Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo da razjasnimo KOME JE SVKEKRVA ISTA REKLA ?!
Dakle nikome, tj to je vrlo verovatno izmisljena izjava svekrve...a koju mediji onda prevrcu...
Jer to je neverovatno....mi se ovde onda bavimo nekim navodnim izjavama, a koje uopste ono mozda fakticki nisu ni izrecene...

Zato bih ja sa rezervom uzimao te navodne "izjave"...
Eto nek mi neko kaze kome, kad i gde je ona rekla i pominjala i Indi i bilo sta i bilo koga...

Isto tako je bila kao šatro izjava devera da je on pominjao Krsmanovice da i njih kao ispitaju...
KOME JE ON TO REKAO?!
Novinama nije, policiji? Ko iz policije je dao navodnu izjavu?!
Dakle bavimo se izmisljenim izjavama i onda ih tumacimo kao...a bojim se da se time vrtimo u krug...krug kojeg nam neko podmece i servira...

...

Groma, delimično si u pravu, ne bih se ni ja osvrtala na ovu vest, da je jedino šta na to ukazuje. Ali je moj kompletan utisak taj (zato pominjem i sestru), da Jelena jeste bila žrtva spleki, koje su dovole do toga da se zamerila nekom moćnom.

Što se Indire tiče, dovoljno je čuti njene intervjue o Jelieni. Poznavale su se skoro ceo život, Indira je kao mlađa uvek nju kopirala... Kad Jelena smrša, smrša i ona, itd.

Taj dan kad je Jelena nestala, trebala je uveče da dođe kod njih u studijo da snime nešto. Međutim, ona već kratko posle Jeleninog nestanka, zove da pita "hoće li Jelena biti večeras na snimanju", iako se to podrazumevalo. Posle se pravda time, kako je imala loš osećaj, pa zato nazvala to popodne.

Bila je prva da stigne na nasip da traže Jelenu, pre novinara, policije, drugih poznanika, itd. Iako im je tako bliska, bila je među prvima da opali po familiji:

http://www.telegraf.rs/jetset/20965...ivela-traumu-u-kuci-svekrve-jelene-marjanovic

A onda dolazi na sahranu u ovoj majici:

jelena-marjanovic-krsmanovic-indira-aradinovic-indi-1461434562-892405.jpg

Znači ima tu puno elemenata. Ne bi čudilo da je bila u dosluhu sa ubicom, da je možda znala da će se nešto dogoditi (možda ne baš ubistvo), gledala da bude prva na mestu događaja, sakupljala informacije, posle blatila porodicu po novinama, itd.

Ima tu PUNO elemenata, jedino što očigledno svi na nju gledaju kao na neku tamo pevačicu sa estrade, nije im bitna u ovom kontekstu.

Inače, to što si rekao za kineski kamp je interesantno, da, mogao je telefon biti i na toj lokaciji sve vreme. Što je predeo ređe naseljen, to je manje prijemnika i samim tim veća površina koju prekriva jedan prijemnik, odnosno ne da se tačno locirati, samo nekoliko kvadratnih kilometara precizno. (GPS je naravno druga stvar).

Što se tiče kineskog ambasadora Li-ja, to prezime Lee često uočavam, što može biti indikativno...

A zar nije bila vest o tome da su obdukcioni nalazi utvrdili da je Jelena ubijena oko 4 sata popodne 2 aprila?
Jedino ako policija laže...
Ili ja previše površno pratim vesti...

Dreameru...
Neverovatnu lavinu sinhroniziteta uvek pokrenes, pa cak i u ovako kratkom postu! A reci cu ti kojih i zasto, i videces koje sve neverovatne konekcije su tu prisutne...

Pre toga da samo kazem, da...zvanicna verzija koja je svima nama saopstena putem medija jeste da je ona ubijena oko 17h 2. Aprila....kao nesto posle poziva i razgovora s majkom
Medjutim svo vreme istrage se sa dosta nesigurnosti pricalo o vremenu ubistva...pa cak u jednom trenutku receno da je ona bila tek nekoliko sati u vodi, sto ce reci da je tu doneta prakticno u zoru 3. Aprila. a sto onda dovodi u sumnju i da je ubijena 2. Aprila, vec vrlo verovatno iza ponoci ili u zoru 3. Aprila.
Stavih eto i te neke biografske linkove na kojima se fakticki vec vodi da je ubijena 3. Aprila, a imamo i Radinu pricu u vezi sa istim datumom, a i sam verujem da je ubijena 3. Aprila tj u toj noci 2. na 3. April

E sad, da se vratim Dreamerovoj prici o sinhronizitetima...

