Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Donekle se slažem s tobom,ali mislim da ovog puta imaju dokaze,mada konzilijum advokata će sve raditi da Z izbave iz pritvora za sada.

Tako kazi brate mili.

- - - - - - - - - -

villaret :
danas 19:06
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
a jel su uvatili onog biciklistu sto je bio na nasipu dok je jelena trcala..ako je istinita ispovest zorana biciklista je moro da vidi jelenu ...

Ma kakav biciklista,on je prosao nasipom na dan kada je pronadjena....ne pravite coveku problema bez veze,ko god da je.

- - - - - - - - - -

Nenade i nestanak Tao i Vokera takodje..

slusala sam ispovest zorana..poslusaj i ti...tek kad je pitao biciklistu dal je video zenu kako trci a ovaj odgovorio da nije on se zabrinuo..hm ak= kako je moguce da nije video frku a iz tog pravca ide...

sto bi zoran odao svog clana porodice ako su saucesnici ..ako nisu biciklistu pronasli a zoranova prica bude tacna biciklista je ubica jer da nije sam bi se prijavio da isprica sta se desavalo na nasipu..stvarno je kljucno utvrditi dal je zoranova prica sa nasipa tacna ili nije..

Da,ali Maštruko može putem 3d da vidi visinu čoveka da li je neko od porodice Z.M

Da,ali Maštruko može putem 3d da vidi visinu čoveka da li je neko od porodice Z.M

ma kakvi..ako je tacno da je zoki video biciklistu to nije clan porodice...ubica je neko treci..placeni ubica na primer jer oni vole tako s motorom ,biciklom da presrecu ljude..

- - - - - - - - - -

Iako je video nekog biciklistu ,to je moglo da bude posle sat vremena i vise ,sta to dokazuje?

a jel se javio taj biciklista muriji da isprica sta je bilo...ako nije sumnjiv naravno...

a jel se javio taj biciklista muriji da isprica sta je bilo...ako nije sumnjiv naravno...

A sta ubica na ruke treba da im dodje?!I opet kazem zavisi ,ako je uopste i video nekog biciklistu ,kada ga je video od momenta ,kada je primetio da nesto nije u redu,da je nema.Prosta stvar

- - - - - - - - - -

Znaci koliko je proslo vremenski od momenta kada je primetio da mu nema zene ,do momenta kada je video biciklistu,o tome pisem,,,moze da bude lupam 20 ,30,minuta ,sat vremena?Koliko?A mozda ga je video i u momentu kada je ona vec odmakla iz vidokruga?

A sta ubica na ruke treba da im dodje?!I opet kazem zavisi ,ako je uopste i video nekog biciklistu ,kada ga je video od momenta ,kada je primetio da nesto nije u redu,da je nema.Prosta stvar

poslusaj pricu zoranovu.jasno i glasno kaze tek kad je biciklista reko da nije video jelenu on se zabrinuo i krenuo prema toj rampi..znaci biciklista je bio na mestu dogadjaja i zato se sakrio u misiju rupicu..

Ako su ga ispitali ,onda to je to sta ima,,a ako Kiza nije pocinilac ,onda ako taj biciklista postoji stvarno ,to znaci da se bukvalno mimoisao sa otmicarem ili otmicarima,,eventualno za nekoliko minuta,to bi znacilo da mu daje i alibi ,,,jer on bi ga video da li je imao krvi na sebi ili nesto cudno,zar ne?

- - - - - - - - - -

Ako biciklista postoji ,onda je on sVEDOK,i to ne treba zapostaviti .

Ako su ga ispitali ,onda to je to sta ima,,a ako Kiza nije pocinilac ,onda ako taj biciklista postoji stvarno ,to znaci da se bukvalno mimoisao sa otmicarem ili otmicarima,,eventualno za nekoliko minuta,to bi znacilo da mu daje i alibi ,,,jer on bi ga video da li je imao krvi na sebi ili nesto cudno,zar ne?

