Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vesna Rivas danas nosi haljinu sa crtežom sove?!

Nameću tajno obožavanje Atine\ Minerve.. odnosno sove boginje Lilit /Ištar/Izida

220px-Burney_Relief_Babylon_-1800-1750.JPG

ili Sove BG \Bohemian Growe, mesta ritualnog okupljanja američkih političara, radi tajnih rituala i prinošenja žrtvi, kako neki tvrde.
Takođe tvrdi se da je simbol sove zapravo Moloh.
https://en.wikipedia.org/wiki/Moloch
https://sr.wikipedia.org/wiki/Молох
Drevni bog semitskih naroda kome su prinošene žrtve, najčešće deca i novorođenčad.
Pošto je Moloh bog sunca kao Ba′al, kao i sve te Boginje od Lilit do Atine, jedno isto božanstvo, kasnije ukorporirano u razne mainstream religije,
Kažem da u principu danas ne postoji razlika između satanističkih sekti i glavnih religija, kao i raznih službi, iluminata, templara, čiji princip počiva na prinošenju žrtvi, tajno ili javno.
Što je svakako bolest zdravog razuma.
Bojim se da će sutra izaći neka vest o smrti nečijoj, nekog deteta možda.

200px-Moloch_the_god.gif

Najuticajni M.M. ovi u zemlji su bili
Mirko Marjanovića , Mira Marković , M.Mišković. tu je i Milutin Mrkonjić
Sad i ta smrt Milorada Mandića , znanog po pesmi ′S one strane duge′,
Duga je povezana sa brojem 42 odnosno stepenom pod kojim se vidi duga (40-43).
2.4 se desilo ubistvo (što je isto, u masonsko cia američkom pisanju datuma ide prvo 4.2)
Po nekima Duga je most ka višim svetovima, dimenzijama.. Asgardu, svetu bogova. Možda i teleport kapija ka Jupiteru. itd.
Astro simbol Jupitera je slčan 24. Jupiter je Sveti Petar. U Vatikanu predstsvlja jezuitske poglavare crkve.
U ′S one strane duge′ pesmi Manda peva, "padaju zvezde" odnoseći se na folk zvezde?!
Manda je možda bio deo te estradne sekte pod kapom službi još 80ih.
U svakom slučaju imamo sad MM vezu Miloša Marjanovića i Mande, ovu dvojicu veže i sinhronicitet duge kose, kao i Travlota 1 i 2 i NIk Kejv.

Deluje da je sve ovo vezano i sa Kosovskim problemom, s obzirom na istaknutost Kose kao i Sove - Ko-sova je Srbija\albanija
Možda sve to ukazuje i na jugo tajnu službu KOS.

Sigurno astrološki gledano treba proveriti stvari.. Ovo je položaj neba u vreme ubistva koje je negde oko 3 i 4 sata desilo ako pamtim,
https://s32.postimg.org/82xnz1fj9/242016.jpg

Neko stručan bi mogao to da analizira, da li pogoduje prinošenju žrtvi. Ja se samo pomalo razumem u te astro stvari, a svakako da se te vladajuće elite savršeno razumeju u astrologiju.
Samo je pitanje da li je ovo ubistvo stvarno počinjeno ritualno na nekom višem nivou, ili od neke šabanske sekte baba gatara, ako je uopšte ritualno ubistvo, a ne obično. Što svakako može biti, jer ja ovde pišem pod pretpostavkom priče o ritualnom ubistvu.

Jupiteru treba 12 godina da obiđe krug oko zemlje.. On je sad u Lavu..
isto kao što je i Saturn već duže vreme u Zmijonoši, i to na nezgodnom mestu.
Saturn je svakako bog i glavna planeta koju obožavaju saturnijanski\satanski kultovi. Ali izgleda da postoje i jupiterijanski?
Zmijonoša znak, svakako gledano kroz 13 znakova, sidrealnim horoskopom, koji je verovatno ispravniji, što se tiče tumačenja masonkih elita, od tropskog 12 sa znakova.
Mesec je bio u Jarcu, Mars u Škorpiji.... ne znam šta to ukazuje.. Trebalo bi i analizirati i lične horoskope osumnjičenih i žrtve.