1)
U vezi Dreamerovog primecivanja imena kineskog Ambasadora "LEE-a", a kojeg Dreamer rece da cesto srece u nekim svojim analizama sinhroniziteta i nevezano za ovaj slucaj.
Meni pak prvo sto pade na pamet u vezi tog pojma iliti imena "LEE" je - cuveni BRUCE LEE
I pazi sad...
Brus LEE, je takodje misteriozno skoncao zivot...moguce i on u stilu nekih ritulano zrtvujucih Holivudskih zvezda, ali da sad se ne zavlacimo u taj slucaj, recemo ono sto je u kontekstu ove teme jedino bitno - MISTERIOZNO JE SKONCAO SA 32.-33 GODINE !!! Dakle kao i Jelena, a nesto ranije i Ksenija Pajcin i sl. sa 32-33 godine.
Dakle tu potencijalno mozemo videti neke ritualne tragove u vezi tih godina...
Kao sto imate recimo onaj cuven "Club 27" u koji upadaju mnogi najcesce pevaci ili glumci koji su na cudne i misteriozne nacine skoncali upravo sa 27 godina...(najverovatnije neki od njih ritualno zrtvovani, sto nije retka praksa u Holivudu i tom zapadnom showbizu...)
I tu u tom "Klubu 27"su mnogi poznati pevaci i sl, od Kurt Kobejna pa nadalje...
Evo poslednji slucaj je ovaj neki glumac iz Star Treka, ruskog porekla, takodje 27 godina, kojeg je pazi sad...po zvanicnoj verziji - zgazio sopstveni auto krecuci se u rikverc i i pribivsi ga uza zid...(sve ti jasno...da je lik najverovatnije ritualno zrtvovan tj ubijen...)
U spekulacijama o smrti Brus LEE-a su pominjane cak i Triade - poznata kineska mafija..
Evo i jedan tekst o tim spekulaciajma o smrti Bris LEE-a:

ŠTA JE UBILO BRUS LIJA: Kineske Trijade ili Dodir smrti? (FOTO) (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/jetset/14569...ja-kineske-trijade-ili-dodir-smrti-foto-video

Kao i WIki link o istom:

Bruce Lee
https://en.wikipedia.org/wiki/Bruce_Lee

A o Triadama nesto vise na ovom linku, gde se takodje pominju neka pak kineska misticna tajna drustva i sl:

Triad (organized crime)
https://en.wikipedia.org/wiki/Triad_(organized_crime)

Nego da se vatimo slucaju Jelene...i Dremarovim sinhronizitetima

2)
Sad prilikom dolaska Kineskog Predsednika, postavljena je spomen ploca ili kako vec stradalim sluzbenicima kineske Ambasade te spomenik Konfuciju a dobice i ulicu....i Trg prijateljstva Srbije i Kine
Bombardovana Kineska Ambasada 7 Maja 1999, ako ne gresim, se nalazila u ULICI TREŠNJINOG CVETA...
Dakle uslovno govoreci nalazila se u "japanskoj ulici"...jer je poznat japanski svojevrsni kult-festival poštovanja trešnjinog cveta...(Kinezi pak naravno imaju kontra kult - poštvanja šljivinog cveta)
Ono ovde simbolicki bitno pomenuti jeste sledece, kada bi na GE tu liniju Bulevara Umetnosti i u nastavku Ulice Tresnjinog cveta produzili pravo preko Dunava...naravno linija ida pravo preko Velikog ratnog ostrva i udara na Borču. Ono jos bitnije jeste da se taj kult-festival Tresnjinog cveta obelezava uprava krajem marta pocetkom aprila.

Zbog čega Japanci slave trešnjin cvet?
http://www.b92.net/putovanja/zanimljivosti.php?nav_id=502396
+
Skupština grada o spomeniku Đinđiću, Konfučiju i Džambajevu
http://rs.n1info.com/a167035/Vesti/Vesti/Skupstina-Beograda-o-spomeniku-Konfuciju.html

E sad...ne znam dal ce ta ulica biti preimenovana u Konfucijevu ili kako vec, no vratimo se onome sto sam vec pominjao - smrti agenta CIA-e, koji je navodno bio jedan od onih koji su navodili bombardere na ciljeve po Beogradu, Srbiji, pa tako navodno i "greskom" na objekat Kineske Ambasade...
Pominjah vec kako je Dejan Lučić pricao kako je upravo kineska mafija izvela to ubistvo koa u cilju osvete.

No, da li je kineska mafija ili ga je pak kao neugodnog svedoka smaknula sama CIA...to ostavimo razmisljanju, ali ono ovde bitno pomenuti jest to da je ON BRUTALNO ZATUCEN TUPIM PREDMETOM OD STRANE VISE LICA 3-4, cak je i zena mu pretucena ali ona je navodno prezivela....
I to i njih dvoje su ubijeni takodje u samu zoru, a navodno su kao setali krajem bas tada...

Da to u vezi tog CIA agenta i kineske Ambasade nisu izmisljenje price, i tamo neka trabunjanja Lučića, evo vam i sa ozbiljnog medija kakav je Politika tekst o tome:

Убијен службеник ЦИА „одговоран” за бомбардовање кинеске амбасаде
http://www.politika.rs/scc/clanak/8...A-odgovoran-za-bombardovanje-kineske-ambasade

3)
Mozda ova treca tacka bude zanimljivo i TAO-u :) Premda sumnjam, jer znam da njega to sve nervira sva ta prica o simbolici i sinhronizitetima,
Ali, ako ne njemu Dreameru ce verovatno biti interesantno...
Naime...
Rekoh vec da je prilikom posete Kineskog predsednika otkriven spomenik Konfučiju...a bice navodno data i ulica u gradu, mislim bas ta gde je bila prijasnja Ambasada - Ulica Tresnjinog cveta bude preimenovana, simbolicki iz japanske u kinesku, premda je samo po sebi bilo cudno il sinhronizitetno zanimljivo da se u "japanskoj ulici" nalazila kineska Ambasada...

