Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1 jedini snimak sam pogledao kad joj onaj pajser stavlja ruku na usta,bez zvuka njena pojava je iritantna,i na jos jednoj slici mi je delovala uznemirujuce,imala je neko zlo u pogledu i pojavi,pomislih da je sektasica i da je svojevoljno pristala na zrtvovanje

Te price te bila je sektašica te bila je ljubavnica, te bila je ovo te bila je ono...to su sve spinovi...
Sve i da jeste to ne opravdava njene monstruozne ubice !!!

Cinjenica je da ju je neko ubio i taj neko mora odgovarati !
To je ono najbitnije ovde

A sto se tice "pajsera"...on je vrlo vrlo indikativan lik...
Ne znam dal je on ubica, ali potencijala za monstruma ima...kao i za zaledjinu bilo politicku il masonsku ili kakvu vec...
I masoni su sekta takodje...kao i politicke stranke danas u Srbiji...svaka ima svog gurua...

...

Inace...
Taj neki, koji je pocinio ovo ubistvo...kolikogod mocan bio (tj kolikogod on sam sebe smatrao mocnim i bitnim) je karmicki sebi osigurao vecno prokletstvo...
Nek se ne nada sreci...jer karma je cudo...a ovaj zlocin je ka njemu usmerio dosta negativne energije celokupne javnosti...
To nek znaju i svi oni, mediji, strukture u policiji itd..., a koji ocigledno rade na prikrivanju tragova ovog zlocina!
Sto vise oni prikrivaju zlocin to ovaj zlotvor i njegovi poslini su karmicki razoreniji...a i svi oni sami sebi navlace bedu i nesrecu na vrat...

...

Poslednja izmena:
Te price te bila je sektašica te bila je ljubavnica, te bila je ovo te bila je ono...to su sve spinovi...
Sve i da jeste to ne opravdava njene monstruozne ubice !!!

Cinjenica je da ju je neko ubio i taj neko mora odgovarati !
To je ono najbitnije ovde

A sto se tice "pajsera"...on je vrlo vrlo indikativan lik...
Ne znam dal je on ubica, ali potencijala za monstruma ima...kao i za zaledjinu bilo politicku il masonsku ili kakvu vec...
I masoni su sekta takodje...kao i politicke stranke danas u Srbiji...svaka ima svog gurua...

...
ne zanimaju me spinovi to je moj licni utisak ne da sam sektu osudio i tipovao kao krivca

ne zanimaju me spinovi to je moj licni utisak ne da sam sektu osudio i tipovao kao krivca

Ja ti opet kazem..sve i da je ona sve to bila...ona nije mogla samu sebe lupati 30 puta kamenom po glavi...
Dakle poenta price je - Trazi se ubica ili ubice najverovatnije...
A dal su sektasi ili politicari (sto mu dodje na isto...) ili pruzni radnici - potpuno nebitno u kontekstu poente price = trazenja i kaznjavanja ubica/e!

...

Poslednja izmena:
Na kolenima je bila jer je ubica poremecni psihopata ženomrzac !
Koji žene posmatra kao stvari i kao svoje vlasništvo...
A koji je u svom svom ZLU...želeo dodatno pred smrt poniziti žrtvu, trazio od nje da ona na kolenima moli za milost (u tom kontekstu mozda potencijalni hint - Vuk "Milostivi" Đuričić...kako sam sebe voli nazivati cesto...)
Dakle taj neki ubica (a moguce i par njih...) je trazio verovatno da ona kleci i moli pred njim...maltretirajuci je i psihički i fizički...da ona moli za milost a da joj on istu uskracuje...jer je on zaboga umisljeni bog, gospodar zivota i smrti...a ustvari je najjadnije prokleto ZLO !!!
Mozes misliti ti te "moci" ženicu kidnapovati i mlatiti po glavi 10 minuta a maltretirati je psihicki i fizicki satima...
To je JADNIK, sluga satane! Da SLUGA ! Nikakav gospodar...
Srecom, kako rekoh...karma je cudo i stice ga... :) i to je ono što teši u ovom mracnom slucaju erupcije zla...

