Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je... Verovatno da su na obdukciji utvrdjeni tragovi vucenja...
Sto se tice stvari one nisu sigurno razbacivane u tom smislu kako se nalupetao onaj Bozo Spasic(ma da on to lupeta verovatno samo za javnost i ubicu)... Kacket, snala i trenerka su nadjeni i na osnovu njih verovatno(kao i na osnovu tragova u travi) je utvrdjeno kretanje, mesto na kome je primala udarce(na osnovu krvi i pramenova kose), vucenje... Razbacivanje stvari i uklanjanje tragova je glupost koje se drze mediji! Uklanjanja dokaza je bilo u smislu, odnosenja predmeta kojim je usmrcena, vucenja i ubacivanja tela u kanal sto je ucinjeno u svrhu prikrivanja tela i u kakvoj takvoj nadi da ono ne bude odmah vidjeno i da bude pronadjeno sto kasnije.... Moje misljenje....

Mi ne znamo šta je sve pronađeno na obdukciji, tako da su sve opcije za javnost otvorene. Da je Zoran ubio tu sam, da je vukao i bacio, da mu je otac pomogao. Da je ubijena negde drugde, doneta i bačena na nasip. U svakoj opciji, jedva stvar je sigurna, a to je da je neko iz te porodice ubica a ostali saučesnici.

Дала вам полиција задатак
и ви сад комбинујете.

Фикс идеја је Киза је убица
и сад то треба објаснити !

Како је убио ?
Зашто је убио ?
Где је убио ?

Манијаци одавно мастурбирају по овој теми,
а сад су почеле и домаћице да цуре ...

Те одвезана пертла,
те варикина,
те како је у том и том клипу дигао леву обрву док је причао ...

А ја вас питам
шта ако је Жика убица,
а не Киза ?!

Знам,
сад ћете ми рећи "можда је Жика, али ми свршавамо на Кизу !"

И тако ...

Дала вам полиција задатак
и ви сад комбинујете.

Фикс идеја је Киза је убица
и сад то треба објаснити !

Како је убио ?
Зашто је убио ?
Где је убио ?

Манијаци одавно мастурбирају по овој теми,
а сад су почеле и домаћице да цуре ...

Те одвезана пертла,
те варикина,
те како је у том и том клипу дигао леву обрву док је причао ...

А ја вас питам
шта ако је Жика убица,
а не Киза ?!

Знам,
сад ћете ми рећи "можда је Жика, али ми свршавамо на Кизу !"

И тако ...

A Žika je Kizin otac, brat ili sin?

Da li ste čuli šta priča ova novinarka Kurira, za treći krug trčanja na nasipu?

Da. A dobro znam ,ima to na nekom linku u nekom njegovom intervjuu kaze "ne,ne..samo jedan krug"!
Mnogo se on zapetljao u svemu ovome .

A evo da vam i ja ispričam jednu najnoviju priču sa Fb. Moja Fb prijateljica,koja me inače pozivala u novo otvorenu grupu Pravda za Jelenu , priča mi danas kako je ona Zorica Zoka ustvari napravila tu grupu predstavljajući se sasvim drugačije i navlačila tu nove ljude a i ljude iz grupe Podrška Z da bi ih provjeravala?.Moja prijateljica inače kaze kako je tu bila sestra Jelenina Teodora i da je ona zbog toga povjerovala da se ustvari radi o novoj grupi posvećenoj Jeleni, kako bi ustvari i trebalo biti.A onda se danas kad su se tu ljudi vec raspisali,lijepile se Jelenine slike,novinski članci o Marjanovicima,admini i ko već jeste,odjednom banula mijenjajući ime grupe pišući statuse, blokirajući i sta sve ne, ismijavajući ih kako su naivni,kako su ovo i ono... Ova moja prijateljica se šokirala,kaze da ne moze da vjeruje da postoji takvo zlo kao što je ta osoba! Prevarila je i Teodoru! Pa evo i ja razmišljam o tome ,čitala sam i ove članke po novinama o njoj i pitam se da li je ta bila sa Z u vezi dok je još bio u braku i koliko je umiješana u ovaj slučaj?Kakav moraš imati mozak da se baviš ovakvim i ko zna kakvim stvarima po društvenim mrezama?Zasto je ta grupa toliko vazna?Meni je ovo baš čudno? Ova zena je spremna na sve! Uostalom bas to i piše o njoj u novinama!

