Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
rock, osoba čija slika nam je data u medijima ne postoji. Postoji muškarac čija slika je obradjena u photoshopu da bi se dobila slika Zorice Mitrović .

Jel' imas ti neki dokaz za to sto pricas?Ako imas,pravac u Mup !
Sad tek vjerujem u krivicu Z,razmilili ste se na sve strane zamajavajuci ovaj narod svim i svacim samo ne argumentima!
Ovo sad mi izgleda orkestrirana odbrana,cuj kuma im dala alibi?Kad je jos u nasim zemljama radnik mogao svjedociti progiv gazde?Postoji li neki dokaz za to sto kuma kaze?Osim toga obzirom da zive zajedno,mogli su na taj nacin napraviti alibi?
Milena...
Davno sam citala da je V takodje imala "posla" sa zakonom?Cedomorka ili sta vec bjese?

A sta je sa pokojnicom,ko ce njene interese da zastupa?Jelena je ostecena i najveca zrtva,nju nema ko da brani?Fujjjj...

Poslednja izmena:
Sad tek vjerujem u krivicu Z,razmilili ste se na sve strane zamajavajuci ovaj narod svim i svacim samo ne argumentima!
Ovo sad mi izgleda orkestrirana odbrana,cuj kuma im dala alibi?Kad je jos u nasim zemljama radnik mogao svjedociti progiv gazde?Postoji li neki dokaz za to sto kuma kaze?Osim toga obzirom da zive zajedno,mogli su na taj nacin napraviti alibi?
Milena...
Davno sam citala da je V takodje imala "posla" sa zakonom?Cedomorka ili sta vec bjese?

Listing telefona moze da potvrdi...A to sto se neko razmileo to pitaj ove sto prikrivaju ovaj zlocin...

http://mondo.rs/a1050767/Info/Drust...cebook&utm_medium=social&utm_campaign=mondofb

U Tužilaštvu su, javlja reporter Monda, prvo bili Zoranov sin iz prvog braka Uroš Marjanović, kao i Zoranova majka Zorica.

Oni su odbili da daju iskaz pošto im zakon to dozvoljava, jer su bliski srodnici okrivljenog.

Potom je u Tužilaštvo došla i Vera Vukomanović, kuma i blizak prijatelj porodice Marjanović. Ona je stigla nešto pre podneva, a saslušanje je završeno oko 13 sati.

Pošto je završila svedočenje, odbila je da da izjavu novinarima a njen advokat Bojan Đurišić rekao je da "nije trenutak za davanje izjava".

Majole, ti si stručna na ovom polju, ne razmem zašto je kumi potreban advokat?

Milena...

A sta je sa pokojnicom,ko ce njene interese da zastupa?Jelena je ostecena i najveca zrtva,nju nema ko da brani?Fujjjj...

To sam i ja pročitala negde, ali nemam pojma šta je tu tačno. Mislim da su to malo novinari izlupali na početku priče. Makar se nadam da je tako jer ta kuma čuva Janu stalno.

- - - - - - - - - -

Listing telefona moze da potvrdi...A to sto se neko razmileo to pitaj ove sto prikrivaju ovaj zlocin...

Može da potvrdi ko je koga zvao i u koje vreme.

Isto tako su saučesnici mogli da koriste Jelenin telefon jer je bio kod njih.

- - - - - - - - - -

Zato sto ima pravo na advokata?!

Šta će joj? Ona je svedok, zar ne?

http://mondo.rs/a1050767/Info/Drust...cebook&utm_medium=social&utm_campaign=mondofb

U Tužilaštvu su, javlja reporter Monda, prvo bili Zoranov sin iz prvog braka Uroš Marjanović, kao i Zoranova majka Zorica.

Oni su odbili da daju iskaz pošto im zakon to dozvoljava, jer su bliski srodnici okrivljenog.

Potom je u Tužilaštvo došla i Vera Vukomanović, kuma i blizak prijatelj porodice Marjanović. Ona je stigla nešto pre podneva, a saslušanje je završeno oko 13 sati.

Pošto je završila svedočenje, odbila je da da izjavu novinarima a njen advokat Bojan Đurišić rekao je da "nije trenutak za davanje izjava".

Majole, ti si stručna na ovom polju, ne razmem zašto je kumi potreban advokat?

Kako nece biti potreban,jos ako lazno svjedocis tek onda treba a osim toga ta zena zivi kod M, nju su mogli svasta pitati!

Lagali su i ona i Z za ruke,nikako im se prica nije poklopila!

A kako objasnjavate cutanje majci na telefon kad je drugi put zvala?
Previse su cackali po njemu,omakao se odgovor!