Nego da se vratimo KONFUČIIJU !!!
Neminovno nece vam trebati dugo da zagrebete u prici ko Konfučiju, a da ne naletite na pojam TAOIZAM...
Dakle svojevrsni kineski misticizam iliti filozofski pravac ili kako ga vec nazvali..
A u vezi Konfucija interesantno da se cak navodno i zna datum njegova rodjenja 28.9., dok je pak Jelena rodjena 29.8.... igra brojki...

Konfucije
https://sh.wikipedia.org/wiki/Konfucije

I sad ako bi zarovili po TAOIZMU dosli bi do jos nekih kienskih filozofckih pravaca i misticizama, ali zadrzimo se sad ovde na vec recenom.

4)
Pazi sad ovo Dreameru...
Zena Predsednika Kine je - PEVAČICA !!!
A koja se proslavila pevanjem vojsci posle masakra studenata na Trgu Tjenamen...

AZIJSKA DŽEKI KENEDI JE I FOLK DIVA Ona je popularnija od supruga! (VIDEO)
http://www.pink.rs/vesti/azijska-dzeki-kenedi-je-i-folk-diva-ona-je-popularnija-od-supruga-video/

Posebna prica u sinhronizitetnom smislu bi bio sam ovaj naslov, sto bi nas odvelo u neke jos dalje sinhronizitete--sve do Kenedijevog atentata i sl...a videli smo vec ranije da se pominju i spomenici i Konfuciju i Djindjicu (ciji pak atentat je takodje sinhronizitetno vezan za atentat na Kenedija i sl)
No u vezi Prve dame Kine zadrzimo se na ovome:
Peng Ljuan.
Ona je inače bila veoma popularna pevačica narodne muzike u rodnoj Kini, a smatra se i za ženu koja pomno prati modne trendove. Predstavljena je kao velika zvezda, a strani mediji ističu da je čak popularnija i od svog muža. Mnogi su je nazvali i kineskom Džeki Kenedi.

Ipak, mediji ističu i njenu ne tako sjajnu prošlost. Ona je postala popularna kada je pevala serenade kineskim trupama, i to pošto su “uspešno” ugušile prodemokratski protest na trgu Tjenanmen u Pekingu pre 26 godina.

O tome, priča se, postoji i fotografija iz 1989. godine na kojoj se vidi kako je Peng pevala vojnicima posle pokolja u kojem je ubijeno između 2.000 i 3.000 protestanata, većinom studenata.

Interesantno...

Idemo dalje:

5)
Posto je Jelena cesto bila poredjena sa Cecom, mozda sta sihnroniziteta mozemo naci i u ovoj vesti o nocasnjem/danasnjem postavljanju novih 11...Cecnih pesama:

PREMIJERNO 11 NOVIH HITOVA! Poslušajte SVE Cecine nove pesme! (AUDIO)
http://www.telegraf.rs/jetset/2215914-ovo-je-11-novih-hitova-poslusajte-sve-cecine-nove-pesme-audio

A kad smo vec kod muzike, i sinhroniziteta i misticizma u muzici...
Mozda u tom kontekstu najpoznatija pesma od Led Zepelina:

DONETA PRESUDA: Sud odlučio da li je najveći hit svih vremena plagijat (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/jetset/22149...li-je-najveci-hit-svih-vremena-plagijat-video

Ova pesma cesto je pominjana medju analiticarima i teoreticarima zavera i sl, kao u fazonu da ako se slusa unazad moze se cuti slavljejne satane i sl...
A i sam Jimmy Page je istina bio i jeste misticni okultista veci i od Nick Cave-a...a i tekst pesme u kojoj se pominje mitoloski "frulas" i ostali delovi pesme sami navode na te zakljucke.
Mada je eto kao donesena odluka da kao nije plagijat, ali ako poslusate taj insturemntal od tog nekog benda Taurus, videcete da ipak ima dosta slicnosti.

6)
U vezi Kineza i sinhroniziteta, jos samo da dodam i to...
Nesto pre dolaska predsednika Kine...u Srbiji je preminuo fakticki nas najpoznatiji glumac u Kini - Bata Zivojinovic.
Cak je i Predsednik Kine pomenuo film Valter brani Sarajevo sad prlikom posete.
A interesantno je da je skoro preminuo i Manda...
To je pak sinhronizitetno interesnatno jer su i Bata i Manda u jednom filmu bili u istoj sceni - U tunelu u filmu - "Lepa sela lepo gore"...
Cak misim da je i onaj treci glumac iz tunala takodje stradao ili ubijen jel to bese Maksimovic ili kako ?

...

