Upravo sam skontala nešto.... Jutros kaže Delibašić da je zabranio i Zorici Mitrović da se pojavljuje u medijima. Marić kaže da je zvao više puta da gostuje, Delibašić kaže oni su zabranili svim Marjanovićima i Zorici Mitrović. Rekao je i da Zorica Mitrović nije ispitana u policiji jer za to nema potrebe. Dakle, advokat odbrane javno kaže da ona nije davala nikakve izjave u policiji.
Onda njena neka objava u toj grupi za ZM:
Zorica Zoka
10 h
Ako za Zorana mozete sa sigurnoscu da tvrdite da je picinuo ovo, ili ono, bez jednog jedinog dokaza, zasto onda ne bi moglo da se kaze da su je kvazi rodjaci i kvazi prijatelji VEROVATNO pogrovarali da se oda drogama i alkoholu, VEROVATNO, mi ne znamo sa sigurnoscu. A, Zoran je savetovao zdravom zivotu, sto je i potvrdjeno da je brinuo o njoj i pazio je kao niko. Covek lepo kaza "verovatno"... Dakle, gde ces puskom na Rusiju, dete...
PODRSKA ZORANU MARJANOVICU
Ali i komentari ispod:
Zorica Zoka I Zoran i njegova porodica su nevini, garantujem sopstvenim zivotom.
Свиђа ми сеПрикажи још реакција · 3 · 2 h
Vikica Stankovic verujem da je tako kako ti kazes zoko...al mene yaima samo jedno.. kako to i po cemu si toliko sigurna da nije..
Свиђа ми сеПрикажи још реакција ·
Zorica Zoka To je receno inspektorima, jasno i tacno. To nisu teme za drustvenu mrezu, da narod naklapa o tome
Zorica Zoka Znam da je nevin i to sto znam rekla sam inspektorima prilikom hapsenje nevinog coveka, njima sam cak i sa tacnim i jasnim objasnjenjem rekla kako znam. Na sopstvenu inivijativu sam rekla, nije trazeno od mene
Ako je ona nekakav svedok koji sigurno zna da Zoran nije kriv, to je jedino ako je bila sa njim u tom trenutku i nema dalje priče. A po Zoranovoj priči ona nije bila sa njim tada na nasipu. Ona im je to kao rekla prilikom hapšenja i niko nju nije uzeo u obzir da je sasluša.