Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne da ga ne stiti nego je u svemu ovome ostao sam. Cak i oni koji su mu bili odlicni prijatelji napustili su ga i ne zele da imaju bilo kakve veze sa ovim ili da ga vide. Verovatno da ima poznanike, a ako ima prijatelje kazem briga ih za njega. Sam je u ovoj "borbi". Malo mi ga je i zao. (sve je ovo samo moje misljenje, jer to smatram logikom)
Znam jbg

Ako je sekta ubila onda bi to ispalo da su je ubili zbog svekrve

O tome sam razmisljao bas...
Pominjah vec da se sektasi pogotovo satanisticke sekte poseban pik iz nekog razloga imaju na Svetu Petku....zastitnicu ZENA izmedjuostalog...
Stavljah vec linkove sa vestima kako su oskrnavili i onu Crkvu Svete Petke na Kalemegdanu i sl...

A svekrvi se njen navodni dar (kojeg mozda nekakvog i ima ne tvrdim nista, jer ima i takvih stvari naizgled paranormalnih u vidu te neke bioenergije i sl.) dakle njoj se taj dar javio onda kad joj se u komi posle nesrece javila kao Sveta Petka upravo...

Nadalje oni su bez obzira na koliko bizaran nacin sa mnostvom ikona i sl, bili ipak religiozni...
Uostalom receno je i da je Jelena postila tih dana i sl,
Dakle u tom smislu savrsena meta za sataniste sektase...
Dobro mozda je dever jedino ovako stilsko muzicki odudarao od te price tj bio u nekim mracnijim sferama subkulturnim...zato sam i na njega jedno vreme sumnjao da je ako ne on, a ono mozda preko njega neka sekta nanjusila njegovu porodicu kao metu

Nadalje...
Ono sto pricu dodatno simbolicki komplikuje...
Sveta Petka je i Slava vladajuce SNS...bez obzira sto je meni to nespojivo slava i politika, jer politika je ipak praljava rabota...ali eto...
Imali smo bas u danima po ubistvu jelene i onu medijski plasirano umetnicku sliku koja je dole u nekom gradu u Srbiji poklonjena kao Vucicu, a na kojoj je on u prvom kadru a Sveta Petka u drugom...
Dakle dosta indikativne simbolike tih dana...
Slava Majranovica je pak ako sam dobro shvatio Arandjelovdan. Arhangel Mihajlo...
I tu simboliku sam analizirao, jer sam u pocetku mislio da je zrtva Subotara...koji su takodje svojevrsna sekta i koji negde procitah upravo Arhangela Mihajla kao smatraju za Isusa....
Pa sam analizirao da mozda bas jer je ubijena kako nam je u pocetku receno u subotu da su je i zbog toga ubili Subotari i sl...
Ali me ta ideja nije nesto duze drzala...

Dakle imamo ta tri simbolicki i ritualnlo bitna dana

- Petak je bio tzv Fools Day...1. April, a i on sem one zvanicne saljive price, ima itekako okultnu pozadinu...sem sto je i etimoloski blizak pojmu St. PETKA
- Subota...(2. April.) rekoh vec ima svoje religiozno znacanje kod onih koji obelezavaju Sabat kao sedmi dan, a ne Nedelju
- Nedelja...3. April =. navodni dan kad je Isus ubijen... i na kraju najverovatrniji dan kad je ubijena Jelena...pred zoru tog dana verovatno...

Inace svi ovi dani u sedmici imaju i svoje astronomske korene, pa tako se Subota referira na Saturn, pa onda neki te koji slave Subotu nazivaju i Saturnijancima, dok pak Nedelja iliti SUNday samo ime kaze se referira na SUNCE... I da, Petak se referira na Veneru
Takodje...ako vec pratimo tu astronomiju i astrologiju, ako ne gresim onako laicki koliko znam o horoskopu, Jelena je bila u horoskopu DEVICA...tako da je i to moglo imati simbolicki znacaj nekoj sekti i sl.

...

