Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super vestacenje nije radjeno zato sto su svi vestaci usaglaseni u svemu i u tome da je ubijena na nasipu... Nema sumnje u to medju vestacima pa da treba neko da uradi super vestacenje... To je ocigledna stvar...
Evo da kazem i da necu vise da pisem na ovoj temi, jer sam razocaran koliko je ovo borba protiv vetrenjaca... Vi svi koji ovde pisete(gotovo svi) imate paranoidan poremecaj licnosti... A mnogi od vas su i veoma glupi... I dalje terate po svom da nije ubijena na nasipu i kako su je tu noc morali naci potopljenu u kanal(u kome je nisu trazili)... I to sve na ogromnoj povrsini vecoj od 20 fudbalskih terena...
Verujete nekom Sipki, a morate u zivotu imati osnovno znanje da prepoznate sarlatana bez obzira sto se radi o temi u kojoj niste strucni... Ni jedan ozbiljan forenzicar bez uvida u istrazni postupak NISTA nece tvrditi, a ovaj(lazni forenzicar) je TVRDIO 100% da je ubijena negde drugde i donesena, pazite u tepihu ili cebetu! Pa to je Ljubisa Trgovcevic ovog doba....
Upravo zbog vas mi je i jasno zasto mediji funkcionisu ovako kako funkcionisu... Boli koliko ste glupi i nedokazani...Mozda je ovu temu i citao neko razuman i neko ko logicki zakljucuje,
ali po postovima to ne mogu da zakljucim, oni mi vise ne daju inspiraciju ni da je otvorim... Pozdrav.

Super vestacenje nije radjeno zato sto su svi vestaci usaglaseni u svemu i u tome da je ubijena na nasipu... Nema sumnje u to medju vestacima pa da treba neko da uradi super vestacenje... .

E, upravo to je juce bilo u izjavi kao obrazlozenje.

Znaci da se svi vestaci slazu da je ubijena na nasipu.

- - - - - - - - - -

I ovo je isto dosta vazno pitanje ,da li su ga pregledali u smislu da li se kupao ,tusirao ,brisao ,cistio ,onda kada je 48h bio u pritvoru?Da li se makar jednom tusirao ili koristio neka jaca sredstva za pranje, pre nego sto su ga priveli?

- - - - - - - - - -

I da je to radio ostali bi tragovi krvi u kupatilu ,tusu ,kadi ...

On je valjda prijavio nestanak u 20 casova, ako je ves masina mogla da radi mogao je i on da se istusira.

Poslednja izmena:
Super vestacenje nije radjeno zato sto su svi vestaci usaglaseni u svemu i u tome da je ubijena na nasipu... Nema sumnje u to medju vestacima pa da treba neko da uradi super vestacenje... To je ocigledna stvar...
Evo da kazem i da necu vise da pisem na ovoj temi, jer sam razocaran koliko je ovo borba protiv vetrenjaca... Vi svi koji ovde pisete(gotovo svi) imate paranoidan poremecaj licnosti... A mnogi od vas su i veoma glupi... I dalje terate po svom da nije ubijena na nasipu i kako su je tu noc morali naci potopljenu u kanal(u kome je nisu trazili)... I to sve na ogromnoj povrsini vecoj od 20 fudbalskih terena...
Verujete nekom Sipki, a morate u zivotu imati osnovno znanje da prepoznate sarlatana bez obzira sto se radi o temi u kojoj niste strucni... Ni jedan ozbiljan forenzicar bez uvida u istrazni postupak NISTA nece tvrditi, a ovaj(lazni forenzicar) je TVRDIO 100% da je ubijena negde drugde i donesena, pazite u tepihu ili cebetu! Pa to je Ljubisa Trgovcevic ovog doba....
Upravo zbog vas mi je i jasno zasto mediji funkcionisu ovako kako funkcionisu... Boli koliko ste glupi i nedokazani...Mozda je ovu temu i citao neko razuman i neko ko logicki zakljucuje,
ali po postovima to ne mogu da zakljucim, oni mi vise ne daju inspiraciju ni da je otvorim... Pozdrav.

20 fudbalskih terena je nista. Takodje, videla sam svojim ocima prostor, nema sanse da je neko nije video. Ako je ubijena na nasipu onda je ubica imao mnogo srece da u tom momentu ne bude nikoga.