...

Poslednja izmena:
Kidnapovana je definitivno!
U tom smislu po meni dileme nema...
A za jednu ženicu dovoljno je dva osrednje jaka muskarca ili cak i jedan, da je s lakocom utrpaju bilo u kola ili gde vec...a ako vec nije, a mozda i jeste, bilo i koristenja hloroforma onda verovatno je sve to bilo jos lakse, brze i tiše...bez puno otpora...ili da recimo neko uperi pistolj...pa hajde ne poslusaj i ne udji u auto...i ti bi poslušao i usao a kamoli ženica neka

Ona mozda i nije toliko poznavala ubicu...ali on nju u svom psihopatskom umu ocigledno jeste...duze vreme pratio, posmatrao i verovatno koji put ako ne i vise i sreo negde nekom prilikom u tom svetu estrade-medija-rijalitija-politike i sl, te u tom smislu ju je znao.
Dakle predatorski ju je pratio i "upoznavao"...

...

Poslednja izmena:
to je scenario gotovo svakog ubistva,da je bilo sta od toga istina slucaj bi bio resen,ocekujte neocekivano

Pa slucaj nece biti resen jer se očigledno štiti neko "moćan"...
Ovo moćan stavljam pod navodnike jer taj neko ocigledno ima pogresne percepcije pojma moći...
Mlatiti ženu po glavi kamenom ili čime već...to nije moć...to je JAD i ZLO

....

xaxa neko mocan idi bre i dalje smo kod kantrimen divca

I?
Dokle se u tom slucaju Kantrimen stiglo?
Jel nadjeno auto kojim je pocinjeno delo? - NIJE.. a presuda kao doneta...šatro priznanjima...
A to ti onda samo po sebi dovoljno govori i o validnosti tog sudjenja i te rezirane presude i tog ucenjenog pajaca koji je glumio optuzenog...

S tim sto ponavljam bitnu razliku...
U slucaju kantrimen...iako se takodje vrlo verovatno stiti neko neciji "mocan"...
Tu ipak govorimo o ubistvu iz nehata tj zbog bahate voznje...kao i u slucaju Mitrovicevog sina...
Dakle i to jesu manifestacije lose porodicne filozofije i psihologije te pedagogije...ali to nisu zlocini sa predumisljajem kao sto je to ovaj u slucaju Jelene...

...

A u smislu sinhroniziteta...je interesantno to sto si pomenuo Kantrimena...jer je navodni izvrsitelj kao šatro bezao preko pola sveta navodno čak u Kinu...
I to je tad ja mislim Vucic trebao ili vec bio u Kini bas...
A ovih dana evo imamo bas Kineskog Predsednika u Beogradu...
E sad.. jos par sinhroniziteta...

Oba dogadjaja su se zbila sto na mostu sto u blizini mosta...
Luka je nastradao na Brankovom mostu, a Jelena je kidnapovana/ubijena u blizini novog Pupinovog mosta Zemun-Borča...

A ko je pravio taj most?
Pa...
Kinezi upravo...

Setimo se takodje i onog bizarnog otvaranja tog mosta...
Kad je prvo postavljena pa onda sklonjena ona crna mermerna ploča...
Pa su se javnost i mediji pobunili rekavsi da podseca na NADGROBNI SPOMENIK...
I ploca je sklonjena ako se ne varam...

Naravno to je rezultat loseg medjukorporativnog menadzmenta, jer svaka kompanija mora da ima i odsek za PR u koji spada i onaj deo o kulturama razlicitih naroda i zemalja...
Pa tako neces u Teheranu il u Saudijskoj Arabiji praviti fontanu sa statuom svinje i sl...
Ali dakle nebitno sto je ta ploca dosla naizgled spontano tu...ona je nosila neku sinhronizitetnu poruku ocigledno...

