Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KRIMINOLOG: MOTIV UBISTVA JE BES ILI LJUBOMORA
To što je Jelena ubijena sa devet udaraca u glavu, po mišljenju kriminologa Dobrivoja Radovanovića jasno ukazuje da je reč o ubistvu iz strasti.
- Iza toga sigurno stoji jaka emocija, poput velike ljubomore ili besa. Tolika količina udaraca ukazuje da je napadač verovatno Jelenu dobro poznavao - objašnjava Radovanović.

Ovo je izjava od aprila prosle godine

- - - - - - - - - -

SAZNAJEMO Zvezda Granda ubijena sa devet udaraca motkom u glavu
T. M. Subota/I. Milićević/I. Nedić |14. 04. 2016 - 20:05h15-04-2016. - 07:47h

Народе обични, неупућени, заведени, алави ..!

То што је убијена са 9-30 удараца у главу
може да значи страст, мржњу, јак доживљај.

Али може да значи и слабост убичине руке !
Убио би он њу једним ударцем да је довољно јак !

А може да значи и да је жртва бежала, бранила се, измицала,
па убица никако да је удари како треба,
већ све неке фрљоке !

Meni je jako cudno da njen covek u gostovanju Cirilica nije znao da odgovori na pitanje bivseg advokata,a to je "koliko je vremenski dugo J. tracala".a da se uzme u obzir da je tracala redovno,kako rece 3.godine.on je se toliko zbunijo,tako da nije znao da odgovori,nego samo "neznam".

Meni nije ...sta ima u nekoj emisiji da odgovara na neka skakljiva pitanja!Izjavu je dao u policiji ,i cao djaci...

Meni je jako cudno da njen covek u gostovanju Cirilica nije znao da odgovori na pitanje bivseg advokata,a to je "koliko je vremenski dugo J. tracala".a da se uzme u obzir da je tracala redovno,kako rece 3.godine.on je se toliko zbunijo,tako da nije znao da odgovori,nego samo "neznam".

Meni nije ...sta ima u nekoj emisiji da odgovara na neka skakljiva pitanja!Izjavu je dao u policiji ,i cao djaci...

Dobro,ali na još neka pitanja nije odgovorio a trebao je

Advokat Milosavljević smatra da motiv ubistva mlade pevačice sigurno nije koristoljublje, već nešto iz sfere ljudske patologije.

- To može da bude ljubomora - rekao je Milosavljević.

Ljiljana Stanišić je prva od novinara ušla u kuću Marjanovića i uradila intervju sa Zoranom.

- Od samog početka sam videla da tu nisu čista posla. Odmah posle sahrane Zoran me je zvao da uradimo intervju, prepričava svoja iskustva novinarka Stanišić.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back