Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nenade opet ga ti tupis!
Branis ljudima da niko ne sme da pise,juce onaj Milos covek rekao da nece da pise nista zbog takvih stvari..
Policija neka ispita mesto gde se ubijena ,kretala ,sa kakvim ljudima imala posla,,,

Ne lupam ja ništa,samo kažem šta su ljudi iz CFI rekli i to je to

- - - - - - - - - -

Nenade opet ga ti tupis!
Branis ljudima da niko ne sme da pise,juce onaj Milos covek rekao da nece da pise nista zbog takvih stvari..
Policija neka ispita mesto gde se ubijena ,kretala ,sa kakvim ljudima imala posla,,,

Ne lupam ja ništa,samo kažem šta su ljudi iz CFI rekli i to je to

Ne branim ja nikom ništa shvati to čoveče,pišite bljuvotine pa se onda nemoj te čuditi pozivu na inf razgovor

Poslednja izmena:
Nista ja ne rece lose za Cfi ,i ja mislim da bi bolje sklopili kockice ,tu se slazem

To i ja pričam ne branim nikom da piše.

Ali svako od nas mora biti odgovoran kada napiše nešto

- - - - - - - - - -

Nista ja ne rece lose za Cfi ,i ja mislim da bi bolje sklopili kockice ,tu se slazem

- - - - - - - - - -

Kakve buvljotine pisem ?

- - - - - - - - - -

Ajde objasni mi ?

Ne tiii

prijavio nestanak supruge četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje-je jako čudno

Da li je ubica zna MUP i avdokati a mi eto možemo samo da ga branimo ili da mu online sudimo

Slažem se da treba pronaći A.R biznismena ako postoji i treba ga ispitati,ali ako ne postoji taj biznismen e onda treba ići kao nekad Policija što je radila.

Sve muškarce sa A.R treba ispitati pa i malo jačim metodama

Poslednja izmena:
prijavio nestanak supruge četiri sata od momenta kada je ona otišla na trčanje-je jako čudno

To jeste sumnjivo(i njima jasno), ali nije dovoljno da bi ga na osnovu toga zadrzali u policiji, a tuzilastvo podiglo optuznicu...to nije nikakav dokaz... Ozbiljni ljudi u istrazi i psiholozi kao i poligrf su odmah znali da on krije da ju je ubio i sve sto su radili je trazenje dokaza da ga zatvore, da dokazu i da mu izdejstvuju priznanje... U svom tom cekanju mediji su imali prostor da spekulisu(i ne samo mediji vec i tamo neki strucnjaci), kao i u prostoru koji je stvorila obaveza istrazitelja da cuveju svoje jasne predpostavke iz detalje istrage... Jos jedan veiki prostor za spekulisanje otvorila je i cinjenica da istrazitelji imaju obavezu da ispitaju sve moguce saucesnike ili indicije(pa cak i one za koje znaju da nemaju veze sa ubistvom), ali takva je praksa kada se radi na nekom ozbiljnom slucaju... Bez obzira sto od pocetka znaju da ju je on ubio...

Poslednja izmena:
Ko je sve bio osumnjičen

- Kanis Veselinović (64), čovek sa štapom, prošao poligraf
- Nebojša Rojko, živeo u kući pored nasipa, uhapšen u Brčkom zbog sumnje da je povezan sa ubistvom. Oslobođen
posle poligrafa
- Tražen biciklista za kog je Zoran rekao da ga je video na nasipu
- Sumnjalo se u Zoranove poslovne partnere
- Čovek koji je pronađen mrtav u Borči imao je kriminalni dosije,
a svojevremeno je bio i u zatvoru
- Pevačicu čekićem ubio ljubavnik
- Mladić uhapšen na četrdesetodnevnom pomenu
- Kamiondžija iz Nemačke serijski ubica

Ko je sve bio osumnjičen

- Kanis Veselinović (64), čovek sa štapom, prošao poligraf
- Nebojša Rojko, živeo u kući pored nasipa, uhapšen u Brčkom zbog sumnje da je povezan sa ubistvom. Oslobođen
posle poligrafa
- Tražen biciklista za kog je Zoran rekao da ga je video na nasipu
- Sumnjalo se u Zoranove poslovne partnere
- Čovek koji je pronađen mrtav u Borči imao je kriminalni dosije,
a svojevremeno je bio i u zatvoru
- Pevačicu čekićem ubio ljubavnik
- Mladić uhapšen na četrdesetodnevnom pomenu
- Kamiondžija iz Nemačke serijski ubica

E vidis sve te koje su sumnjicili u sustini nisu sumnjicili kao supruga, vec je njihova duznost( praksa i obaveza) da ih privedu i ispitaju, jer slucaj nije resen... Bez obzira sto su oni znali da muz jeste ubica.... Od svega toga mediji su pravili dramu...