Da. A dobro znam ,ima to na nekom linku u nekom njegovom intervjuu kaze "ne,ne..samo jedan krug"!
Mnogo se on zapetljao u svemu ovome .

A evo da vam i ja ispričam jednu najnoviju priču sa Fb. Moja Fb prijateljica,koja me inače pozivala u novo otvorenu grupu Pravda za Jelenu , priča mi danas kako je ona Zorica Zoka ustvari napravila tu grupu predstavljajući se sasvim drugačije i navlačila tu nove ljude a i ljude iz grupe Podrška Z da bi ih provjeravala?.Moja prijateljica inače kaze kako je tu bila sestra Jelenina Teodora i da je ona zbog toga povjerovala da se ustvari radi o novoj grupi posvećenoj Jeleni, kako bi ustvari i trebalo biti.A onda se danas kad su se tu ljudi vec raspisali,lijepile se Jelenine slike,novinski članci o Marjanovicima,admini i ko već jeste,odjednom banula mijenjajući ime grupe pišući statuse, blokirajući i sta sve ne, ismijavajući ih kako su naivni,kako su ovo i ono... Ova moja prijateljica se šokirala,kaze da ne moze da vjeruje da postoji takvo zlo kao što je ta osoba! Prevarila je i Teodoru! Pa evo i ja razmišljam o tome ,čitala sam i ove članke po novinama o njoj i pitam se da li je ta bila sa Z u vezi dok je još bio u braku i koliko je umiješana u ovaj slučaj?Kakav moraš imati mozak da se baviš ovakvim i ko zna kakvim stvarima po društvenim mrezama?Zasto je ta grupa toliko vazna?Meni je ovo baš čudno? Ova zena je spremna na sve! Uostalom bas to i piše o njoj u novinama!

Videla sam da je otvorena ta grupa, mislim da si nam ti ovde napisala. Par dana je bila otvorena, videla sam i Teodorine komentare, zahvalila se na otvaranju grupe. Onda sam pogledala ko je administrator tj osnivač i opet mi izgledalo kao lažan profil. Od juče mislim da je zatvorena grupa... Vidite i sami kakav je retard od žene.

I kad je otvorila tu podršku za Marjanoviće, nisam verovala da je neko toliko siguran u njihovu nevinost da piše toliko, kači i sređuje slike, otvara profile. E, onda je okačila neke Zoranove selfije, znači čovek se sam slikao i te slike su na toj podršci, a ona tvrdi da ga ne poznaje. Kad je slao Radi selfije onda skontam kakav je i on tip, pa rekoh ajde slao i njoj, samo nije go.

Posle toga je bila priča da je ta podrška iz kuće njhove jer je neko stalno po komentarima pisao da je Zorica Zoka nešto kao napisala, da Zoran nije tu ili tako nešto. Tad sam mislila da su to oni sami sebi napravili podršku. Ali sada je očigledno da je ona od samog početka boravila tamo i da se dobro poznaju.

Videli su i svi javno kad je mala Jana rekla da Zorica plače kad ga vidi na TV-u i pomenula Zdravka...

Da li ste čuli šta priča ova novinarka Kurira, za treći krug trčanja na nasipu?

odslušao sam nekoliko puta novinarku Ljilju i jednom Nenada Šipku i onog drugog zaboravio sam mu ime... ne znam šta da mislim...

potpuno razumem policiju što im je Zoran osumnjičeni br 1 , i ja isto mislim, ali jedina stvar koja je relevantna je dokaz

moje je mišljenje da bi jednostavno bilo isuviše komplikovano i isuviše rizično da je Jelena ubijena negde drugde pa joj telo tamo bilo doneto naknadno. Da je ubijena negde drugde zar joj ubica ne bi bacio telo na neko mesto gde nikad ne bi bila nadjena. mogao joj je telo baciti u Dunav npr a ne tamo gde je nestala i gde je do pre dva tri sata bilo sto policajaca. Zašto bi neko rizikovao da bude vidjen a i rizikovao jer se na telu Jelene mogao naći neki dokaz koji bi ga povezao sa ubistvom... ubici je bilo u interesu da se ne nadje telo. Marjanovići bi mogli da tvrde da je oteta i pojeo vuk magarca

mislim da su elementi ubistva navedeni u optužnici na mestu, ali da je traljavo odradjeno prvih 48 sati od ubistva kao i forenzika na mestu zločina i u kući Marjanovića , što se sada ne može nadoknaditi

isuviše sam se udubio u ovaj slučaj poslednjih dana, već osećam velike psihičke tegobe od njega, samo se nadam da će uhvatiti ubicu ko god da je i da će ga strpati u zatvor do kraja života

Jelena je bila beskrajno draga i simpatična žena delovala je tako nevino i neiskvareno na onom poslednjem snimku, ja više ne mogu da razmišljam o tom bolesnom činu

ne mogu više da pišem na ovoj temi, pozdravljam vas sve

...

