Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
prestanite vise da zaludjujete ljude koji vas citaju, potpuno ste zglajznuli...
kakve sekte kakvi bakraci, ubio ju je ili muz ili ljubavnik, treceg nema...e sad, ako je ljubavnik neka krupna riba normalno je da ce u zemlji kao sto je srbija uciniti sve da ga zastite...

1) Opcije muz je ocigledno LAZ koju poturaju kontrolisani mediji evo vec 3 meseca zaredom...

2) Nepostovanje je prema ubijenoj reci da je imala ljubavnika jer ocigledno nije bila u takvim tripovima, sto se najbolje moze videti i iz ove njene reakcije na Vukov prostakluk! Dakle nije dala na sebe i nije uopste bila u nekom stereotipnom fazonu pevaljki i kurvanja...

A to dal je bio neki psihopata koji je zbog te njene moralne cistoce pozeleo da je ubije...to vec mozemo uzeti u razmatranje, te u tom smislu i ovog Vuka...

...

Grome,Jean je upravu

Ja ne mislim da je muz i ne mislim da je ljubavnik...
Moze biti eventualno samo neki umisljeni ljubavnik koji je umislio da je ona njegova ili nicija...

Ali s obzirom da ovde vrlo verovatno imamo ukljuceno VISE OSOBA...
Dakle ne mozemo ni govoriti o jednoj osobi, sem u smislu iniciranja ideje o zlocinu dakle kao izvoru zla...
Ako je bila otmica nije mogao je oteti 1 covek na nasipu nikako...

....

Policija dan danas nije isključila iz kruga sumnjivih lica za ubistvo Jelene ni Zorana ni ostale

1) Mi nemamo pojma sta je policija ukljucila a sta iskljucila, jer nam se jos NIJEDNOM zvanicno nije obratila !

2) Mi sad cujemo od smenjenog NACELNIKA KRIMINALISTICKE POLICIJE...da je neko unutar MUP-a od istrage pravio rijaliti...dakle skretao istragu...

A imali smo i onu bolesnu izjavu Ministra Policije Doktora Stefanovica, koji kroz osmeh pred kamarema kaze - "Mene zabavljaju ti naslovi po novinama"...

Reci tako nesto za ovakav zlocin i to reci kroz osmeh...je najbolaze receno NEPRISTOJNO da ne kazem sta teze...

...

kos.jpg

KOS
11 sekunda ?

Pošto je onaj podmetnuti lik sa groba nosio dres 11 sa natpisom Mihajlović onda bi trebalo da nas asocira na ove vesti..

Poslednja izmena:
Sutrasnji tj sad vec danasnji Blic:

DADADA.png

Hvala ovome smenjenom coveku na hrabrosti sto je ovo rekao...jer nam je time dosta toga rekao o ovom slucaju i istrazi istog...
I ovo je fakticki prvo oglasavanje iz same policije...
Pri tome je vazno naglasiti onaj momenat u kojemu kaze da je po direktivi iz vrha MUP.a... upravo lik koji ce ga sad naslediti bio svo vreme glavni zaduzeni za slucaj i istragu...
Dakle Ratko Kostic... i Doktor Nebojsa...oni su taj dvojac koji je svo vreme mrljavio istragu, a ne ovaj smenjeni covek...
Oni su ti koji su pravili rijaliti od ubistva...tj vrlo verovatno svesno skretali istragu...i zalosno je sto ce taj dvojac sad i nastaviti da brljavi kao i do sad...

I to simbolicki bitno naglasiti sutra/danas je tacno 77. dana od nestanka/ubistva Jelene...

...

Poslednja izmena:
Mislim da je grom rekao da ne generalizuje. Ne mislim doduše da je dever baš tako duboko zagrizao u tu "mračnu" stranu, niti da je satanista, još manje mislim da ima veze sa ubistvom. Delovao je jako potreseno na sahrani.

Satanizam delimično postoji u death metalu, ali više na rubovima, uglavnom u marketinške svrhe, ili kombinovano sa klinačkom patetikom. Bili su npr ovde kod mene u kraju neki klinci koji su se noću muvali po parku, palili sveće i šta ti ja znam, sad su prestali. To ćeš naći u skoro svakoj provinciji ili u predgrađu. Problem je što celo društvo fura narodnjake, Cece, silikone, itd, i ko se ne uklapa u to traži alternativu koje danas uglavnom nema. Tako onda upadaju u te neke gluposti da bi imali malo avanture, kako oni to zamišljaju. Hoće da pokažu revolt. Kod nekoga kad poraste to zna da pređe u narcizam, ili depresije, ali malo ko od njih bude stvarno opasnost za druge, više za sebe. Elem, ne znači ni da su oni koji odrastu uz Cecu cvećke.

