Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodaje i da je teorija o više umešanih lica izvedena i iz materijalnih tragova.
"Na Jeleninoj majici, na licu mesta, kada je izvađena iz kanala nisu nađeni tragovi krvi na okovratniku što znači da je ubijena u ležećem položaju. Ako pođemo od naše tvrdnje da se ubistvo nije dogodilo na nasipu, ona je morala biti i transportovana u istom takvom položaju.
Kada je transportovana od lica mesta do Instituta za sudsku medicinu njena majica je bila natoljena krvlju. Ako je bila natopljena krvlju kada je krvarila mrtva koliko je onda krvarila dok je bila živa?
Na njenom licu pronađeni su tragovi krvi koji nisu mogli nastati u vodi. Zaključak je da je onda najverovatnije bila ubijena na nekoj prostirci, bila umotana u tu prostirku i da je njeno lice bilo u lokvi od koje potiče razmazana krv na licu. Da bi se telo u tom stanju donelo do nasipa i usput izbegne krvarenje na majicu, morala je biti dovedena do nasipa u horizontalnom položaju za šta je bilo potrebno dve osobe", zaključuje Šipka

ali posto je vucicev covek nije dobar..i posto su policajci i sudije vucicevi pajtosi nista njihovo nije tacno..
onu zoricu zoku dobro preispitati ko joj daje kes za podrsku zoranu..Villaret

sve je receno.

Mislim da je clan bio sarkastican.

- - - - - - - - - -

Citajuci komentare ispod, ljudi su ubedjeni da je Z kriv iako bi trebalo da se ispod tog klipa jave ljudi koji smatraju da je nevin. Cak pisu i o tome da ce da ga puste,da su oni kao porodica jaki...

Citajuci sve to i forum sve sam vise ubedjena da he slucaj jednostavan.

Ne znam da li je ili nije sarkastican ,to nije oznacio navodnicima ,uzvicnicima,,,ti advokati ,nE,samo Fila da ga je zastupao ,ovo je sve boranija.

- - - - - - - - - -

Dosta ljudi i smatraju da je nevin ,ne misle svi kao vi,pogotovo posle ulaska izlaska iz rialitija ,i dizanja optuznice odjednom,,,ili u drugu ruku sumnjaju da tu nesto ne stima.

- - - - - - - - - -

Ne treba biti toliko pristrasan ,i misliti da zivimo u idili!

Nisam srela nikoga ko smatra da je nevin,narocito nakon hapsenja. Ne hapsi policija bez razloga.

Mozda smatra neka ekipa koja razmislja da postoji lanac koji je Vilaret spomenuo (doduse sarkasticno) ali ja zaista ne mogu da komentarisem slucaj na osnovu toga da li mi se predsednik svidja ili ne svidja. Ako mi se svidja onda je Zoran ubica,ako mi se ne svidja onda Zoran nije ubica.

Ne treba biti toliko pristrasan ,i misliti da zivimo u idili!

Nemam ja sta da mislim dok se ne podigne optuznica.

Sile mraka,ovo ,ono , mene zanima papir. A vodim se uvek vecom verovatnocom.

Prema kome pristrasan? Svi smo mi posmatraci slucaja. Ne hapsi policija bezveze.

- - - - - - - - - -

Sta mene briga za presidenta,ja ne pricam o njemu...niti sam politicka prostitutka ,bilo cija ,gnusam se politike,.

- - - - - - - - - -

I ne izvrci ja ne komentarisem slucaj ,na osnovu toga da li mi se neko svidja ili ne ,nego na osnovu mnogih nelogicnosti i nejasnoca ,meni se cak i optuzeni i ne dopada kao osoba.

Ne izvrcem,na Vilaretov komentar si rekao da je sve receno. Sam si napisao. Mani me politike.

- - - - - - - - - -

Ima dosta nejasnoca i to je tacno ali mi jos nemamo nikakav uvid. Ako nemaju dokaze a neko misli da ce tek tako da ga osude grdno se vara.

Govorila sam o njihovoj ljubavi.
Takođe kako uticaj porodice može da vas uništi.
Takođe da je preuzmem usb I prosledim
Takođe da Zorica se boji da je ne ubiju zar time nisam njoj pomogla? Zar je nisam na neki način zaštitila? Međutim to u njenoj glavi ne pali. Imam info da je pisala I manekenki poznatoj za usb I da se plaši. Ono što Zoricu opseda su leptiri koje mi je Jelena slala. E pa lutko moja kako ste vrteli javnost tako sam I ja vas zavrtela.

Ne izvrcem,na Vilaretov komentar si rekao da je sve receno. Sam si napisao. Mani me politike.

Ti si prva spomenula politiku.

- - - - - - - - - -

Ima dosta nejasnoca i to je tacno ali mi jos nemamo nikakav uvid. Ako nemaju dokaze a neko misli da ce tek tako da ga osude grdno se vara.

Niko nije kriv dok se ne dokaze ,i o kakvom osudjivanju pricas unapred?!

Pocinjes kao ovi politicari

- - - - - - - - - -

Kako pas tragac nije ukazao na osumnjicenog ,lajanjem ,rezanjem ,ako je on pocinilac?

Ti si potvrdio na komentar da je sve receno. Sta je receno? Ja ne pisem zamuljano. Odgovori sta je receno?

Sta sam pocela kao politicari? Rekla sam da ako ne bude dovoljno dokaza na sudu a neko misli da ce da bude zrtvovan da se vara s obzirom na sistem utvrdjivanja krivice. Gde si ti tu nasao politiku.

- - - - - - - - - -

-Ako nema dokaza,osumnjiceni ce da bude oslobodjen. Gde je tu politika?

Nekoliko varijanti kako je zrtva mogla pre da bude pronadjena:1)Identifikacijom telefona 2)uz pomoc tragaca ili cadaver psa 3)helikopterom iznad nasipa 4)Sat.snimkom je moglo da se utvrdi sta se desavalo u vreme kada je nestala na nasipu 5)Intenzivnijom pretragom kanala,na sta je muz ukazao recima" mozda se onesvestila i upala u neku rupu"6) Uz pomoc njenog psa..,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back