Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto smrdi u ovom slucaju...
Šipka prica jedno, a VOJSKA = Stankovic nesto drugo...
Slicno je i u slucaju Topcider...gde je vojska rekla jedno, a istraga pa i Šipka nesto sasvim drugo...
Dakle kogod da je pocinilac, ovde se nesto debelo krije...i to na nekom visem nivou....Grom

Zato su i njega odabrali ,ljudi mu veruju ,cene ga ,ali bio je i ministar ,imao veze sa politikom,zar ne?!

Vestacenje ,vestacenja ,to je to....

Ako je optuzeni bio na livadi ,znaci ispod nasipa ,na tolikom velikom rastojanju,do druge rampe,on nije imao sanse da je vidi,,,s obzirom da je ona niskog rasta ,mozda nije imala ni 1.60..

Vidi se i čuje se. Ja ti kažem jer sam bila na nasipu. Jelena nije bila 1.60 već oko 1.70... I nije pitanje da li bi se ona sama videla tamo, da li se videla kao tačka u daljini..već da li ta tačka beži od druge tačke koja je juri i bije.
ži

I onaj tuzilac nema neku veliku mrlju ,pa da bi se dovodilo u pitanje njen autoritet ,ali ni Kecman nije imao ,pa ga smenise ....

- - - - - - - - - -

1.70 sa sve stiklama ,nema sanse teoretske ,da je ona toliko bila visoka,pitanje za mene jeste ,jer ja se drzim svoje teorije da je oteta ,na drugom kraju ,i nocu prebacena ,preko onog puta ,kada potraga nije vise bila aktivna.

Nema sanse da se cuju ljudski zvuci sa tolikog odstojanja ,na ravnici ,nije to planina ,pa da ima EHO...

- - - - - - - - - -

Ja znam odlicno da procenim visinu ,i sa slike cak ,a poznato da javne licnosti lazu za svoju visinu,recimo Z.Joksimovic ,kazu da ima 1.83 na portalima ,a u stvarnosti jedva1.70m eto toliko...ljudi koji su isli po disketama isto to tvrde,kada je gostovao.Aca Lukas 1.76 cirkus zivi....

http://www.kurir.rs/crna-hronika/28...a-razoruzali-ih-pa-izresetali-novo-vestacenje

Nalaz Cfi u vezi gardista.

- - - - - - - - - -

A sada nam opet vojska radi na ovom slucaju?!

Izgleda da postoji neki konstatnatn sukob istih aktera - VOJSKE i CFI-a...
Jer procitaj u tom tekstu o Topcideru...
ISTI AKTERI - Šipka i Advokat Savić... osporavaju zvanicnu VOJNU istragu...
I sad fakticki opet imamo iste aktere - Šipka i advokat Savić protivu VOJSKE tj Stankovica...

I u oba slucaja neko ocigledno ne govori istinu...ili nesto krije...verovatno vojna istraga, koja je muljala i u slucaju Topcider...

Dakle kao sto rekoh...ovde nesto debelo debelo smrdi...i to vidimo da se sukob provlaci kroz nekoliko misterioznih i fakticki DB slucajeva... ista matrica...
A sta je posredi...verovatno nikad necemo saznati...cak i ako se slucaj "zvanicno resi"...

...

Vojsci odgovara da su se ubili sami

Ne bi ja nikad generalizovao, ja bi uvek rekao - odredjenim krugovima...ili sto Kostic rece "Tamnoj strani struke"...

Ali ovo je neverovatno da mi sad imao sudar misljenja istih aktera... CFI-a i fakticki vojske...
I u slucaju Topcider i u slucaju ubistva u Borci...
Sto sve skupa nam govori da iza ovog ubistva stoji neka dublja pozadina...kogod da ga je pocinio...

...

- - - - - - - - - -

I da...
Jos jedan cudan momenat...

Dakle u istom tom izvestaju...
Stankovic kaze da je Jelena imala citiram - "odbrambene povrede od GRCEVITE BORBE..."

I sad... zar vi mislite da zena u grcevitoj borbi za zivot ne bi vrisnula nijednom, dozvala u pomoc ?! ?! ?!
I da je niko ne bi cuo u to subotnje popodne po lepom vremenu na nasipu ?! ?! ?!

Tesko za poverovati...

...

