- Poruka
- 6.684
LJD generacijo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je... Verovatno da su na obdukciji utvrdjeni tragovi vucenja...
Sto se tice stvari one nisu sigurno razbacivane u tom smislu kako se nalupetao onaj Bozo Spasic(ma da on to lupeta verovatno samo za javnost i ubicu)... Kacket, snala i trenerka su nadjeni i na osnovu njih verovatno(kao i na osnovu tragova u travi) je utvrdjeno kretanje, mesto na kome je primala udarce(na osnovu krvi i pramenova kose), vucenje... Razbacivanje stvari i uklanjanje tragova je glupost koje se drze mediji! Uklanjanja dokaza je bilo u smislu, odnosenja predmeta kojim je usmrcena, vucenja i ubacivanja tela u kanal sto je ucinjeno u svrhu prikrivanja tela i u kakvoj takvoj nadi da ono ne bude odmah vidjeno i da bude pronadjeno sto kasnije.... Moje misljenje....
Дала вам полиција задатак
и ви сад комбинујете.
Фикс идеја је Киза је убица
и сад то треба објаснити !
Како је убио ?
Зашто је убио ?
Где је убио ?
Манијаци одавно мастурбирају по овој теми,
а сад су почеле и домаћице да цуре ...
Те одвезана пертла,
те варикина,
те како је у том и том клипу дигао леву обрву док је причао ...
А ја вас питам
шта ако је Жика убица,
а не Киза ?!
Знам,
сад ћете ми рећи "можда је Жика, али ми свршавамо на Кизу !"
И тако ...
Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока
Da li ste čuli šta priča ova novinarka Kurira, za treći krug trčanja na nasipu?
Ja sam naveo zašto je po meni Z kriv:
12 izjava različitih(zamuckuje,drži se za ruke,menja face)

Da. A dobro znam ,ima to na nekom linku u nekom njegovom intervjuu kaze "ne,ne..samo jedan krug"!
Mnogo se on zapetljao u svemu ovome .
A evo da vam i ja ispričam jednu najnoviju priču sa Fb. Moja Fb prijateljica,koja me inače pozivala u novo otvorenu grupu Pravda za Jelenu , priča mi danas kako je ona Zorica Zoka ustvari napravila tu grupu predstavljajući se sasvim drugačije i navlačila tu nove ljude a i ljude iz grupe Podrška Z da bi ih provjeravala?.Moja prijateljica inače kaze kako je tu bila sestra Jelenina Teodora i da je ona zbog toga povjerovala da se ustvari radi o novoj grupi posvećenoj Jeleni, kako bi ustvari i trebalo biti.A onda se danas kad su se tu ljudi vec raspisali,lijepile se Jelenine slike,novinski članci o Marjanovicima,admini i ko već jeste,odjednom banula mijenjajući ime grupe pišući statuse, blokirajući i sta sve ne, ismijavajući ih kako su naivni,kako su ovo i ono... Ova moja prijateljica se šokirala,kaze da ne moze da vjeruje da postoji takvo zlo kao što je ta osoba! Prevarila je i Teodoru! Pa evo i ja razmišljam o tome ,čitala sam i ove članke po novinama o njoj i pitam se da li je ta bila sa Z u vezi dok je još bio u braku i koliko je umiješana u ovaj slučaj?Kakav moraš imati mozak da se baviš ovakvim i ko zna kakvim stvarima po društvenim mrezama?Zasto je ta grupa toliko vazna?Meni je ovo baš čudno? Ova zena je spremna na sve! Uostalom bas to i piše o njoj u novinama!
Najpoznatiji kriminolog kod nas, Dobrivoje Biba Radovanović, u razgovoru za Espreso.rs odgovorio je na nekoliko pitanje koja interesuju javnost u vezi ovog monstruoznog ubistva.
GDE JE JELENA UBIJENA?
- Ne znam gde je ubijena, ali znam gde nije. Sigurno nije ubijena u kući, jer bi moralo ostati hemijskih tragova. Iako se pisalo da je kuća bila oprana varakinom, to je samo sumnja da su oni ukljanjali tragove. Ali morali su se naći tragovi krvi. Na tepisima, na nameštaju, jer kada udarate čoveka nekim tupim predmetom po glavi, krv šiklja na sve strane. Potpuno je neverovatno gde se sve tragovi mogu naći. Ne mogu se oni ukloniti običnim pranjem tepiha ili sličnom. Mogu se možda ukloniti sa zidova, ako su zidovi od tapeta, ali sa tkanina se jako teško mnogo ukloniti, sem ako nisu bili dovoljno lukavi pa te tepihe odneli negde i bacili ili spalili, a kupili nove. To je moguće teorijski, ali malo verovatno. Dakle, malo je verovatno da je ubijena u kući. Takođe malo je verovatno da ubijena na mestu gde je nađena. Postoje tragovi vučenja, nošenja, ispala patika i drugi tragovi koji pokazuju da nije tu ubijena. Verovatno je ciljano odvučena u močvaru, jer čovek koji je to radio ili je znao da vlaga iz močvare uklanja neke biološke tragove ili menja sliku na telu žrtve. Ili je pak jednostavno računao da je tako bolje sakrio leš. I jedna i druga opcija su moguće. Ali, vrlo verovatno da je ubijena na nekom drugom mestu, pa doneta.
Ne baljezgaj.. Naravno da jesu, a to sto ti pratis medije koji od ubistva prve rijaliti za to nisu krivi istrazitelji... A otezavajuca okonost je sto ti i bez tih medija logika nije jaca strana...I za godinu i po dana ,to nisu uspeli da prokljuve ?Gde je mesto ubistva,je li naznaceno ? NIJE