Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isto mislim da nesto zna! Ali odakle ovoj "privrednici,klijentkinji advoktice" to da je istračala JEDAN,DRUGI..KRUG?Čula od Z?
Pa onda ona njegova izjava ,mislim u "Ćirilici" da ju je vidio 15 metara?Ani

Ma nesto tu ne stima...sve ukazuje da nesto zna,,,ako on nije pocinilac ,nekoga ili nesto krije ,i ako je tako zbog cega?!

A ako je kriv ,onda je neverovatno glup ,,,sto bas i ne verujem u to..ova prva varijanta mi je verovatnija,,Zasto bi covek samog sebe ukopavao ,,to ne mogu da razumem?!To nisu odlike promucurnih ljudi ,,,jedino ako je necim zestoko ucenjen...

- - - - - - - - - -

Ja koliko sam shvatila advokaticu ,bila je spremna da prihvati slučaj ali kao zastupnik KRSMANOVIĆA ali poslije "desetak dana Majka Zorica je umrla"?
Poslednji put ažurirao/la Ani Četiri Pištolja : danas u 12:47

A zasto ne kao njegov zastupnik?!I oni u slucaju Curuvija ,,sto radili za DB ,pa sada su u kucnom pritvoru,,,tu su i iskazi menjani na sudu ,a prava pozadina svega toga nikada nece ni biti saznana...a njena majka je i sama govorila da ne veruje da su M.umesani ,pa ni muz ,,koliko me secanje sluzi...

http://rs.n1info.com/a171014/Vesti/Vesti/Beckovic-Kecman-zna-odgovore-ali-se-boji-da-prica.html

- - - - - - - - - -

"Pristao je i da fotografi dođu i da ga slikaju, i da mu ja pošaljem pitanja mejlom. Poslala sam 30 pitanja, i on je ujutru odgovorio da je video sva pitanja, da su jako ozbiljna i zna odgovore, i ako meni odgovora da želi da odgovara iskreno, ali da se boji ukoliko odgovori na ta pitanja...Stekla sam utisak da se boji za svoj život i svoje porodice", rekla je Bećković.
Bećković je rekla da ju je zamolio da traži od Biroa za medije MUP-a zvaničnu dozvolu da obave intervju. Bećković kaže da su oni tražili tu dozvolu, ali odgovor od MUP-a nisu dobili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back