Dreameru, opet odličan post!
Naravno, ne znam dal ce svi razumeti simboličku dubinu istog...ali kazem - odlican post!
I sam sam primetio dosta od toga, nesto sam vec i pominjao i sad bi se samo nadovezao na ovo tvoje...
Sto se tice ovog tvog dela:

Mislim da je ovo sa Mandom bilo upravo deo tog rituala (moguce da je i na neki nacin otrovan, jer je receno da je predhodno povracao i sl.),
A u kontekstu ovog sto si rekao...
Pa upravo je Manda bio glumac za decu, te Upravnik decijeg pozorišta Boško Buha na Trgu, a dan pre sa tog istog Trga pošto su se smenjivali kiša i Sunce pojavila se DUGA, hteo sam bas da je i uslikam ali nisam, a bila je kao u daljini iza Staklenca.
No, na stranu sad to...
Nego, dakle radio je za decu, bio upravnik decijeg pozorišta i na kraju i skoncao pred decom...na bini...i to u 55-oj....

Pominješ indikativnost inicijala "MM"...
I pomenuo si neke indikativne likove, a ja bi dodao jedan bitan !!!

Milomir Marić !

Urednik TV HEPI i Parova...u kojima je Jelena imala neka od poslednjih javnih pojavljivanja !

Ono još simboličko-sinhronizitetno bitnije...
On je na početku novinske karijere radio u DUGI !!!
A u vezi s tom novinom imamo i do dan-danas nerazreseno ubistvo novinnarke Dade Vujasinović...
Ne kazem naravno da je on ubica, jer realno nemam pojma, posto je vrlo verovatno ubila tadasnja DB, nego to navodim samo kao indikativnu stvar...

U vezi s Maricem smo negde prosle ili predprosle godine imali i onu cudnu prepisku pominjanog NEWSWEEK-a, Informera, Kurira i sl...
A u vezi naslovnice NEWSWEEK-a..."Treba li spaliti Milomira Marica":

NOVI NEWSWEEK O RIJALITI SRBIJI: Treba li spaliti Milomira Marića?
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/n...eba-li-spaliti-milomira-marica-clanak-1819633

SUPRUGA TVRDI: Zbog OVOG naslova u novinama je Milomir Marić doživeo INFARKT!
http://www.srbijadanas.com/clanak/s...a-je-milomir-maric-doziveo-infarkt-19-06-2015

HITNO OPERISAN: Milomir Marić doživeo infarkt!
http://www.srbijadanas.com/clanak/hitno-operisan-milomir-maric-doziveo-infarkt-18-06-2015

A u vezi pominjane Vesne Rivas...
Supruga Marica je takodje VESNA Radusinovic, radila pri organizaciji izbora za Miss i sl...

Nego vratimo se Vesni Rivas...
Ona je pre nekih mesec dana imala cudnu izjavu...s kojom su se ignorantski mediji i javnost naravno sprdali, ali da vidimo sta je ona tada rekla:

TO JE MUŠKARAC KOJI JE... Vesni Rivas se "javilo" ko je UBICA Jelene Krsmanović!
http://www.srbijadanas.com/clanak/j...o-je-ubica-jelene-krsmanovic-video-11-05-2016

IMAO JE ŽEŠĆU OPERACIJU: Vesna Rivas tvrdi da zna ko je ubio Jelenu Marjanović! (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/jetset/21386...rdi-da-zna-ko-je-ubio-jelenu-marjanovic-video

VESNA RIVAS OTKRILA: Znam ko je ubio Jelenu i od čega boluje
http://www.nadlanu.com/info/hronika...bio-Jelenu-i-od-cega-boluje.a-280470.866.html

Ne bi sad ulazio u verodostojnost Vesninih prica...
Pogotovo sto su izrecene upravo u "Golom zivotu" unutar "Parova"...kod upravo Milomira Marica...
Ali svakako da je indikativno njeno referiranje...a dal kao potencijalno tacno ili pak kao svojevrsni rezirani spin...to je stvar za razmisljanje...

A u vezi tvog pominjanja Travolte i Nick Cavea i sl...a u smislu sinhroniziteta...
Pa upravo iz BORČE imamo onog bizarnog lika koji je predmet sprdanja na Youtube i sl - "Travolta iz Borče grede"

I da...sto se tice tvog pominjanja tajne druzine "Bohemian Groove"...
Oni se svake godine tamo u toj sumi u Kaliforniji sastaju u Julu, pa tako ce i ove biti 16. Jula.
I da...ono sto smo mogli videti i u nekim dokumentarciam oni tamo imaju taj simbolicki ritual koa spaljivanja neke zrtve pred oltarom ogromne SOVE...koja i jeste njihov simbol, a i referiranje na sve te "boginje" koje pomenu i Dreamer...Lilith, Minerva, Atine i koliko vec naziva ima...
I da...taj ritual njihov tamo se zove "CREMATION OF CARE" u nekom direktnom prevodu bi bilo "Spaljivanje brige"...
A sto je sektaski bitna inicijacija, jer time zele da ugase saosecanje i brigu medju ljudima...jer sistemu su potrebni bezosecajni frikovi....