A najveci dokaz oponentima ubistva na nasipu je to sto im je nemoguce da je neko nekoga ubio na nasipu, a da nema svedoka tog ubistva... Pa ubistvo moze da se desi u sred bela dana u nekoj ulici u gradu pa da nema svedoka, a kamoli na nasipu u Borci...
Sam taj cin ubistva ne traje sekundu. Ako se kaze da je bilo devet udaraca, branjenje zrtve, njene borbe, zatim bacanje lesa u kanal, izlazak ubice, tj.povratak na put kojim se krecu ljudi. Dakle, to nije sekund, pa da se covjeku odvuce paznja.
Ako je ubistvo zaista bilo na nasipu, onda je neshvatljivo da Z.to ne primijeti. Samim tim, ovo jos vise ne ide u prilog Z.
Medjutim, ja i dalje smatram da ovo sto je Stankovic vjestacio, nije nista. Prvo, on je doktor patologije, a ne neko ko moze znati da li je na nasipu izvrseno ubistvo. Prvo, jer nije bio na licu mjesta, niti je radio na slucaju. Samo je potvrdjeno prvo vjestacenje, a svi vide, koliko je to sve u pocetku lose uradjeno.
Gledam snimke, kako cisternom ispumpavaju kanal, pa se pitam, da li je iko pregledao sta je sve u cisterni bilo, tj,sta je sve bilo u onom mulju i blatu.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Nadalje...

Evo zamislite da vi nekoga trazite tu oko nasipa...a podseticemo se da je trazilo XY ljudi tog popodneva i veceri...
Na Kuririvom tekstu iz tog dana potrage mozemo procitati da su rodbina i prijatelji trazili odmah od 16h !!!

Dakle posto se na samom nasipu nije imalo sta videti, jer nista nisu ni nasli, logicno je onda da se pogleda u šiblju kanala zar ne?!
I gle cuda niko ili nije pogledao ili nije nasao nista tog popodneva.
A posle ni psi tragaci nista nisu nanjusili...
Dakle nemoguce je da ni XY ljudi ne nadje nista, a ni da psi ne nanjuse jos tu vece...

Neki su pominjali kao eto telo je bilo u vodi pa nije se videlo i nisu psi mogli nanjusiti.

Mozemo vratiti one slike kad isusuju kanal i videti da tu uopste nije bila neka preduboko voda pa da bi telo potonulo pod ne znam koliko metara dubine...
Ako je bilo 1,5m dubine maksimum...
Znaci telo nije moglo biti nevidljivo niti totalno pod vodom, ono je moralo plutati svo vreme po povrsini, tim pre sto nije bilo vode puno u plucima, sem ono malo udahnute sa pomenutom grancicom

Dakle da je bilo ko od tih XY tragaca samo prosao kraj kanala i bacio pogled kroz siblje video bi telo da je ono bilo tu, a da ne pricam kako bi tek psi lako ga nanjusili.

Jer ponavljam tamo nije bilo 10m dubine pa da je telo negde na dnu bilo...tamo je bar po fotkama kanalcic od maksimum 1,5m vode
Cak kasnije je po takodje fotkama bio i totalno suv...pa i sada valjda je suv skroz...

Ona je mogla biti samo dokrajcena u kanalu ali samo zato sto je po bacanju tela ona u dodiru s vodom na tren se trznula i ozivela, pa su ubice je dotukle misleci da je jos ziva
A to su bili samo njeni agonalni poslednji udisaji
I od tih potonjih naknadnih uzdaraca su verovatno i nastale te kapljice krvi po granama šiblja.

...

Poslednja izmena:
Ako je istina to što je V rekao onda je zaista čudno ponašanje

Superveštačenje najpoznatijeg srpskog patologa dr Zorana Stankovića potvrdilo je pisanja da je pevačica Jelena Marjanović ubijena na kanalu u Borči, a ne kako se spekulisalo u medijima da se to zbilo u porodičnoj kući ili na nekom drugom mestu.

Takođe, istim veštanjem dokazano je da je pevačica usmrćena sa više udaraca tupim predmetom, a ne da je imala ubodne rane.
Na kraju, potvrđeno je da je imala odbrambene povrede, što dokazuje da se grčevito borila za život kada je napadnuta

Poslednja izmena:
Nadalje...

Evo zamislite da vi nekoga trazite tu oko nasipa...a podseticemo se da je trazilo XY ljudi tog popodneva i veceri...
Na Kuririvom tekstu iz tog dana potrage mozemo procitati da su rodbina i prijatelji trazili odmah od 16h !!!

Dakle posto se na samom nasipu nije imalo sta videti, jer nista nisu ni nasli, logicno je onda da se pogleda u šiblju kanala zar ne?!
I gle cuda niko ili nije pogledao ili nije nasao nista tog popodneva.
A posle ni psi tragaci nista nisu nanjusili...
Dakle nemoguce je da ni XY ljudi ne nadje nista, a ni da psi ne nanjuse jos tu vece...