"Pravi" satanizam, znači ako pričamo o mržnji kao takvoj, o zločinima, ubistvima i negativnoj energiji koja proizilazi iz svega toga, postoji u svakom muzičkom pravcu, nema veze sa metalom ili bilo čim.
Satanizam je sve sto nije u skladu sa Bozanskim principima...
A trebalo bi da svako zna koji su Bozji principi...
I onda ako malo razmislimo po cemu je satanizam death metal a ne folk?
Samo malo drugacije pakovanje.
Da li ta muzika promovise moralne vrednosti?
Sigurno da ne, vecina...
obozavanje silokonskih figura
sve je to samo malo drugaciji oblik satanizma.
Nasravno nista ne treba generalizovati, ne znaci da je sve u metalu satanizam
tako ni u drugim pravcima muzike...

Evo neko je trazio onaj snimak kad je Vuk Đuričić stavio ruku na usta i poneo se krajnje prostacki i seljacki prema Jeleni:

https://www.dailymotion.com/video/x3ujzm1

Inace medju komentarima jednog teksta na Informeru nadjoh info da je on krivicno gonjen zbog silovanja navodno?
Tu i nadjoh ovaj link na video:

http://informer.rs/vesti/hronika/76...ACICE-Jelena-nestala-sata-nego-Zoran-prijavio

...

Grome svaka ti cast za ovaj link vidi se njegova nervoza ovakav narcis tesko da je mogao preci preko svega sto mu je Jelena rekla u sred emisiju....

U vezi sinhroniziteta, kojima naravno ne mozemo znati znacenje vec mozda samo naslucivati isto...
A sinhroniziteti su zaista interesantna pojava, kao neka tajna, neki nemusti jezik koji nam nesto govori...i nekad su mozda neverovatni, nekad i dirljivi...poput recimo one DUGE nad Beogradom dan pre smrti Mande poznatog po decijoj pesmi-emisiji "S one strane DUGE"...

Forumas Dreamer je takodje vec istakao neke sinhronizitete, ja dodao neke koje ja primetih, pa bi se još nadovezao.
Stavljacu ih u crticama radi preglednosti

- Jelena je obicno nastupala u pratnji MIAMI benda
- Na vrlo verovatni datum ubistva = 3. April, Novak Djokovic je osvojio titulu u finalu MIAMI Opena, (32.-og po redu, a Jelena je imala 32-33 godine.)
- Noletova supruga se upravo zove JELENA i bas juce joj je bio 30. rodjendan (btw juce/danas je 77 dana od nestanka/ubistva JELENE Krsmanovic Marjanović)
- Nole nastupa u BELOM sportu, a Jelena je pre odlaska na nasip se igrala s kcerkom na jezeru s BELIM labudovima

- Jelena Krsmanovic je familijarno poreklom iz Novog PAZARA
- Pominjani prostak Vuk Djuričić je pak iz Stare PAZOVE
- Btw postoji neki Instagram nalog nekog djuricic vuka, ne mora znaciti da je to ovaj, ali u smislu sinhroniziteta pogledajte sta pise u profilnoj recenici https://www.instagram.com/djuricic.vuk/

...

A u vezi pominjanog prostaka Vuka Djuričića...posto ja ne pratim te rijalitije, ali evo sad listajuci citam komentare u tekstovima o njemu, pa tako recimo sa linka:

http://www.pulsonline.rs/puls-pozna...ricic-je-nadmasio-gastoza/komentari#komentari

Jedan komentar kaze:

trus | Četvrtak, 20. 08. 2015. 17:01h

Fuuuuuj, silovatelj ,agresivan, pijanac, izrezirane veze, forsiran od strane produkcije, sakrio se u rijaliti da bi izbegao sudjenje.Trazi savete od decka Bude. Ljigavac koji ******i na slabije,okupio copor ljudi koji ga se plase zbog navodne pripadnosti masonima. Lazov ojadio zitelje Stare Pazove.

