Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači političare isključuješ kao potencijalne ubice ?
Oni naime ne vole
da im bilo ko odvlači pažnju
od njihove centralne delatnosti - a izbori su upravo to.

Oni se sa ostalim javnim ličnostima bore za minutažu u medijima,
to ti je jasno, jel' da ? :huh:

Nisam ja iskljucio politicare iz price !!!
Jer od pocetka govorim o estradno-medijsko-POLITICKOJ mafiji/sekti

Takodje...imali smo i onog VUKA Djuricica politicara...
A koji je pazi sad - i u onom videu gde stavlja ruku na usta Jeleni...pominjao PUTINA...dakle on je neki kao šatro Putinista..premda je obicna neotesana seljacina...

...

Policija je na ponovnom saslušanju uhvatila u laži svekrvu i devera ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), Zoricu i Miloša, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi.

Svi članovi porodice su ranije naveli gde su i sa kim bili u vreme Jeleninog nestanka, a proverom je utvrđeno da imaju dobre alibije. Izjave su im u početku bile iste, ponavljali su ih kao papagaji, ali su vremenom počeli da ih menjaju. Zbog toga se veruje da oni mogu istražnim organima da pomognu u vezi sa ubistvom - dodaje on.

24. Jun 2016. | 07:19
"JELENA JE MOLILA ZORANA DA SE ISELE!": Najnoviji detalji iz života ubijene pevačice

57
- U toj kući po ceo dan niko ništa nije radio osim nje. Kuvala je, prala, spremala i služila za supruga, njegovog sina, svekra, svekrvu, devera - tvrdi bliska prijateljica Jelene Marjanović
Jelena Marjanović Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović svirepo je ubijena 2. aprila na nasipu u Borči. Njena dobra drugarica tvrdi da je neposredno pred smrt molila Zorana da se isele jer nije više mogla da trpi atmosferu u kući.

- Pristala je zbog ljubavi prema Zoranu da živi u porodičnoj kući s njegovim roditeljima, ali je ubrzo potom uvidela da su čudni i da neće dugo moći da izdrži s njima. Danima pre nego što je ubijena nametala je svom suprugu Zoranu da se odsele – tvrdi za Informer dobra Jelenina prijateljica, koja je želela da ostane anonimna.

“KAD GOD JE TRAŽILA, POMAGALA SAM JOJ SVOJIM MOĆIMA”: Svekrva ubijene Jelene sa saslušanju u policiji (FOTO)

Ona u iskazu dalje tvrdi da se pevačica Granda pokajala kada je došla da živi sa njegovim roditeljima.

Foto: TelegrafFoto: Telegraf
- Jelena je zbog ljubavi prema Zoranu bez razmišljanja pristala da dođe u njegovu kuću i živi sa njegovim roditeljima. Kada je videla s kim ima posla, pokazajala se. Zamisli kako je bilo jednoj dobroj i pozitivnoj osobi kao što je bila Jelena da živi u kući punoj ikona i religijskih obeležja sa čudacima ogrezlim u verski fanatizam, koji se oblače u crno i pričaju o nekakvim natprirodnim moćima.

“INDI JE BILA LJUBOMORNA NA MOJU SNAJU I ZALJUBLJENA U ZORANA”: Svekrva ubijene Jelene iznela teške optužbe na račun pevačice

O tome ko joj je najviše u kući Marjanovića smetao, prijateljica kaže da je to bio svekar.

- Najviše joj je smetao svekar, koji se po celu noć šunjao po kući, dok svekrvi Zorici nije smela ni da se približi da joj “ne naruši energiju” - otkriva detalje iz života anonimna prijateljica za Informer.

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca KrsmanovicFoto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic
Prijateljica tvrdi da u porodičnoj kući niko ništa nije radio.

“JELENU JE UBIO ILI MUŽ ILI LJUBAVNIK”: Kriminolog Zlatko Nikolić kaže da NE POSTOJI DRUGA MOGUĆNOST

- U toj kući po ceo dan niko ništa nije radio osim nje. Kuvala je, prala, spremala i služila za supruga, njegovog sina, svekra, svekrvu, devera, a u kući su gotovo neprekidno bili porodična kuma Verica i Milka, devojka Jeleninog devera Miloša. Ona je sve te ljude morala sama da opslužuje, dok su oni po ceo dan sedeli, pričali i pili kafe.

Jelena to više nije mogla da izdrži, uverava njena prijateljica.

