Ako je sekta ubila onda bi to ispalo da su je ubili zbog svekrve
O tome sam razmisljao bas...
Pominjah vec da se sektasi pogotovo satanisticke sekte poseban pik iz nekog razloga imaju na Svetu Petku....zastitnicu ZENA izmedjuostalog...
Stavljah vec linkove sa vestima kako su oskrnavili i onu Crkvu Svete Petke na Kalemegdanu i sl...
A svekrvi se njen navodni dar (kojeg mozda nekakvog i ima ne tvrdim nista, jer ima i takvih stvari naizgled paranormalnih u vidu te neke bioenergije i sl.) dakle njoj se taj dar javio onda kad joj se u komi posle nesrece javila kao Sveta Petka upravo...
Nadalje oni su bez obzira na koliko bizaran nacin sa mnostvom ikona i sl, bili ipak religiozni...
Uostalom receno je i da je Jelena postila tih dana i sl,
Dakle u tom smislu savrsena meta za sataniste sektase...
Dobro mozda je dever jedino ovako stilsko muzicki odudarao od te price tj bio u nekim mracnijim sferama subkulturnim...zato sam i na njega jedno vreme sumnjao da je ako ne on, a ono mozda preko njega neka sekta nanjusila njegovu porodicu kao metu
Nadalje...
Ono sto pricu dodatno simbolicki komplikuje...
Sveta Petka je i Slava vladajuce SNS...bez obzira sto je meni to nespojivo slava i politika, jer politika je ipak praljava rabota...ali eto...
Imali smo bas u danima po ubistvu jelene i onu medijski plasirano umetnicku sliku koja je dole u nekom gradu u Srbiji poklonjena kao Vucicu, a na kojoj je on u prvom kadru a Sveta Petka u drugom...
Dakle dosta indikativne simbolike tih dana...
Slava Majranovica je pak ako sam dobro shvatio Arandjelovdan. Arhangel Mihajlo...
I tu simboliku sam analizirao, jer sam u pocetku mislio da je zrtva Subotara...koji su takodje svojevrsna sekta i koji negde procitah upravo Arhangela Mihajla kao smatraju za Isusa....
Pa sam analizirao da mozda bas jer je ubijena kako nam je u pocetku receno u subotu da su je i zbog toga ubili Subotari i sl...
Ali me ta ideja nije nesto duze drzala...
Dakle imamo ta tri simbolicki i ritualnlo bitna dana
- Petak je bio tzv Fools Day...1. April, a i on sem one zvanicne saljive price, ima itekako okultnu pozadinu...sem sto je i etimoloski blizak pojmu St. PETKA
- Subota...(2. April.) rekoh vec ima svoje religiozno znacanje kod onih koji obelezavaju Sabat kao sedmi dan, a ne Nedelju
- Nedelja...3. April =. navodni dan kad je Isus ubijen... i na kraju najverovatrniji dan kad je ubijena Jelena...pred zoru tog dana verovatno...
Inace svi ovi dani u sedmici imaju i svoje astronomske korene, pa tako se Subota referira na Saturn, pa onda neki te koji slave Subotu nazivaju i Saturnijancima, dok pak Nedelja iliti SUNday samo ime kaze se referira na SUNCE... I da, Petak se referira na Veneru
Takodje...ako vec pratimo tu astronomiju i astrologiju, ako ne gresim onako laicki koliko znam o horoskopu, Jelena je bila u horoskopu DEVICA...tako da je i to moglo imati simbolicki znacaj nekoj sekti i sl.
...