Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozemo vratiti one slike kad isusuju kanal i videti da tu uopste nije bila neka preduboko voda pa da bi telo potonulo pod ne znam koliko metara dubine...
Ako je bilo 1,5m dubine maksimum...
Znaci telo nije moglo biti nevidljivo niti totalno pod vodom, ono je moralo plutati svo vreme po povrsini, tim pre sto nije bilo vode puno u plucima, sem ono malo udahnute sa pomenutom grancicom

Dakle da je bilo ko od tih XY tragaca samo prosao kraj kanala i bacio pogled kroz siblje video bi telo da je ono bilo tu, a da ne pricam kako bi tek psi lako ga nanjusili.

Jer ponavljam tamo nije bilo 10m dubine pa da je telo negde na dnu bilo...tamo je bar po fotkama kanalcic od maksimum 1,5m vode
Cak kasnije je po takodje fotkama bio i totalno suv...pa i sada valjda je suv skroz...

Skoro su vrteli po ovim emisijama sa kriminolozima i snimke sa lica mesta, i vidi se lepo jedan zumiran snimak kanala i tačno mesto odakle je izvađeno telo. Ne znam kako da vam objasnim...u kanalu je bilo žabokrečine, sve je zeleno, samo to mesto odakle su je izvadili je ostalo kao otisak tela, ruke i noge, onako kao zvezda. Tako je isto trebalo da izgleda i kada je ubačena u kanal, da ostane taj otisak tela na površini tj na žabokrečini.

Oni su je tražili dok je bio dan i sumnjam da prijatelji nisu sišli do kanala ili makar blizu. Da je ona odmah bila tamo bačena, taj otisak bi ostao i bio bi vidljiv neko vreme.

- - - - - - - - - -

Zar je moguce da ti jos mislis da je telo doneseno izmedju 4-5h ?
Psi su je nasli ujutru kada su predhodno onjusili njenu trenerku ...
Mnogo ti idealizujes te pse...

Onjušili su oni i uveče njene stvari koje im je dao Zoran, pa je nisu našli.

Oni su je tražili dok je bio dan i sumnjam da prijatelji nisu sišli do kanala ili makar blizu. Da je ona odmah bila tamo bačena, taj otisak bi ostao i bio bi vidljiv neko vreme.
Ama znas da je nadjena u 12-13h sutradan... Pa zasto je nisu nasli cim je svanulo u 6h kada je tako lako bilo naci je? Ili mislis da ju je neko doneo ujutru u 11h, a oni je nasli u 13h?

Onjušili su oni i uveče njene stvari koje im je dao Zoran, pa je nisu našli.

Jutros je na pinku konacno bio covek koji je skolovan za ono sto prica, a vezano za ovaj slucaj(za razliku od Sipke samozvanog softverskog 3d forenzicara)... Covek se zove Ljubisa Bozovic i on lepo kaze nije uradjeno nikakvo super vestacenje gospodina Stankovica... Uradjeno je vestacenje, jer super vestacenje nije potrebno u ovoj situaciji(jer se svi forenzicari slazu u svojim tvrdnjama)... Definitivno je ubijena na nasipu...
Jel ti stvarno i dalje mislis da je neko doneo telo?

Poslednja izmena:
Ama znas da je nadjena u 12-13h sutradan... Pa zasto je nisu nasli cim je svanulo u 6h kada je tako lako bilo naci je? Ili mislis da ju je neko doneo ujutru u 11h, a oni je nasli u 13h?

Psi nisu došli u 6h, kapiraš? Zvali su ih tek pošto su našli stvari. I nisu se oni stvorili za sekund tamo.

- - - - - - - - - -

Jutros je na pinku konacno bio covek koji je skolovan za ono sto prica, a vezano za ovaj slucaj(za razliku od Sipke samozvanog softverskog 3d forenzicara)... Covek se zove Ljubisa Bozovic i on lepo kaze nije uradjeno nikakvo super vestacenje gospodina Stankovica... Uradjeno je vestacenje, jer super vestacenje nije potrebno u ovoj situaciji(jer se svi forenzicari slazu u svojim tvrdnjama)... Definitivno je ubijena na nasipu...
Jel ti stvarno i dalje mislis da je neko doneo telo?