- Jednom je Jelena u besu Zoranu bukvalno rekla: “Vodi me više iz ove kuće ludaka!”, što je njega jako uvredilo. Njemu nije padalo na pamet da se odvoji od roditelja, pa je stalno odlagao razgovor na tu temu. U danima pred ubistvo non-stop su se svađali zbog toga, a onda se desio taj strašan zločin i Jeleni se nikada nije ispunila želja. da živi pod svojim krovom sa svojom porodicom - objašnjava anonimna bliska prijateljica Jelene Marjanovič.

STRUČNJACI SU UBEĐENI: Jelenino ubistvo je naručio vođa sekte!

Jelena je pre nego što je ubijena delovala kao osoba kojoj je svega dosta.

- Bila je nervozna, često je znala da uzme Janu i po ceo dan ode iz kuće. Ne znam da li se njeno ubistvo može povezati sa problemima unutar porodice, ali znam da bi, da nije ubijena, stvari u kući Marjanovića vrlo brzo kulminirale - kaže njena drugarica.

Sta reci ako je sve ovo istina.Ali sama je birala da se useli kod njih u kucu.Niko je nije terao.

Grom i Dreamer - nevidjeno je zadovoljstvo citati vas! :hvala:

Sinhronicitet ste razvili do maksimuma, divim vam se (Dreamer i onaj post o sovi, najezila sam se)!
Dolazim na temu iskljucivo zbog vas dvojice i jedva cekam nove komentare.
Dreamer, cesce pisi, molim te!

Nemam nista da dodam, osim da pitam tebe Grome kako vidis u svemu tome povezanost Zorana.
Njegovi intervjui koje je davao par dana nakon ubistva su indikativni za njegovu umesanost, ne mora biti kao izvrsioca (ja sve vise naginjem ka tome da nije) ali definitivno kao pomagaca, da li da Jelenu dovede do mesta, ili kako vec. Jasno se vidi da kad god mu se postave pitanja vezana za konkretno tipa koliko je duga deonica, koliko je brzo trcala, i te stvari, potpuno se pogubi, i ne bi da 'ometa istragu' a sve ostalo jasno kaze. Kao da je napamet naucio sta treba da isprica, pa se cesto vrati na pocetak recenice i nastavi kako je nabubao, i pri svakom ometanju 'govora' se pogubi itd. Mislim da ste sve pogledali videe, da ne duzim dalje, i kiriku11 je mislim istakao te momente ranije. Hvala.

Gusanu, postoji i prica (novinarska, pa jelte doza rezerve kao i uvek) da je njen pokojni otac bio skroz protiv njene veze sa Z.

Rendzeru: ofirala sluzbu da, ali namerno ili slucajno to je vec drugo... jer ona je tamo zatvorena u rijalitiju skro godinu dana, a ofira bas kad se i po novinama provlace 'liste DBovaca u estradi'...

Poslednja izmena:
Grom i Dreamer - nevidjeno je zadovoljstvo citati vas! :hvala:

Sinhronicitet ste razvili do maksimuma, divim vam se (Dreamer i onaj post o sovi, najezila sam se)!
Dolazim na temu iskljucivo zbog vas dvojice i jedva cekam nove komentare.
Dreamer, cesce pisi, molim te!
Nemam trenutno dobru inspiraciju. Ovo promenljivo i vruće vreme mi usporava rad moždanih vijuga. :)
Pisao sam u međuvremenu i na drugim temama na forumu (koje naizgled nemaju veze sa ovom, mada sve je nekako povezano, na bliži ili dalji način ako se gleda sa neke više distance). A i nije dobro opsedati se samo jednom temom, kao bolest zavisnosti. Potreban je reset mozga, clearing cache-a nepotrebnih informacija. U suštini mene ovaj slučaj i ne interesuje mnogo kao recimo tebe i Groma iz nekog razloga... više mi je zabavno zbog sinhroniciteta i mitoloških arhetipova koje proučavam već desetak godina u nekom putu ka spoznaji istine funkcionisanja univerzuma. Mada ništa isuviše značajno nisam iznašao prateći kroz taj sinhro-mističan način razne medijske slučajeve. Niti mogu da tvrdim da taj način gledanja stvari može zasigurno otkriti šta se zaista dešava i ko je ubica u ovom slučaju. Takođe mi je glupo da trošim energiju i besplatno radim na ovom, a možda postoje ljudi koji rade u službama, policiji, vidovnjaci koji dobijaju dobijaju platu za utrošeno vreme u istragama...