Poslednja izmena:
Što više razmišljam o tome, to mi logičnije deluje taj scenarij, da je prvo odvedena u kamp, ili na eventualno neku sličnu lokaciju (mada nisam videla da postoji takva). Možda je bio i plan da se njeno telo baci u Dunav, ali je posle promenjen, zato što je vraćanje tela bilo još efektivnije (u smislu obmanivanja javnosti)

Saša je ako se ne varam rekao i da je ponovo zvao 3. aprila ujutru, da je telefon još uvek zvonio.

Pa da, dosta toga se moze rekonstuisati i po osnovu tih propustenih poziva...jer je telefon svo vreme zvonio ocigledno...a niko ga pak nije cuo ili nasao sve do sutradan u podne negde...a onda ga kao nasli tik do staze...sa sve trenerkom, koju takodje niko nije video do tad...
Ajde ako nije niko video cuo telefon, ali trenerku bi video svako, da je ne znam kolika trava...
Dakle sve u vezi telefona i trenerke je pomalo klimavo...tj mislim da su podmetnuti...tu gde su nadjeni...a podmetnuti onda kad je i telo vraceno...

...

Poslednja izmena:
Groma, delimično si u pravu, ne bih se ni ja osvrtala na ovu vest, da je jedino šta na to ukazuje. Ali je moj kompletan utisak taj (zato pominjem i sestru), da Jelena jeste bila žrtva spleki, koje su dovole do toga da se zamerila nekom moćnom.

Što se Indire tiče, dovoljno je čuti njene intervjue o Jelieni. Poznavale su se skoro ceo život, Indira je kao mlađa uvek nju kopirala... Kad Jelena smrša, smrša i ona, itd.

Taj dan kad je Jelena nestala, trebala je uveče da dođe kod njih u studijo da snime nešto. Međutim, ona već kratko posle Jeleninog nestanka, zove da pita "hoće li Jelena biti večeras na snimanju", iako se to podrazumevalo. Posle se pravda time, kako je imala loš osećaj, pa zato nazvala to popodne.

Bila je prva da stigne na nasip da traže Jelenu, pre novinara, policije, drugih poznanika, itd. Iako im je tako bliska, bila je među prvima da opali po familiji:

http://www.telegraf.rs/jetset/20965...ivela-traumu-u-kuci-svekrve-jelene-marjanovic

A onda dolazi na sahranu u ovoj majici:

Pogledajte prilog 391582

Znači ima tu puno elemenata. Ne bi čudilo da je bila u dosluhu sa ubicom, da je možda znala da će se nešto dogoditi (možda ne baš ubistvo), gledala da bude prva na mestu događaja, sakupljala informacije, posle blatila porodicu po novinama, itd.

Ima tu PUNO elemenata, jedino što očigledno svi na nju gledaju kao na neku tamo pevačicu sa estrade, nije im bitna u ovom kontekstu.

OK, Indi makar i u onom simbolickim nivou jeste i meni zapala za oko ta njena pojava od pocetka...
Mislim i da se na sam dan javljanaj vesti nasla u dvoristu kuce sa dal belom majicom ili cizmama ili cime vec sa brojem 88
Moracu naci taj snimak pa da vidim.

Inace u celom slucaju imamo tu mozda par pevacica koje se provlace u vezi Jelene

1) Lepa Brena kao jelde suvlasnica GRANDA i interesantna po jos nekim vec pominjanim pricama
2) Indi, kao ona koja je medju prvima se tu nasla u dvosritu i posle na sahrani sa nekim cudnim modnim trendovima s obzirom na oklonosti...
3) Jelena Karaleusa o njoh i njenoj onoj izjavi vec pricah
4) Ceca...
5) Nada Topcagic koja je pak bila kucni prijatelj i spremala i duet i sl
6) Jami koje je pak sturo pomenuta par puta, a nastupala je u istoj KONOBI gde i Jelena u Borci

E sad mogli bi tu doci do jos nekih pominjanih pevacica recimo Dragane Mirkovic IZ BEČA i sl..., ali ove su onako udarno pominjane u kontekstu Jelene.

...

Poslednja izmena:
Što više razmišljam o tome, to mi logičnije deluje taj scenarij, da je prvo odvedena u kamp, ili na eventualno neku sličnu lokaciju (mada nisam videla da postoji takva). Možda je bio i plan da se njeno telo baci u Dunav, ali je posle promenjen, zato što je vraćanje tela bilo još efektivnije (u smislu obmanivanja javnosti)

Da i to je interesantno zasto je telo vracen/baceno u kanal, a ne recimo u Dunav, gde bi ga mozda nasli tek par meseci posle i to negde nizvodno kod Krnjace il gde vec obicno nadju ta tela, kao i u slucaju onog "kofera sa kostima Kineza" ili u slucaju one zene iz plesna skole cije telo nadjose kao posle 2 meseca kod Pancevackog mosta, a sa kojeg je navodno skocila... Kao skocila sa mosta a telo nasli tek 2 meseca posla kraj tog istog mosta...

Dakle deluje kao da su ubice ciljano Jelenino telo ostavile tu u kanal da bi ono upravo i bilo relativno brzo nadjeno !
Tj da je ono podmetnuto zarad sto brzeg skretanja istrage u smeru u kojem evo svo vreme gusla...