Cremation of Care
https://en.wikipedia.org/wiki/Cremation_of_Care

Inace u Americi ovih dana imamo citav niz ritualnih desavanja...
Ubistvo pevacice u ORLANDU...
Potom ono masovno ubistvo u gej klubu (hint gej DUGA...) u takodje ORLANDU
Pa onda juce-prekjuce vest, nebitno dal tacna ili izmisljena, o tome kako je aligator odvukao dvogodisnje dete...a u sklopu DIZNIJEVOG PARKA...

Posto se upravo u ORLANDU nalazi jedan od vecih Dinzijevih dakle decijih parkova...
Cak se pominjalo i da je ovaj MK Ultra programirani ubica obilazio i Diznilend kao potencijalnu metu...
A izmejduostalih imamo jos i u Kaliforniji tj u LA-u, a i u Parizu Diznijeve znacajnije parkove...

A sto se tice tvog pominjanja "zmijonose"...
Jos par sinhroniziteta...
VESNA Zmijanac...
A i sadasnji Papa Jezuita... je neki kazu upravo rodjen u tom (ne)postojecem astro znaku - Zmijonoše...

...

Poslednja izmena:
A da ne bude da sam halucinirao u vezi one izjave o dugi iznad Beograda dan pre smrti Mande...(poznatog upravo i po pesmi-emisiji "S one strane duge"...)
Evo tu dugu su zabelezili i mediji tog dana, ponavljam dan pre smrti Mande...

Očaravajuće: Posle kiše, stigla duga nad Beogradom
http://www.blic.rs/vesti/beograd/ocaravajuce-posle-kise-stigla-duga-nad-beogradom/y5bv7bg

Znaci neverovatne stvari...mislim ne sama duga vec svi ti sinhroniziteti...koji nam nesto govore...ali sta...
BiIo bi dobro i kad bi iz vise snimaka mogli nekako tacno locirati polozaj duge...jer meni se cini kao i da jeste bila u pravcu Borče tacnije Pancevackog mosta.
Ja sam je sa Trga recimo video kao u daljini iznad Doma Vojske i Staklenca rekoh, e sad...gde onda tacno dodje iznad koje lokacije to je vec malo teze locirati.

Simbolicki nije nebitno ni to sto je skoncao na bini pri izvodjenju predstave Petar Pan u kojo je glumio kapetana Kuku...
A takodje nije nebitno ni sto se pominje da ga je najvise mucio dug u ŠVAJCARCIMA...
Švajcarska je simbolicki bitna po vise osnova...

A i to sto je nesto pre smrti ne svojom voljom ali zbog jurenja para radi duga...morao saradjivati i sa starletom So-RAJ-om...
Soraja je žensko ime. Značenje imena je: turskog i perziskog porjekla, a označava luster, svjećnjak, dragulj, princeza itd

...

Poslednja izmena:
I sutrasnji Blic i Kurir javljaju da je smena kao zbog Beka i Borče...
To mi se sve skupa cini kao jos jedno kupovanje vremena...tj da slucaj ne mrda nigde idalje...
Ali ajde nek me demantuju...
Ali nemoj da me demantuju pakovanjem slucaja...vec resenjem!

...

Verovatno ima veze i sa jednim i sa drugim.

Naslovna strana ALO je indikativna. Ogromna Jelenina fotografija i baljezganje o nekim sektama, da se utera narodu strah u kosti. Naravno, znak pitanja na kraju iskaza, da ne bude da lažu, oni samo pitaju, je li. Još se pozivaju na stručnjake (verovatno Rada i Indira) kako bi cela vest dobila na autoritetu. "Ubica ne oseća kajanje...", znači možemo očekivati i novo ubistvo, jer eto ni istražni organi ne mogu ništa sekti. Kratko rečeno, sekte haraju Srbijom i ubijaju pevačice, niko im nemože ništa.

Za one koji ne poveruju u takvu glupost, ALO ima još jednu vest da ih ubedi da je smak sveta tu: "Dečani u obruču albanskih ku*vi". Ponovo znači pretnja našim dušama, što od misterioznih sekti, što od albanskih prostitutki.

Tu je strah već generisan, da bi se onda prešlo na Dačića, kao jednog predstavnika političke elite, koja bi trebala da nas spasi, fotografija je montirana o prikazuje Dačića u mantiji "Žali što nije vladika". Čitaj: Dačić žali što ne može da nas zaštiti od opasnih sekti, ni od albanskih ku*vi.

