Sandra De Rossi
to
Hotel Maldivi-Happy TV
August 18, 2015 ·
VUK ĐURIČIĆ - LAŽOV, PREVARANT I KOCKAR!!!!
Ja sam iz Nove Pazove i dobro poznajem Vuka i njegovu porodicu, pa zbog toga želim da sa vama podelim istinu!!Ne znam zašto se nama gledaocima Vuk Đuričić predstavlja kao pošten i iskren, a cela Nova Pazova zna da je prevarant, kockar i lažov kao i njegov otac Žorž. Evo i činjenica:
1. Vuk nije završio 3 fakulteta već je kupio diplomu poljoprivrednog fakulteta. Dokaz tome je da je stručnjak u poljoprivredi, nebi radio kao referent u turističkoj agenciji opštine Stara Pazova. Nikada nije radio u struci! Otac Žorž, nikada nije nigde radio i sa 60 godina nema ni dana radnog staža!
2. Nema svoju turističku agenciju, već je u njegovoj kući ispostava jedne beogradske agencije.
3. Lažno se predstavlja da je Crnogorac, a ustvari je hercegovac poreklom iz sela Nadinića.
4. Kaže da nije bio nikada član ni jedne stranke, a bio je član 4 stranke i jedne grupe građana. Mogu da vam i nabrojim stranke iz kojih je izbačen, i u koju se sada učlanio da bi se stopirao sudski proces za silovanje, koji se protiv njega vodi.
5. Prokockao je mnogo tuđih para i duguje mnogima koji ga jure, pa mu je jedino sigurno mesto Hotel Maldivi i da uz pomoć laži osvoji jednu od nagrada i vrati dugove. Postoji i emisija o kockarima na OBN, pa je pogledajte na Yutbu u kojoj je Vuk učestvovao.
6. Istina je da je prošle godine u Guči silovao jednu devojku, ali preko jedne stranke na vlasti u koju se skoro učlanio, slučaj se odlaže.
Pošto on stalno postavlja pitanja Brenodonu šta je kog dana radio evo i pitanja za njega, a MOLIM VAS OVE INFORMACIJE PROSLEDITE ZMAJU ILI BRENDONU DA GA ISPITUJU
Pitanja za Vuka, koga mi zovemo Žoržinjo:
1. Šta je radio 06. maja 2012. godine?
2. Ko mu je dao pare za lokalne izbore 2012. godine i kome je dužan da ih vrati, jer je izgubio na izborima, a radi se o 10.000 evra?
3. Kome duguje i koliko je ljudi prevario na kocki?
4. Šta je radio 08. avgusta 2014. godine u Guči?
Zar mislite da takvi ljudi kao što su Vuk i Jovan mogi da nas zabavljaju? Varate se, mnogi ljudi, pa i ja zbog toga ne gledamo Maldive!!!!!!! Zmaj do pobede!!!!!