- Poruka
- 6.684
Mislim da bi CFI bolje izveštaje i analize napravili i sklopili kockice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nenade opet ga ti tupis!
Branis ljudima da niko ne sme da pise,juce onaj Milos covek rekao da nece da pise nista zbog takvih stvari..
Policija neka ispita mesto gde se ubijena ,kretala ,sa kakvim ljudima imala posla,,,
Nenade opet ga ti tupis!
Branis ljudima da niko ne sme da pise,juce onaj Milos covek rekao da nece da pise nista zbog takvih stvari..
Policija neka ispita mesto gde se ubijena ,kretala ,sa kakvim ljudima imala posla,,,
Nista ja ne rece lose za Cfi ,i ja mislim da bi bolje sklopili kockice ,tu se slazem
Nista ja ne rece lose za Cfi ,i ja mislim da bi bolje sklopili kockice ,tu se slazem
- - - - - - - - - -
Kakve buvljotine pisem ?
- - - - - - - - - -
Ajde objasni mi ?
I ovi moderatori treba da sankcionisu ovakve poruke,od sada prijavljujem,pa nadalje
http://rs.n1info.com/a107670/Vesti/Zlatko-Nikolic-o-novinarima-N1.html
Kiriku je li to ovaj "kriminolog"¿#~₪
prijavio nestanak supruge četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje-je jako čudno
Ko je sve bio osumnjičen
- Kanis Veselinović (64), čovek sa štapom, prošao poligraf
- Nebojša Rojko, živeo u kući pored nasipa, uhapšen u Brčkom zbog sumnje da je povezan sa ubistvom. Oslobođen
posle poligrafa
- Tražen biciklista za kog je Zoran rekao da ga je video na nasipu
- Sumnjalo se u Zoranove poslovne partnere
- Čovek koji je pronađen mrtav u Borči imao je kriminalni dosije,
a svojevremeno je bio i u zatvoru
- Pevačicu čekićem ubio ljubavnik
- Mladić uhapšen na četrdesetodnevnom pomenu
- Kamiondžija iz Nemačke serijski ubica
E vidis sve te koje su sumnjicili u sustini nisu sumnjicili kao supruga, vec je njihova duznost( praksa i obaveza) da ih privedu i ispitaju, jer slucaj nije resen... Bez obzira sto su oni znali da muz jeste ubica.... Od svega toga mediji su pravili dramu...
Kada neko izadje u javnost i govori o slucaju znaj da on to govori na osnovu clanaka iz novina... Niko ko ucestvuje u istrazi i ima uvid u nju NE SME da govori o njoj u medijima..! Cim govori za medije, znaj da ne zna nista o istrazi! To jest zna, ali na osnovu clanaka iz novina, ne kazem bilo je sigurno i informacija koje su mogle da iscure i koje su u nekiom trenutku objavljene u nekim medijima pa je i moguce da neko tako od ovih "strucnjaka" kaze nesto istinito ili sam da zakljuci nesto smisleno.....Криминолог Божидар Спасић с друге стране сматра да су шансе да се Јеленин убица пронађе сведене на теоријске.
– Осамдесет дана је прошло, а нема ни доказа, ни сведока, ни ДНК трагова који би открили ко је убио Јелену марјановић. Дакле, превише је времена од тренутка злочина прошло да бисмо били оптимисти у овом случају. У криминалистичкој пракси није било мало случајева такозваног савршеног злочина који су извршени тако да је починиоца немогуће привести правди. Већ смо говорили о примеру О-Џеј Симпсона у САД, који је убио своју жену али то није доказано. Бојим се да смо у случају убиства Јелене Марјановић добили случај српској О-Џеј Симпсона – објашњава Спасић.
Према његовим речима, најгоре од свега је то што истрага и даље тапка у месту и врти се у круг.
– Полиција још лута и нема опипљивог трага, није успела да утврти суштину овог убиства. Није пронађено оружје којим је Јелена убијена ни ДНК убице. Полицији је очигледно најсумињивија проодица и ту се стлано врте у круг. Сада преостаје да се на основу признања ухапси убица, а за то недостају сведоци овог монструозног злочина – истиче Спасић.