Bas ako se logicno zakljucuje mnogo vise sve ide u prilog da nije ubijena na nasipu i ne, nema to veze sa Sipkom , to mi je bio utisak od pocetka.

Za paranoidni poremecaj licnosti se ne obracaj na moju adresu. Ja ne verujem u vise sile i iznaddrzavne mesije povezane sa porodicom iz Borce. Toliko.

- - - - - - - - - -

Oni valjda znaju svoj posao da rade..nema tu opravdanja ,krv nije nadjena,,to je jasno kao dan ,ako im je blato najjaci dokaz ,krv bi bila mnogo jaci.

Vec smo utvrdili i mi i svi da je to sve traljavo odradjeno.

Na sud se svakako ne ide bez podignute optuznice a za podizanje optuznice ti trebaju cvrsti dokazi. Preispitivanje ide pre optuznice, nece sud nista da preispituje naknadno. Na sudu ce samo doci do sklapanja svih faktora i ako sudija utvrdi da ima preklapanja i da su dokazi cvrsti a odbrana ne moze da obori optuznicu ide se na presudu.

Kontinentalni sistem koji je i kod nas ide na dokazivanje krivice i ovde moras dobro da se pomucis da dokazes da je neko kriv. Nije ovo Amerika da jedan svedok uperi prstom u tebe a ti zavrsis sa smrtonosnom injekcijom.

Poslednja izmena:
Sto bih ja volela da tako bude? Ili bilo ko od nas? Ja pricam o procedurama.

Odgovornost i neodgovornost je irelevantna ako ti imas cvrste dokaze i nakon 20 godina. Ako mislis da se sud bavi zasto je Mika nesto lose uradio a Zika nakon 20 godina sklopio karike onda si u debeloj zabludi.

Preispitivanje necije odgovornosti se tice firme kojoj odgovorni pripada a ne suda.

Pristrasan prema kome? Ako 100 strucnjaka svojim potpisom garantuje za nesto i to se poklopi mozes samo da mases usima.

Poslednja izmena:
Protiv koga kontratuzba?

Sta su potpisali videcemo kada predoce na sudu svoja misljenja i dokaze. Mozda dodje i do nepoklapanja misljenja. Zbog cega da neko ganja do Strazbura i na osnovu cega mislis da su misljenja i vestacenja neistinita? To treba dokazati i oboriti a to je na njegovim advokatima. Nece se ni oni baviti preispitivanjima vec konkretnim misljenjima, dokazima i svedocima ako ih imaju.

Ti svakako mislis da je nevin, tacnije, ubedjen si u to. A pritom ni ti niti bilo ko od nas ne zna sta ce se predociti na sudu.

Sve i da predoce i da se sve poklopi i da dokazi budu 300 odsto tacni i jaki cisto sumnjam da i dalje neces terati svoje.

Poslednja izmena:
Ne mogu ni ja da tvrdim da je kriv. Niti bilo ko. Ali ne hapse oni i ne zadrzavaju u pritvoru bez nekog osnova. Osnovana sumnja postoji a nece nama da se ispovedaju sigurno.

Nase pravo i ide na pretpostavku nevinosti i nije bas lako kod nas niti bilo gde u Evropi dokazati da je neko kriv.

Ako neko misli da ce tek tako da ga osude nema sanse.

Nisam pristalica lincovanja ali zato i ne citam novine sem Novosti mozda.

Ne znam gde ti zivis ,ali izgleda u Diznijevom svetu.

- - - - - - - - - -

Nije povrsan ,ne vredjaj ,ja te ne vredjam,,,izneo sam dosta pitanja i sumnji ,,,i to opravdano vezano za ovaj slucaj ,ti verovatno radis u sudstvu ,cim si tako pristrasna.

- - - - - - - - - -

Radis nesto vezano za advokaturu ,,,vidi se da poznajes terminologiju.

Ne znam ni ja u kom fazonu zivis kada toliko paranoises. Pretera ga brate.

Pa nisam te vredjala niti mislim da si glup, naprotiv. Mozda i ti za nesto moje mislis da je povrsno ili paranoidno.

Diplomirani sam pravnik, bilo bi sramota da ne koristim osnovno. Mogu i skroz formalno da se izrazavam al me onda pola ne bi razumeli. Pisem obicno. Cak se nesto i ne trudim da bude mnogo i gramaticki savrseno. Forum me opusta.

Smatram da nesto moje moze da bude korisno u domenu koji poznajem. I otprilike znam kako to funkcionise.

