Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako nemaju saradnju sa mup ,kada su i pre radili na nekim slucajevima,los je to izgovor?!

- - - - - - - - - -

Treba da postoji nEZaviSni organ ,pogotovo za ovako komplikovane slucajeve ,nezavistan od drzave,,nezavisni forenzicari ,nezavisna istraga,trasolozi,,,neko ko ce moci da prekontrolise sve to ,neko ko je iznad toga ,.

- - - - - - - - - -

Samo na taj nacin moze da se utvrdi istina,.

- - - - - - - - - -

Sve da se ispita ,i rad policije ,i rad potrage i suda ,sve.

I oni su efikasni profesionalni

Prvo se tresla od šoka, a onda je odjednom počela da vrišti i urla na inspektore! Ponavljala je: “Nije on! Pustite ga! Imate pogrešnog čoveka!” Stala je ispred njega i nije dozvolila da mu priđu, govoreći: “Nemojte! Kako ću ja bez njega?!” Bacala se i grlila ga kao u nekom transu. To je, bukvalno, bila histerija. Bilo je strašno neprijatno za uši i oči - navodi naš sagovornik i otkriva kako su uspeli da je obuzdaju.
- Ona nijednog trenutka nije fizički nasrnula na policiju. Koliko god je bila van sebe zbog saznanja da će ostati bez svog ljubavnika, ipak je bila svesna da ne sme da napadne inspektore. Urazumila se tek kada su joj rekli da će i ona biti privedena zbog napada na policiju i da zbog toga može da završi na robiji! - prepričava svedok ove drame koja se odigrala ispred porodične kuće Marjanovića.

Poslednja izmena:
Pored toga sto je Jana spomenula Zoku i Zdravka,interesantna je i njena reakcija na njegovo ponasanje.Njoj je veoma cudno da je tata tuzan i da place.Ocito je da ga nije vidjala u takvim izdanjima.Mislim da je njen dolazak i njeno javno pokazivanje na televiziji iskoristio iskljucivo da bi dobio naklonost naroda.Jer,kod Marica je sa najvecom dozom gadosti pricao o novinarima koji slikaju dijete,da bi sam sebe njenim pojavljivanjem demantovao.Zasto je morao da se javno vidi sa djetetom?Druga zanimljiva stvar je takode vezana za Janu,a to je na snimku kada je pricao s Micom,gdje kao papagaj ponavlja kako je Jani objasnjavao kako je majka nestala,pa kao pjesmicu diktira kako ju je pitao dal se sjeca da su otisli da mama trci,pa kako je mama krenula,mahnula im itd...Veoma,veoma cudno ponasanje.

E da, to ste super primetili.
Bas ga je pitala zasto places tata, onako iznenadjeno.
Jadno to dete.
Jako sam slaba na decu, ko joj je unistio zivot tako maloj, pa nema te kazne kojom bih kaznila ubicu ili ubice.
Evo sada kruzi nova teorija da su angazovali nekog profi ubicu da ubije Jelenu.
Ne bih se iznenadila ni da je tako bilo, mada sam zaista mislila da je u pitanju "privatno" ubistvo, oni koji gledaju CI kanal znaju na sta mislim.

- Čitao sam šta mediji pišu o ubistvu, ali jedino što bih rekao jeste da pisanje medija nije ni blizu istine - rekao je Stefanović.

http://www.telegraf.rs/vesti/212167...o-sto-mediji-pisu-o-smrti-pevacice-nije-tacno

- - - - - - - - - -

Teksački Rendzer Voker :
01.05.2016. 20:09
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Original postavioStraks92
Ti mora da si policajac ili si bivši pandur čim ih ovako braniš...Ja sam šef obezbeđenja(privatna agencija)

Nenade ,to si ti ,lepo sam rekao ja....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back