Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Previse se u ovom slucaju pojavljuje ime Zoran-uhapseni,Zorica-majka,tasta..Zorica -podrska ,Zoran-predvodio tim za vestacenje,Zoran-ubijeni premijer ,jedan ili vise advokata ucestvovali u odbrani,Zorana-bivsi potpredsednik vlade u vreme kada je zrtva stradala,Zoran M.- povezan sa slucajem potapanja Valjevske Gracanice,Zorica-advokat koja je prva javila Kuriru ,da je tada nestala....neki sinhronicitet postoji u vezi tog imena ,al koji Bog jedan zna.

- - - - - - - - - -

Takodje koren imena asocira Zora,na Zvezdu Danicu ,iliti lucifera,luconosu,,

- - - - - - - - - -

Lucifer( lat.lucem ferre, svjetlonoša) je, u Bibliji, prema proroku Izaiji, sin Zore (zvijezde Danice) koji je srušen u podzemlje. Ranokršćanskipisci dovode ga u vezu s novozavjetnim Sotonom, palim anđelom, kojeg je, nakon što se pobunio protiv Boga, pobijedio arhanđeoMihael i bacio ga u pakao. [1]Međutim, to poistovjećenje Lucifera sa Sotonom je kasnijeg postanja od Biblije. [2]

Osim toga u nekoj jutarnjoj emisiji se razgovaralo o učešću Z i V u "Ćirilici" ,ono što nismo mogli vidjeti a navodno se desilo ,Z je ustao u trenutku kad je Fila pričao o motivu za ovakav zločin,npominjući da takav zločin uglavnom učini partner?
Bilo bi interesantno čuti koja je to zena pozvala advokaticu i obavijestula je o nestanku J?
Ova advokatica je navodno rekla "Ako suprug ne zeli da da informacije u medije ,onda je on prvi osumnjičeni"?!U startu uslovljavanje ili ?

Sto ti bajni novinari ne napisase nekada da je ovo ubistvo moglo da bude van svih ovih okvira koji su pominjani dosad,samo do nekog tajkuna su uspeli dosli?!

Zar su toliko ograniceni ili je nesto drugo u pitanju?!

Mada ozbiljniji novinari su ukazali na neke nedoslednosti i cudne stvari,,,svaka cast na tome.

- - - - - - - - - -

Ne znam Nenade ,pitaj njega ,zasto mu ovoliko smetaju ovi postovi,ja ne upirem prstom u nikoga...

Јасно, ма њу би требало притиснути !
Хајде сад, сви сви сви !

Nisam mislila naravno da je iko pritiska.
Da je srece da do ovog nije doslo i da su se svi mirno razisli ako je nesto skripalo u toj porodici.
Janu su vec ispitivali decji psiholozi i psihijatri, socijalni radnici.
Naravno, valjda su dosli do nekih saznanja pricajuci sa malenom.
Mnogo mi je zao deteta.

zoran će biti oslobodjen a kako će posle završiti sve će biti slučajno ....možda slično kao majka one predoziranje devojke....

Evo sad sam cula da od danas pa u narednih 48 sati treba da se odluci hoce li ga pustiti da se brani sa slobode.
Ne znam kako je to moguce ako mu je odredjen pritvor od 30 dana?
Nisam advokat, pa mi je cudno.
Ali sve ide ka tome.
Na zalost.

Na osnovu cega Linejna znas da su oni stvarno imali problema?

Ne znam za njih, ali kada vec u jednoj porodici zive 3 generacije, to mi je odmah alarm da jednostavno ne moze biti sloge u kuci.
Pricaju da je Jelena htela da se odseli od Zoranovih roditelja, to su sve govorile njoj bliske osobe.
Pa joj je smetao svekar koji nocu seta po kuci, a danju spava?
Pa onda to famozno pismo koje je Jeleni stiglo od suda kao potvrda da se odrekla ocevog stana...
Pa verovatno ako je postojala neka druga u Zoranovom zivotu, mozda ju je i to mucilo.
Mozda je sumnjala u njega.
Sad se spekulise da je Z imao ljubavnicu i sa njom cak i musko dete, tog Zdravka kojeg mu je Jana pomenula kad mu je dosla u goste u Zadrugu i koji je od Jane mladji 2 godine...
Znalo se da Jelena trci da bi vratila liniju, jer je bas u jednom periodu bila bucka i muz joj je to prigovarao i vodio je u teretanu i zagovarao da mora da trci.
Mogu da zamislim kako se Jelena osecala ako je volela muza, a on je zezao za kilazu i govorio da mu lici na slona...
To zenu mnogo boli.
Ne znam, ali znam sigurno da nema porodice u kojoj zivi vise generacija, a da je sve OK.
Eto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back