Poslednja izmena:
Одбијање да сведоче по мени је чудно

- Kad su prišli mestu gde je Jeca zapravo ležala potopljena u vodi, ugledali su jednog od članova porodice Marjanović s nekoliko ljudi. On je upitao Zoricu šta radi tu, na šta je ona odgovorila: „Majka sam, tražim svoje dete, a šta ti radiš tu?“ Marjanović je uzvratio: „I ja je tražim, vidiš da nismo odustali od nje.“ Svi smo se posle toga čudili kako je sutradan Jelena nađena na tom mestu, a oni je te noći nisu videli

Poslednja izmena:
Da.Ta je izjava do sad nesto konkretno u ovom slucaju!Ostalo je sve povuci,potegni,rekla kazala! Zato njega vise i nema!

Ubo je u nezgodno mesto!

- - - - - - - - - -

Kad pre pa tek se u Zadruzi i saznalo za nju. Dotle se krila ( barem od javnosti) ova detektivka je sve znala vec od prosle godine.

Netacno!!
Ona je osnovala podrsku 2 nedelje posle ubistva ,tako da se prilicno dobro znalo za nju

- - - - - - - - - -

Stari forumasi ove teme ,medju kojima i ja spadam mogu to da potvrde

- - - - - - - - - -

A ta " detektivka" je obican folirant,ozbiljan pravi detektiv ne bi nastupao u rijalitima

Cudno da mu J majka nije rekla za poziv kad je on nju zvao sa nasipa da pita je li J kod nje?

Pazi to sto je on pozvao Jeleninu majku da pita da nije Jelena dosla kod nje je njegovo fingiranje, gluma... On je jeste pozvao i izimitirao jedno bunilo uz naucen tekst... Niti je on slusao sta je ona njemu govorila(ako mu je uopste od iznenadjenja bilo sta rekla).... Samo je verovatno rekao"ej nema Jelene, ne javlja se na telefon, nema jece, nestala je itd. " ... Posle toga je verovatno i majka zvala na Jelenin telefon... Taj Zoranov poziv jelenine majke je samo jedna kockica koja mu je trebala za celokupan alibi... Kao sto je zvao jelenu, tako i prijatelje pa i njenu majku...

Ubo je u nezgodno mesto!

- - - - - - - - - -

Netacno!!
Ona je osnovala podrsku 2 nedelje posle ubistva ,tako da se prilicno dobro znalo za nju

- - - - - - - - - -

Stari forumasi ove teme ,medju kojima i ja spadam mogu to da potvrde

- - - - - - - - - -

A ta " detektivka" je obican folirant,ozbiljan pravi detektiv ne bi nastupao u rijalitima

Ama krila da je Z ljubavnica to sam mislila.

Pratio je po nastupima
NIJE SMELA DA UZIMA BAKŠIŠ

Zoran Marjanović nikada se nije odvajao od supruge, a pratio ju je i na nastupima po restoranima i klubovima.
- Ljudi iz jednog lokala posle Jecine smrti su govorili da je on uvek dolazio s njom, sedeo sam za stolom i namršteno gledao. Niko nije smeo da joj se obraća, niti da joj daje bakšiš

Ama krila da je Z ljubavnica to sam mislila.

Ma kakva ljubavnica ,ona je tu ubacena ,,,ako uopste postoji ta persona

- - - - - - - - - -

Pratio je po nastupima
NIJE SMELA DA UZIMA BAKŠIŠ

Zoran Marjanović nikada se nije odvajao od supruge, a pratio ju je i na nastupima po restoranima i klubovima.
- Ljudi iz jednog lokala posle Jecine smrti su govorili da je on uvek dolazio s njom, sedeo sam za stolom i namršteno gledao. Niko nije smeo da joj se obraća, niti da joj daje bakšiš

Ako ju je svuda pratio kako je dozvolio da joj onaj preti u studiju i da joj stavlja ruku na usta?!

Ta porodica nije čista, ali ako me pitate da li sumnjam da je Zoran ubica, moj odgovor je da. I ne kažem to jer se čudno oblače ili imaju čudne fizure - to stoji, već vođen čistom logikom. Priča o navodnom nestanku koju on priča od prvog dana ne pije vodu. Sve mi liči na neku bajku... Svako ko je bar jednom bio na nasipu, zna da ono što je on ispričao nema veze sa životom - priča nam stariji gospodin dok više puta ponavlja da mu ne objavljuemo ime, jer su prema njegovim rečima, svi u strahu od Marjanovića.

Naša ekipa razgovarala je i sa rođakom pokojne Zorice Krsmanović, koja prema rečima komšija, ne suši obraze za Jelenom i Zoricom. Kada smo je upitali kako bi prokomentarisala Zoranovo hapšenje i da li sumnja na njega, rekla je: "Svi su mi sumnjivi, čitava porodica".

- Nisu me ni zvali na godišnjicu smrti. Više mi je muka i da pričam o tome. Iako su nam porodice u srodstvu, nikada sa njima nisam bila u dobrim odnosima. Porodica Krsmanović je uništena, njih više nema, a Marjanoviću su mi sumnjivi svi - završila je rođaka, vidno potresena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back