Mene je ovaj slučaj po svojoj mističnosti i medijskom senzacionalizmu podsetio na američki slučaj ubistva Elise Lam, te stoga sam se prisetio pesme od Nika Kejva o Elisi. I počeo više da obraćam pažnju na ovu forumsku temu,

i ne znam šta još da dodam....
U tom spotu pojavljuje se i zec na 2:45?! pa pored ruža treba pratiti i taj simbolizam šta li god zec simbolički predstavlja.. ili ubica možda ima zeca kući.
Svakako neki snažno indikativni sinhroniciteti mogu biti samo putokazi ka cilju, a ne dokazi protiv ubice.

Video sam sinoć pred početak Maldiva džingl u kome je jedan od sponzorskih logoa zove Jupiter. Ne znam jel to spominjano u ovoj temi...
Temi koja se nadam nije deo propagande gledanja Happy tv-a i tih emisija, kao i čitanja raznih kurira, informera.

Sinhroniciteti oko kineza su intrigantni... ali trenutno mi ništa oko tog ugla gledanja na stvari ne pada na pamet....

Što se tiče simbolizma Vuka. Zaboravio sam šta je bio inicijalni sinhrinicitet koji je upleo vukove u priču.. ? dal taj iz Maldiva političar sa rukom na ustima? ili..
Najlakše je okriviti Vučića za sve probleme u zemlji. Ali stvari deluju mnogo kompleksnije.
Stara indijanska mudrost kaže da uvek postoji dobri i zli vuk...
136499-two-wolves-native-american-quotes.jpg

Čoveče,
pusti policiju,
pusti dugu i sinronizaciju događaja ..!

Morao bi mnogo više podataka da imaš,
da bi mogao o tome da sudiš.

Razrađuj ta četiri pristupna puta mestu zločina,
iz Borče,
s'leva,
s'desna,
i sa reke.

Ja znam
da kad god gledam sa beogradske ili zemunske strane tu banatsku obalu
uvek vidim neke barže ( brodove ili kako se to već zove ) ukotvljene.

A gde su dokoni mornari ?
Šetaju po obali tražeći jeftinu birtiju.
Iz iskustva znam ( istina ne za taj deo obale )
da pored reka ima puno divljih prodavnica pića ...

Još nešto da ti kažem,
postoje dve vrste nerešivih zločina :

1. Onih koji su savršeno predviđeni i izvedeni,
2. Onih koji su se desili slučajno, na mah, u momentu trenutka ...

Zašto je ovaj drugi nerešiv ?
Zato što ne možeš da nađeš motiv !

Postoji još jedna vrsta nerešivog zločina (ili bar ne lako rešivog), a to bi bio falsifikovan, podmetnut motiv. Meni je to od samog starta bila opcija broj jedan (osim muža, koji je u takvoj priči vazda glavni osumnjičeni), ali nisam imala na čega da se oslonim... saad se malo iskristalizovalo, pa ću pokušati da pojasnim.

Posle ovog tvog posta cu lepo uz vecericu da prelistam i tvoje ostale postove, bas bi mi cucnula sada ta neka sinhronicitet-arhetip prica sada (verujem da se to provlaci i kroz tvtje ostale postovi). Hvala ti Dreameru na vemu do sada, kapiram da nit plate dobijate ni ti ni Grom hehehe i pauze i ciscenje cache-a ne moze da bude na odmet. Mene je sve ovo bas zestoko povuklo posle gledanja Zoranovih intervjua (a par dana pre ubistva sam eto slucajnosti gledala videe o citanju govora tela, a primera su bili poznati slucajevi ubistava u kome su ubice zamajavali narod mesecima dok nisu napokon priznali ili uhvaceni dokazima u lazi). Bas se tako potrefilo, jelte, i nisam mogla da prestanem da mislim da covek nesto zna itd., onda sam skotnala da je nas porodnicni blizak prijatelj takodje i njihov i eto jedno po jedno - opsesija par nedelja.... Zato mi je laknulo kada sam nasla ovu temu, jer sam videla da i drugi ljudi dosta vremena provode kontajuci, a nove ideje su mi otvorile i nove vidike, naravno.

Junga kontam da uzimem da citam godinama i eto nikad bisam al eto krstarice i primene istog nazalost u ovom slucaju.
Grom mi na trenutke deluje malo precise paranoicno ali definitivo citam njegove postove u dahu i ko ce ga znati, mozda je ta paranoja s razlogom.

