Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posle parova i tog eksperimenta ne cudi me nista.

Naravno, socijalni eksperiment! I ko zna u šta su sve zaglibili ljudi koji odlučuju o našim sudbinama! Ja razumijem šta znači OSUDA društva i da je teško zivjeti u tako stvorenoj atmosferi ali Marjanovići bi trebalo zauvijek da se sklone od medija!

Takodje mislim da je ova porodica bila "pogodna meta" zahvaljujući tome sto su se bavili okultnim,mističnim, iako su oni samo jedna porodica u moru takvih!

Poslednja izmena:
To je ono sto je pisano na ovoj temi PSYOP ,Big brother ,1984 Orvel,,,,

- - - - - - - - - -

Da li neko zna da li obučeni psi mogu da nanjuše krv? Ti psi su izuzetni, da je na nasipu bila njena trenerka to veče, oni bi je nanjušili. Ajde telo je bilo u vodi potopljeno, kažu ako je bila duže od sat vremena, možda je ne bi nanjušili. Ali kako nisu nanjušili njene stvari na nasipu koje su bile na sred livade i u šiblju?Milena

IteKaKo...a da ne govorim o cadaver psima ...kanal ,nasip ,macji kasalj...

- - - - - - - - - -

Psi tragaci bi trebalo da nanjuse i najmanje tragove krvi,,,

- - - - - - - - - -

http://www.vauvau.net/~vauvaun/sve-...psima-54/2561-psecsy-etnja-kroz-zlo-na-ohridu

- - - - - - - - - -

U Hrvatskoj postoji vise tih pasa cadaver ,ovo je stariji tekst ,,,i saradjuju u regionu ,,,sta je bio problem da se dovede jedan cadaver pas ,avionom ,helikopterom?!

To je ono sto je pisano na ovoj temi PSYOP ,Big brother ,1984 Orvel,,,,

- - - - - - - - - -

Da li neko zna da li obučeni psi mogu da nanjuše krv? Ti psi su izuzetni, da je na nasipu bila njena trenerka to veče, oni bi je nanjušili. Ajde telo je bilo u vodi potopljeno, kažu ako je bila duže od sat vremena, možda je ne bi nanjušili. Ali kako nisu nanjušili njene stvari na nasipu koje su bile na sred livade i u šiblju?Milena

IteKaKo...a da ne govorim o cadaver psima ...kanal ,nasip ,macji kasalj...

- - - - - - - - - -

Psi tragaci bi trebalo da nanjuse i najmanje tragove krvi,,,

- - - - - - - - - -

http://www.vauvau.net/~vauvaun/sve-...psima-54/2561-psecsy-etnja-kroz-zlo-na-ohridu

- - - - - - - - - -

U Hrvatskoj postoji vise tih pasa cadaver ,ovo je stariji tekst ,,,i saradjuju u regionu ,,,sta je bio problem da se dovede jedan cadaver pas ,avionom ,helikopterom?!

Novine nastavljaju svoj rijaliti! Tekst počinje "Odmah po NAPUŠTANJU RIJALITIJA:::" To je valjda veoma bitan podatak! Strašno!