Криминолог Божидар Спасић с друге стране сматра да су шансе да се Јеленин убица пронађе сведене на теоријске.
– Осамдесет дана је прошло, а нема ни доказа, ни сведока, ни ДНК трагова који би открили ко је убио Јелену марјановић. Дакле, превише је времена од тренутка злочина прошло да бисмо били оптимисти у овом случају. У криминалистичкој пракси није било мало случајева такозваног савршеног злочина који су извршени тако да је починиоца немогуће привести правди. Већ смо говорили о примеру О-Џеј Симпсона у САД, који је убио своју жену али то није доказано. Бојим се да смо у случају убиства Јелене Марјановић добили случај српској О-Џеј Симпсона – објашњава Спасић.
Према његовим речима, најгоре од свега је то што истрага и даље тапка у месту и врти се у круг.
– Полиција још лута и нема опипљивог трага, није успела да утврти суштину овог убиства. Није пронађено оружје којим је Јелена убијена ни ДНК убице. Полицији је очигледно најсумињивија проодица и ту се стлано врте у круг. Сада преостаје да се на основу признања ухапси убица, а за то недостају сведоци овог монструозног злочина – истиче Спасић.

Криминолог Божидар Спасић с друге стране сматра да су шансе да се Јеленин убица пронађе сведене на теоријске.
– Осамдесет дана је прошло, а нема ни доказа, ни сведока, ни ДНК трагова који би открили ко је убио Јелену марјановић. Дакле, превише је времена од тренутка злочина прошло да бисмо били оптимисти у овом случају. У криминалистичкој пракси није било мало случајева такозваног савршеног злочина који су извршени тако да је починиоца немогуће привести правди. Већ смо говорили о примеру О-Џеј Симпсона у САД, који је убио своју жену али то није доказано. Бојим се да смо у случају убиства Јелене Марјановић добили случај српској О-Џеј Симпсона – објашњава Спасић.
Према његовим речима, најгоре од свега је то што истрага и даље тапка у месту и врти се у круг.
– Полиција још лута и нема опипљивог трага, није успела да утврти суштину овог убиства. Није пронађено оружје којим је Јелена убијена ни ДНК убице. Полицији је очигледно најсумињивија проодица и ту се стлано врте у круг. Сада преостаје да се на основу признања ухапси убица, а за то недостају сведоци овог монструозног злочина – истиче Спасић.
Kada neko izadje u javnost i govori o slucaju znaj da on to govori na osnovu clanaka iz novina... Niko ko ucestvuje u istrazi i ima uvid u nju NE SME da govori o njoj u medijima..! Cim govori za medije, znaj da ne zna nista o istrazi! To jest zna, ali na osnovu clanaka iz novina, ne kazem bilo je sigurno i informacija koje su mogle da iscure i koje su u nekiom trenutku objavljene u nekim medijima pa je i moguce da neko tako od ovih "strucnjaka" kaze nesto istinito ili sam da zakljuci nesto smisleno.....

Ako ste pogledali link jutarnjeg programa gde su gosti bili Teodora, Nikolić i Mladen Mijatović. Kaže Mijatović da je Zoran nakon puštanja iz pritvora od 48h odmah došao kući, seo u kola sa bratom Milošem i vozikao se po Borči. U njegovim gostovanjima je napominjao da policija ima indikacija ko je ubica, ali da nema dovoljno jak materijalan dokaz i da je taj neko pod opservacijom policije.

Čitam neke komentare po portalima, našla sam nekoliko sa Gromovim teorijama zavere. Da se ovo radi kako bi se skrenula pažnja sa nekih dešavanja i protesta. Da li ste vi svesni da se konstantno dešavaju tako neke stvari poput te vlade Kosova, pa gej parada, pa izbori, protesti? UVEK, ali UVEK ima nekog dešavanja za koje biste mogli da kažete, e ovo je urađeno da se skrene pažnja sa ovoga.

Evo imate klipove iz ovog rijalitija kad pričaju o tome šta je Zoran pričao sa njima dok je bio unutra..

http://www.telegraf.rs/jetset/zadru...kojoj-je-marjanovic-pricao-u-rijalitiju-video

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back