Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
GRom sa Neba
Vrlo racionalno i logicno razmisljanje!
Jer i ja sam slicnog misljenja, da je Jelena oteta i negde odvedena, a da je ubijena u noci izmedju 2-3. Aprila...
I da...
Takodje smatram da su oni koji su organizovali ubistvo imali podrsku i od nekog iz policije ili nekih sluzbi...
Jer prosto je nemoguce da ni tragaci niti psi ranije nisu nanjusili telo...Što ce reci da je telo naknadno doneseno.
A cinjenica da je policija u to vreme vec bila u toj zoni, nam samo govori da je neko iz policije omogucio pristup i ostavljanje tela.
Premda je zaista konfuzno zasto je telo vracano tu, dakle kao da je neko time zeleo da zavara istragu, ustvari vise od toga, kao da je neko namerno to uradio da bi poslao poruku kako taj neko je toliko mocan da moze i da se igra sa zlocinom

Pretragu ispitati ,tu moze da bude kljuc ,ako ovo nije korumpirano ,to ce i da urade,,i stvarno da se utvrdi gde je stradala,,nadam se da ce CFi to razresiti....

Ani Četiri Pištolja :
02.04.2017. 14:02
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Grome,
pregledala sam ovaj dodatak lista ALO Tajna društva koja kroje naše zivote
Navedeno je 6 najmoćnijih organizacija.
1. Masoni
2.Iluminati
3.Lobanja i kosti
4.Rozenkrojceri
5.Bilderberg
6.Templari
O svima njima u opisu po par rečenica,o nastanku i slično..Meni je interesantan ovaj opis Templara ...Red siromašnih Vitezova Hrista i Solomonovog hrama.Postali bitan faktor na medjunarodnoj političkoj sceni ,dobili povlastice od pape UBIRANJE POREZA U PODRUČJIMA koja su pod njihovom kontrolom!
Sjetimo se ko je spominjao Vitezove a i ovaj dodatak se pojavljuje bas sad na godišnjicu? Novac je najčešći motiv mnogih zala na ovom svijetu!

Da bas su "siromasni"..

VNf original

Drugo, kad bi policija želela da prikrije ubicu, ovaj slučaj bi odavno bio zaključen. Sećate li se vesti o samoubici iz Borče????? Dobro, to je bilo davno, ali nije zgoreg da se potsetimo na to. Zašto?
Pa to je bio idealan momenat za zaključenje slučaja. Taj samoubica se odlično uklapao u profil Jeleninog ubice.
Prvo, bio je iz Borče. A mnogi stručnjaci tvrde da je ubica upravo iz Jeleninog okruženja.
Drugo, samoubistvo je počinio u vreme kad je Jelenina smrt bila u fokusu javnosti, kad se vrtela vest da će ubica biti uhapšen.
Treće, prema pisanju nekih medija već je bio u zatvoru zbog seksualnih delikata.

Zato sto sine ne bi niko to progutao ,sto se videlo i po reakcijama i komentarima...

mileeena10 :
06.06.2017. 11:34
Čuli ste na snimku i to da je glavni inspektor koji je vodio istragu mogao da odluči kad će prekinuti potragu i kada će je opet nastaviti. Inspektor koji je smenjen kasnije...

Garant da inspektor za krvno seksualne delikte nije ni vodio pretragu ,...ko je vodio pretragu?!

Muz jeste cudan ,i njegovo ponasanje jeste cudno,ali nije samo on cudan u ovom slucaju ,dosta je cudnih faktora ,.Oni mogu sto godina da ga ispituju,ali bez konkretnih dokaza nista ne mogu ,a nacinjeni su brojni propusti u istrazi .Kao sto je rekao ,cini mi se Bozo Spasic ,da kompletna ekipa koja je radila na slucaju ,treba ih skloniti sa slucaja i to takodje ispitati ,to je takodje cudno.I rekao je da informacije odatle CURE ,zato slucaj i dan danas nije resen

Moj stariji post

- - - - - - - - - -

A zasto je medijima dozvoljeno da ovoliko rovare po slucaju ,i dan danas to rade ?!Kao sto je rekao Spasic ,"kompetna postavka policije da se zameni koja je radila na slucaju ,i da se pronadje krtica koja odaje informacije ,a mozda su ga oni i pronasli .Secate se hapsenja visokog rangiranog oficira u policiji prosle godine koji je odavao informacije u vezi vaznih slucajeva i radio je za strane sluzbe ,verovatno je bio ucENJEN ,posto po tom principu sve to funkcionise..
Poslednji put ažurirao/la Rocknrollsores : 28.06.2017. u 09:46

- - - - - - - - - -

Novi koraci u istrazi
Pronalaženje krtice koja odaje informacije
Promena tima koji radi na ubistvu
Dovođenje specijalnih eksperata
Usmeravanje istrage van porodice Marjanović
Ispitivanje detalja iz Jeleninog života

I sta je uradjeno od ovoga?!NiSTa

Ovo je veoma bitno NEZAVISTAN TIM ,nevezan za bilo koga,,to je ono sto sam pre pisao ,da pogotovo u ovako komplikovanim slucajevima treba postojati takav tim ,bolje reci ORGAN!

