Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako ste pogledali link jutarnjeg programa gde su gosti bili Teodora, Nikolić i Mladen Mijatović. Kaže Mijatović da je Zoran nakon puštanja iz pritvora od 48h odmah došao kući, seo u kola sa bratom Milošem i vozikao se po Borči. U njegovim gostovanjima je napominjao da policija ima indikacija ko je ubica, ali da nema dovoljno jak materijalan dokaz i da je taj neko pod opservacijom policije.

Voznja sa bratom moze da se objasni recimo ovako; Vece pretrage se zavrsilo, kuci su Z otac i majka, cerkica u tim trenutcima nije kod njih, kod Z brata je... U kuci su se njih troje lepo dogovorili sta i kako dalje.. Ujutru policija dolazi po Zorana... Sa bratom nije stigao da obavi pravi razgovor... Cim izlazi, najbitnije je da razgovara i sa bratom pre nego sto i on ode na poligraf...
Kakavje taj razgovor ko zna.. Ne zna kakvi su njihovi odnosi.. Da li je uopste Z zeleo da sve kaze bratu... Moguce da nije i da ga je sve vreme ubedjiva da nije on ubica(a brat zalosno u sebi konstatovao da Z psihicki nije najbolje)... A mozda i jeste... Objasnio mu je kako da se postavi u policiji.... Ili ga je brat u nekom trenutku ubedjivao da se preda, dok je Z ubedjivao da je bolje suprotno...Bratu svakako nije lako, jer i sam zna da moze biti saucesnik... Najpre da je zeleo da sto manje zna o tome sta se stvarno desilo....
Pored svega je sigurno i od advokata dobio garancije da nece moci biti optuzen bez osnovnih dokaza...

Čitam neke komentare po portalima, našla sam nekoliko sa Gromovim teorijama zavere. Da se ovo radi kako bi se skrenula pažnja sa nekih dešavanja i protesta. Da li ste vi svesni da se konstantno dešavaju tako neke stvari poput te vlade Kosova, pa gej parada, pa izbori, protesti? UVEK, ali UVEK ima nekog dešavanja za koje biste mogli da kažete, e ovo je urađeno da se skrene pažnja sa ovoga.

Evo imate klipove iz ovog rijalitija kad pričaju o tome šta je Zoran pričao sa njima dok je bio unutra..

http://www.telegraf.rs/jetset/zadru...kojoj-je-marjanovic-pricao-u-rijalitiju-video

Ko zna šta je sve pričao i šta su sve vidjeli oni koji su to pratili a sigurna sam d ajesu,mislim na nadlezne! Otac mu nije bio za njegov ulazak u rijaliti ,učinio je sebi medvedju uslugu! vezano za dokaze,ja i mislim da tu ima svašta što naravno javnost ne zna! neke kockice su poslozili! Evo sad čitam u kuriru "kao bila dugo u vezi sa A.,R. pa kako je moguće imati dugu vezu,sa tajkunom još,a da o tome niko ništa ne zna? Oženjen ,troje djece!Ja ne vjerujem!

Voznja sa bratom moze da se objasni recimo ovako; Vece pretrage se zavrsilo, kuci su Z otac i majka, cerkica u tim trenutcima nije kod njih, kod Z brata je... U kuci su se njih troje lepo dogovorili sta i kako dalje.. Ujutru policija dolazi po Zorana... Sa bratom nije stigao da obavi pravi razgovor... Cim izlazi, najbitnije je da razgovara i sa bratom pre nego sto i on ode na poligraf...
Kakavje taj razgovor ko zna.. Ne zna kakvi su njihovi odnosi.. Da li je uopste Z zeleo da sve kaze bratu... Moguce da nije i da ga je sve vreme ubedjiva da nije on ubica(a brat zalosno u sebi konstatovao da Z psihicki nije najbolje)... A mozda i jeste... Objasnio mu je kako da se postavi u policiji.... Ili ga je brat u nekom trenutku ubedjivao da se preda, dok je Z ubedjivao da je bolje suprotno...Bratu svakako nije lako, jer i sam zna da moze biti saucesnik... Najpre da je zeleo da sto manje zna o tome sta se stvarno desilo....
Pored svega je sigurno i od advokata dobio garancije da nece moci biti optuzen bez osnovnih dokaza...