Ali zato ima ko može, može ALO, i to SAMO ALO i niko drugi (kako je već naglašeno u vesti), koji eto deli ikone Svete Trojice svojim čitačima.

Na čega me to poceća? Hm... Možda na ono: "Desiće ti se neko zlo, primi od mene ključ spasenja. Ja imam ključ spasenja za sve".

Da li su Zoranove reči tu bile izokrenute za medija, ne znam. Ali tačno je da tako funkcioniše manipulacija, koju ALO, eto baš lepo demonstrira već na naslovnoj strani.

Vesna Rivas danas nosi haljinu sa crtežom sove?!

Nameću tajno obožavanje Atine\ Minerve.. odnosno sove boginje Lilit /Ištar/Izida

220px-Burney_Relief_Babylon_-1800-1750.JPG

ili Sove BG \Bohemian Growe, mesta ritualnog okupljanja američkih političara, radi tajnih rituala i prinošenja žrtvi, kako neki tvrde.
Takođe tvrdi se da je simbol sove zapravo Moloh.
https://en.wikipedia.org/wiki/Moloch
https://sr.wikipedia.org/wiki/Молох
Drevni bog semitskih naroda kome su prinošene žrtve, najčešće deca i novorođenčad.
Pošto je Moloh bog sunca kao Ba′al, kao i sve te Boginje od Lilit do Atine, jedno isto božanstvo, kasnije ukorporirano u razne mainstream religije,
Kažem da u principu danas ne postoji razlika između satanističkih sekti i glavnih religija, kao i raznih službi, iluminata, templara, čiji princip počiva na prinošenju žrtvi, tajno ili javno.

200px-Moloch_the_god.gif

mitologija ti i nije bas jaca strana kad si sva ta bozanstva mogao da stavis u isti kos i jos da tvrdis da su svi jedno isto bozanstvo...
sad mali cas mitologije: atina=boginja mudrosti,

Najuticajni M.M. ovi u zemlji su bili
Mirko Marjanovića , Mira Marković , M.Mišković. tu je i Milutin Mrkonjić
Sad i ta smrt Milorada Mandića , znanog po pesmi ′S one strane duge′,
Duga je povezana sa brojem 42 odnosno stepenom pod kojim se vidi duga (40-43).
2.4 se desilo ubistvo (što je isto, u masonsko cia američkom pisanju datuma ide prvo 4.2)
Po nekima Duga je most ka višim svetovima, dimenzijama.. Asgardu, svetu bogova. Možda i teleport kapija ka Jupiteru. itd.
Astro simbol Jupitera je slčan 24. Jupiter je Sveti Petar. U Vatikanu predstsvlja jezuitske poglavare crkve.
U ′S one strane duge′ pesmi Manda peva, "padaju zvezde" odnoseći se na folk zvezde?!
Manda je možda bio deo te estradne sekte pod kapom službi još 80ih.
U svakom slučaju imamo sad MM vezu Miloša Marjanovića i Mande, ovu dvojicu veže i sinhronicitet duge kose, kao i Travlota 1 i 2 i NIk Kejv.

Deluje da je sve ovo vezano i sa Kosovskim problemom, s obzirom na istaknutost Kose kao i Sove - Ko-sova je Srbija\albanija
Možda sve to ukazuje i na jugo tajnu službu KOS.

Sigurno astrološki gledano treba proveriti stvari.. Ovo je položaj neba u vreme ubistva koje je negde oko 3 i 4 sata desilo ako pamtim,
https://s32.postimg.org/82xnz1fj9/242016.jpg

Neko stručan bi mogao to da analizira, da li pogoduje prinošenju žrtvi. Ja se samo pomalo razumem u te astro stvari, a svakako da se te vladajuće elite savršeno razumeju u astrologiju.
Samo je pitanje da li je ovo ubistvo stvarno počinjeno ritualno na nekom višem nivou, ili od neke šabanske sekte baba gatara, ako je uopšte ritualno ubistvo, a ne obično. Što svakako može biti, jer ja ovde pišem pod pretpostavkom priče o ritualnom ubistvu.