Inace sad sam odgledao i par snimaka na Youtube sa njegovim nastupima u Maldivima...
I mogu reci da je u pitanju vrlo navalentna bahata seljačina...sa potencijalima psihopate...
I kao takav se vrlo ruzno ophodi prema zenama...

Inace ako sam dobro pohvatao...njemu je u tim Maldivima bio i kum izvesni "Jovica Dobrica", koji je neki kao šatro reper ili sta vec...iz Novog Sada...
A koji je jednak agresivac kao i Vuk...(svoj se svomu raduje)....s tim sto Vuk zna da manipuise ljudiam ocigledno pa i njime verovatno...
A to citam iz ovog linka i komentara ispod:

http://www.kurir.rs/komentari/jovic...ve-jer-je-gadao-rajka-stolicom-clanak-1899765

Dakle po komentariam koliko vidim taj Vuk ocigledno ima neke protekcije i u Produkciji i generalno...
A ovaj mu kum reper...na njegovom FB profilu pak nadjoh da je njemu upravo bio 30. rodjendan 2. Aprila... kad je nestala Jelena...

https://www.facebook.com/Jovica-Dobrica-474216512646244/

Skrolujte do datuma 2. Aprila i videcete gde sam sebi cestita rodjendan...
A 4. Aprila vec kaze da ode na Sredozemno more...
I dok mu jedan od subscribera kaze "Nemoj duboko brate..."
Drugi pak kaze tj pita "A masnice?"...
Hm...

...

Poslednja izmena:
Nece niko ukinuti temu dok se ne pronadje monstrum-ubica!
A ako ti se to ne svidja nemoj posecivati temu, prosto...

Nego da se vratimo na temu...
I kao sto pricah ranije - ona nije mogla biti ubijena na nasipu, a ova informacija govori upravo o tome:

Otkriven DETALJ koji otvara NOVI PRAVAC istrage ubistva Jelene Krsmanović
http://www.srbijadanas.com/clanak/o...-istrage-ubistva-jelene-krsmanovic-18-06-2016

Pored toga što je otkriveno da je klečala dok je ubijana, obelodanjen je još jedan detalj koji će vas zgroziti.

Pevačica Jelena Krsmanović Marjanović krvnički je ubijana čitavih deset minuta, utvrđeno je rekonstrukcijom ovog zločina! Toliko je, naime, prošlo od momenta kada je nesrećna žena prvi put udarena kamenom u glavu, pa do trenutka kada je konačno izdahnula.

Ovo otkriće otvorilo je potpuno novi pravac istrage, jer praktično pobija teoriju da je Jelena ubijena 2. aprila po podne dok je trčala na nasipu u Borči.

Inspektori koji rade na ovom slučaju tvrde da je praktično nemoguće da bi ubica rizikovao da deset minuta krvnički ubija žrtvu na otvorenom prostoru, usred bela dana, i to na mestu gde prolazi veliki broj ljudi.

Prema rečima sagovornika iz istrage ovog zločina koji okupira celu Srbiju već 78 dana, posle najnovijih detalja iz obdukcije za policiju gotovo da više i nema sumnje da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu, a da je njeno telo naknadno je doneto na nasip u Borči i bačeno u kanal obrastao šipražjem.

- Na osnovu obdukcije i analize forenzičara, nepobitno su utvrđeni najsitniji detalji ubistva Jelene Marjanović. Nažalost, ubijanje nesrećne žene trajalo je čitavih deset minuta, jer toliko je prošlo od momenta kada je prvi put udarena u glavu, do trenutka kada je konačno izdahnula. U međuvremenu, udarena je krvnički kamenom u glavu nepravilnog oblika više od trideset puta. Kobni su, prema obdukciji, bili šesti, sedmi I osmi udarac. Jelena je udarana odozgo, što znači da je najverovatnije bila na kolenima dok je ubica stajao iznad nje. O tome govore ogrebotine na njenim kolenima – priča izvor.

Kako je objasnio takva vrsta ubistva specifična je za zatvorene prostore, gde nema bojazi od očevidaca zločina.

Dakle valjda je sada svima jasno ono sto tvrdim od pocetka - da je ona tog dana bila oteta i negde odvedena, potom ubijena, a telo je baceno verovatno u noci sa 2.-3. April...kako bi se istraga zavarala...tj usmerila na muza...

...