Tu vožnju mogu da shvatim samo kao dogovor dva zločinca, ubice i saučesnika, kako god. To je to, nisu sigurno razgovarali o nekoj muzici ili čemu god...
kiriku, znaš da sam na početku mislila da je Zoran nju ubio, pa sam se prabacila da MOŽDA i nije on, ali da je saučesnik. I da se sve to nije odigralo na nasipu, i to samo zbog navodnog prisustva devojčice na nasipu.
Bilo je tu raznih svedoka kao onaj što je rekao da ih je video u kolima kako se svađaju, ali u jugu. Jana nije bila tu, samo njih dvoje. Onda onaj deda Laza kaže video je njih troje, itd..

Sad sam pročitala u Telegrafu neki komentar, ali nisam nigde čula niti pročitala po novinama to što neko pominje u komentaru. Dve vrste blata na njoj...

"Cika Velja 16.09.2017 - 22:35
@Putin R.S
Ajmo ovako...na ubijenoj su bile dve vrste blata...jedno sa mesta ubistva,drugo odande gde su je nasli! Svi su na sebi imali blato sa mesta gde je nadjena,samo on je imao i onu drugu vrstu blata,a u pitanju je prisutnost pesticida u jednom od njih??? DNK ne znam zasto pominju uopste kad su bili u braku??? Si sad malo prosvecen???"

http://www.telegraf.rs/vesti/hronik...arjanovic-odali-ga-tragovi-na-jeleninoj-odeci

To je bas moguce, jer ipak je to tajkun koji je dovoljno mocan da ne dozvoli da bude kompromitovan... Ima zenu i decu(a mozda je i stranacki vezan za vlast)...

To što je stranački vezan nema baš nikakve veze s tim da neko nešto nije neko vidio ,saznao,ama baš niko! Smo svekar dakle zna i Z! Pogledaj ćirilicu i njihovo gostovanje kod Marića i poslušaj šta su pričali o pokojnici!

Pogledajte Deu i Sarapu s Mladenom Mijatovićem, čovek je lepo objasnio momenat blata koje se podudara, a Zoran tvrdi da nije bio na mestu gde je bačeno telo. Što dalje implicira da cela postavka možda nije tačna: ko zna da li je uopšte tog dana bilo trčanja. Što nas ovde vraća na početak, za policiju verujem da je sklopila mozaik.

Još jednom, za sve one koji ne veruju da je on krivac:
- to što je on dobar prema maloj, ne govori ništa. I Hitler je obožavao pse i umetnost. Šta više, maska nežnog oca mu samo ide u prilog. Pa svako od nas poznaje barem 5 ljudi koji su u jednom segmentu divni, u drugom monstrumi.
- "zar nije bilo lakše da se drugačije reši tela, zašto bi komplikovao..." možda. Ja verujem da je scenario oko nasipa kao ona grudva koja se zakovitla niz planinu. Otišla je na trčanje, ništa sumnjivo, nestanak, potraga... Svi ubačeni elementi su tu da bi ukazali na nekog skitnicu koji je ubio iz nehata. Da li mi pouzdano možemo znati da se ona predomislila za mesto trčanja? Da li pouzdano možemo znati da je uopšte otišla na trčanje? Kapirate da osim mesta i vremena pronalaska leša, trase i nekih nepotvrđenih informacija, jedini svedok koga imamo je Zoran - a on laže.

Ako je on ubica ,zasto nije oprao i otklonio te tragove ,zasto je ostavio to blato na pantalonama?

Ako je sve brizljivo i pazljivo ocisceno , posto je ocigledno da nikakve druge konkretne dokaze nisu uspeli da pronadju?

Da rezimiram ,ako je on ubica ,i bukvalno da nikakve tragove zlocina koje bi ga direktno povezivale ,nisu nasli ,to znaci da je moralo biti ciscenja ,otklanjanja tragova,,,i sta sada ispada da mu je kao promakao taj detalj sa pantalona?!
Gde je krv sa tih pantalona?

Znaci ispada da bi kao cistio krv ,a blato mu je kao promaklo ,,koja je to logika??

