- Poruka
- 9.400
Kurir i po obicaju i dalje nastavljaju po njihovom?!?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kurir i po obicaju i dalje nastavljaju po njihovom?!?!
Pa nerazumno je i pisati ovako nesto,,i onda cu normalno da stanem na stranu optuzenog ,naravno ,posto ih niko i ne stiti ,,,i imam brojne argumente zasto sam stao ,i sta mi mozete?!
- - - - - - - - - -
Je li ti to optuzujes nekoga?
- - - - - - - - - -
Nekoliko varijanti kako je zrtva mogla pre da bude pronadjena:1)Identifikacijom telefona 2)uz pomoc tragaca ili cadaver psa 3)helikopterom iznad nasipa 4)Sat.snimkom je moglo da se utvrdi sta se desavalo u vreme kada je nestala na nasipu 5)Intenzivnijom pretragom kanala,na sta je muz ukazao recima" mozda se onesvestila i upala u neku rupu"6) Uz pomoc njenog psa..,
- - - - - - - - - -
Ti si Ani novinarka.
Neko ili nesto se ovde stiti ,previse je ocigledno?

Moje misljenje da mediji u ovom slucaju odmazu istrazi
Gde je zastitnik gradjana ,gde UNS ,informacije cure na sve strane?
Da ,ti si veoma sarkasticna osoba .
- - - - - - - - - -
Kako kada bi tebe neko razapinjala ili nekog od bliznjih ,ne verujem da bi tako pricao/la ,jbm li ga sta si
https://noizz.rs/kontra/kako-je-smrt-pevacice-postala-najgledaniji-srpski-rijaliti/7k6pybj
- - - - - - - - - -
Kako je moguće da je čovek kog će tek saslušati početkom oktobra proglašen ubicom bez presude?
Možda je monstrum. Ako je ubio svoju suprugu, treba da odgovara, najstroža kazna. Činjenica je, ipak, da dok sudija ne presudi, mi to ne znamo.
Ko će se pobrinuti za traume petogodišnje Jane?
Nemoguće je izbrisati sve rezultate pretraga na Internetu. To znači da je mala Jana, ćerka ubijene Jelene Marjanović i oca Zorana koji je osumnjičen za njeno ubistvo, osim što je ostala bez majke i oca, doživotno osuđena na traume, medijske grozote krvničkih detalja ubistva žene koja ju je volela najviše na svetu. Jana nije izmišljeni lik, ona je dete kao vaše i moje, nezaštićeno, bačeno u vrtlog "najgledanijeg srpskog rijalitija". Ko je to dozvolio, zašto? Čija nadležnost su nezaštićena deca u ovoj zemlji? Dokle će biti kolateralna šteta? Dokle ćemo petogodišnjacima zamagljivati lica na naslovnicama dok ih izlažemo najstrašnijoj torturi?
- - - - - - - - - -
ovo moze svakom da se desi ..ne daj boz e da se desi znas da si prvi osumnjiceni..al to nije problem ako nisi ucinio krivicno delo...ne treba ama bas nikakva podrska a ni advokat..Villaret
Tebi mozda nije problem ,ali nekome jeste ,,ali ti ne kapiras@