E sad...u roku od 24h, a vrlo verovatno i u jos kracem intervalu, dakle u roku od nekih 12h, koliko je proteklo od nestanka pa do bacanja tela u kanal, a ako pretpostavimo da je telo baceno negde u zoru 3. Aprila

Dakle u roku tih 12h...ona nije mogla biti negde bog zna koliko daleko od Beograda odvezena...
Od tih 12h odbijmo recimo jos sat dva, ako ne i krace..., koliko je trajala voznja od mesta otmice kao i do povratka tela...
Dakle ostaje nam negde 10 sati okvirno koliko je bila kidnapovana i u okviru kojh se i desilo ubistvo vrlo verovatno.

No vratimo se ovome vremenskom intervalu koji je trajao recemo negde deset do dvanaest sati...
Tj vratimo se u okvir onih manipulativnih sat dva koliko su otmicari-ubice vozili prvo nju od mesta kidnapovanja a potom i u zoru vracali telo

Dakle ako govorimo o manipulativnih sat dva...onda je definitivno bila drzana negde na teritoriji Beograda...
Dal je to bio Zemun ili camcem do Velikog ratnog ostrva ili gde vec...ili mozda negde u Surcinu, Batajnici u najdaljoj opciji mozda do Novog Sada, ali ne dalje, a i NS bi ipak bio predaleko za kasniju manipulaciju telom, ali dakle negde na tom potezu u zoni Beograda je oteta i drzana, mucena i ubijena.

Ako bi sumnjali u ucesce nekih paradrzavnih organa, koji su zloupotrebljavali sluzbu i sl... mogli bi govoriti i o obliznjoj bazi u Lisicijem Jarku kraj Padinske skele.
Ali moze biti i bilo koji objekat ili kuca u toj zoni na 1 do 2 sata udaljenosti od nasipa u Borči. Dakle fakticki citav Beograd...

Nadalje, ono najbitnije !!!
Ako je oteta...to nije moglo biti na biciklu...
To je bilo ili neko auto ili rekoh camcem preko Dunava...

Dakle policija bi trebalo da uzme sve snimke svih kamera od tog dana ne samo u zoni Borče, vec i Zemuna, Zemunskog keja, ako otud ima neka kamera koja prati Dunav na tom potezu i sl. a pogotovo ako imaju neke kamere u delu kod novog mosta Zemun-Borča

Takodje...ubica (ili ubice) je definitivno ženomrzac!!! Jer nacin ubistva to govori...

A mnogi su ovde govorili da je porodica Marjanovica MATRIJARHAT !!! Nebitno sad koliko bizaran, ali fakticki matrijarhat...
Dakle ne moze ženomrzac proisteci iz porodice u kojoj se najviše poštuje žena-majka, nebitno kazem sad iz kojih bizarnih razloga
Znaci sama ta cinjenica skida sumnju sa Zorana i Marjanovica..
Mozda eventualno ostavlja malo sumnje na devera Miloša, ali i ta prica mi je sve neubedljivija....premda on zbog svog subkulturnog okruzenja definitivno ima background pozeljan za naslovnice tabloida...

Nadalje...
Sam cin klečanja takodje govori u prilog tome da se radilo o izrazitom ženomrscu, koji je zeleo dodatno sadisticki poniziti zrtvu-zenu, time da kleci pred njim i moli...
A da joj on jos onda na sve to uskracuje milost i ubija je brutalno mrcvareci je celih 10 minuta...
A kad smo vec kod milosti...
U onom videu sa Vukom Djuricicem...mozete cuti kako on kao u šali sebe naziva MILOSTIVIM i to baš cesto koristi....a pri tome je bahata seljacina koja se prostacki i navalentno odnosi prema zenama...

...

Poslednja izmena:
- - - - - - - - - -

i j

- - - - - - - - - -

prosto je neverovatno kako lose rade svoj posao , moleci boga da se pojavi neki svedok

takodje su i novinari dosta zakuvavali , kao i vlasti koaj je obecavala ubicu posle izbora

diletanti sa svih strana

dokazi se skupljaju u prvih pola sata

i porodica je odmagala , bar prema novinarskim natpisima

otkud svekar zna da je ubijena cekicem

ili muz da se ubica obesio

takodje i okrivluju tog sto se obesio , divna zrtva da mu se pripise ubistvo

policija ispadne sposobna a ubica kaznjen , bar zvanicno

potvrda ovog moga posta od 8.5 http://www.blic.rs/vesti/hronika/evo...na-kao/h1ffp8m

tesko da ce ga naci

Nastavio bi u vezi Vuka Djuricica...
Na ovom nekom FB linku mozemo videti jedan interesantan iskaz o doticnom:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1064229660255709&id=1036119479733394

