Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Intervju je bio tek posle sahrane. Meni je čudno kako on tih dana nije čuo za taj razgovor. Nije intervju bio dan posle pritvora...

Intervju je mogao da bude dan, dva nakon sahrane(mozda je i snimljen ranije, a pusten u odredjenoj emisiji kasnije)....on je nakon dana u kome je izvrseno ubistvo 48 sati proveo u policiji.. Izasao pa je bila sahrana itd... Nije imao kontkt sa zoricom u kome bi ga to interesovalo, niti mu je bilo ko rekao za to, niti je bilo ko znao da on to ne zna niti da treba da se sa njim pricao o tome... Jednostavno je to slucajan splet okolnosti u kome on nije obavesten da je Jelenina majka cula sa J... Osim policije, kod njih je to bio nameran splet okolnosti u kojima oni nisu hteli da mu saopste svoja saznanja...

Intervju je mogao da bude dan, dva nakon sahrane(mozda je i snimljen ranije, a pusten u odredjenoj emisiji kasnije)....on je nakon dana u kome je izvrseno ubistvo 48 sati proveo u policiji.. Izasao pa je bila sahrana itd... Nije imao kontkt sa zoricom u kome bi ga to interesovalo, niti mu je bilo ko rekao za to, niti je bilo ko znao da on to ne zna niti da treba da se sa njim pricao o tome... Jednostavno je to slucajan splet okolnosti u kome on nije obavesten da je Jelenina majka cula sa J... Osim policije, kod njih je to bio nameran splet okolnosti u kojima oni nisu hteli da mu saopste svoja saznanja...

I Zoran i novinarka su rekli da je to snimano posle sahrane, naravno i da je koji dan posle, to je to...bilo je posle. A sahrana je bila 7. aprila. Da je on premotavao film i raspitivao se šta se to dogodilo, morao bi da zna za taj poziv.

Prasice shut a **** up

- - - - - - - - - -

Placeni botovi sta rade

Kad nemaš ništa konkretno da mi/nam napišeš, onda pišeš ovakve stvari. Bravo. Svaka čast. ;)

Lepo kažem, kad god se napiše nešto što ne odgovara osumnjičenima (ne samo na forumu) odmah se okreće priča na koju je narod slab. Da su šiptari krivi za sve i da su svi botovi. Dve stvari koje većina stavnovnika u državi i van nje mrze. :D

Kad nemaš ništa konkretno da mi/nam napišeš, onda pišeš ovakve stvari. Bravo. Svaka čast. ;)

Lepo kažem, kad god se napiše nešto što ne odgovara osumnjičenima (ne samo na forumu) odmah se okreće priča na koju je narod slab. Da su šiptari krivi za sve i da su svi botovi. Dve stvari koje većina stavnovnika u državi i van nje mrze. :D

Веома сличан рукопис као што Роки има,има и Скенер Тао

- - - - - - - - - -

I tvoje prasice,,,jeste priznajem malo sam zapostavio te linkove ,ali sam rekao da je davao kontroverzne izjave,,,,za razliku od VAS koji NIKADA NISTE UKAZALI NA IZJAVE politicara ,i nekih drugih ljudi ,uvek ste vesto to izbegavali,,tako da ste vi mnooogo pristrasniji za razliku od mene!!!

Опет ти о политичарима

I Zoran i novinarka su rekli da je to snimano posle sahrane, naravno i da je koji dan posle, to je to...bilo je posle. A sahrana je bila 7. aprila. Da je on premotavao film i raspitivao se šta se to dogodilo, morao bi da zna za taj poziv.

Pazi i ja kazem da jeste bilo posle sahrane... Da je on covek koji nije ubica i koji trazi ubicu moguce da bi u to vreme vec bio upucen u svaki detalj oko istrage, razgovarao sa Zoricom(majkom) o njenim sumnjama i saznanjima itd... Ovako, on je nakon dolaska iz policije i dalje zatvoren u svoj svet, nije imao za Zorcom(Majkom J) takvu vrstu kontakta u kome bi razgovarali o tome..Kada je davala taj intervju on nije bio sa njom(bio je u policiji), a nije nakon toga takve stvari trazio po youtube... Jednostavno je sasvim shvatljivo da nije bio upucen u to sto je Jelenina majka rekla na tom snimku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back