čak ni Kurir iako je njihova novinarka prisustvovala tome.

To je zuta stampa tako smutila ,da navodno "nije bila sigurna"¡

Teodora nije zuta stampa,slusala sam je u emisijama!

- - - - - - - - - -

Ne znam koliko je tačno ovo što su pisali o izjavi Vere Vukomanović. Ukoliko je rekla to što su napisali, a to je da je ona došla ujutru kod Marjanovića, peglala. Jelena i Zoran su spavali, probudio ih je Uroš malo posle 13h. Oni su se spremili i otišli na nasip. A kada je onda Jelenu video kum koji je rekao da je video u subotu ujutru?

Bravo!Kuma su zaboravili! Kazem ja tesko je lazi uklopiti i cjelinu!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back