- Poruka
- 6.684
Vidiš da glumata i folira se, sad ništa ne zna i ničeg se ne seća.
- - - - - - - - - -
A imaš vremena da se mlatiš i po temi i po službama, šiptarima i mafijama?![]()
То им је шлаг
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš da glumata i folira se, sad ništa ne zna i ničeg se ne seća.
- - - - - - - - - -
A imaš vremena da se mlatiš i po temi i po službama, šiptarima i mafijama?![]()
Kakvi su smradovi ovi novinari teraju zenu da daje nekakve intervjue ,a vidi se da joj je tesko
- - - - - - - - - -
Sta tebe zabole gde ja provodim vreme
- - - - - - - - - -
Zeni je tesko tj.njenoj majci za razliku od Z
Prepitao bih ja ovu novinarku otkud njoj ta informacija??
Intervju je bio tek posle sahrane. Meni je čudno kako on tih dana nije čuo za taj razgovor. Nije intervju bio dan posle pritvora...
I tvoje misljenje je veoma pogresno i lose ,amaterski ,pristrasno
Niko nju nije terao, kao ni Zorana i sve Marjanoviće. Ako neko ne želi da priča, neće ni pričati.
Intervju je mogao da bude dan, dva nakon sahrane(mozda je i snimljen ranije, a pusten u odredjenoj emisiji kasnije)....on je nakon dana u kome je izvrseno ubistvo 48 sati proveo u policiji.. Izasao pa je bila sahrana itd... Nije imao kontkt sa zoricom u kome bi ga to interesovalo, niti mu je bilo ko rekao za to, niti je bilo ko znao da on to ne zna niti da treba da se sa njim pricao o tome... Jednostavno je to slucajan splet okolnosti u kome on nije obavesten da je Jelenina majka cula sa J... Osim policije, kod njih je to bio nameran splet okolnosti u kojima oni nisu hteli da mu saopste svoja saznanja...
Ne verujem da glumi ipak za to treba odredjeni kapacitet.... Ja mu to odbijam na glupost....Vidiš da glumata i folira se, sad ništa ne zna i ničeg se ne seća.
Prasice shut a **** up
- - - - - - - - - -
Placeni botovi sta rade
Kad nemaš ništa konkretno da mi/nam napišeš, onda pišeš ovakve stvari. Bravo. Svaka čast.
Lepo kažem, kad god se napiše nešto što ne odgovara osumnjičenima (ne samo na forumu) odmah se okreće priča na koju je narod slab. Da su šiptari krivi za sve i da su svi botovi. Dve stvari koje većina stavnovnika u državi i van nje mrze.![]()
I tvoje prasice,,,jeste priznajem malo sam zapostavio te linkove ,ali sam rekao da je davao kontroverzne izjave,,,,za razliku od VAS koji NIKADA NISTE UKAZALI NA IZJAVE politicara ,i nekih drugih ljudi ,uvek ste vesto to izbegavali,,tako da ste vi mnooogo pristrasniji za razliku od mene!!!
I Zoran i novinarka su rekli da je to snimano posle sahrane, naravno i da je koji dan posle, to je to...bilo je posle. A sahrana je bila 7. aprila. Da je on premotavao film i raspitivao se šta se to dogodilo, morao bi da zna za taj poziv.
Да рекао си да З није крив него нека мрачна страна
Nije tacno ,,cista laz
- - - - - - - - - -
Ja imam sumnje da je on umesan ,ali da nije on ubica,potcinilac,a svakako da nesto zna-to verovatno ,,,
Sto me klevetas lazove?
- - - - - - - - - -
Djubre neopevano