Klara85 na sta mislis kad kazen 'falsifikovan, podmetnut motiv'? Mada kontam da upravo sada kuckas :)

Dakle, svi se manje-više slažu u tome da nekog ličnog motiva nema: Jelena ja bila divna žena, majka, prijateljica, osoba... Pomagala je siromašne, brinula o majci, pored svih obaveza nalazila čak i vremena da se brine o životinjama. Volela je Zorana (ne isključujem da je bilo nekih konflikta, sa njim ili sa porodicom, ali ništa što bi moglo biti motiv ubistva). Za razliku od drugih estradnih ličnosti je bila kulturna, znala da se izražava, itd.

Međutim, ono što je primetno u njenom odnosu sa drugim ljudima, jeste da je često izazivala ljubomoru. Vidimo njenu sestru u Ćirilici kako pocenjivački priča o Jeleni i njenim roditeljima (bili su kao podstanari, siromašni, majka radila po kafanama, itd). Kad sam prvi put to gledala nisam mogla da verujem da neko tako priča o svojoj ubijenoj sestri. Nije sramota biti siromašan, niti biti podstanar, ali je ona dala takav prizvuk toj priči. Ako neko ne zna taj odlomak, postaviću posle link.

Onda, osim njene sestre, imamo i svekrvin iskaz, kako je ona Indira bila ljubomorna na Jelenu. Da su bile u takovoj svađi, da je Jelena nju čak izbacila iz studija. Pa se onda ta žena još pojavljuje na Jeleninoj sahrani u majici na kojoj piše "Fall in Love (with your life)".

Znači, Jelena jeste osoba koja je izazivala ljubomoru i mnogi su je doživljavali kao konkurenciju (bez da je ona toga bila potpuno svesna). To vodi ka tračevima. Jelena je sama više puta ponavljala kako joj nedostaje njen otac, koji je bio u stanju da je zaštiti u početku karijere. Ona se osećala ugroženom, ne od konkretne osobe, nego zbog spletki i tračeva. Generalno je atmosfera na estradi bila hladna prema njoj. To i sam Zoran negde sugeriše. Vidimo i da je jako malo ljudi sa estrade došlo na njenu sahranu.

Sad, to je sigurno i zbog toga što se nije uklapala u to okruženje, bila je previše kultivisana za njih. Ali imamo i tu emisiju sa Vukom Đuričićem gde je on otvoreno sabotira. Jelenina majka je rekla da je od početka emisije imao pik na nju i da je stalno prekidao. Zato sam i napisala ranije da deluje kao da ga je neko nahuškao (a ne mislim pritom na režiju).

Ono što meni deluje kao najlogičnija mogućnost, jeste upravo to da je ona žrtva trača. Da je neko namerno huškao osobe tipa Vuka Đuričića na nju, pretpostavljajući koji ishod toga može biti na kraju. Mislim na huškanje tipa "Jelena priča o tebi da si gej... Kaže da si primitivac... Njena svekrva ti podmeće crnu magiju, zato ti ide kako ti ide..." i s sl. Ako neko takvu priču servira nekolicnini narcisoidnih i kriminalnih tipova, jedan će na kraju zagristi.

I nikad neće priznati da je uradio što je uradio zato što je "Jelena pričala okolo da je on gej", jer bi to značilo da je popasao. Motiv je posle nemoguće otkriti, zato što on kao takav i ne postoji. Motiv je obična spletka.

Čak je to jedan od najčešćih motiva. Eto pominjala sam ona ubistva u Jabukovcu, najkrvaviji zločin u Srbiji. Motiv je upravo bio taj. Rekle mu žena i gatara da jetrva baja nešto protiv njega, pa on onda otišao da je ubije (i usput pobio pola sela). Naravno da tu ima i drugih elemenata (čovek je imao simptome šizofrenije), ali glavni motiv, bez kojeg ne bi bilo ubistva, jeste upravo huškanje. Za to smo saznali baš zato što ima šizofreniju, pa nije ni pokušao da zataška ubistvo, nego ubijao ljude u po bela dana, pokušao sebe da ubije, itd. Da je sve planirao u tajnosti, i ubio isključivo jetrvu, teško bi smo došli do motiva.

