- Poruka
- 9.400
I sta je taj Laza video ? Kako to Laza video ,a ovi sto su igrali i gledali utakmicu ,niko nista nije video?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta je taj Laza video ? Kako to Laza video ,a ovi sto su igrali i gledali utakmicu ,niko nista nije video?
Premda i to ne znam iz kog razloga...
Ali ocigledno je slucaj vise od "obicnog"...
Dakle slucaj ima neku dublju pozadinu kogod da ga je pocinio, nesto se debelo tu krije, jer da nije tako bilo bi vec reseno.
Evo reci dal se oko ijednog ubistva sem ovog oglasio Premijer/Predsednik i to XY puta..., da li se i u jednom drugom ubistvu ovog ranga angazovao patolog VMA Stankovic, koji inace je radio slucajeve ratnih zlocina po BiH i sl, i bio cak i Ministar Odbrane...
Da li ijedno drugo ubistvo ima ovoliko veze sa kontrolisanim medijima (PINK, Hepi, Kurir i sl) i rijalitijima kao ovo?
Da li je i zbog jednog drugog ubistva doslo do smena u policiji kao zbog ovog?
Da li je i u jednom drugom ubistvu anagazovano ovoliko adokata koji su inace radili na DB slucajevima?
Pa i sam Šipka je pre ovoga radio analize za slucaj Topcider, takodje misteriozno ubistvo gardista...gde se nisu slozili vojna istraga i istraga porodice tj advokata...
Kad odgovoris na sva ova pitanja videces da je ovo ubistvo itekako nesto vise i sa dubljom pozadinom od drugih ubistava.
Bilo da su ubice neko od Marjanovica il neko sa strane, ovde se nesto debelo krije.
...
Ako je na kanalu stradala ,zasto nisu mogli do danas da utvrde tacno mesto zlocina ,cak ni nakon obdukcije,istrage,pretrage oko kanala vec je kao otkriveno putem vestacenja?!I gde je tacno mesto zlocina?
Zasto kanal nije obelezen ,nije se nista znalo?!Zasto telefon nije lociran ,ako je vec pretraga krenula?!
Nikakve takve fotke nisu objavljene ,to je u tvojoj masti ,,,samo kada je bila izvadjena ,krvi je bilo malo.
Moras se potruditi da o necemu sam razmislis.. Ne mogu ja stalno da ti dajem odgovore na najprostija pitanja... Slikano je nakon zavrsetka uvidjaja, kada su forenzicari pokupili sve sa lica mesta sto im je potrebno i otisli...I ko je novinarima dozvolio da snimaju tu fotku izbliza ,gde je u jednoj tacki bilo koncentrisano krvi,,,vidi se da je izbliza slikano ,znaci bukvalno su bili prisutni na samom mestu navodnog zlocina?!?!
.
A mi smo pametniji od nemackog forenzicara pa cemo mi NJEMU da postavljamo pitanja oko njegovog posla.Majole
Govori u svoje ime.This is high profile case and everything is in suspition here.Understand .
Po tebi trebali su da obeleze to mesto i to bi sprecilo novinare da pridju i slikaju? A cime su onda trebali da obeleze, dinamitom?Stvarno!I sta onda kao ajde da ne obelezavamo mesto nalaska oko kanala ,da bi obmanuli javnost i da bi se godinu i po dana pravio rialiti ,i sprdnja na racun zrtve?!Kao to je mozda bila taktika ,da niko ne zna da je tu ubijena,pa zato nismo ogradjivali?!Da li je to tvoja teorija?
Dokazi Se Slikaju I oznacavaju Dok su SVeZi,,,a ne nakon kada se sve to izgazi moj Kiriku.
Nemoj da lupetas ,zna se kako se mesto zlocina obelezava,...tu nema opravdanja ni izgovora ....

Uvidja je poceo cim je telo pronadjeno... A dokumentarce prave novinari...Ma ne ,bolje je pustiti sve da izgaze mesto nalaska ,a posle 2 nedelje od zlocina praviti dokumentarce na, mestu zlocina ?!
Ja sam 84to goriste.. Vi ste ljudi ovde cini mi se dosta mladji... Vi uopste ne mozete da prepoznate laznjak od pravog....
Ako je optuzeni bio na livadi ,znaci ispod nasipa ,na tolikom velikom rastojanju,do druge rampe,on nije imao sanse da je vidi,,,s obzirom da je ona niskog rasta ,mozda nije imala ni 1.60..
Meni je cudno sto Zoran ulazi u zadrugu - rijaliti i sto ga tuzilastvo sklanja odmah
Dakle pisalo se da ga je policija namamila u rijaliti, ako to jeste tako zasto ga tuzilastvo vadi?
Dakle ocigledno Zoran zna nesto sto ne sme da zna ili se plase da ce progovoriti.