An­drea Pin­tar, pr­va hr­vat­ska in­stru­kto­ri­ca za obu­ku po­tra­žnih pa­sa HGSS-a i nje­zi­na bel­gij­ska ov­čar­ka ma­li­noa ja­vno­sti su već po­zna­te po pro­na­la­sku sta­ri­ce iz No­vog Sen­kov­ca ko­ja je dva da­na lu­ta­la šumom, su­dje­lo­va­nju u uspješnom tra­ga­nju za ne­sta­lom spe­le­o­lo­gi­njom na Ve­le­bi­tu, me­đu­na­ro­dnoj po­tra­za za ne­sta­lim dje­ča­kom na po­dru­čju Ba­nje Lu­ke i broj­nim po­tra­ga­ma hr­vat­skih gor­skih spa­si­la­ca.
Još je­dan po­ziv za me­đu­na­ro­dnu su­ra­dnju do­veo ih je u cen­tar zlo­či­na, po­put bi­zar­ne kri­mi­na­li­sti­čke pri­če ko­ja oži­vlja­va sce­ne okru­tnih umor­sta­va. Na ohrid­skom su­du po­če­lo je su­đe­nje pr­vom se­rij­skom ubo­ji­ci u Ma­ke­do­ni­ji, a nje­go­vu je uhi­će­nju pri­do­ni­je­la i Yoda. Baš po­put sce­na­ri­ja u ne­kom fil­mu - ma­ke­don­ski in­spe­kto­ri ot­kri­li su osu­mnji­če­nog, iden­ti­fi­ci­ra­li su ne­sta­le oso­be, ali ni­su uspi­je­va­li pro­na­ći ti­je­lo je­dne od žr­ta­va ko­ja je ne­sta­la pri­je dvi­je go­di­ne.
Čla­no­vi HGSS-a spre­mno su se oda­zva­li po­zi­vu za po­moć u po­tra­zi za ti­je­lom ne­sta­le oso­be na Ohri­du. An­dre­ji i Yodi, ko­ja je uvi­jek spre­mna za akci­ju, pri­dru­žio seZla­tko Ba­laško­je­ga ko­le­ge sma­tra­ju je­dnim od naj­bo­ljih "se­arch ma­na­ge­ra" u HGSS-u. Bio je za­du­žen za lo­gi­sti­čki dio po­tra­ge, de­talj­no pla­ni­ra­nje, ana­li­zu i te­hni­čku izve­dbu.
Pri­je sa­mog pu­ta usli­je­di­li su tre­nin­zi s Yodom ko­ja ti­je­kom uo­bi­ča­je­nih po­tra­ga za ne­sta­li­ma pra­ti stru­ja­nje zra­ka vi­so­ko po­di­gnu­tim no­som. Ovo­ga pu­ta mo­ra­la je njušiti površinu tla dr­že­ći nos ne­po­sre­dno iznad ze­mlje.
- Ako iz ne­ke pu­ko­ti­ne ili ru­pe izla­zi mi­ris, pas ga ozna­ču­je ko­pa­njem ili la­ja­njem.
Fi­na pre­tra­ga tla pro­vo­di se son­di­ra­njem po li­ni­ja­ma uda­lje­ni­ma po­la me­tra do me­tar. Na uda­lje­no­sti od po­la me­tra buše se ru­pe u ko­je pas gu­ra nos po­vla­če­ći mi­ris - objašnja­va An­drea Pin­tar.
{styleboxjp}

Ljudi na ovoj temi koji se ne slazu sa drugima ,vredjaju ,nazivaju ljude raznim imenima ,zasto?Cemu potreba za to? Cije interese zastupaju ,zasto tolika ostrascenost?!

- - - - - - - - - -

Je li i to deo projekta ,gluma sto kaze Ani...

U znas kako me zabole sto je neko napisao da smo glupi. Evo,necu moci da spavam jer cu da razmisljam o tome. Relax.

- - - - - - - - - -

Po meni cela porodica lici na cudake,mala Jana je nacrtala kucu u vrticu a tema je cega se boljim

- - - - - - - - - -

Nema osnova za otkaz

To sto lice na cudake ne znaci da su ubice. Ja sam promatrala Zoranovo ponasanje u psiholoskom smislu a da li on ima sektasku frizuru ne govori o njemu bas nista.

- - - - - - - - - -

Ima posto im neko 6i zavrsava posao,fazon priznaj ti sve mi znamo,jel ih to uce u skoli

To je najveci problem nase policije ,pola slucaja oslanjaju na priznanje i rekonstrukciju koju ubica isprica. Malo poligrafa,malo dokaza,malo svedoka i slucaj resen.