Ono na šta treba obratiti pažnju, jeste da je taj svekrvin iskaz, jedini put da je neko iz porodice konkretno doveo nečije ime, u vezu sa ubistvom. To treba imati na umu, zato što to otkriva, ako ništa drugo, onda bar da porodica sumnja na estradu (ako je Zoran nevin, naravno).

http://www.telegraf.rs/vesti/220955...jelene-iznela-teske-optuzbe-na-racun-pevacice

- - - - - - - - - -

Klara85 na sta mislis kad kazen 'falsifikovan, podmetnut motiv'? Mada kontam da upravo sada kuckas :)

Dobro kontaš ;)

Prvo da razjasnimo KOME JE SVKEKRVA ISTA REKLA ?!
Dakle nikome, tj to je vrlo verovatno izmisljena izjava svekrve...a koju mediji onda prevrcu...
Jer to je neverovatno....mi se ovde onda bavimo nekim navodnim izjavama, a koje uopste ono mozda fakticki nisu ni izrecene...

Zato bih ja sa rezervom uzimao te navodne "izjave"...
Eto nek mi neko kaze kome, kad i gde je ona rekla i pominjala i Indi i bilo sta i bilo koga...

Isto tako je bila kao šatro izjava devera da je on pominjao Krsmanovice da i njih kao ispitaju...
KOME JE ON TO REKAO?!
Novinama nije, policiji? Ko iz policije je dao navodnu izjavu?!
Dakle bavimo se izmisljenim izjavama i onda ih tumacimo kao...a bojim se da se time vrtimo u krug...krug kojeg nam neko podmece i servira...

I to ovaj zacarani krug kojeg su "tamna strana struke" i mediji zajedno stvorili ocigledno stiteci nekog...

I evo opet danasnje/sutrasnje novine nas vrte u krug oko Marjanovica...
Te htela kao da se razvede, ta svekrva i dever nesto znaju, te...

Dakle iznova u krug isti onaj lik - Kostic, koji je i do sad vodio istragu na rijaliti nacin, a sad je preuzeo poziciju od smenjenog Kecmana...on opet nastavlja u starom rijaliti ritmu...onako kako je vec mrljavio 3 meseca evo...
Opet evo jašu Marjanovice, pojedinacno, pa dvoje po dvoje, pa ce onda opet sve njih grupno i tako u krug...
Dakle jasno je da neke mracne strukture u policiji u saradnji sa tabloidima iznova rade na skretanju istrage...

Nista kvalitetno novo nije receno vec se rekoh sad iznova izmisljaju tracevi o Marjanovicima i onda oko toga klešu naslovnice...
Zalosno...
Ali rekoh vec... nek znaju oni koji to rade - karma je cudo...

...

Poslednja izmena:
Inace zanimljivo...
Najdoh sad cak i neki Wiki link je neko kreirao u vezi Jelene:

Јелена Марјановић
https://sr.wikipedia.org/sr/Јелена_Марјановић

I pazi kad je u linku kao datum smrti stavljen 3. April...

Sto i ja mislim da jeste datum smrti, jer je verovatno ubijena iza ponoci il pred zoru, a nakon otmice i maltretiranja od nekih desetak sati
O tom je govorila i Rada i to je jedino vredno sto je ona pomenula...a sto su joj verovatno "šapnuli" oni koji su je i poslali tj oni koji su verujem i ubili Jelenu....

Takodje Google mi izbaci i ovaj link:

Jelena Marjanović – Biografija
http://filmonizirani.net/jelena-marjanovic-biografija/

I tu eto kaze da je ubijena 3. Aprila...

E sad, ako to uzmemo kao validnu informaciju...onda to znaci da policija uopste ne radi kako treba - jer ne istrazuje OTMICU pre ubistva!!!

Posto sa otmicom su onda perspektive posmatranja slucaja sasvim drugacije od onih koje nam nudi opcija da je ubijena 2. Aprila oko 17h, a sto je verzija koja nam je u startu plasirana i nametnuta..

Evo da vas ili siru javnost koja prati slucaj pitaju - Kad je ubijena?
Svi biste rekli Subota 2. April...a izgleda da ipak nije...vec da je tad oteta, a ubijena 3. Aprila iza ponoci ili pred zoru...

...

Poslednja izmena:
Nego vratio bi se na misteriju Jeleninog moblinog telefona i poziva na isti u trenutku kad su je trazili...

Naime...da je ona odmah ubijena tu na nasipu i da je mobilni odmah ispao tu na stazu, a gde je kao navodno nadjen tek sutradan - sigurno bi ga neko primetio jos tu vece ili cuo zvonjavu posto su je neprekidno zvali i muz i majka i sl.

Ali zacudo imamo dva interesantna detalja:

1) Telefon niko nije primetio niti cuo !!!
2) Telefon nije bio iskljucen !!!

Na sta nas upucuje ovo?

