- Poruka
- 6.684
Онда иди у полицију па им кажи помози им
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za poziv je saznao tek kada je dosao kuci sa zadrzavanja u policiji od 48h... On o tome nije ni pricao sa jeleninom majkom..Bio je na nasipu do 20h, u 20h otisao u policiju, zatim se vratio na nasip pa otisao kuci i ujutru rano opet u policiju na zadrzavanje od 48h... I za poziv saznaje bas u tom intervju kada ga novinarka pita za to(u svakom drugom slucaju on se ne bi uopste iznenadio na to pitanje)...
Cudno da mu J majka nije rekla za poziv kad je on nju zvao sa nasipa da pita je li J kod nje?
imamo samo tri slike servirane od strane medija koje pripadaju dotičnoj ‘Z.Mitrovic’. dve su iz profila i jedna jako mutna gde se lepo vidi celo lice. profesionalcima je najmanji problem da specijalnim
programa mogu tačno pomoću slike naći identitet osobe. U ovom slučaju dobijen je profil muškarca muslimanske veroispovesti čija slika je obradjena u fotosholovima. Odgledala sam preko linka koji ste ostavili poligraf, svaki komentar o osobi kojoj je u poslednjih par nedelja dat veliki medijski prostor je suvisan. Cilj je kao sto sam rekla da se dotična Zorica ubaci sto više u priču da je Zoranova ljubavnica,a sad je postala i psihijatar , psiholog i anesteziolog. Jeli ste svesni šta rade Srbiji?! Apelujem ponovo na. socijalne sluzbe da se ne igraju sa životom maloletnog deteta. Marjanovici su pod prismotrom i u kući i van kuće.
Nisu ni ovi cisti...u kandžama albanske, estradne, medijske sekte koja se uvukla u sve pore srpske države... sasvim je moguće da su i advokati porodice Krsmanovic, gospodin N Šipka deo njihove igre.
rock, osoba čija slika nam je data u medijima ne postoji. Postoji muškarac čija slika je obradjena u photoshopu da bi se dobila slika Zorice Mitrović .
Mislim na Marj.
- - - - - - - - - -
Moguce,,,stvarno sam se i pre pitao zasto se ta osoba uopste ne pojavljuje u javnosti ,,,samo imamo neke nezvanicne price,,,ali cekaj ti kontradiktujes sebi ,pre si pisala da je ta osoba kod Marjanovica sa detetom?!
ne, osoba sa slike.
rock, osoba čija slika nam je data u medijima ne postoji. Postoji muškarac čija slika je obradjena u photoshopu da bi se dobila slika Zorice Mitrović .
imamo samo tri slike servirane od strane medija koje pripadaju dotičnoj ‘Z.Mitrovic’. dve su iz profila i jedna jako mutna gde se lepo vidi celo lice. profesionalcima je najmanji problem da specijalnim
programa mogu tačno pomoću slike naći identitet osobe. U ovom slučaju dobijen je profil muškarca muslimanske veroispovesti čija slika je obradjena u fotosholovima. Odgledala sam preko linka koji ste ostavili poligraf, svaki komentar o osobi kojoj je u poslednjih par nedelja dat veliki medijski prostor je suvisan. Cilj je kao sto sam rekla da se dotična Zorica ubaci sto više u priču da je Zoranova ljubavnica,a sad je postala i psihijatar , psiholog i anesteziolog. Jeli ste svesni šta rade Srbiji?! Apelujem ponovo na. socijalne sluzbe da se ne igraju sa životom maloletnog deteta. Marjanovici su pod prismotrom i u kući i van kuće.
Ta osoba da stvarno postoji pod tim imenom,bi se barem jednom pojavila na televiziji,,a mozda i jeste ,posto ce sada ovi da me napadnu linkovima sa youtube,?!
Posto se Latifa .,Rada pojavile ,zasto ne bi i ona?!
To je stvarno cudno
- - - - - - - - - -
Nisu ni ovi cisti
-Apsolutno je utvrđeno da je pokojna Jelena razgovarala sa kumom Verom Vukomanović tog dana u 16.42 telefonom, to je ona potvrdila. To znači da sve spekulacije oko "prethodnog dana" ne dolaze više u obzir. Policajac je isto svedočio i tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana i koliko su pretraživali nasip sa Zoranom- rekao je advokat nakon saslušanja.
- Tako da je apsolutno nemoguća priča da je Zoran mogao da izvrši to krivično delo za deset minuta i da bude krvav i blatnjav i mokar i sve ostalo. I da, pritom, se nalazi sa ćerkom na nasipu. Apsolutno je jasno odbrani da on nije mogao da izvrši ovo krivično delo - rekao je Zarić.
Kako ovo dokazuješ?
- - - - - - - - - -
Pre serviranja medija, dotična je postavljala svoje slike na FB. Prvo su joj profil slike bile Zoranove preko kojih je pisalo podrška...a posle nekog vremena imala je nekoliko svojih.
- - - - - - - - - -
Zabranili joj advokati, na primer.
ja nemam nameru da ulazim u njihovu bolesnu igru sa srpskim narodom tako sto ću postavljati neke dokaze po forumima, fb stranicama, youtube i sl. Da priložim dokaze drzavnim organima da osoba koja je slikama predstavljena kao Z Mitrovic ne postoji, mislim da je besmisleno jer oni to sve već imaju i znaju. Predlažem , apelujem medijima da javno predstave osobu sa slike ako postoji.
M Maric je u vise navrata rekao da je nekoliko puta telefonirao sa Z Mitrovic da dodje u emisije, a ona mu rekla da su joj advokati savetovali da se ne izjasnjava.