3 PITANJA NA KOJA NIKO NEMA ODGOVOR: Najpoznatiji srpski kriminolog objašnjava kako je počinjeno UBISTVO VEKA U SRBIJI! (FOTO)
http://www.espreso.rs/vesti/hronika...-kako-je-pocinjeno-ubistvo-veka-u-srbiji-foto
Najpoznatiji kriminolog kod nas, Dobrivoje Biba Radovanović, u razgovoru za Espreso.rs odgovorio je na nekoliko pitanje koja interesuju javnost u vezi ovog monstruoznog ubistva.

GDE JE JELENA UBIJENA?

- Ne znam gde je ubijena, ali znam gde nije. Sigurno nije ubijena u kući, jer bi moralo ostati hemijskih tragova. Iako se pisalo da je kuća bila oprana varakinom, to je samo sumnja da su oni ukljanjali tragove. Ali morali su se naći tragovi krvi. Na tepisima, na nameštaju, jer kada udarate čoveka nekim tupim predmetom po glavi, krv šiklja na sve strane. Potpuno je neverovatno gde se sve tragovi mogu naći. Ne mogu se oni ukloniti običnim pranjem tepiha ili sličnom. Mogu se možda ukloniti sa zidova, ako su zidovi od tapeta, ali sa tkanina se jako teško mnogo ukloniti, sem ako nisu bili dovoljno lukavi pa te tepihe odneli negde i bacili ili spalili, a kupili nove. To je moguće teorijski, ali malo verovatno. Dakle, malo je verovatno da je ubijena u kući. Takođe malo je verovatno da ubijena na mestu gde je nađena. Postoje tragovi vučenja, nošenja, ispala patika i drugi tragovi koji pokazuju da nije tu ubijena. Verovatno je ciljano odvučena u močvaru, jer čovek koji je to radio ili je znao da vlaga iz močvare uklanja neke biološke tragove ili menja sliku na telu žrtve. Ili je pak jednostavno računao da je tako bolje sakrio leš. I jedna i druga opcija su moguće. Ali, vrlo verovatno da je ubijena na nekom drugom mestu, pa doneta.

...

Poslednja izmena:
- Blato može da bude ključni dokaz ako se pokaže da je identičnog sastava i ako se pokaže da je blato na odeći muža nastalo pre ili neposredno posle ubistva.Ali, ako se pokaže da je naknadno nastalo, onda se ne može računati. Svaki iole pametan ubica će nakon počinjenog zločina, oprati odeću ili je spaliti. Ako on nije imao vremena to da učini, a blato je pronađeno i identične je strukture, onda će to biti siguran dokaz. Ali, ako je imao vremena, onda će njegova odbrana insistirati na podmetanju dokaza, jer bi im to onda bio jedini put da ga brane. Kriminolog Dobrivoje Radovanovic

- - - - - - - - - -

- Otac bez znanja sina siguno nije ubio Jelenu nikako. Jer da je bilo tako pukli bi odnosi između sina i oca i to žestoko, jer je on navodno bio zaljubljen i voleo svoju suprugu. Ima jedna tamna stvar na toj pretpostavci, a to je da je godinu i po dana prošlo,otac je sve vreme, baš kao i cela porodica bio osumnjičen.Svi članovi porodice su prirodno bili osumnjičeni, jer policija to tako radi. Sumnjiče sve članove porodice koji to mogu učiniti. Kako nisu našli dokaze pre, kako nisu u unakrsnom ispitivanju ili na neki drugi način, a postoje načini, da se izvuče informacija došli do njih? Ako su navodno očev telefon našli neposredno posle ubistva, to je jak dokaz. Ako nisu, to se takođe može smatrati podmetnutim. Krim.Dobrivoje Radovanovic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back