Pa na to da je neko ciljano ostavio telefon ukljucen, ali i na pomisao da je Jelena u to vreme bila drzana negde BLIZU....
Time sto je ostavio upaljen telefon ubica je hteo da stvori utisak upravo onaj koji je kasnije servirao podmetnuvsi telefon na nasip.
Dakle da ostavi utisak da je Jelena tu ubijena, a da je telefon svo vreme bio tu.
Jer time upravo na mikro detalju skrece istragu...

Zato ponovo mi je interesantan onaj kineski kamp...
To je dovoljna udaljenost da niko tamo niti prilazi niti primecuje ista neobicno, a opet dovoljno blizu da bazna stanica u uzem krugu hvata mobilni na fakticki istim koordinatama...
Jer to lociranje nije bas precizno u metar...vec hvata tako neki uzi krug tj izvesnu kruznu zonu...
I onda ce moguce pokazivati iste ili slicne koordinate i za lokaciju na nasipu kao i za kineski kamp.
I to je bio glavni motiv ubica/e zasto su ostavili mobilni ukljucenim...cak stavise javljali se na njega i cutali...kad je majka zvala ponovo...

Bilo bi dobro kad bi znali do kada su muz i majka zvali, tj do kada je telefon uopste zvonio?
Jer ako je odmah bacen na nasipu kako zvanicna prica kaze...onda je zvonio svo vreme i bio dostupan, ali ako je neko oteo Jelenu mozda je negde u noci do pred zoru dok su je ubijali tada bio iskljucen?

U svakom slucaju, situacija u kojoj je navodno nadjen na nasipu...mi usmerava misli jos vise ka tome da je prvenstveno bila oteta i negde odvedena, a telefon kasnije zajedno sa telom podmetnut na nasip zarad skretanja istrage.

Dakle Dreameru, da ti razjasnim mozda sinhronizitet Kine-Kineza...
Mozda taj sinhronizitet ukazuje da je oteta-drzana u tim objektima bivseg "kineskog kampa" ili pak da je preko "kienskog mosta" prebacena negde u Zemun i temo drzana... A rekosmo vec da u Zemunu ima dosta indikativnih lokacija kad je u pitanju Jelena...

...

Poslednja izmena:
...
Bilo bi dobro kad bi znali do kada su muz i majka zvali, tj do kada je telefon uopste zvonio?
...

U jednom ( verovatno jedinom ) intervjuu na ovu temu
tvoj omiljeni medijski guru Saša kaže
da čim je čuo da je Jelena nestala
odmah ju je zvao na mobilni - ali odgovora nije bilo,
a telefon je davao signal zvonjenja.

Zaključujem
da ako se ( a verovatno jeste ) vest o Jecinom nestanku brzo proširila tog 2.aprila
da je nju verovatno zvalo desetine ljudi, poznanika, prijatelja, rodbine ...

Kao što znamo telefon je bio na vibraciji,
znači ležao je na oranici, livadi, putu ? i vibrirao, vibrirao ...
Verovatno dok je bilo struje.
Pretpostavljam da su je svi zvali neprestano,
a nije teško utvrditi dokle.

U telefonu su propušteni pozivi i vremena !

Zaključujem
da ako se ( a verovatno jeste ) vest o Jecinom nestanku brzo proširila tog 2.aprila

Pa da, uprvo tako, dakle trebalo bi da u telefonu postoji hrpa propustenih poziva
I verujem da bi policija samo i po tom osnovu mogla dosta zakljucaka izvesti.

Evo recimo verujem da su je bezbroj puta zvali i Zoran i majka, mozda njen PR menadzer koji put, a Saša pak mozda par puta, iz nekog razloga ne verujem da se on polomio zovuci je...
Dakle pre svega bi tamo trebalo biti pregrst poziva majke i Zorana.
Takodje, verujem da su je zvali neprestano sve dok nije nadjeno telo, jer prosto to je ono neka poslednja nada taj broj u situaciji kad zene-kcerke nema, a pogotovo u situaciji kad taj broj idalje zvoni, nije ugasen i sl, jer nadaju se mozda se neko javi i iznese neke uslove ako je otmica u pitanju i sl, a i zovu zarad lakseg lociranja od strane policije, koja se iz nekog razloga pak nije bas polomiala da ozbiljnije pristupi pocetku potrage i istrage...

...

Zaključujem

Saša je ako se ne varam rekao i da je ponovo zvao 3. aprila ujutru, da je telefon još uvek zvonio.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back