Sandra De Rossi‎
to
Hotel Maldivi-Happy TV
August 18, 2015 ·

VUK ĐURIČIĆ - LAŽOV, PREVARANT I KOCKAR!!!!
Ja sam iz Nove Pazove i dobro poznajem Vuka i njegovu porodicu, pa zbog toga želim da sa vama podelim istinu!!Ne znam zašto se nama gledaocima Vuk Đuričić predstavlja kao pošten i iskren, a cela Nova Pazova zna da je prevarant, kockar i lažov kao i njegov otac Žorž. Evo i činjenica:
1. Vuk nije završio 3 fakulteta već je kupio diplomu poljoprivrednog fakulteta. Dokaz tome je da je stručnjak u poljoprivredi, nebi radio kao referent u turističkoj agenciji opštine Stara Pazova. Nikada nije radio u struci! Otac Žorž, nikada nije nigde radio i sa 60 godina nema ni dana radnog staža!
2. Nema svoju turističku agenciju, već je u njegovoj kući ispostava jedne beogradske agencije.
3. Lažno se predstavlja da je Crnogorac, a ustvari je hercegovac poreklom iz sela Nadinića.
4. Kaže da nije bio nikada član ni jedne stranke, a bio je član 4 stranke i jedne grupe građana. Mogu da vam i nabrojim stranke iz kojih je izbačen, i u koju se sada učlanio da bi se stopirao sudski proces za silovanje, koji se protiv njega vodi.
5. Prokockao je mnogo tuđih para i duguje mnogima koji ga jure, pa mu je jedino sigurno mesto Hotel Maldivi i da uz pomoć laži osvoji jednu od nagrada i vrati dugove. Postoji i emisija o kockarima na OBN, pa je pogledajte na Yutbu u kojoj je Vuk učestvovao.
6. Istina je da je prošle godine u Guči silovao jednu devojku, ali preko jedne stranke na vlasti u koju se skoro učlanio, slučaj se odlaže.
Pošto on stalno postavlja pitanja Brenodonu šta je kog dana radio evo i pitanja za njega, a MOLIM VAS OVE INFORMACIJE PROSLEDITE ZMAJU ILI BRENDONU DA GA ISPITUJU
Pitanja za Vuka, koga mi zovemo Žoržinjo:
1. Šta je radio 06. maja 2012. godine?
2. Ko mu je dao pare za lokalne izbore 2012. godine i kome je dužan da ih vrati, jer je izgubio na izborima, a radi se o 10.000 evra?
3. Kome duguje i koliko je ljudi prevario na kocki?
4. Šta je radio 08. avgusta 2014. godine u Guči?
Zar mislite da takvi ljudi kao što su Vuk i Jovan mogi da nas zabavljaju? Varate se, mnogi ljudi, pa i ja zbog toga ne gledamo Maldive!!!!!!! Zmaj do pobede!!!!!

Takodje je interesantna prica o i njegovom ocu takodje nekakvom polovnom politicaru iz doba raspada Yuge... kad je isti bio u nekoj ulozi udbaskog cetnika il sta vec...pri SNO...a kako procitah sa ovog linka:

Pazovačke duge brade: Milimir Đuričić Žorž
https://anonimuspazova.wordpress.com/2015/05/23/pazovacke-duge-brade-milimir-duricic-zorz/

Sta reci tek na fotku...
Uglavnom vrlo interesantan i indkativan background malog i velikog...

...

Dakle kako vreme odmice...sve vise sam misljenja da porodica nema veze sa ubistvom !
Niti Zoran niti dever niti svekar niti svekrva - niko od Marjanovica !!!

A to sto su ih mediji razapeli na krst mi govori da je ta medijska hajka + ne slucajno traljava istraga MUP-a ocigledno bilo i jeste u funkciji zastite nekoga relativno mocnijeg...
Jer nema drugog objasnjenja...zato bi mediji koji su svakako kontrolisani radili na satanizaciji porodice kad vec nemaju niti jedan dokaz u vezi iste !!!
A cak je i policija u saradnji s medijima radila na toj satanizaciji porodice !
Sto samo potvrdjuje da je neko bitan sticen...a istraga svesno skretana na porodicu i to do sve ijednog clana porodice...samo je valjda jos pas ostao neosumnjicen i neizblacen medijski.....
A mediji i sad nastavljaju tu prljavu agendu...samo su malo podgrejali pricu sa Radom i opet navalili na porodicu...