Neki su pominjali kao eto telo je bilo u vodi pa nije se videlo i nisu psi mogli nanjusiti.

Mozemo vratiti one slike kad isusuju kanal i videti da tu uopste nije bila neka preduboko voda pa da bi telo potonulo pod ne znam koliko metara dubine...
Ako je bilo 1,5m dubine maksimum...
Znaci telo nije moglo biti nevidljivo niti totalno pod vodom, ono je moralo plutati svo vreme po povrsini, tim pre sto nije bilo vode puno u plucima, sem ono malo udahnute sa pomenutom grancicom

Dakle da je bilo ko od tih XY tragaca samo prosao kraj kanala i bacio pogled kroz siblje video bi telo da je ono bilo tu, a da ne pricam kako bi tek psi lako ga nanjusili.

Jer ponavljam tamo nije bilo 10m dubine pa da je telo negde na dnu bilo...tamo je bar po fotkama kanalcic od maksimum 1,5m vode
Cak kasnije je po takodje fotkama bio i totalno suv...pa i sada valjda je suv skroz...

Ona je mogla biti samo dokrajcena u kanalu ali samo zato sto je po bacanju tela ona u dodiru s vodom na tren se trznula i ozivela, pa su ubice je dotukle misleci da je jos ziva
A to su bili samo njeni agonalni poslednji udisaji
I od tih potonjih naknadnih uzdaraca su verovatno i nastale te kapljice krvi po granama šiblja.

...

To ništa ni sa čim ne štima! Ispada da je uveliko već bila potraga prijatelja u vrijeme ubistva a ubijena tu na nasipu?! Nema sanse!!! Vjerujem da je nakndno donesena! Zena koja bi se grcevito borila za zivot ostavila bi sasvim sigurno dosta tragova i na mjestu ubistva! Svi smo gledali npr.zensku tuču i znamo kako to izgleda ni odbrana ne bi bila ništa manje haotična! Ponovo sam odgledla "Ćirilicu" i zaista me buni ta upadica Vldimirova o ljubavniku*? Čak i prvi intervju Zoranov prikazan, čini mi se na Pinku je bio zbog pojave glasina o navodnom ljubavniku to je tako po Zoranovim riječima! Navodno je htio demantovati takve glasine?

Ko je rekao da su dosli da je traze u 16h? Majka je drugi put zvala 17;20... Prijatelji su dosli izmedju 18-19h i svi bili kod smetlista(druge rampe)... Zoran otiso oko 20h licno da prijavi nestanak... Niko se nije spustao do kanala... Mrak je... Trazili su da nije pala oko staze(i nisu trazili non-stop)...Z potencira sumnju u otmicu... U 23h dolazi policiji i pocinje pretragu terena i ni oni ne idu odmah do kanala tek ujutru oko 5h... Traze se tragovi otmice... Nalecu na njen telefon, trenerku... Mnogo toga im postaje jasno.. Privode Zorana u 8h... U 12h nalaze telo u kanalu dubine pola metra...
Nema ovde nista nelogicno...

Slobodno si tu mogao dodati i Zorica Mitrovic :)

To sam htela da dodam :mrgreen: Sada vidim na FB da je Katarina Ostojić, na forumu šizofrena, objavila da ujutru gostuje kod Marića sa Zoricom Mitrović i Radom Matić! To će izgledati kao neki rijaliti, mislim da će Zorica Zoka da nasrne na ostale... tako mi nekako deluje.

A CFI će isto ujutru na Pinku opet da pojasni zašto oni smatraju da je ubijena na nasipu.

- - - - - - - - - -

Ko je rekao da su dosli da je traze u 16h? Majka je drugi put zvala 17;20... Prijatelji su dosli izmedju 18-19h i svi bili kod smetlista(druge rampe)... Zoran otiso oko 20h licno da prijavi nestanak... Niko se nije spustao do kanala... Mrak je... Trazili su da nije pala oko staze(i nisu trazili non-stop)...Z potencira sumnju u otmicu... U 23h dolazi policiji i pocinje pretragu terena i ni oni ne idu odmah do kanala tek ujutru oko 5h... Traze se tragovi otmice... Nalecu na njen telefon, trenerku... Mnogo toga im postaje jasno.. Privode Zorana u 8h... U 12h nalaze telo u kanalu dubine pola metra...
Nema ovde nista nelogicno...

Dolaze i psi koji nisu nanjušili ništa! Kao da nije trčala tamo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back