Poslednja izmena:
Tvrdje da je ubistvo trajalo duze od 5 min ili oko 10min poklapaju se sa mojim sada vec davnim predpostavkama. Ali ostao sam na istim. Sve je krenulo snaznim udarcima pesnicama u glavu, vec je bila u nesvesti. On se vratio na stazu do deteta, a malo kasnije opet dosao do tela(rekavsi detetu da trazi mamu i ostavivsi ga na stazi). Spustio se do siprazja gde je telo, ovaj put doneo kamen koji je dalje nasao i zeleo da je "dovrsi". Bilo mu je jako bitno da bude mrtva, kada je vec uradio to sto je uradio u besu, sledece sto mu je bilo vazno je da se to ne sazna, a jedini nacin za to bio je da je "dovrsi" i bude siguran da je mrtva. Udarao je snazno kamenom u glavu, a onda(za svaki slucaj) ubacio telo u kanal, plitku vodu sa glavom na dole(dodatni detalj da bude siguran da nece preziveti). Doduse ne mora da bude tacno da je odlazio jedanput od tela i vratio se sa kamenom, moze da bude da je sve bilo neprekidno, ali sigurno je morao da bude ubedjen da nece ostati u komi i odatle toliki broj udaraca bez obzira na to sto se bes u njemu ugasio.
U porodici je sigurno teska situacija. Brat je najslabija karika, ali ne verujem da zna bilo kakve detalje. Mozda nesto sluti ili je cuo od nekog od roditelja(ne od zorana, jer zoran je inteligentan ne bi mu rekao pogotovo zbog snaje koju verovatno ne voli). Svedocenje brata dakle opet nije nista bez priznaca ubica. Zoricu nije dala ni jednu izjavu pa tako nema nikakve sanse da moru da kazem bilo sta o njenom karakteru. Vladimir se malo i plasi Zorana pogotovo posle svega ovoga tako da se u kuci sada i ne moze naci neko ko mu protivureci. Izjave za medije ne daju, jer ih Zoran verovatno mustra posle svake izjave. Sto si rekao ovako, trebao si onako itd.. Sve odluke porodice sada su verovatno njegove(zoranove) pa tako i to da se ne daju izjave. Zaista im je veoma tesko.
Da ponovim jos jednom da ipak ne vidim mogucnost da ce Zoran ikada priznati pa cak i kada bi tuzilastvo moglo da ga optuzi, a sud osudi mislim da je takva osoba da nikada nece sebi dozvoliti da prizna ovu istinu. On je od ove istine pobegao i makar se drzi za one koji misle da on nije ubio, a ima ih vidi se sve vise. Naravno prija mu misljenje ljudi da su u pitanju neke vise sile, nesto okultno ili neke sekte, jer i sam od istine cesto bezi u svet fiks ideja ili maste. Ne kazem ja da je postojan sekti(koje ubijaju) nemoguce ima ih itekako, naravno da postoje, ali sam ubedjen da se ovde radi o drugim stvarima i o odnosu izmedju muza i zene s' tim sto je u ovom slucaju muz spreman da obmane javnost.

Kiriku, znas da postujem svacije misljenje pa i tvoje, ali ova prica ne pije vodu...

Dakle po tebi je on sam onakav nikakav i suv ko grana, koji nocu ispija kafe i pusi cigare dok trazi inspiraciju za muziku, i koji onda spava do 15-16h, dakle on takav suvarak i totalno van kondicije je po tebi u 5-10 minuta on SAM izveo toliko radnji koliko bi bilo puno i za dvojicu trojicu jacih utreniranih i nabildanih tipova...
I jos se on po tebi vracao tamo vamo ko muva bez glave sa sve krvavim kamenom il cime vec...a da ga kao niko nije video...
I niko od svedoka nije video Janu samu...
I da...
Podsecam te da je telo vuceno/noseno minimum 300 metara...
Podsecam te i da postoje indicije da je telo bilo svega nekoliko sati u vodi...dakle = doneseno tog jutra te zore...

Takodje nekim cudom je Jelena bila jos koji tren i ziva kad je bacena u kanal jer je povukla refleksno u jednom uzdahu vodu u pluca...
To je zaista bilo svojevrsno cudo da ona posle tolikih udaraca i smrskane glave, a posto su njene ubice pomislile da je dokrajcena, onda ipak kad je bacena na tren povratila svest i povukla vodu u pluca
Naravno, to je verovanto bila tek koja sekunda i moguce da su je onda oni koji su doneli telo jos koji put necim udarili ili pak joj zaronuli glavu pod vodu dok nisu bili sigurni da je definitivno mrtva.