Jupiteru treba 12 godina da obiđe krug oko zemlje.. On je sad u Lavu..
isto kao što je i Saturn već duže vreme u Zmijonoši, i to na nezgodnom mestu.
Saturn je svakako bog i glavna planeta koju obožavaju saturnijanski\satanski kultovi. Ali izgleda da postoje i jupiterijanski?
Zmijonoša znak, svakako gledano kroz 13 znakova, sidrealnim horoskopom, koji je verovatno ispravniji, što se tiče tumačenja masonkih elita, od tropskog 12 sa znakova.
Mesec je bio u Jarcu, Mars u Škorpiji.... ne znam šta to ukazuje.. Trebalo bi i analizirati i lične horoskope osumnjičenih i žrtve.

mitologija ti nije jaca strana cim sva ta bozanstva stavio u isti kos pa jos trdis da su svi jedno te isto bozanstvo...
mali cas mitologije: atina=boginja mudrosti, lilt=boginja magije, zastitnica vestica, prostitutki itd, istar= boginja rata, plodnosti i ljubavi...

Grome to sto je Manda povraćao nema veze sa tvojom konstatacijom...povraćanje,dijareja, bol u lednima jesi simptomi predinfraktnog stanja...tako da...otrova je zaista...Čovek je radio po ceo dan,pušio tri pakle dnevno, snimao seriju i radio predstave...jos je imao kredit u francima...bilo u novinama...znaci sekirao se,radio,nije vodio računa...davao sebe sto posto...i zato iz poštovanja njemu,kao umetniku...dajte da ga ne povezujemo jer realno nigde veze sa Jelenom...

Grome to sto je Manda povraćao nema veze sa tvojom konstatacijom...povraćanje,dijareja, bol u lednima jesi simptomi predinfraktnog stanja...tako da...otrova je zaista...Čovek je radio po ceo dan,pušio tri pakle dnevno, snimao seriju i radio predstave...jos je imao kredit u francima...bilo u novinama...znaci sekirao se,radio,nije vodio računa...davao sebe sto posto...i zato iz poštovanja njemu,kao umetniku...dajte da ga ne povezujemo jer realno nigde veze sa Jelenom...

U smislu sinhroniziteta sve je povezano! A trovanje sam naveo kao opciju koja ne mora biti tacna...
Premda danas tajne sluzbe i tajna bratstva znaju i imaju metode kako da izvedu tj iniciraju i infrakte...
Setimo se i da je ex direktor RTS-a Tijanic imao infarkt pred liftom...itd...I olako se preslo preko tih infrakta, koji rekoh mogu biti i prirodni ali i izazvani...

Sam Manda je pak negde pre mesec dana vrlo negativno govorio o Produkcijskoj kuci EMOTION...koja je izvor svog rijaliti zla...jer je isto dovela u Srbiju...

Uostalom on je radio na na ISTOJ TV GDE JE POSLEDNJE NASTUPE IMALA I JELENA !!! = TV HEPI !!!
Radio je kviz "Kolo srece"...fakticki prinudjen da radi sa starletom Sorajom...

Dakle cak i da nema direktna veze izmedju njega i Jelena postoje vidimo i neke indirektne ili pak sinhronizitetne veze !!!
I to nije nepostovanje, vec upravo suprotno, iz postovanja zelimo da se borimo protiv svih sila mraka pa i zarad tog Mande kao i zarad Jelene!

...

Poslednja izmena:
I bas u vezi Mande i zarad Mande! Zarad njegove napacene duse....

Pogeldajte vi tu najavu tog kviza sa Sorajom...covek je profesionalno morao to da radi, ali vidi se da nije uzivao...
Ali obratite paznju na taj tocak srece i na njemu pojmovi "BANKROT, MALER..."....
A posebno sto u toj najavi Manda mora da izgovara recenice i reci tipa: "Hocete keša, hoćete auto, hocete..."

A onda pomislite da je to covek koji je bio u problemu sa kreditom i trcao na sve strane da bi zaradio i izvukao se iz duznickog zelenaskog-bankarskog ropstva

Mozete misliti koliko se stvari lomilo u njemu dok je sa tom podsvescu morao da radi ovakav kviz na TV HEPI...izvoru zla...

...

Da se i ovde osvrnemo na izjavu smenjenog Nacelnika Kriminalisticke Policije za grad Beograd:

On dodaje da je kao član Komisije za istraživanje ubistava novinara nastojao da utvrdi istinu i da "nekome izgleda smeta što je istraga na korak od rešenja slučaja ubijenog novinara Milana Pantića".

"Da li je moje Razrešenje poruka ubicama novinara i građana ove zemlje da sada opet mogu bez ikakvih prepreka i komplikacija da likvidiraju one koji drugačije misle?", pta Kecman.

Takođe, on pita gde je njegova odgovornost u tome što je njegov "naslednik, nametnuti zamenik, često mimo saglasnosti, a na osnovu direktive iz vrha MUP-a" vodio slučajeve umesto njega.