BTW
Kad sam vec kod sinhroniziteta...
Danas je Kinez u poseti Zelezari u Smederevu...
A sinoc smo imali vest:
KATASTROFA U SMEDEREVU Nevreme s jakom kišom i gradom veličine kestena (FOTO+VIDEO)
http://www.blic.rs/vesti/politika/k...s-u-zelezari-u-toku-pripreme-za-docek/0jtbq0l

...

Poslednja izmena:
Ne taj, jer se taj ocigledno pravi lud...dal pod necijom ucenom il pretnjom nebitno...
Vec o ovome pricam:

ON JE VIDEO MARJANOVIĆE NA NASIPU KOBNOG DANA: Laza možda zna TAJNU koja će rešiti misteriozno UBISTVO! (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/vesti/212870...ajnu-koja-ce-resiti-misteriozno-ubistvo-video

Dakle, ako ih je video, onda su Informerovi spinovi o 1. Aprilu samo skretanje istrage!

...

Grome, i taj tip laže. Ili ne laže, nego kaže šta je video - roditelje sa detetom. To dete je moglo biti i dečak od 10 godina, (nije rekao ni pol ni koliko je to dete), pa novine to koriste za senzaciju, a on željan pažnje. Ne može valjda 5-godišnje dete da trči sa roditeljima, svašta. Vrlo je verovatno da su neki roditelji išli sa detetom na utakmicu klinaca taj dan, pa trčali da stignu ili iz nekog drugog razloga. Nisu uopšte bili Marjanovići.

Pa slucaj nece biti resen jer se očigledno štiti neko "moćan"...

....

Delimično. Verovatno ga samo malo štite rade njega samog, sa druge strane koriste slučaj da bi napravili čistke u policiji, koje se ionako već duže vreme planiraju. I naravno, odvlačili javnosti pažnju sa drugih stvari, sa izbora, itd. Tako da je teško prosuditi koliko je "moćan", a koliko mu samo situacija ide na ruku. Verujem da ima neku zaleđinu u policiji, koja doduše ne mora biti toliko jaka kako se sad čini. Videćemo.

Sto sta oces toga se niko nije setio:manikir:

Aman čoveče, glavno da se za onog "šmekera", što sedi pored nje, ne zna da li je prijatnije sa ili bez tona.

- - - - - - - - - -

Dva policajca su već sklonili

I jedan od ta dva se pozivao direktno na Jelenin slučaj. Drugi nije davao iskaz, ali je smenjen zato što je kao oduzeo 20 evra nekom narkomanu.

Taj Đuričić je balaga tuljan najgori

Čudno je jako to što ga niko nije pozvao na informativni razgovor. Kad tako nađu ženu razbijene lobanje, valjda je preocedura da se prvo ispitaju muž (ili momak, ili ljubavnik ako postoji), kao i svi koji su joj pretili, pogotovo u zadnje vreme. A ovamo imaš tipa koji jeste pretio mesec dana pred ubistvo, a plus još ima i dosije, pa ga niko ne privodi ni posle tri meseca. Nego nas maltretiraju sa nekim Radama iz Beča, sa Nikolinim dresom na sahrani, za nekim čika-Lazama sa nasipa i deverovim stihovima koje je pisao kao klinac, pre 6 godina. Ludilo.

Inače, na snimku smo (hvala Gromu) samo videli njihov konflikt za vreme emitovanja emisije, u pauzi je po iskazu svedoka bilo još gore. Happy TV krije snimke kao zmija noge, umesto da prodaju tabloidima, da emituju i povećaju gledanost (što bi za njih bilo logično). Umesto toga oni pozivaju Radu iz Beča da glumi sektologa, i iznosi svoje nebuloze o svekrvi kao nekom tamo organizatoru žrtvovanja i druge glubosti za koje ne postoje ni indiciji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back