Dakle sve to nije mogla generalno izvesti jedna osoba, a kamoli Zoran...on je rekoh vec x puta eventualno mogao samo biti saucesnik u smislu ako je eventualno u nekoj zaveri je doveo otmicarima/dzelatima na ruke
A da ne pricam o tome da jedna osoba nije mogla manipulisati tragovima u noci 2. na 3. april...

...

Poslednja izmena:
Na jednoj od fotki deverovih u nekom od tih gotik klubova u Beogradu...sam video i Aleksandra Radivojevica...a koji je poznat kao reditelj tacnije ko-scenarista cuvenog gadnog horor filma "Srpski film"... a skupa sa Nenadom Bekvalcem je svojevremeno na ART TV vodio i emisiju jednako bizarno hororasticnu "Šok Koridor"...
Glavni motivi i tog filma i te emisije su bili smrt i sex...
Meni je sve to delovalo i deluje vrlo sektaski, no dobro neki ce mozda reci da je to sve samo "umetnost"...

Dakle...lik A. Radivojevic koji je ono sav na mracnoj strani...i putem intresovanja, a i stvaralastvom tj tom nazovimo to "umetnoscu"...
Taj "Srpski film" nikad nisam imao zelju pogledati, premda sam citao neke opise i kritike i mozda i neke isecke gledao, ali jasno da je ono film vise i gadan negoli je horor, ali vrlo mracan u svakom slucaju.
Dakle...u relativno bliskom Jeleninom okruzenju je bilo dosta mracnih likova...sto direktno sto indirektno...
Koji od njih su se samo "umetnicki" zezali, a koji dublje u tome bili to je pitanje...

...

Poslednja izmena:

Svakako da je neko mocan, s tim sto ja to ne bi govorio u jednini, jer kazem , s obzirom na okolnosti mesta zlocina, tu je moralo biti vise ljudi ukljuceno...
Evo danasnje naslovnice spekulisu upravo dosta toga...
I vrlo su zanimljive ako bi ih gledali ono kao zbir naslova...

Da bi pojasnio o cemu pricam stavicu te naslovnice pa onda reci na sta mislim...

Krenimo redom:

ALO:
http://www.alo.rs/resources/images/0000/052/725/01_1000x0.jpg

Dakle tu vidimo da se spekulise sa mestom ubistva da je ubijena u šumi pa posle telo vraceno na kanal...
Na znamo dal je u sumi ili kampu ili gde vec, ali mislim da je svima vec jasno da je to bilo negde drugo te da je telo doneseno i baceno naknadno.

Ono pak sto zelim ovde ukazati jest i ovaj deo naslovnice u kojoj se pominje "AMERICKI SPECIJALAC"...
Iako se to pominje u vezi ovih protesta oko savamale i sl...
Ja sam i u vezi ovog zlocina vec pominjao mogucnost prisustva neke strane sluzbe...pominjao sam kao opciju i CIA-u...
Pominjao sam i veze GRAND Produkcije sa CIA-im ex Direktorom Petreusom...
Premda je istog istina primao i Vucic...ali mozda po sluzbenoj duznosti ili kako vec...
Potencijalna konekcija je i Zandarmerija...koja znamo ima neki vrlo cudan status ili je bar imala...
Jer setimo se onog slucaja tuce s Premijerovim bratom i sl, a zarad cega se sad vodi sudski postupak...
Setimo se i da je tad kao slucajno bas u tom trenutku i bas tu naisla i snimila sve americka tv "N1"...
Dakle u Zandarmeriji ima sigurno nekih ljudi koji su vrbovani od neke strane sluzbe...jer ne bi se bas eto u tom slucaju poklopio toliko "slucajnosti"...
Mozda je celi napad bio i false flag operacija, ali mozda i neka vrsta pretnje Vucicu...
U svakom slucaju mi cela prica mirise na CIA-u...

No idemo dalje s interesnatnim spojem tekstova na naslovnicama...

Sprski Telegraf:
http://cdn.tf.rs/2016/06/26/13432428_1090865584293532_8571199706162236451_n.jpg

On pak spekulise da Marjanovici imaju "krticu" u policiji...
Na stranu sad to, nego ovde bi skrenuo paznju na ovaj centralni deo naslovnice u vezi "estrade i poreza"...a na kojem vidimo tri lika itekako direktno ili indirektno vezana za Jelenu...
Dakle Grand Sašu i Brenu te Cecu...