"Pitam se za šta je on danas nagrađen, činom mog razrešenja? Za koje konkretne profesionalne uspehe? Za rijaliti istragu ubistva pevačice Jelene Krsmanović? Za bahato preskakanje hijerarhije, odsustvo timskog rada, amaterizam? Nije on iz najdublje senke i dobre zaleđine rešavao nerešene slučajeve, i one novijeg datuma i u prethodnih 20-tak godina. To sam učinio ja, Dragan Kecman", navodi razrešeni načelnik.

Dakle hej !!!
Ovo sad ne govori neki forumas ko sto mi ovde trkeljamo, vec ovo kaze upravo smenjeni Necelnik Kriminalisticke policije Beograda!
Dakle on nam indirektno kaze da je neko unutar MUP-a forsirao skretanje istrage i pravio rijaliti od iste?!

...

Poslednja izmena:
Ako je takvo vreme došlo da budemo ubijani zbog ko zna čega i koga....ili sekti...onda stvarno kuda idemo... Ako se ispostavi da je tvoja pretpostavka tacna, ne kažem da nisi upravu, da ne povezuješ dobro stvari,da li to znaci da postoji način da se borimo kao narod protiv toga ili ce svako da gleda svoju zadnjicu? I na koji način. Na koji način da se boris za prava kad ubistvo jedne osobe se pretvori u sve i svašta? I ne samo to...poslednjih pet godina imamo opšti haos...od masovnih ubistava, silovanja, samoubistva! Mnogo ljudi je izvrsilo samoubistvo...e meni naprimer to liči na sektu da je uznapredovala...

Braćo Srbi,
vidite li da vas ujka Grom sluđuje ?!

Niko vas neće zaštititi,
moderatori su takođe ujkice ili sluđeni - svejedno !

Njemu i ovom Iliru je veliki cilj bitan :
razbiti Srbe u korenu !

Ne čitajte njihove postove,
zlonamerni su
i nemaju veze sa ubistvom Jelene Marjanović.

Ta smrt je samo kanal
za njihovo masturbiranje
nad srpskim mozgovima.

Bež'te,
glavom bez obzira !

Ako je takvo vreme došlo da budemo ubijani zbog ko zna čega i koga....ili sekti...onda stvarno kuda idemo... Ako se ispostavi da je tvoja pretpostavka tacna, ne kažem da nisi upravu, da ne povezuješ dobro stvari,da li to znaci da postoji način da se borimo kao narod protiv toga ili ce svako da gleda svoju zadnjicu? I na koji način. Na koji način da se boris za prava kad ubistvo jedne osobe se pretvori u sve i svašta? I ne samo to...poslednjih pet godina imamo opšti haos...od masovnih ubistava, silovanja, samoubistva! Mnogo ljudi je izvrsilo samoubistvo...e meni naprimer to liči na sektu da je uznapredovala...

Svakako, ali ne treba klonuti duhom jer to mracnjaci i zele!
Samoubistva mnoga su sumnjiva u smislu sekti da...
Naravno ne mogu reci da su sva samoubistva posledica sekti, jer u degradiranom drustvu dosta ljudi i samo od sebe nazalost izgube volju za borbom tj za zivotom...
Ali ima samoubistava do kojih je dovela sekta, tj njihovo mozgoispiranje ili pak njihove ucene u stilu - "Ili ces se ubiti ili cemo ti nekoga ubiti" i sl ili putem progamiranja preko droga i sl.

Recimo bas posle nestanka/ubistva Jelene smo imali seriju samoubistava...mislim da je cak jednog dana tad po ubistvu Jelene bilo 4-5 samoubistava u jednom danu.
Secam se da su i novine to primetile i prenele.
E tu recimo mislim da se radilo o sektama...koje su onda u sklopu opsteg rituala u kojemu je Jelenino ubistvo bilo "kruna rituala", onda jos propratili sa par samoubistava...

Kako se boriti, pa kao i u svemu u zivotu, svescu i verom, pri cemu kad kazem verom ne mislim nuzno na religiozne konotacije niti nekakve "kljuceve", vec prosto verom u sebe i u opste dobro i ono neku svetliju stranu, a koja zaista postoji.

Uostalom vidimo i da upravo sam smenjeni Nacelnik Kriminalisticke policije pominje "mracne sektore struke", dakle unutar MUP-a...
I tu mozemo videti ako uzmemo da je on castan i posten, da je on ukazavsi na te "sile mraka" ustvari upravo predstavnik svetlije strane i struke dakle predstavnik tih nazovimo ih silama svetlosti.
I eto to je nacin borbe, dakle istina, nada i borba bez prestanka...