Ko zna šta je sve pričao i šta su sve vidjeli oni koji su to pratili a sigurna sam d ajesu,mislim na nadlezne! Otac mu nije bio za njegov ulazak u rijaliti ,učinio je sebi medvedju uslugu! vezano za dokaze,ja i mislim da tu ima svašta što naravno javnost ne zna! neke kockice su poslozili! Evo sad čitam u kuriru "kao bila dugo u vezi sa A.,R. pa kako je moguće imati dugu vezu,sa tajkunom još,a da o tome niko ništa ne zna? Oženjen ,troje djece!Ja ne vjerujem!

Halo...
Zivoti tajkuna su obicno ispod radara javnosti !
Jer su oni sila i moc i moze im se da rade sta hoce, da kradu narod i drzavu, da varaju, pa mozda i ubijaju...a da to javnost i ne zna...a kamoli da znamo s kim se svalera npr Miskovic ili Karic ili neki drugi tajkun...Pa ni za Mitrovicevu ljubavnicu nismo saznali dok nije bila ubijena...zvanicno predozirana...
Kad oni, tajkuni, postaju opasnost za drustvo? - Kad se utale s vlascu...jer onda dobijaju zastitu sistema...

...

Poslednja izmena:
Ako je on ubica ,zasto nije oprao i otklonio te tragove ,zasto je ostavio to blato na pantalonama?

Ako je sve brizljivo i pazljivo ocisceno , posto je ocigledno da nikakve druge konkretne dokaze nisu uspeli da pronadju?

Da rezimiram ,ako je on ubica ,i bukvalno da nikakve tragove zlocina koje bi ga direktno povezivale ,nisu nasli ,to znaci da je moralo biti ciscenja ,otklanjanja tragova,,,i sta sada ispada da mu je kao promakao taj detalj sa pantalona?!

Znaci ispada da bi kao cistio krv ,a blato mu je kao promaklo ,,koja je to logika??

Pa zato i kazu da ne postoji savršen zločin! Uvijek nešto promakne zar ne?

Tu vožnju mogu da shvatim samo kao dogovor dva zločinca, ubice i saučesnika, kako god.

A sta ako su znajuci da se na njih namerio mocnik koji ima i podrsku sistema tj vlasti posumnjali da je kuca mozda ozvucena?
Mozda su zato se udaljili od kuce i u voznji tj kretanju razgovarali...jer su znali da je mocnik na njih poslao sluzbe...

....

To što je stranački vezan nema baš nikakve veze s tim da neko nešto nije neko vidio ,saznao,ama baš niko! Smo svekar dakle zna i Z! Pogledaj ćirilicu i njihovo gostovanje kod Marića i poslušaj šta su pričali o pokojnici!

Jel iko zvanicno i javno znao za Mitrovicevu ljubavnicu?
Nije niko, svi su javno mislili da on uziva brak sa zenom, ali izgleda da je Pink brak bio samo cisti interes, a u sustini malo "slobodniji":..tj imao je ljubavnicu, koju je javnost upoznala tek kad je ona skoncala svoj zivot na takodje vrlo misteriozan nacin...

...

- - - - - - - - - -

Pogledajte Deu i Sarapu s Mladenom Mijatovićem, čovek je lepo objasnio momenat blata koje se podudara, a Zoran tvrdi da nije bio na mestu gde je bačeno telo. Što dalje implicira da cela postavka možda nije tačna: ko zna da li je uopšte tog dana bilo trčanja. Što nas ovde vraća na početak, za policiju verujem da je sklopila mozaik.

Još jednom, za sve one koji ne veruju da je on krivac:
- to što je on dobar prema maloj, ne govori ništa. I Hitler je obožavao pse i umetnost. Šta više, maska nežnog oca mu samo ide u prilog. Pa svako od nas poznaje barem 5 ljudi koji su u jednom segmentu divni, u drugom monstrumi.
- "zar nije bilo lakše da se drugačije reši tela, zašto bi komplikovao..." možda. Ja verujem da je scenario oko nasipa kao ona grudva koja se zakovitla niz planinu. Otišla je na trčanje, ništa sumnjivo, nestanak, potraga... Svi ubačeni elementi su tu da bi ukazali na nekog skitnicu koji je ubio iz nehata. Da li mi pouzdano možemo znati da se ona predomislila za mesto trčanja? Da li pouzdano možemo znati da je uopšte otišla na trčanje? Kapirate da osim mesta i vremena pronalaska leša, trase i nekih nepotvrđenih informacija, jedini svedok koga imamo je Zoran - a on laže.