I dobro na Inforemru imamo ovaj tekst koji govori da se Marjanovici nekoga mocnog plaše...

...

Poslednja izmena:
Inace pominjao sam ranije onaj twit iliti status koji je Ana Nikolic objavila, a preneli svi mediji, svega dan dva pre nestanka i ubistva Jelene...
Ana je u medjuvremenu obrisala taj Twit ili bese na Instagramu sad se ne secam ali se u Googl-u idalje moze naci fotka istog, kao i mnostvo tekstova, posto su rekoh svi mediji preneli to:

Ana-Nikolic-3.jpg

Dal je u pitanju ono Jungovo "kolektivno nesvesno" a koje onda nagovestava neka desavanja, ili je klasican sinhronizitet, ili je pak Ana imala neka saznanja ili je mozda i sama clanica te neke estradno-medijske sekte...

Uglavnom...vlro cudno da ona stavi takvu sliku koja simulira nošenje leša... i jos na to i recenicu "Uskoro sahrana cele estrade"...dan dva pre misterioznog slucaja Jelene...
Takodje je cudno da ispod naziva njenog Instagrama stoji skracenica NWO...
Sto je poznato kao skracenica za:
New
World
Order

I jos zanimljivije je sto je ona pobrisala tu fotku i taj status...jer ih vise nema na njenom Instagramu...
Dal se uplasila sinhroniziteta kojeg je i sama primetila ili sta vec...

....

Poslednja izmena:
Inace, ako uzmemo u obzir da iza svega zlog sto se desi verovatno stoji i neki kriminal...
Ne bi bilo lose mozda procesljati i cuveni klan Osmani...i Ćazima Osmanija propitati, koji inace ima pik na srpsku estradu i pevacice sa iste...
Mislim da je on bio bas i sa Anom Nikolic u kao vezu, tj nema on veza on ide redom pevaljku po pevaljku...
Ali svakako lik koji pretenduje da bude kriminalni kralj Balkana...bi mozda mogao ili nesto znati ili mozda imati i ucesca u ubistvu...

A za Dreamera jedan sinhronizitet...
I Ani NIkolic je preminuo otac kao i Jeleni, ali ono sinhronizitetno bitno - oba su se zvala DUŠAN

...

Poslednja izmena:
Inace, ako uzmemo u obzir da iza svega zlog sto se desi verovatno stoji i neki kriminal...
Ne bi bilo lose mozda procesljati i cuveni klan Osmani...i Ćazima Osmanija propitati, koji inace ima pik na srpsku estradu i pevacice sa iste...
Mislim da je on bio bas i sa Anom Nikolic u kao vezu, tj nema on veza on ide redom pevaljku po pevaljku...
Ali svakako lik koji pretenduje da bude kriminalni kralj Balkana...bi mozda mogao ili nesto znati ili mozda imati i ucesca u ubistvu...

...

Bravo,sa Anom Nikolić i sa Natašom Bekvalac

Treba tačno ispitati OSMANIJA

Bravo,sa Anom Nikolić i sa Natašom Bekvalac

Treba tačno ispitati OSMANIJA

I ne samo njih dve ima jos pevacica s kojima je ili bio ili imao pik na njih... ona jedna se nesto kao zamalo i razvela od muza, sad ne secam se imena joj, a zbog neke kao SMS prepiske sa Ćazimom i sl...
Dakle lik se svakako iz ovog ili onog razloga motao po srpskoj estradi za raznim pevacicama...
Ne znam dal je imao pik i na Jelenu koja je poslednjih godinu dana se pocela cesce pojavljivati javno...pa mozda tako dosla i na njegovu metu, ali s obzirom da govorimo o svojevrsnom balkanskom kriminalnom guru-u...
I to vrlo mocnom kriminalnom gangu...isprepletenom i sa nekim politickim strukturama...pre svega naravno u albanskom miljeu, ali i u Hrvatskoj npr. itd. ...
E sad...isterati njega i dovesti pred policiju je verovatno malo teze...posto sam siguran da lik odradjuje poslove za razlicite strukture i strane sluzbe, a i da ima vise pasoša...
Ali bi svakako bio zanimljiv svedok... ako ne i direktan ucesnik ovog zlocina, a ono bar sa indirektnim saznanjaima...jer kazem...to je svet koji je njegova opsesija...estrada i pevacice...
A pogotovo srpske pevacice jer to mu je verovatno neka psiho-patoloska kao osveta nad Srbima ili sta vec...da trosi srpske pevacice...