I dalje mislim da je to moguće. Naravno, ne isključujem mogućnost da je Zoran ubio tamo i bacio je u kanal, kao što sam na početku mislila. U tom slučaju ubistvo se desilo u jutarnjim časovima u subotu. Možda tu nema snimka da se dokaže kretanje automobilom, ali rekla sam već da ima put kojim može da se prođe a da kamere ne snime.

Psi nisu došli u 6h, kapiraš? Zvali su ih tek pošto su našli stvari. I nisu se oni stvorili za sekund tamo.

- - - - - - - - - -

I dalje mislim da je to moguće. Naravno, ne isključujem mogućnost da je Zoran ubio tamo i bacio je u kanal, kao što sam na početku mislila. U tom slučaju ubistvo se desilo u jutarnjim časovima u subotu. Možda tu nema snimka da se dokaže kretanje automobilom, ali rekla sam već da ima put kojim može da se prođe a da kamere ne snime.

Da je ubijena ujutru su takodje gluposti..
-snimile je kamere pri dolasku na nasip(s prodavnice)
-video ih svedok kako se raspravljaju na prvoj livadi
-davno je bio clanak i da su prvo vidjeni kod bsk terena
-video ih deda laza...
-zvala ju je majka oko 15;30
-nadjen je njen telefon koji belezi njene aktivnosti na njemu toga dana...
To je od dokaza koje mi znamo iz medija, ali sam siguran da ih ima jos...

A da i Z bi se otarasio pantalona s kojim ju je ubacio u kanal da je to bilo ucinjeno dan ranije...
I na kraju da je ubijena ranije ili bilo gde drugde ne bi je sigurno bacili u kanal(za koji od oka ne mozes ni da znas da li ce mulj u njemu prekriti telo) i onda ovako glumili i cekali da policija dodje po Z i odvede ga na robiju...

Poslednja izmena:
Ko je rekao da su dosli da je traze u 16h? Majka je drugi put zvala 17;20... Prijatelji su dosli izmedju 18-19h i svi bili kod smetlista(druge rampe)... Zoran otiso oko 20h licno da prijavi nestanak... Niko se nije spustao do kanala... Mrak je... Trazili su da nije pala oko staze(i nisu trazili non-stop)...Z potencira sumnju u otmicu... U 23h dolazi policiji i pocinje pretragu terena i ni oni ne idu odmah do kanala tek ujutru oko 5h... Traze se tragovi otmice... Nalecu na njen telefon, trenerku... Mnogo toga im postaje jasno.. Privode Zorana u 8h... U 12h nalaze telo u kanalu dubine pola metra...
Nema ovde nista nelogicno...

02.04.2016. 21:53h
(KURIR TV) POTRAGA ZA PEVAČICOM Jelena Krsmanović nestala dok je trčala kod naselja Crvenka
http://www.kurir.rs/crna-hronika/2202383/nestala-zena-u-crvenki-otisla-da-trci-i-nije-se-vratila

Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. U toku je intenzivna potraga jakih snaga policije koje pretražuju teren na kom je nestala Jelena Krsmanović. Na licu mesta je nekoliko desetina policajaca i najmanje pet patrola Interventne policije. Oko ponoći policija je dovela pse tragače i sa njima pretražuje teren.