OK, mozda je on mogao i ranije nastupiti, da ovako neki ne bi rekli da on to samo sad radi smene, ali dobro je da je uopste i rekao...jer danas je malo hrabrih ljudi nazalost...tj nije njih malo nego im se ne daje prostor pa se cini kao da ih je malo.
Eto, to su trenuci koij bude nadu i veru u borbu protiv sila mraka i za slobodu fakticki :), a kad to, taj zivi duh i volja postoje, onda je to vec pola resenja ;)
Sve je borba, borba je i diskusija ne forumu i u svakodnenovnom zivotu sa ljudima, kako bi ljudi postali svesni matriksa u kojemu zive, tako da nista nije uzalud :)

...

- - - - - - - - - -

Braćo Srbi,

Niko vas neće zaštititi,

razbiti Srbe u korenu !

zlonamerni su

Ta smrt je samo kanal
za njihovo masturbiranje
nad srpskim mozgovima.

Bež'te,
glavom bez obzira !

Bla, bla, bla...
Nego sta velis na ove rokade u MUP-u i ni manje ni vise nego u Kriminalistickoj policiji? :)
Dakle eto, to nije neki random forumas, vec to sve kaze upravo smenjeni Naclenik Kriminalisticke policije...grada Beograda...
Ako smo voker i ja ludi forumasi po tvojoj oceni jel ti ludi forumas onda i ovaj Nacelnik? :)

...

Poslednja izmena:
...
Nego sta velis na ove rokade u MUP-u i ni manje ni vise nego u Kriminalistickoj policiji? :)
Dakle eto, to nije neki random forumas, vec to sve kaze upravo smenjeni Naclenik Kriminalisticke policije...grada Beograda...
Ako smo voker i ja ludi forumasi po tvojoj oceni jel ti ludi forumas onda i ovaj Nacelnik? :)
...

Došlo je gore vreme od vremena sekti !
Došlo je vreme da usamljeni ludak
sedi kući ispred kompa
i truje li truje !

Kakve sekte, kakvi bakrači !

Smenjen Šef kriminalističke policije ?
U svakom drugom holivudskom krimiću to se dešava.
Pošto se samo u filmove razumem - to mi je normalno kad istraga zastane !

Vidim da tebe brine ova smena,
što mi govori da si možda i ti iz MUPa.

Ako takvi sede u MUPu
i još brane Šefa,
onda je u pravu onaj ko ih smenjuje !

Ali ja mislim da ti nisi iz MUPa.
Ti si običan ujkica
koji pokušava da utera klip u točak naše sreće.

Strašno je
ako takvi kao ti i ona ilirska budala sede oko Šefa !

Forum postoji da bi se diskutovalo...Svako ima pravo na mišljenje, niko ovde ne kuje zaveru ili tako nešto, već se razmenjuju mišljenja. Sto se tice vere. Verujem u Boga, odnosno da je on u nama. Odnosno da mi smo ti koji odlučujemo kakvi ljudi ćemo biti. Da se trudimo da kontrolišemo svoje vrline kao i mane. Nažalost, mnogo ljudi ima finansijske probleme, pomoći je slabo. Da to može biti uzrok, ili neko je psihički bolestan ali se ne leci....svasta može biti uzok samoubistvima. Poenta je..da se mi kao pojendinci ne pravimo ludi, već pomognemo, koliko možemo. I naravno da ne osudjujemo nikoga. I samo za Groma da kažem, čovek ima pravo da iznese svoju pretpostavku. I tačka. Kao i svako sa foruma ☺

Dreameru, opet odličan post!
Naravno, ne znam dal ce svi razumeti simboličku dubinu istog...ali kazem - odlican post!
I sam sam primetio dosta od toga, nesto sam vec i pominjao i sad bi se samo nadovezao na ovo tvoje...
Sto se tice ovog tvog dela:

Mislim da je ovo sa Mandom bilo upravo deo tog rituala (moguce da je i na neki nacin otrovan, jer je receno da je predhodno povracao i sl.),
A u kontekstu ovog sto si rekao...
Pa upravo je Manda bio glumac za decu, te Upravnik decijeg pozorišta Boško Buha na Trgu, a dan pre sa tog istog Trga pošto su se smenjivali kiša i Sunce pojavila se DUGA, hteo sam bas da je i uslikam ali nisam, a bila je kao u daljini iza Staklenca.
No, na stranu sad to...
Nego, dakle radio je za decu, bio upravnik decijeg pozorišta i na kraju i skoncao pred decom...na bini...i to u 55-oj....