...

Šta bilo, sad su ubacili i ovu šiptarku Indi u predstavu, ljubavnički trougao, šta li?

Da sam maliciozna kol'ko nisam sad bih rekla da se sve u životu vraća istom merom jer je i sama pokojnica rasturila Zoranov prvi brak i to na najperfidniji način družeći se sa njegovom prvom ženom, majkom tada bebe , sina mu i uglavila se na drugaricino mesto gde se kako vidimo i nije nešto usrećila, a njoj ta Indi uradila istu stvar.

Ali nisam maliciozna, tek svratih da vidim ima li pomaka ali izgleda ga nema , a meni sav ovaj cirkus postao dosadan pa čak i da mi mašta poradi svašta :dosadno:

- - - - - - - - - -

pročešljati njene švalere , najverovatnije u tom grmu leži zec, najverovatnije.

Evo skolski primer IZMISLJENIH SPINOVA:

DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE OTKRIVA: Jelena mi je 20 dana pre smrti rekla da hoće da se razvede
http://www.kurir.rs/crna-hronika/dr...ti-rekla-da-hoce-da-se-razvede-clanak-2324569

Premda me ne bi iznenadilo da "mracna strana struke", kako je nazva Kecman, nabedi neku pevaljku da ovo i javno isprica...

Ali ono sto u ovom tekstu vidimo:

1) ANONIMINA pevačica....Dakle Zlatokosa i 3 medveda...tj izmisljena prica...
2) Prenocila JEDNU NOC bezeci od OPAKOG muza
3) A onda...na kraju teksta kao pita je jel sve OK, a ova opusteno odgovara SVE OK....

Dakle u tekst nas uvlace s jednom pricom, a iz teksta nas izvode sa drugom...

I šta su nam uradili tokom provlacenja kroz ovaj tekst - pa oprali nam vijuge !!!

Jer ono sto ce vam ostati u glavi posle ovog teksta bice misao "Jelena imala los brak, ludog i zlog muza psihopatu"... i vec ste na milimetar od zakljucka da ju je ubio neko iz kuce.
Misija mracne strane struke ostvarena - nabedjeni ste...
Slican posao je obavila i Rada iz BEČA...

I mracna strana struke bi sad najsretnija bila da se Marajnovici kolektivno posamoubijaju, ili da im mozda i izreziraju neku grupnu nesrecu, pa da onda skupa i "mracna strana struke" i od njih kontrolisani mediji kazu - " Eto...sta smo vam govorili"

---

Poslednja izmena:
6)
U vezi Kineza i sinhroniziteta, jos samo da dodam i to...
Nesto pre dolaska predsednika Kine...u Srbiji je preminuo fakticki nas najpoznatiji glumac u Kini - Bata Zivojinovic.
Cak je i Predsednik Kine pomenuo film Valter brani Sarajevo sad prlikom posete.
A interesantno je da je skoro preminuo i Manda...
To je pak sinhronizitetno interesnatno jer su i Bata i Manda u jednom filmu bili u istoj sceni - U tunelu u filmu - "Lepa sela lepo gore"...
Cak misim da je i onaj treci glumac iz tunala takodje stradao ili ubijen jel to bese Maksimovic ili kako ?
...
Da, Maksimovića je ubila grupa skinheada, huligana Fk Rada, koji su mislili da je on Rom.
U vezi tog tunela meni je indikativan deo gde Bata kreće kamionom uz pesmu o maršalu Titu i kaže sada ćeš da upoznaš mog kuma. Onda ide i slika Tita.
Dakle imamo neki signal da je "kum" Tito. Kum je glava mafije. (Iz istoimenog filma postoji slika gde Marlon Brando drži mačku i ima ružu na reveru).
Sad ako se tito nije povampirio i počeo da ubija pevačice, onda tito ima nekakv sinhro simbolički značaj....
Prva asocijacija mi je sedište BIA koje je baš preko puta stadiona pomenutog Fk Rad (gde je inače ubijen bivši vojni ministar odbrane) gde se nalazi drvored ili žbunje u obliku natpisa Tito, vidljivo iz google earth. Ta zgrada je inače u nekom geometrisjkom obliku triskeliona
Dakle naizgled deluje kao neka titoistička udbaška trijadna mafija koja se bori za prevlast nad estradom upletena u celu stvar.
Takođe i ta Rada iz beča, je možda stoga neki njihov agent.

Ipak i meni ovako realno gledano bez sinhroniciteta deluje kao da je ubica muž ili ljubavnik.

