Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zar nije Kecman? On se pobunio protiv smene i smatra da ne snosi odgovornost za losu istragu jer je navodno njegov zamenik sve vodio. Poenta je u odgovornosti za los uvidjaj i istragu a ne o sustini koja nas zanima. Sto se mene tice mogli su da ih promene i deset. Mene zanima konacnica i dokazi koje ce oni predociti na sudu.Majole

Gos. Kecman je rekao sta je rekao ,ja pricam o ovom inspektoru koji je bio aktivan ,na terenu,,sve treba ispitati ,valjda advokati to znaju.

Patolog koji je radio obdukciju nije davao izjave u medije o njenim povredama. I nije neko blato, na nasipu nije bilo blata osim u kanalu. Jedan deo zemlje u blizini je treniran pesticidima, to je ona njiva, drugi deo gde je livada nije. I ta zemljišta se razlikuju, tako da nije neko blato, nego blato iz kanala, gde je on nije tražio, kako tvrdi.

Milena u jednoj od ovih silnih emisija o ovom slučaju se pričalo o blatu pomjesanom sa Jeleninom krvlju! To je potpuno jasno da se radi o "posebnom" uzorku blata ali svi se pitamo otkud sad to? Otkud sad odjednom svi ti dokazi kad se pričalo da nema dokaza!Otuda sve te sumnje,mada eto čuli smo i tvrdnje da policija ponekad namjerno daje lazne podatke u cilju istrage?!

Svi ste sigurno gledali "ćirilicu" u kojoj su gostovali Z i V. Eto Maric sad priča za onaj dio u emisiji kada je Fila pričao o motivu i navodio da na takav način ,sa više udraca uglavnom ubijaju partneri,ono što nam nisu prikazli ,dakle isjekli,je to da je Z u tom trenutku ustao?! To mi takodje govori da sve ovo sto smo gledali je mamac za Z i posmatranje! Dakle iskoristili su ovo ubistvo za svje ciljeve vezano za mediije!

Poslednja izmena:
Milena u jednoj od ovih silnih emisija o ovom slučaju se pričalo o blatu pomjesanom sa Jeleninom krvlju! To je potpuno jasno da se radi o "posebnom" uzorku blata ali svi se pitamo otkud sad to? Otkud sad odjednom svi ti dokazi kad se pričalo da nema dokaza!Otuda sve te sumnje,mada eto čuli smo i tvrdnje da policija ponekad namjerno daje lazne podatke u cilju istrage?!

A onda je dosao svaba...

Meni nije jasno kakvo je to super-vjestacenje izveo Stankovic... na osnovu cega i kako? Koliko znam, on radi sa lesom zrtve, a ovaj put je to bilo nemoguce, jer je les davno sahranjen. Drugo, nemoguce je sad pronaci tragove krvi u kanalu. Dakle, ne vidim sta je to vjestacenje Stankovica moglo nesto otkriti, ako je radio na osnovu samo papira. Je li uopste utvrdjeno vrijeme smrti?

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

To je neki novinar rekao u emisiji, ne znam koliko je tačno. Ali svakako treba vremena da se ispita i najmanji trag blata. Ne verujem da je odjednom, nego je bilo potrebno vreme jer u Srbiji i nema tako opremljenih laboratorija. I to za tvrdnje da policija ponekad daje namerno lažne podatke u cilju istrage, i to treba uzeti u obzir. Zato je nezahvalno pričati o svim dokazima, da li jesu ili nisu, da li ih ima ili nema. Meni je dokaz da je Zoran lagao za nasip, dalje ne mogu ništa sa 100% sigurnošću da tvrdim jer ne znam,

Žena je ubijena s leđa! Kako da mu ošteti odeću? Ako je Zoran ubio na nasipu, to je bilo saaatima ranije od onoga što je izjavio za trčanje, pa je otišao kući da se presvuče itd

Izvini ,otkud ti znas da je ubijena s ledja?! Zar se po ovom izvestaju nije GRCEVITO BORILA ZA ZIVOT!

Udarana je u potiljak. Policajac iz Borče koji je bio tamo tog dana kada su je našli, toliko mi je detaljno opisao ono što je video da sam se naježila sva i bukvalno su mi suze krenule.

Ne znam, ali malo mi je poglupo. U izvjestaju obdukcije pise koliko udaraca, gdje, da li ima modrice, pa to slikaju. Zatim, slikaju kanal, polozaj u kojem je nadjena. I sad iz toga ti das to neko vjestacenje, pa to bi svi tako rekli, bem ga. Mene zanima gdje je pronadjena krv, da li na putu, oko kanala ili u samom kanalu, kao i to, da li je ta pronadjena krv bila u velikim kolicinama.
Ja i dalje mislim da nije ubijena tu, jer bi bilo mnoogo tragova.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Ako je Zoran ubio na nasipu, to je bilo saaatima ranije od onoga što je izjavio za trčanje, pa je otišao kući da se presvuče itd. Slike sa nasipa su od kasnih večernjih časova i njih ne možeš da uzmeš u obzir jer nije u tome bio popodne. Nije u jakni išao u 15h da trči tj da šeta sa ćerkom.
Ona je ubijena nakon majcinog poziva, nakon sto ih je na prvoj livadi svedok video kako se raspravljaju, nakon sto je snimljena kamerom iz prodavnice i nakon sto ju je video deda Laza.... A ti nije bilo satima pre 15;30h...

Morali bi Vailant da postoje autenticne fotke ,gde je krv bila ,tacna lokacija ,prskanja ,to bi moralo da bude oznaceno ,i niko ne bi smeo tu da gazi ,sem onih koji istrazuju mesto zlocina ,,,znaci morala je krv da bude oznacena ,sad da li sprejem ili trouglicem ,ali moralo je da bude oznaceno ,,,o tome ni reci nema ,do danasnjeg dana ,,,novinari ,civili i svi koji su bili tamo su videli sta i kako.

Ja sam 84to goriste.. Vi ste ljudi ovde cini mi se dosta mladji... Vi uopste ne mozete da prepoznate laznjak od pravog..... Toliko je devedesetih godina bilo laznih proroka, lekara, ucitelja, strucnjaka itd. koji su zaradjivali pare na racun toga... Naravno sve je u skladu sa svojim vremenom, danas oni ne bi tako dobro prosli, ali ovo vreme ima svoje prevarante(iste)... Jedan od takvih primera je Sipka... Uvek su takvi ljudi slatkorecivi, fini i vrlo lako ulaze pod kozu naivnim ljudima.... Mediji ih naravno koriste dok god to moze i uzajamno se guraju napred... Bas identicno kao i uvek... Ljudi uopste nisu svesni da su izmanipulisani... Na kraju ce se videti da je ubijena na nasipu i da je naravno sve sto prica CFI bila bajka za malu decu, ali bez obzira na to sipka se izreklamirao i danas imate reke ljudi u srbiji koji mu veruju.. Mnogi ce ga pozvati da resava slucajeve, jer je ogroman broj ljudi koji iz raznih razloga(cesto patloske prirode, da ne kazem paranoje) nece verovati nikome, drzavnim organima itd, vec ce smatrati da neko prema njima zaveru cini... I eto posla za naseg Sipku...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back