- Poruka
- 9.400
Ovo je no comment
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nikada nisam ni cuo za nju pre ovoga...i ne slusam tu vrstu muzike..
Mozda nisi pratio ovu temu od pocetka... Taj zemljani put do kanala o kome se prica uopste nije spojen sa glavnim putem... Postavljao sam ovde i slike(njega od glavnog puta razdvaja kanal!!!) To je samo prolaz(put) izmedju njiva... Na njega se ne moze kolima nikako stici! Moze buldozerom, ili traktorom okolnim putem ne direktno sa glavnog puta... Ako su je dovezli nocu, predpostavljam da si forenzicari nasli tragove tog traktora!!! Ljudi uzmite google map, sidjite na glavni put pa cete videti da taj kanal izmedju glavnog puta i tog putica izmedju njiva koj se pominje ne moze da se predje ni traktorom, mozda moze neko ko je bas profi traktorista...
Sta je poenta.... Pa poenta je da i novinari znaju o cemu se ovde radi... Oni sada forsiraju pricu da je donesena mozda i uz sugestije iz policije... Jednostavno ce se tako narod baviti kojekakvim zabludama da ljudi mogu normalno da rade... A to i novinarima odgovara... Dakle u korist novinarima i policiji kolektivno zaludjivanje naroda... Moguce je i da postoji neka taktika da optuzeni misli da su oni u zabludi ili da mu nikako nisu na tragu....
A da setio sam se, reci cete: A mozda su parkirali kola na glavnom putu i vise njih je nosili uvijenu u tebih do kanala, bacili je i vratili se nazad u kola sa sve tepihom.....
Jel me ti zezas... Ko bi bre menjao put? Za to treba da postave i velike betonske cevi pa tek onda da spajaju puteve... Treba da se odobri taj put koji ce blatnjavim traktorima dozvoljavati izlaz direktno na glavni put... To je put za samo dve njive od jednog ili dva vlasnika na koji se traktorom dolazi "izokola", ali dsa glanog puta ne moze... Put koji ne vodi ni do kakve kuce... Vec samo do kanala... Ka njemu je neko napravio mostic? Pa dosla bi neka televizijska ekipa da slika taj poduhvat...
Ja ne mogu prosto da verujem sta je sa vama ljudi ?
Pogledaj jos jednom "sliku" tog nazovi puta... I taj prolaz za traktor(potreban nekoliko puta u toku godine) ce neko preko kanala da spaja sa glavnim putem?
Au covece pa ladno auto moze da prodje....
Ja ne znam zasto ti verujes da je ona uopste ubijena kada je nisi video mrtvu...? Ona je mozda pobegla iz zemlje, a poturili su les druge zene(moguce je, jel da?).... Eto naslova za sutrasnje novine!!!(to jos nije bilo ja mislim) Hvala...
Evo je sika tog puta izmedju njiva sa glavnog puta.. Vidi se da se na njega ne moze osim bagerom!!!!
Ne znam sad kako da skinem sliku, valjda moze ovako:
https://goo.gl/maps/f6WYbucRit92
- - - - - - - - - -
Evo, kao da sam bio... Ja ne moram negde da budem da bi nesto znao...
Ma covek koji je vlasnik njive angazovao bager ,dovezao par kasika zemlje ,nasuo i gotova stvar...i ima put..
Kakv prelaz, nema nikakav prelaz? Videli smo na slikama da postoji kanal preko koga ne moze da predje ni traktor, jedino , ako je dovezena bagerom, al' onda bi se videli tragovi? Ne bih da ubacujem dozu crnog humora, ali mene ne bi zacudilo da cete na kraju zakljuciti da ju je dovezao utovarivac u (u onoj svojoj kasici) i da ju je istovario direktno u kanal...Imaš pravo da je to put napravljen tj prelaz od vlasnika njive jeste za to da sa glavnog puta uđe na njivu.
!

Pa o tome vam pričam sve vreme, tuđim autom su došli do samog kanala!
Sa time se ne slazem da su oni,drugi su ubice,,