Da, Maksimovića je ubila grupa skinheada, huligana Fk Rada, koji su mislili da je on Rom.
U vezi tog tunela meni je indikativan deo gde Bata kreće kamionom uz pesmu o maršalu Titu i kaže sada ćeš da upoznaš mog kuma. Onda ide i slika Tita.
Dakle imamo neki signal da je "kum" Tito. Kum je glava mafije. (Iz istoimenog filma postoji slika gde Marlon Brando drži mačku i ima ružu na reveru).
Sad ako se tito nije povampirio i počeo da ubija pevačice, onda tito ima nekakv sinhro simbolički značaj....
Prva asocijacija mi je sedište BIA koje je baš preko puta stadiona pomenutog Fk Rad (gde je inače ubijen bivši vojni ministar odbrane) gde se nalazi drvored ili žbunje u obliku natpisa Tito, vidljivo iz google earth. Ta zgrada je inače u nekom geometrisjkom obliku triskeliona
Dakle naizgled deluje kao neka titoistička udbaška trijadna mafija koja se bori za prevlast nad estradom upletena u celu stvar.
Takođe i ta Rada iz beča, je možda stoga neki njihov agent.

Ipak i meni ovako realno gledano bez sinhroniciteta deluje kao da je ubica muž ili ljubavnik.

Inace, iz tog tunela su jedino zasad jos zivi Bjela, Koja, Cvija...i onaj sedi kako se zove glumac? I dobro i ona kao strankinja epizodista.
A Cvija je rekose i kandidat za Mandinog naslednika na poziciji u Pozoristu Bosko Buha.
A da... moto tunela je da "u njemu zivi DREKAVAC"...
I gle sto ti je...vec troje glumaca iz tunela preminulo..., ajde Bata je i bio star, ali Maksimovic i Manda bas i ne toliko...
Inace reziser filma Dragojević, je sad pri SPS-u kod Dačića...

A sto se tice FK Rada i njegovih cuvenih navijaca...mislim da su oni u funkciji "mracne strane struke"...
Jer kao sto su DB i UDBA kreirale i kontrolisale stranke, politicare, estradu vidimo, tako isto su i formirali i kontrolisali i grupe navijaca...dakle sve sto je u dodiru sa sirokim narodnim masama. Ko iskoci iz šeme taj je obicno bivao ubijen, zato smo cesto mogli cuti o "okrsajima u kojima strada neki od vodja navijaca ovog ili onog kluba"...

A u vezi sinhorniziteta TITA, partije, SPS-a, Kineza, Kuce Cveca, Boska Buhe...i sl...
Nije zgoreg primetiti i da se ovaj zlocin odigrao u CRVENKI...a naselje iz kojeg je aktuelni Premijer VUČIĆ krenuo u osvajanje vlasti je na NBG kod YU Biznis Centra, blok odnosno zgrada poznatija kao CRVENKAPICA, premda sad vise ne zivi tamo, vec je to kao prepisao bivsoj zeni
A bajka Crvenkapica u sebi sadrzi motiv VUKA...

...

Poslednja izmena:
Evo skolski primer IZMISLJENIH SPINOVA:

DRUGARICA UBIJENE PEVAČICE OTKRIVA: Jelena mi je 20 dana pre smrti rekla da hoće da se razvede
http://www.kurir.rs/crna-hronika/dr...ti-rekla-da-hoce-da-se-razvede-clanak-2324569

Premda me ne bi iznenadilo da "mracna strana struke", kako je nazva Kecman, nabedi neku pevaljku da ovo i javno isprica...

Ali ono sto u ovom tekstu vidimo:

1) ANONIMINA pevačica....Dakle Zlatokosa i 3 medveda...tj izmisljena prica...
2) Prenocila JEDNU NOC bezeci od OPAKOG muza
3) A onda...na kraju teksta kao pita je jel sve OK, a ova opusteno odgovara SVE OK....

Dakle u tekst nas uvlace s jednom pricom, a iz teksta nas izvode sa drugom...

I šta su nam uradili tokom provlacenja kroz ovaj tekst - pa oprali nam vijuge !!!

Jer ono sto ce vam ostati u glavi posle ovog teksta bice misao "Jelena imala los brak, ludog i zlog muza psihopatu"... i vec ste na milimetar od zakljucka da ju je ubio neko iz kuce.
Misija mracne strane struke ostvarena - nabedjeni ste...
Slican posao je obavila i Rada iz BEČA...

I mracna strana struke bi sad najsretnija bila da se Marajnovici kolektivno posamoubijaju, ili da im mozda i izreziraju neku grupnu nesrecu, pa da onda skupa i "mracna strana struke" i od njih kontrolisani mediji kazu - " Eto...sta smo vam govorili"

---

nakon ubistva, kuma verica, kada je davala izjavu
o postupanju porodice, 2.aprila, kaze da su zvali i sigurnu kucu(ili vise njih).

nakon ubistva, kuma verica, kada je davala izjavu
o postupanju porodice, 2.aprila, kaze da su zvali i sigurnu kucu(ili vise njih).

Da, to je negde ja mislim takodje pominjano, ali cak i da uzmemo da jesu postojale brace nesuglasice to opet nije dovoljan dokaz za ipak brutalno i gotovo ritualno ubistvo...
To je cak moglo ici na ruku nekome drugom ko je planirao ubistvo, a vidimo da je kako jednom policija rece bilo planirano bar pola godine...
Dakle okolnost eventualnih bracnih nesuglasica je mogla samo ici, kao kover, na ruku nekih otmicara/ubica.