- - - - - - - - - -

Ali Ani ,te rialitije drzi neko ko je iznad tajkuna ,oni vuku konce ,vidis da im niko nista ne moze?!

To me malo podsetilo na jedan slucaj u Americi kada je zena ostala bez dece ,ima tome 20 godina. Kuca gori, deca se ugusila a novinari dolaze i pitaju je kako se osecate i to ekskluzivno kameru joj upiljili u facu,zena ne zna kud udara,ocajna a njima je bila bitna gledanost. Secam se da smo se svi zgrazavali. Vrlo brzo je rialiti dosao kod nas. Kod nas je crna hronika najcitanija,i u svetu.

da, pogodna meta, upravo tako. Jedan član porodice je odavno izabran da bude njihov čovek, a kad te izaberu iz odredjenih razloga , ti se ne pitaš ništa , ili ćeš raditi sto ti kažemo ili te neće biti, niti tebe niti tvojih bližnjih . I dok ste se vi bavili razrešenjem ovog ubistva, iza zavese su se dešavale jako pogubne stvari za srpsku državu, za vašu decu koja tu više nemaju budućnost. Hapšenje se dešava posle par dana reality zadruga , skrece se pažnja naroda ponovo u totalnom drugom pravcu, u mesto da se diskutuje i protestvuje protiv mitroviceve i njemu slične imperije, da se piše koliko je miliona i miliona uloženo u njegov novi projekat zaglupljivanja mladih, gde su glavni aktori kao sto rekoh šljam i talog, šta je tu koncepcija , šta je tu psihološka igra?! Gomila ološa živi u luksuznoj vili, i zabavlja narod psovanjem, nasiljem, orgijanjem?! Zoran je znao da će biti uhapšen , Zoran je morao da udje u reality. Biće oslobodjen i posle toga sklonjen gde treba.

Jel znas Majole za onaj Svarcijev film Racer ,e pa to ti je isto ovo ,,,,u jednom filmu su govorili ,ne mogu naziva da se setim ,,," realiti tv ,to je buducnost" ,stariji film.

- - - - - - - - - -

E pa zato smo se i okupili na ovom forumu ,da se ovakve stvari u buducnosti ne bi nikada desavale...

- - - - - - - - - -

To za paznju ,je otkad pisano ,na ovoj temi ,nista novo nisi rekao.

da, pogodna meta, upravo tako. Jedan član porodice je odavno izabran da bude njihov čovek, a kad te izaberu iz odredjenih razloga , ti se ne pitaš ništa , ili ćeš raditi sto ti kažemo ili te neće biti, niti tebe niti tvojih bližnjih . I dok ste se vi bavili razrešenjem ovog ubistva, iza zavese su se dešavale jako pogubne stvari za srpsku državu, za vašu decu koja tu više nemaju budućnost. Hapšenje se dešava posle par dana reality zadruga , skrece se pažnja naroda ponovo u totalnom drugom pravcu, u mesto da se diskutuje i protestvuje protiv mitroviceve i njemu slične imperije, da se piše koliko je miliona i miliona uloženo u njegov novi projekat zaglupljivanja mladih, gde su glavni aktori kao sto rekoh šljam i talog, šta je tu koncepcija , šta je tu psihološka igra?! Gomila ološa živi u luksuznoj vili, i zabavlja narod psovanjem, nasiljem, orgijanjem?! Zoran je znao da će biti uhapšen , Zoran je morao da udje u reality. Biće oslobodjen i posle toga sklonjen gde treba.

Naravno,dijelim mišljenje.To su sve stvari teško prihvatljive jednom običnom čovjeku,zato se ljudi i bave ovim slučajem na sasvim drugi način! Ujedno to nam pokazuje i koliko nam je ispran mozak kao drustvu u cjelini! Dovedeni smo u jedan ćosokak iz kog ne znamo kako dalje! Porazavajuće!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back