Setimo se i da je Zoran u prvim izjavama rekao da dok su jos trazili Jelenu, kako je odmah trazio da se zatvore prelazi ka Kosovu...znam da je to negde jednom pomenuto...
Setimo se takodje i da je Jelena nesto pre ubistva nekih mesec dana ranije bila i u familijarnom kraju - Novom Pazaru...
A Novi Pazar je verujem odavno pod kontrolom klana Osmani...
Dakle ima tu dosta poveznica koje bi se mogle usmeriti ka Osmaniju kao potencijalno interesantnom...
Ne kazem da je on, ali moze biti indikativan u ovom slucaju...

...

I ne samo njih dve ima jos pevacica s kojima je ili bio ili imao pik na njih... ona jedna se nesto kao zamalo i razvela od muza, sad ne secam se imena joj, a zbog neke kao SMS prepiske sa Ćazimom i sl...
Dakle lik se svakako iz ovog ili onog razloga motao po srpskoj estradi za raznim pevacicama...
Ne znam dal je imao pik i na Jelenu koja je poslednjih godinu dana se pocela cesce pojavljivati javno...pa mozda tako dosla i na njegovu metu, ali s obzirom da govorimo o svojevrsnom balkanskom kriminalnom guru-u...
I to vrlo mocnom kriminalnom gangu...isprepletenom i sa nekim politickim strukturama...pre svega naravno u albanskom miljeu, ali i u Hrvatskoj npr. itd. ...
E sad...isterati njega i dovesti pred policiju je verovatno malo teze...posto sam siguran da lik odradjuje poslove za razlicite strukture i strane sluzbe, a i da ima vise pasoša...
Ali bi svakako bio zanimljiv svedok... ako ne i direktan ucesnik ovog zlocina, a onda bar sa indirektnim sazanjaima...jer kazem...to je svet koji je njegova opsesija...estrada i pevacice...
A pogotovo srpske pevacice jer to mu je verovatno neka psiho-patoloska kao osveta ili sta vec...da trosi srpske pevacice...

Setimo se i da je Zoran u prvim izjavama rekao da dok su jos trazili Jelenu, kako je odmah trazio da se zatvori granica ka Kosovu...
Setimo se takodje i da je Jelena nesto pre ubistva nekih mesec dana ranije bila i u familijarnom kraju - Novom Pazaru...
A Novi Pazar je verujem odavno pod kontrolom klana Osmani...
Dakle ima tu dosta poveznica koje bi se mogle usmeriti ka Osmaniju kao potencijalno interesantnom...
Ne kazem da je on, ali moze biti indikativan u ovom slucaju...

...

Moguće je

Takodje na njegovom FB nalogu mozemo videti citav niz poveznica na srpsku estradu, pa izmejduostalog i poveznica na link od "Na vodi kafane", koju vodi Jelenin PR menadzer, a i gde je izmedjuostlaog i Jelena nastupala par puta...

I posto je rec o opasnom kriminalnom gangu i klanu, koji je cesto i iznad institucija balkanskih drzava, a koji se smatra stoji i iza nekih politicko medijskih ubistava,...poput ubistva Ive Pukanica i sl...mogao bi da razumem i strah Marjanovicevih ako sumnjaju i oni u tom pravcu...

...

Poslednja izmena:
A evo nadjoh ime te jos jedne pevacice koja je dovodjena u kontekst s Ćazimom:

SANJA MALETIĆ VARALA MUŽA SA ĆAZIMOM: Ovo su ljubavne SMS poruke pevačice i Osmanija!
http://www.kurir.rs/stars/sanja-mal...sms-poruke-pevacice-i-osmanija-clanak-1642340

Dakle udata zena i sl...
Ali to nije smetalo Ćazimu da pikira, zavodi i sl...
Jer su mu iz psiho-patoloskih razloga srpske pevacice glavna meta...
Takodje verujem i da se i on krece po Becu i Nemackoj jer otuda je i poceo da siri kriminalnu imperiju po Balkanu...
Tako da u kontekstu ranije pominjanog BEČA...i to moze biti interesantno...
Sva njegova sponzorisanja i menadzerisanja po srpskoj estradi...bi mogla biti itekako interesantna...