- - - - - - - - - -

Grom_sa_neba! :
30.06.2017. 23:57
Posto je Jelena bila deo Granda...a pricali smo vec o tome...i o cudnoj pojavi da su Saša i Brena u danima po ubistvu Jelene zacudjujuce trosili novac na luksuz...
Kao i cinjenice da je Jelena ubijena dan-dva posle luksuzno estradno proslavljenog 18. rodjendana Breninog sina...
S tim u vezi neka nam i ove sutrasnje naslovnice:
http://cdn.tf.rs/2017/06 /30/Srpski-Telegraf.jpg
Da li je policija IKAD ispitala IKOGA iz Jeleninog poslovnog okruzenja ?!
Sa GRAND-a, sa HAPPY-a i sl. ?!
Na gazdu HAPPY-a Peconija je cak skoro i pucano...
A mi nismo NIKAD culi da je IKO iz tog okruzenja ispitan..
Samo smo slusali price o klosarima i biciklistima, kamiondzijama i ostalim izmisljenim glupostima...

Ovo je veoma bitno NEZAVISTAN TIM ,nevezan za bilo koga,,to je ono sto sam pre pisao ,da pogotovo u ovako komplikovanim slucajevima treba postojati takav tim ,bolje reci ORGAN!

- - - - - - - - - -

Grom_sa_neba! :
Posto je Jelena bila deo Granda...a pricali smo vec o tome...i o cudnoj pojavi da su Saša i Brena u danima po ubistvu Jelene zacudjujuce trosili novac na luksuz...
Kao i cinjenice da je Jelena ubijena dan-dva posle luksuzno estradno proslavljenog 18. rodjendana Breninog sina...
Samo smo slusali price o klosarima i biciklistima, kamiondzijama i ostalim izmisljenim glupostima...

Slazem se,ali mozda je pogresio i Dosen

- - - - - - - - - -

Grom_sa_neba! :

sta ima drugog da ispituju..cek prvo zorana...on je nasro a ne zuta stampa te biciklista je bio te ovaj te onaj..milion nelogicnosti ..znaci dobro je sto su njega upecali..on zna sve..ako nije ubica zna ko je i sredio jelenu i sta je motiv....

Ne razumem tu tvoju logiku,al nek ti bude...

jedini svedok ali koji muti a to vidis i ti...i posto muti uvrnuti mu jajca da kaze istinu....a drugog svedoka nemamo..

- - - - - - - - - -

Ne razumem tu tvoju logiku,al nek ti bude...

- - - - - - - - - -

I sta branis zutu stampu ,je li za njih radis?!

- - - - - - - - - -

Ovo niko ne bi rekao ovako nesto sem onaj koji radi za njih...

zutu stampu cu da nagrdim za druge stvari..ovo sto ti pisem je zoranova prica..e to vala ne moze niko da namontira..jasno i glasno laze ko pas..

A ako ne postoji onda laze...jasna stvar ,ali verujem da postoji,i da je ispitan i da ce biti svedok.

- - - - - - - - - -

covek sa stapom je ispitan a biciklista je zbrisao..na pitanje dal je video zenu koja trci biciklista mu je odgovorio nikog nisam video na nasipu u prevodu cist teren..

Ne moze zbrisao...ljudi ne mogu da vam crtam ,zavisi od vremena kada je on video biciklistu,,,a to sto je biciklista nije video,najverovatnije znaci da je pre nestala sa nasipa..iliti oteta.

Znaci ta preciznost izjave koju je dao u policiji je veoma bitna,,ako se poklapa sa svedokom - biciklistom ,onda je ok,,,a ako neko menja izjavu ,onda neko laze ,to je jasna stvar.

- - - - - - - - - -

ali ako postoji zasto se ne javlja..svako normalan bi se javio da skine ljagu sa sebe..Villaret

Pa ne znam sta je on prvobitno izjavio u policiji ,ako je rekao da svedok postoji ,biciklista ,dao izjavu ,,,i ako je biciklista ispitan cak ,,,onda se postavlja pitanje Gde je taj covek,je li ispario?!

To njegovi advokati treba da utvrde ,zasto ih placa,zasto ih je angazovao?!

Tuzioci to nije u interesu...

- - - - - - - - - -

Pravo pitanje je ,ako taj covek postoji i ispitan je ,,gde je on sada?

ali ako postoji zasto se ne javlja..svako normalan bi se javio da skine ljagu sa sebe..Villaret

Ne samo da skine (mislim sta ima da skida ,ako je ispitan),nego i optuzenog moze cak da oslobodi!!!Ako biciklista postoji ,gde je biciklista ,zasto se to ne spominje ,,nego nam se podmecu mumije ,kamiondzije ,babe ,laze ,zene sa nasipa,...?!

Ako ga je video,,,da li ga je video samo sa cerkom ,,,to je dosta bitno..

- - - - - - - - - -

Isto bi bilo vazno da se zna ,posto je poceo da sumnja ,gde je ,sta ,kako ,da li je poslao poruku njoj ,da li je pozvao telefonom ,veoma vazan detalj bi to bio.,,mislim pre negonsto je naisao biciklista ,,pa i posle tog vremena kada je otisao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back