- - - - - - - - - -

Ako biciklista postoji ,onda je on sVEDOK,i to ne treba zapostaviti .

ako biciklista ne postoji zoran mucka...sve je slagao od pocetka pa do kraja jer ga je on izmislio nisam ja.... a ako postoji biciklista pod jedan on je i svedok da nije zoki ubica ali onda je biciklista..zaebano..

ako biciklista ne postoji zoran mucka...sve je slagao od pocetka pa do kraja jer ga je on izmislio nisam ja.... a ako postoji biciklista pod jedan on je i svedok da nije zoki ubica ali onda je biciklista..zaebano..Villaret

Ako ne postoji onda je slagao ,nije dobro ,a ako postoji i ispitan je detaljno,nije ubica ni biciklista ,vec svedok,,,,a ako je svedok onda mora da bude na sudu ,...

Znaci sve zavisi koliko je vremena proslo od kada je video J.zadnji put ,i koliko je vremena proslo od kada je video biciklistu,znaci cim je pitao navodnog biciklistu ,to znaci da je vec sumnjao da nesto nije u redu ,zasto je nema ,gde je!?

Ustvari bitnije je koliko je proslo od kada je zadnji put video u VIDOKRUGU,to je jos vaznije...,,,pa tek koliko je vremena prosla kada je biciklista naisao,, ali ne verujem da je biciklista,kakav biciklista,,,pogotovo ako je ispitan.

Znaci sve zavisi koliko je vremena proslo od kada je video J.zadnji put ,i koliko je vremena proslo od kada je video biciklistu,znaci cim je pitao navodnog biciklistu ,to znaci da je vec sumnjao da nesto nije u redu ,zasto je nema ,gde je!?

Ustvari bitnije je koliko je proslo od kada je zadnji put video u VIDOKRUGU,to je jos vaznije...,,,pa tek koliko je vremena prosla kada je biciklista naisao,, ali ne verujem da je biciklista,kakav biciklista,,,pogotovo ako je ispitan.

ako se utvrdi da je stvarno ubijena na nasipu biciklista je onda svedok da zoran nije ubica...ne moze zoran da bude u isto vreme na dva mesta a nije ni supermen da uspe i da je ubije i da se vrati na pocetku trkacke staze..
a sta je biciklista ispricao zna li sta zuta stampa..

I sada se ceni,samo treba pustiti da ljudi rade svoj posao a ne da ih mediji razvlače po novinama

To je obican svet kao sto smo i mi. Rade za platu i verovatno i prekovremeno. I kada odes u penziju nisi miran jer te mladje kolege zovu za misljenje. Jedan od poslova gde ukljucujes i kolege koje su u penziji da prenesu iskustvo,misljenje...

Bajka o policiji traje od Titovog doba. Bila je 4.ta u svetu po efikasnosti ako se ne varam. Narocito krvni delikti.

To je tezak posao,narocito ako radis sa najgorim profilom ljudi,ubicama,silovateljima...

Imam razumevanja kao covek za te ljude jer posao im je tezak a sve oci uprte u njih.

Resi slucaj pa resi slucaj!

Ako se slucaj resi ok ako ne ni prvi ni poslednji neresen.

Ali moraju prihvatiti i kritiku jer bez kritike nema podstreka ka boljem radu.

Agatha Christie je najpoznatiji autor kriminalističkih romana u svijetu i najprodavaniji autor uz Shakespearea.

- - - - - - - - - -

To je obican svet kao sto smo i mi. Rade za platu i verovatno i prekovremeno. I kada odes u penziju nisi miran jer te mladje kolege zovu za misljenje. Jedan od poslova gde ukljucujes i kolege koje su u penziji da prenesu iskustvo,misljenje...

Bajka o policiji traje od Titovog doba. Bila je 4.ta u svetu po efikasnosti ako se ne varam. Narocito krvni delikti.

To je tezak posao,narocito ako radis sa najgorim profilom ljudi,ubicama,silovateljima...

Imam razumevanja kao covek za te ljude jer posao im je tezak a sve oci uprte u njih.

Resi slucaj pa resi slucaj!

Ako se slucaj resi ok ako ne ni prvi ni poslednji neresen.

Ali moraju prihvatiti i kritiku jer bez kritike nema podstreka ka boljem radu.

Tako je

ako se utvrdi da je stvarno ubijena na nasipu biciklista je onda svedok da zoran nije ubica...ne moze zoran da bude u isto vreme na dva mesta a nije ni supermen da uspe i da je ubije i da se vrati na pocetku trkacke staze..
a sta je biciklista ispricao zna li sta zuta stampa..Villaret

ali ja ne verujem da je ubijena na nasipu,u tome je i poenta,ne verujem tim vestacenjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back