Ali ono sto verujem komplikuje eventualno saslusanje i sl...je to sto rekoh verujem da radi za razlicite strane sluzbe...mozda i neku domacu...
I sto verujem kao verovatni vlasnik vise pasosa mozda ima i zastitu nekih stranih drzava/sluzbi i sl.

...

Poslednja izmena:
Inace pominjao sam ranije onaj twit iliti status koji je Ana Nikolic objavila, a preneli svi mediji, svega dan dva pre nestanka i ubistva Jelene...
Ana je u medjuvremenu obrisala taj Twit ili bese na Instagramu sad se ne secam ali se u Googl-u idalje moze naci fotka istog, kao i mnostvo tekstova, posto su rekoh svi mediji preneli to:

Ana-Nikolic-3.jpg

Dal je u pitanju ono Jungovo "kolektivno nesvesno" a koje onda nagovestava neka desavanja, ili je klasican sinhronizitet, ili je pak Ana imala neka saznanja ili je mozda i sama clanica te neke estradno-medijske sekte...

Uglavnom...vlro cudno da ona stavi takvu sliku koja simulira nošenje leša... i jos na to i recenicu "Uskoro sahrana cele estrade"...dan dva pre misterioznog slucaja Jelene...
Takodje je cudno da ispod naziva njenog Instagrama stoji skracenica NWO...
Sto je poznato kao skracenica za:
New
World
Order

I jos zanimljivije je sto je ona pobrisala tu fotku i taj status...jer ih vise nema na njenom Instagramu...
Dal se uplasila sinhroniziteta kojeg je i sama primetila ili sta vec...

....

ta likusa je suvise glupa za to sto joj pripisujes...
govorimo o nepismenim starletutkama koje jedino znaju gde su suplje..

ta likusa je suvise glupa za to sto joj pripisujes...
govorimo o nepismenim starletutkama koje jedino znaju gde su suplje..

Ne, ne, nisam ja ni rekao da je ona neki kapacitet, daleko od toga, nego govorim o "kolektivnom nesvesnom" (hint Jung) a koje se samo po sebi manifestuje krozu izjave, postupke i desavanja, nezavisno od toga dal neko bio glup ili pametan, dal se neko zezao ili ozbiljno pricao.

Evo ti primer, npr "Top lista naderealista", ok oni su bili ipak nesto pismeniji a verujem i da im je neko iz obavestajnih struktura doturao neke analize razvoja dogadjaja...posto su neki od njih bili i oficirska deca i sl.
Ali mimo toga, to je bio klasican primer manifestacije kolektivnog nesvesnog, dakle necega sto je sira javnost imala u podsvesti ali ne i svesti, a sto onda pojedinci pak osete ili naslute i onda to manifestuju manje ili vise nesvesno ili svesno. Obicno nesvesno

A posto se Ana kretala i krece fakticki u istom estradnom krugu kao i Jelena onda moguce da se eto preko nje i njenog naizgled lupetanja manifestovalo nesto sto ce se desiti samo DAN-DVA POSLE...
Dal je Ana toga svesna sada ili ne i to je pitanje, ali svakako da je cudno sto je pobrisala tu fotku i objavu sa svog Instagrama...
Dal ju je uplasio taj sinhronizitet, to "kolektivno nesvesno" kojeg je sad postala svesna...posto dok je jos postojala ta fotka neko je bas i iskomentarisao uz tu fotku - da je eto cudno kako je Jelena misteriozno skoncala samo dan posle te fotke...

A Ana je rekoh jos interesantna opet ne zbog nekih kapaciteta, jer nemam pojma mozda ima i IQ ko Seron Stoun a mozda je tupa ko balvan, ali je interesantna i zato jer je upravo bila sa Ćazimom Osmanijem...
Dakle i po tom osnovu se upravo preko nje mogao manifestovati taj sinhronizitet, a ako je recimo Ćazim umesan u ovaj zlocin...
A Ćazim pak nije nimalo naivan vec vrlo opasan mafijas koji radi i za neke zapadne sluzbe...a koji pak rekoh ima psihopatolosku opsesiju srpskom estradom i pevacicama...

...