Dobar advokat odbrane moze da pobije dokaze i to je tacno. Zato smatram da se nece usuditi da podignu optuznicu pa da pukne bruka.

Poslednja izmena:
Da je ubijena ujutru su takodje gluposti..
-snimile je kamere pri dolasku na nasip(s prodavnice)
-video ih svedok kako se raspravljaju na prvoj livadi
-davno je bio clanak i da su prvo vidjeni kod bsk terena
-video ih deda laza...
-zvala ju je majka oko 15;30
-nadjen je njen telefon koji belezi njene aktivnosti na njemu toga dana...
To je od dokaza koje mi znamo iz medija, ali sam siguran da ih ima jos...

A da i Z bi se otarasio pantalona s kojim ju je ubacio u kanal da je to bilo ucinjeno dan ranije...
I na kraju da je ubijena ranije ili bilo gde drugde ne bi je sigurno bacili u kanal(za koji od oka ne mozes ni da znas da li ce mulj u njemu prekriti telo) i onda ovako glumili i cekali da policija dodje po Z i odvede ga na robiju...

Rekla sam već da to nije jedini put do nasipa. Od BSK-a do nasipa ima jedan put koji izlazi na put za Crvenku.

Svedok za novine ili šta? I otkud znaš vreme koje je svedok rekao? Onaj Kanis sa štapom je u kameru rekao da ne zna koliko sati je bilo jer ne nosi sat.

I da su viđeni, ne znaš tačno kada i da li je uopšte to bila Jelena. Mislim na BSK... to je opet bilo po novinama.ž

Deda Laza jeste rekao, ali da li je to zaista bila Jelena?

Za poziv i za listing telefona mi ne možem ništa konkretno da znamo.

Otarasio bi se možda tih pantalona u kojima ju je ubio, ali je imao druge u kojima je bacio u kanal. I nije uspeo da ih se otarasi.

Sipka upravo rece, da je Zoran M. na dan ubistva u vremenu od 16h pa do... (zaboravih)vidjen kod crkve Sv.Marka.
Sipka i dalje stoji kod svoje tvrdnje da nije ubijena na nasipu.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Gledala sam to. Kako je tupav onaj voditelj. Jasno je Šipka pitanjem počeo to izlaganje i na kraju opet postavio pitanje... Dakle, onaj svedok je video Zorana između 16 i 18h kod crkve Sv. Marka. Zoran je rekao da je tada bio na nasipu, tražio Jelenu. Postavlja se pitanje ako je Jelena ubijena na kanalu, u kom autu je Zoran otišao kući tako krvav da se presvuče i ode do centra grada.

- - - - - - - - - -

Uostalom, kao sto juce rekoh, Stankovic je patolog, doktor, a ne neko ko utvrdjuje gdje je ubistvo izvrseno.
Sipka rece, da je bitniji nalaz trasologa, kao i to da to vjestacenje moze pasti tokom sudjenja.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

I to je tačno, plus Stanković nije od početka na slučaju, niti je radio obdukciju, i niko od obducenata koji su radili tada nije uključen u ovo veštačenje. Šipka je pojasnio da to nije super veštačenje i zašto se to tako ne zove. Da on laže, pojavio bi se neki stručnjak koji bi ga demantovao.

Dobar advokat odbrane moze da pobije dokaze i to je tacno. Zato smatram da se nece usuditi da podignu optuznicu pa da pukne bruka.Majole

Ja mislim da je Kizi zapecacena sudbina ,zato je Fila bio najbolji advokat ,,,ovi mi nesto ne ulivaju poverenja.ne,neBolje jedan ,ali vredan ,nego 20

I Toma je rekao da on nema sta da misli vec mora da dobije uvid u dokaze. I da ne funkcionise bez papira. Verovatno je on sam ponudio pomoc jer njemu licno on ne deluje kao izvrsilac. Ali pitanje je sta bi mislio nakon uvida u materijal.

I mene to cudi jer nije njegov deo posla da otkriva GDE je ubistvo pocinjeno. On moze da se drzi samo tela, oruzja kojim je ubistvo pocinjeno, kada je smrt nastupila, da li smrt bila nasilna itd.Majole

Eto ti kao diplomirani pravnik to kazes ,i slazem se sa time ,to NiJE NJEGOV POSAO ,to treba proOFESIONALCIMA OSTAVITI ,sto je ovaj pomenuo TRASOLOZIMA .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back