Ako se sistem (koji npr stiti mocnika tajkuna) namerio da mu podmetne dokaze - Sta mislis koliko je tesko da od izuzetih farmerki naprave dokaz tako sto ce nabacati malo blata na njih?
Veruj da su isto tako mogli i od tvojih farmerki napraviti dokaz...
I ti bi tvrdila da nikad nisi bila uopste u Borci, a oni bi rekli "Eeee, lazes...evo blata sa pesticidima..."

Kazem ti...ako uzmemo u obzir opciju da sistem nekoga stiti, ala slucaj "Kantrimen"...onda je tako lako podmetnuti dokaze i DNA i blato i sve...a u slucaju Kantrimen videsmo da cak (verovatno u Pink produkciji...) snimise i audio zapis na telefonu...

...

- - - - - - - - - -

Onaj ko je vratio telo je upravo pakovao zlocin Zoranu...npr...moze i tako da se gleda...

...

I sta su to pronasli Ani ,da sa milion posto moze da se utvrdi da je on pocinilac?

Ja ne znam šta su oni konkretno pronašli,zato i pričamo ovdje a isto tako ne vjerujem u ništa dok ne bude DOKAZANO ali da je toliko nelogičnosti kod te porodice to je tačno,izgleda da će im mediji doći glave!
Nego mene interesuje postoji li kakva sekta sa nekim istaknutim članom navedenih inicijala kao ljubavnika?

Jos jedna bitna stvar.
Svi smo videli njegove slike iz veceri potrage...
Slozicemo se da nije delovao bas ni istusirano ni sveze ni oprano...vec vrlo zapusteno, masne kose, zapustene brade i sl.

E sad...
Zamislimo ubicu koji sedi na zrtvi i udara je po glavi xy puta...dakle krv lipti na sve strane...pa sigurno i po licu ubice...jer je on okrenut licem prema zrtvi posto je zverski udara
I sad...pretpostavljam da su ga skenirali onom svetloscu sto detektuje tragove krvi kad je bio u pritvoru 48 sati i verujem da je nadjena i 1 kapljica krvi da bi to vece bio uhapsen.

Ali na tako zapustenom njemu (dakle nije se tusirao, brijao i uklanjao tragove sa lica...) ocigledno nije nadjena nijedna kapljica niti trag krvi.
A moralo je biti s obzirom na udarce zadate zrtvi, na onome ko je ubio je sigurno ostalo tih tragova...
A mi smo gledali slike Zorana koji je masan, neobrijan, dakle ispada totalno nehajan u smislu skrivanja tragova na sebi...

...

Nego...
Tek sad procitah izjavu Marica tj onu najavu hapsenja...
Njegova izjava je u sustini vrlo vrlo interesantna pa cemo je citirati ovde:

Javilo mu se najavio još pre tri nedelje
Vidoviti Marić: Zorana će uhapsiti u „Zadruzi“!

Milomir Marić, novinar i glavni urednik TV Hepi, najavio je krajem avgusta šta će se dogoditi sa Zoranom Marjanovićem.

- Muž ubijene pevačice Jelene Marjanović biće uhapšen uživo u rijalitiju „Zadruga“. Marjanovića su namerno namamili u taj rijaliti kako bi se pred kamerama opustio i otkrio sve što zna o ubistvu svoje žene.

- Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice svoje žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka - rekao je Marić 30. avgusta uživo u emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na televiziji Hepi.

On je objasnio da je Marjanović previše naivan i da je naseo na poziv koji će mu se obiti o glavu.
- On treba dobro da razmisli hoće li svesno ući u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i sačekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da, ako uđe u „Zadrugu“, sam sebi pravi klopku
- ispričao je glavni urednik Hepija.

Marić juče nije bio dostupan novinarima Kurira.

Dakle ova Mariceva poruka je vise bila ne pretnja vec deluje kao dobronamerno upozorenje Zoranu...da mu neko pakuje i smesta...
To je tako lako procitati iz te izjave...
Maric ustvari ovom porukom porucuje da Zoran nije ubica, ali da mu neko pakuje...i da ce u tom kontekstu biti uhapsen u rijalitiju sto manje vise ovaj kasnije i biva.

....