Nadalje...
Potvrdjuje se i ono sto ja pricam od pocetka - NIJE UBIJENA NA NASIPU !

Premda Informer i neki mediji sad spinuju sa datumima, pa cak idu dotle da podmecu kao šatro izvore koji govore o otmici 1. Aprila.. a sto je NONSENS, jer sami sebe demantuju posto su oni licno video zapisom intervjuisali coveka sa štapom koji je rekao da je video sve troje na nasipu tog dana !!!
Dake Informer toliko sere da pocinje da piša sam po sebi i po svojim svedocima...

Dakle bila je na nasipu, trcala je i nestala je, tj vrlo verovatno oteta i odvedena negde, kako sad i sama traljava policija shvata...(ili joj to pre nije bilo dato da shvati...)
S obzirom da se radilo o otmici, onda definitivno mozemo reci da je bilo minimum dve osobe, a vrlo moguce i jos bar jedna osoba koja je cekala, bilo u autu nekom bilo u camcu i sl.

Nadalje...s obzirom na vreme u kojemu je manipulisano telom kao dokazom kao i podmetnutim tragovima...mozemo biti sigurni da je ona negde u zoni Beograda drzana nekih 10-12 sati
Nesretna zena je bilo verovatno u tih 10-12 sati izlozena teškom pre svega psihickom, a potom i fizickom maltretiranju s krajnjim ishodom u vidu brutalnog ubistva putem mrcvaljenja od 10 minuta...
S obzirom da je telo vraceno verovatno pred zoru...gotovo je nemoguce da nije bilo saradnika u policiji ili nekoj sluzbi...koji su obzbedili nesmetan pristup dzelatima da istovare telo.

Zatim, kako rekoh u pitanju je ocigledno bio neki licni cin...(ako zanemarimo sad ritualne elemente...) dakle nekoga koju je u ovoj ili onoj meri poznavao, video, sreo i sl i pre.
Moje pretpostavke su da je to definitivno neko iz sveta rijaltija ili estrade ili medija i sl
I da...taj neko je patoloski zenomrzac! Jer izvesti ovako brutalno ubistvo nad mladom ženicom, majkom...moze samo teski psihopata i zenomrzac...kome su zene kao stvari...
Da ona kleci i moli, a on da hladno i okrutno je ubija celih 10 minuta...
Taj monstrum ne sme hodati planetom jer je opasnost po drustvo i zajednicu !!!

Cinjenica da se ovoliko skretalo istragu navodi na pomisao da je u pitanju mozda i neka "tajna druzina" iliti bratstvo...nebitno sad dal u formi sekte ili masonstva ili jezuitstva ili cega vec.
Jer ne moze bas svako staviti u sluzbu i policiju i medije i sve...

Dakle to je moj zakljucak na osnovu svega do sad izrecenog i iznesenog....i svih ovih igara i u MUP-u i oko njega i sve simbolike i svih sinhroniziteta i sl.

....

Poslednja izmena:
Premda Informer i neki mediji sad spinuju sa datumima, pa cak idu dotle da podmecu kao šatro izvore koji govore o otmici 1. Aprila.. a sto je NONSENS, jer sami sebe demantuju posto su oni licno video zapisom intervjuisali coveka sa štapom koji je rekao da je video sve troje na nasipu tog dana !!!
Dake Informer toliko sere da pocinje da piša sam po sebi i po svojim svedocima...
....

cekaj, kojeg coveka sa stapom, jel mislis na ovoga?
http://www.blic.rs/vesti/hronika/ek...-otkrio-da-muz-jelene-krsmanovic-laze/lfmg4ls

Ne taj, jer se taj ocigledno pravi lud...dal pod necijom ucenom il pretnjom nebitno...
Vec o ovome pricam:

ON JE VIDEO MARJANOVIĆE NA NASIPU KOBNOG DANA: Laza možda zna TAJNU koja će rešiti misteriozno UBISTVO! (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/vesti/212870...ajnu-koja-ce-resiti-misteriozno-ubistvo-video

Dakle, ako ih je video, onda su Informerovi spinovi o 1. Aprilu samo skretanje istrage!

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back