Poslednja izmena:
Dzaba je kada Policija ne razmišlja o Čazimu

Poslato sa 5038X korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

E pa to je tek posebna prica...
Jer pazi...Ćazima prate verujem sve sluzbe na Balkanu i sire, on je 3 puta veci narko diler od Šarića i Kosmajca i sve ove ekipe pohapsene pa pustene...
Ćazim je mislim bio pominjan i u Beloj knjizi MUP-a svojevremeno objavljenoj dok je MUP jos bio ozbiljan...
Ali...zanimljivo niko ne sme da ga dira...
A zasto?
Pa zato jer radi za CIA-u !!!

I onda ako naša ili neke susedne sluzbe su pod kontrolom te iste CIA-e onda naravno da on moze slobodno da se provodi po Beogradu jer onda oni igraju nazalost za isti tim...
Da, bruka i sramota...ali u takvom naopakom vremenu zivimo...
No...doce i tome kraj...

....

USPANIČIO SE KADA GA JE PRIVELA POLICIJA Jelenin muž jedva našao advokata

Zoran Marjanović (35), suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), jedva je našao advokata da ga zastupa kada je bio priveden u policiju na saslušanje, saznaje “Alo

Zoran je po preporuci svojih prijatelja pozvao nekoliko najpoznatijih beogradskih advokatskih kancelarija, koje se bave krivičnim pravom, i tražio od njih da ga zastupaju.

Zoran Marjanović je preko prijatelja dobio broj poznate advokatice Zore Dobričanin Nikodinović i prvo je nju pozvao i pitao je da ga zastupa, ali je ona to odbila.
Nije htela da ga zastupa: Zora Dobričanin Nikodinović,

- Kada ga je ona odbila, nastavio je da zove ostale advokate sa spiska. Usledio je poziv drugom advokatu, koji je na glasu da prihvata samo medijski praćene slučajeve. Advokat ga je otvoreno pitao: “Da li tražiš advokata kao okrivljeni ili oštećeni?” Zoran kratko odgovorio: “Kao okrivljeni”, na šta mu je advokat odgovorio: “A ja takve ne zastupam! Ja zastupam samo oštećene” - otkriva nam Zoranov poznanik. 
Posle drugog negativnog odgovora počela je panika u kući Marjanovića.

U vreme Jeleninog ubistva igrala se utakmica

Jelena ubijena u šumi, kod kanala

I sada okrenem Jelenin broj

- Usledilo su pozivi još nekoliko poznatih advokatskih kacelarija, ali su odgovori bili isti! Kada su čuli ko ih zove, samo su mu se uljudno zahvalili i rekli da su prebukirani. Marjanovići su pokušali da odgonetnu zašto ih advokati odbijaju. Dok su jedni bili zagovornici teorije zavere da su se beogradski advokati po nečijem nalogu udružili da bi ih bojkotovali, drugi su tvrdili da im je tako naređeno sa više instance. Dva dana trajala je polemika zašto nijedan advokat ne želi da prihvati da ih zastupa, sve dok im prijatelj nije preporučio iskusnijeg advokata za krivičnu materiju. Zoran ga je odmah pozvao i on pristao je da ga zastupa - tvrdi naš sagovornik.

Jelena Marjanović, Foto: Facebook

Marjanovići se, po savetu advokata, više ne javljaju na pozive novinara, a kada im reporterske ekipe dođu ispred kuće i pozovu ih da izađu na kapiju, jednostavno ih ignorišu.

- Kada je policija počela da radi reviziju slučaja i iznova počela da saslušava sve članove njegove porodice, Zoran je upozoren da je đavo odneo šalu i da mu treba stručna pravna pomoć da sebe nekom neopreznom izjavom ne izloži krivičnoj odgovornosti, pa se razmišlja da angažuju još nekog- kaže naš sagovornik.

Taktika odbrane

Marjanovići sa angažovanim advokatom razrađuju taktiku odbrane ukoliko se protiv njih eventualno pokrene postupak. - Dobili su savet kako da se ponašaju i šta da pričaju kada budu bili pozvani u svojstvu građana na informativni razgovor u policiju. Oni su se sa advokatom dogovorili da sarađuju sa inspektorima. U slučaju da policajci počnu da ih pritiskaju, dobili su savet da odbiju dalju komunikaciju i traže prisustvo svog branioca - kaže naš sagovornik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back