Poslednja izmena:
Bas sam onomad o tome diskutovao sa Kirikuom,,bio je neobrijan ,kao iz dzungle da je izasao ,covek koji skriva tragove bi se obrijao ,sredio ,okupao ,,,on to nije uradio ,slike su dokaz,koje mogu na sudu da iskoriste ,ako do toga dodje.
Mnogo vi idealizujete istrazitelje i istragu kad treba da se dokaze ubistvo na osnovu brade, obrisanih kapljica i kapljica znoja na desetinama hektara, a kada govorite da je neko dovezao telo i bacio ga u kanal u pola pretrage terena, e onda je sasvim normalno sto nisu nasli nikakve tragove da se tako nesto desilo...
A uzgred to je izvan svake logike...

O tom navodnom ljubavniku se pisalo prije pola godine,mozda i vise.Lik nije opisan kao mocnik, drzi neki kafic ili restoran,ne sjecam se.Navodno je ozenjen,Jelena je dolazila u taj kafic i kao pao je na poligrafu na odredjenom pitanju u vezi Jelene.Veoma dobro se sjecam teksta.Jbt koliko daleko moze da ode ljudska masta i kakve scenarije pojedinci mogu da sklope,nevjerovatno.

Nego...
Tek sad procitah izjavu Marica tj onu najavu hapsenja...
Njegova izjava je u sustini vrlo vrlo interesantna pa cemo je citirati ovde:

Dakle ova Mariceva poruka je vise bila ne pretnja vec deluje kao dobronamerno upozorenje Zoranu...da mu neko pakuje i smesta...
To je tako lako procitati iz te izjave...
Maric ustvari ovom porukom porucuje da Zoran nije ubica, ali da mu neko pakuje...i da ce u tom kontekstu biti uhapsen u rijalitiju sto manje vise ovaj kasnije i biva.

....
A i Toma Fila se javlja da pomogne,besplatno!

Inace...
U ovom slucaju imamo previse vidovitih...
Poredjamo neke od njih:

1) Ana Nikolic DAN PRE UBISTVA stavlja ono na svoj Instagram sto je stavila - direktnu najavu smrti na estradi... pri tome potpisano sa "NWO"....dakle = New World Order.
I potom jos misterioznije brise taj post...

2) PR Menadzer ubijene Jelene DAN PRE UBISTVA, na svom Youtube nalogu stavlja video koji kao evocira uspomenu na takodje ubijenu pevacicu Kseniju Pajcin...pri tome vrlo cudan video pominjali smo ga ovde vec...a i Ksenija je ubijena u 33, kao i Jelena...

3) Maric...najavljuje hapsenje tri nedelje pre istog...

Da zanemarimo sad "vidovitu" Vesnu Rivas, ovo gore su nam konkretnije i proverljive stvari...

Dakle puno nesto "vidovnjaka"...tj ljudi koji su znali sta ce se desiti...previse da bi to bila slucajnost...
Pri tome su oni svi povezani kroz showbiz, estradu i sl...

Dakle ako toliko ljudi zna unapred sta se sprema, i to ne bilo sta vec ubistvo...onda...je to nesto bilo planirano !!!
A vrlo verovatno i ritualno tj delo neke sekte koja prozima estradu, tj showbiz generalno.
Sekte prozete kroz sistem...tj koja ima i svoju zastitu sistema...
Otuda mozda i neobjasnjivo cutanje i strah Marjanovica svo vreme...pa cak i sad...kad je tek na tren progovorio Marjanovic stariji.

...

Poslednja izmena:

Pa nije sigurno namerno ostavio, dovoljna je čestica te materije! Možda neke stvari u kojima je učinjeno ubistvo nisu prali nego su bacili te noći dok telo još nije nađeno i dok oni nisu bili pod prismotrom. A stvari u kojima je bio recimo te noći kad su je tražili nije mogao da baci jer su ga u tome i videli policajci, inspektori...a u tome je bacao telo u kanal. Postoji hiljadu načina...

Sada pokušavam da nađem emisiju Crna hronika kada je Mijatović radio prilog o tome kako savršen zločin ne postoji (to je radio u svakoj emisiji plus pominjajući Jelenino ubistvo), u jednoj od emisija ima deo kada je na institutu pričao kako neki tragovi ostaju na odeći nakon pranja i do nekoliko godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back