...

imam pitanje za sve vas koji ste toliko svoje dragocene energije uložili u ovaj slučaj, vreme je novac a vi ga ovako tracite . da krenem u nazad, ako mi odgovorite tačno na sva pitanja koja ću vam postaviti, vaša misterija će biti rešena i vase dragoceno vreme će biti korišćeno u nešto produktivno. 1. zašto je Z.M uhapšen tek kada je počeo reality zadruga, projekat u koji je uloženo toliko novca da ne možete ni da zamislite, dok jadan narod sastavlja kraj sa krajem i u kojim su glavni akteri dno dna, neobrazovani šljam i prostitutke? podpitanje-Da li stvarno mislite da Z.M nije znao da će biti uhapšen bas tad i tako?

nastaviću dalje ukoliko neko da pravi odgovor i ukoliko mi dozvolite da posle toga nastavim sa pitanjima, moramo biti brzi jer ne želim da se razocarate posle ovoliko uloženog truda i energije u ovaj slučaj a sve je tako jednostavno, želim polako da vas pripremam da će Z.M biti oslobodjen svih optužbi, ne zato sto nije kriv već zato sto nije jedini kriv. Laku noć i nemojte puno da se trošite kako se desilo, gde se desilo , zaboravite na taj dan i skoncentrisite se šta se dešavalo posle pa do dana danasnjeg. Upotrebite logiku .

nastaviću dalje ukoliko neko da pravi odgovor i ukoliko mi dozvolite da posle toga nastavim sa pitanjima, moramo biti brzi jer ne želim da se razocarate posle ovoliko uloženog truda i energije u ovaj slučaj a sve je tako jednostavno, želim polako da vas pripremam da će Z.M biti oslobodjen svih optužbi, ne zato sto nije kriv već zato sto nije jedini kriv. Laku noć i nemojte puno da se trošite kako se desilo, gde se desilo , zaboravite na taj dan i skoncentrisite se šta se dešavalo posle pa do dana danasnjeg. Upotrebite logiku .

Imaš li ti izveštaj Policije ili si FAN podrška za Z.M.

Niko ovde nema izveštaj pa čak nemam ni ja,kao što je advokat Milosavljević rekao policija ne može bez dokaza da hapsi ljude sve priče o pakovanju dokaza su GLUPOSTI.

Stanković koji je patolog rekao da je Jelena ubijana na nasipu

Stankovic nije kriminolog ,a ni forenzicar,niti je bio na samom uvidjaju ,niti je telo eshumirano...

Dokazi ,slike ,mogu da se i nameste?!

- - - - - - - - - -

Da li stvarno mislite da Z.M nije znao da će biti uhapšen bas tad i tako?

Verujem da nije znao ,,,jer logicka inteligencija mu je veoma niska,,,mozda je posumnjao ,tek kada je izasao.

- - - - - - - - - -

Ama znas da je nadjena u 12-13h sutradan... Pa zasto je nisu nasli cim je svanulo u 6h kada je tako lako bilo naci je? Ili mislis da ju je neko doneo ujutru u 11h, a oni je nasli u 13h?Kiriku

Nisu je nasli zato sto nekome nije bilo u interesu da je nadju ,odmah ,aa sta mislis o tome?! Nego je lakse zamrsiti slucaj sto je moguce vise?!

Da li je Z.M kriv ili nije zna policija,da nemaju nikakve dokaze Z.M bi bio 48h u pritvoru.Nenad

Policija po zakonu ima prava ,da zadrzi toliko ,,i uvek je muz u ovakvim ili slicnim slucajevima ,glavni osumnjiceni ,pa zato i ne cudi.Nikakve oni dokaze niti su imali ,niti imaju.Dete od 5 godina se ne ostavlja sa navodnim ubicom ,toliko vremena.

Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila.Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. U toku je intenzivna potraga jakih snaga policije koje pretražuju teren na kom je nestala Jelena Krsmanović. Na licu mesta je nekoliko desetina policajaca i najmanje pet patrola Interventne policije. Oko ponoći policija je dovela pse tragače i sa njima pretražuje teren.Grom

Ovo porodica ako potvrdi ,moze da mu da i alibi ,,jer ovi nisu sposobni da odrede vreme smrti ,ni priblizno,sto je veoma cudno.

- - - - - - - - - -

CFI je izgleda omanuoNenad

Slucaj Topcider je omanuo ....Cfi bi resio slucaj ,zato im nije ni dostupna dokumentacija sa slucaja,,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back