U tom smislu, tih potencijalnih nesuglasica ja mogu onda i razumeti da oni otvoreno su rekli da su zvali izmedjostalog sem bolnica i sl i sigurne kuce, jer im je mozda prvo palo na pamet pored bolnica, hitne itd.

A ja rekoh u kojoj opciji mogu jedino zamisliti Zorana kao, ako ne ucesnika, a ono saucesnika, a to je u smislu da ju je on doveo na ruke dzelatima, a dzelati su recimo bili njegovi ortaci iz Žandarmerije sa kojima se takmicio u streljastvu. A posto Zandarmerija ima onu koracnicu "Hriste Boze presveti i sveti", onda bi to u njegovoj prici bili i oni "Hristovi vitezovi"...
Dakle ako medju njima kao svojevrsnim "Templarima" (a sto pojam "Hristovi vitezovi" ustvari i jeste negde znacenje) postoji taj neki kodeks da ce jedni za druge sve uraditi, pa cak i izvrsiti i prikriti zlocin onda jedino u toj opciji bi mogao razmisljati o Zoranu.

U svakom slucaju jedna osoba nije mogla ovaj zlocin organizovati, izvesti i tragove prikriti i podmetnuti tj manipoulisati njima, to je moralo biti vise osoba...bar 3-4...koje bi obezbedjivale teren da ne bude suvisnih svedoka, potom koje bi izvrsile otmicu, i na kraju koje bi izvrsile ubistvo i vratile telo i podmetnule tragove kao i verovatno neke koje su bile pri policiji kao podrska.
Onaj suspendovani inspektor sa tetovazom i sl.
Na njegovom FB profilu pak videh da je on tu svoju neku interventnu jedinicu sa kojom se uslikao i sliku okacio, dal iz fazona ili kako vec na slici oznacio kao "CRNE MAMBE"
Moze biti da je samo fazon, štos verovatno, ali u svakom slucaju nesretan izbor pojma...koji pre svega prvo asocira na onu hrvatsku-ustasku jedinicu koja je u Oluji ubijala Srbe u Krajini...

...

Poslednja izmena:
Pogledajte emisiju DOSIJE o sektama. Vrlo je poučna, nažalost i tužna. Mlad dečko je nestao, vracajuci se sa casa. Roditelji pozivaju policiju i prijavljuju nestanak ali je potrebno sačekati 24 h. Roditelji, porodica i ostali traže ga svuda. Jedno mesto, parcelu da kažem obilaze nekoliko puta, ništa nema! Sutradan pronalaze dečka na toj parceli, policija u ovom slučaju. Dakle tražili sve i nije ga bilo?podseca na Jelenin slučaj! Dalje...imao je ranu od metka, policija kaže da je samoubistvo. Majci kojoj je to nelogično, nije dovoljno i angažuje privatne detektive. Saznaje se da je sekta, pronalaze glavnog lika. Koji ima 170 i nešto stanova na svoje ime. Oni su vrbovli njenog sina jer su imali nekoliko stanova...verovatno da su mu pretili i on nije dak na porodicu. Poenta svega.. Policija nikada nije uhapsila osumnjičene....jer kako ta majka kaže...kao da se namerno prikriva. Posle toga smo imali jos jedan slučaj.. A sada se to očigledno radi drugačije. Moje iskreno mišljenje u vezi ovoga je da je Jelena ubijena od strane sekte, a da porodica itekako zna koliko su opasni...pa ne sme da progovori. Po onome sto sam gledala nema grada u kojim ih nema. Cak i ne traze pristanak već se nakace na silu...zato i nisu Jelenu našli na mestu ubistva, zato je i Zoran posumnjao da je oteta. I zato se sve to radi u tajnosti. Kazem...moje mišljenje..ne znaci da je tacno.

I da dodam...secate se kada su iznosili tepih iz kuce Marjanovića? Moje mišljenje je da su im bile podrebne dlake, pljuvacke(svi kad pričamo ostavljano dnk tragove), koza..sta god. Kako bi uporedili sa onima nadmenim na njoj, na nasipu....prosto ako sumnjaju da neku osobu onda mogu da uporede ko je sve bio kod njih. Moje mišljenje je i da oni koji vam odmah deluje bas super,ok..sigurni..su bas najčešće kontra. Psihološki su navikli da budu sigurni. Tako da..videcemo. Ja se nadam da je nasa policija konačno našla vreme da se i sektama pozabavi. Kada govorim o sektama mislim na one koji nisu obične sekte već da kažem pogrešne, najlakše mi tako da se izrazim.

