Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma to je prica, kao on kad je zvao policiju da prijavi nestanak, rekao je-ubili su mi zenu. Tako nesto... a kad je saznao da je pronadjena, pitao da li joj je glava razbijena. To su novinari pricali tako da...Vailant

Pa hajde Vailante ,objasni barem ukratko na sta tebi to lici?
Kazem samo da novinarima tabloida ne vjerujem nista. Mada, uzevsi u obzir kakva licnost je onaj, ne bi me cudilo da je nesto slicno rekao. Izleti covjeku iz usta kad ne treba.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Ma ispasce samo da je Dacic nekad davno dolazio kod vjestice i od toga napravise naslovnicu. Eto, i Maric jutros rece da je i Draskovic posjecivao istu i jos neki politicari. Ta vijest nema veze sa slucajem, vec samo pokazuje dokle se ide, kad se preko mrtvih gazi, kako bi se prepucavali.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Radilo se o trostukom ubici
Pa? Tip je poklao pola familije i prezivelog sina drzao kao taoca? Tu nema sta da se resava i dokazuje. Slucaj Jelene Marjanovic je susta suprotnost, jer se ne zna cak ni kada i gde je ubijena. Muzevljeva familija se pravi luda, njena familija nema pojma jer je jedva odrzavala kontakt sa njima, komsije se plase. Dokaze koje imaju mogu da okace macki o rep ako neko ne progovori.

A ti bi mogao malo da o'ladis sa trolovanjem. Ne znam zasto ti lepo ne banuju IP adresu i da se resimo bede.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back