Pogledajte emisiju DOSIJE o sektama. Vrlo je poučna, nažalost i tužna. Mlad dečko je nestao, vracajuci se sa casa. Roditelji pozivaju policiju i prijavljuju nestanak ali je potrebno sačekati 24 h. Roditelji, porodica i ostali traže ga svuda. Jedno mesto, parcelu da kažem obilaze nekoliko puta, ništa nema! Sutradan pronalaze dečka na toj parceli, policija u ovom slučaju. Dakle tražili sve i nije ga bilo?podseca na Jelenin slučaj! Dalje...imao je ranu od metka, policija kaže da je samoubistvo. Majci kojoj je to nelogično, nije dovoljno i angažuje privatne detektive. Saznaje se da je sekta, pronalaze glavnog lika. Koji ima 170 i nešto stanova na svoje ime. Oni su vrbovli njenog sina jer su imali nekoliko stanova...verovatno da su mu pretili i on nije dak na porodicu. Poenta svega.. Policija nikada nije uhapsila osumnjičene....jer kako ta majka kaže...kao da se namerno prikriva. Posle toga smo imali jos jedan slučaj.. A sada se to očigledno radi drugačije. Moje iskreno mišljenje u vezi ovoga je da je Jelena ubijena od strane sekte, a da porodica itekako zna koliko su opasni...pa ne sme da progovori. Po onome sto sam gledala nema grada u kojim ih nema. Cak i ne traze pristanak već se nakace na silu...zato i nisu Jelenu našli na mestu ubistva, zato je i Zoran posumnjao da je oteta. I zato se sve to radi u tajnosti. Kazem...moje mišljenje..ne znaci da je tacno.

Jel imas link emisije?

Tvrdje da je ubistvo trajalo duze od 5 min ili oko 10min poklapaju se sa mojim sada vec davnim predpostavkama. Ali ostao sam na istim. Sve je krenulo snaznim udarcima pesnicama u glavu, vec je bila u nesvesti. On se vratio na stazu do deteta, a malo kasnije opet dosao do tela(rekavsi detetu da trazi mamu i ostavivsi ga na stazi). Spustio se do siprazja gde je telo, ovaj put doneo kamen koji je dalje nasao i zeleo da je "dovrsi". Bilo mu je jako bitno da bude mrtva, kada je vec uradio to sto je uradio u besu, sledece sto mu je bilo vazno je da se to ne sazna, a jedini nacin za to bio je da je "dovrsi" i bude siguran da je mrtva. Udarao je snazno kamenom u glavu, a onda(za svaki slucaj) ubacio telo u kanal, plitku vodu sa glavom na dole(dodatni detalj da bude siguran da nece preziveti). Doduse ne mora da bude tacno da je odlazio jedanput od tela i vratio se sa kamenom, moze da bude da je sve bilo neprekidno, ali sigurno je morao da bude ubedjen da nece ostati u komi i odatle toliki broj udaraca bez obzira na to sto se bes u njemu ugasio.
U porodici je sigurno teska situacija. Brat je najslabija karika, ali ne verujem da zna bilo kakve detalje. Mozda nesto sluti ili je cuo od nekog od roditelja(ne od zorana, jer zoran je inteligentan ne bi mu rekao pogotovo zbog snaje koju verovatno ne voli). Svedocenje brata dakle opet nije nista bez priznaca ubica. Zoricu nije dala ni jednu izjavu pa tako nema nikakve sanse da moru da kazem bilo sta o njenom karakteru. Vladimir se malo i plasi Zorana pogotovo posle svega ovoga tako da se u kuci sada i ne moze naci neko ko mu protivureci. Izjave za medije ne daju, jer ih Zoran verovatno mustra posle svake izjave. Sto si rekao ovako, trebao si onako itd.. Sve odluke porodice sada su verovatno njegove(zoranove) pa tako i to da se ne daju izjave. Zaista im je veoma tesko.
Da ponovim jos jednom da ipak ne vidim mogucnost da ce Zoran ikada priznati pa cak i kada bi tuzilastvo moglo da ga optuzi, a sud osudi mislim da je takva osoba da nikada nece sebi dozvoliti da prizna ovu istinu. On je od ove istine pobegao i makar se drzi za one koji misle da on nije ubio, a ima ih vidi se sve vise. Naravno prija mu misljenje ljudi da su u pitanju neke vise sile, nesto okultno ili neke sekte, jer i sam od istine cesto bezi u svet fiks ideja ili maste. Ne kazem ja da je postojan sekti(koje ubijaju) nemoguce ima ih itekako, naravno da postoje, ali sam ubedjen da se ovde radi o drugim stvarima i o odnosu izmedju muza i zene s' tim sto je u ovom slucaju muz spreman da obmane javnost.

Poslednja izmena:
Treba ispitati kakve on ima veze i kakve sa žandarmerijom

Poslato sa 5038X korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Verovatno nikakve posebne veze. Isao covek na takmicenja i to je to. Bez obzira kakva je nasa drzava ne moze bas svako da ubije i da ne bude osudjen. Problem je sto nema materijalnh dokaza, a da ih ima ne bi mu pomogao ni car licno. Mogao bi eventualno da mu skine koju godinu ili odlaze presedu(mada ni to nije mala stvar).

Ne da ga ne stiti nego je u svemu ovome ostao sam. Cak i oni koji su mu bili odlicni prijatelji napustili su ga i ne zele da imaju bilo kakve veze sa ovim ili da ga vide. Verovatno da ima poznanike, a ako ima prijatelje kazem briga ih za njega. Sam je u ovoj "borbi". Malo mi ga je i zao. (sve je ovo samo moje misljenje, jer to smatram logikom)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back