Pominješ indikativnost inicijala "MM"...
I pomenuo si neke indikativne likove, a ja bi dodao jedan bitan !!!

Milomir Marić !

Urednik TV HEPI i Parova...u kojima je Jelena imala neka od poslednjih javnih pojavljivanja !

Ono još simboličko-sinhronizitetno bitnije...
On je na početku novinske karijere radio u DUGI !!!
A u vezi s tom novinom imamo i do dan-danas nerazreseno ubistvo novinnarke Dade Vujasinović...
Ne kazem naravno da je on ubica, jer realno nemam pojma, posto je vrlo verovatno ubila tadasnja DB, nego to navodim samo kao indikativnu stvar...

U vezi s Maricem smo negde prosle ili predprosle godine imali i onu cudnu prepisku pominjanog NEWSWEEK-a, Informera, Kurira i sl...
A u vezi naslovnice NEWSWEEK-a..."Treba li spaliti Milomira Marica":

NOVI NEWSWEEK O RIJALITI SRBIJI: Treba li spaliti Milomira Marića?
http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/n...eba-li-spaliti-milomira-marica-clanak-1819633

SUPRUGA TVRDI: Zbog OVOG naslova u novinama je Milomir Marić doživeo INFARKT!
http://www.srbijadanas.com/clanak/s...a-je-milomir-maric-doziveo-infarkt-19-06-2015

HITNO OPERISAN: Milomir Marić doživeo infarkt!
http://www.srbijadanas.com/clanak/hitno-operisan-milomir-maric-doziveo-infarkt-18-06-2015

A u vezi pominjane Vesne Rivas...
Supruga Marica je takodje VESNA Radusinovic, radila pri organizaciji izbora za Miss i sl...

Nego vratimo se Vesni Rivas...
Ona je pre nekih mesec dana imala cudnu izjavu...s kojom su se ignorantski mediji i javnost naravno sprdali, ali da vidimo sta je ona tada rekla:

TO JE MUŠKARAC KOJI JE... Vesni Rivas se "javilo" ko je UBICA Jelene Krsmanović!
http://www.srbijadanas.com/clanak/j...o-je-ubica-jelene-krsmanovic-video-11-05-2016

IMAO JE ŽEŠĆU OPERACIJU: Vesna Rivas tvrdi da zna ko je ubio Jelenu Marjanović! (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/jetset/21386...rdi-da-zna-ko-je-ubio-jelenu-marjanovic-video

VESNA RIVAS OTKRILA: Znam ko je ubio Jelenu i od čega boluje
http://www.nadlanu.com/info/hronika...bio-Jelenu-i-od-cega-boluje.a-280470.866.html

Ne bi sad ulazio u verodostojnost Vesninih prica...
Pogotovo sto su izrecene upravo u "Golom zivotu" unutar "Parova"...kod upravo Milomira Marica...
Ali svakako da je indikativno njeno referiranje...a dal kao potencijalno tacno ili pak kao svojevrsni rezirani spin...to je stvar za razmisljanje...

A u vezi tvog pominjanja Travolte i Nick Cavea i sl...a u smislu sinhroniziteta...
Pa upravo iz BORČE imamo onog bizarnog lika koji je predmet sprdanja na Youtube i sl - "Travolta iz Borče grede"

I da...sto se tice tvog pominjanja tajne druzine "Bohemian Groove"...
Oni se svake godine tamo u toj sumi u Kaliforniji sastaju u Julu, pa tako ce i ove biti 16. Jula.
I da...ono sto smo mogli videti i u nekim dokumentarciam oni tamo imaju taj simbolicki ritual koa spaljivanja neke zrtve pred oltarom ogromne SOVE...koja i jeste njihov simbol, a i referiranje na sve te "boginje" koje pomenu i Dreamer...Lilith, Minerva, Atine i koliko vec naziva ima...
I da...taj ritual njihov tamo se zove "CREMATION OF CARE" u nekom direktnom prevodu bi bilo "Spaljivanje brige"...
A sto je sektaski bitna inicijacija, jer time zele da ugase saosecanje i brigu medju ljudima...jer sistemu su potrebni bezosecajni frikovi....

Cremation of Care
https://en.wikipedia.org/wiki/Cremation_of_Care

Inace u Americi ovih dana imamo citav niz ritualnih desavanja...
Ubistvo pevacice u ORLANDU...
Potom ono masovno ubistvo u gej klubu (hint gej DUGA...) u takodje ORLANDU
Pa onda juce-prekjuce vest, nebitno dal tacna ili izmisljena, o tome kako je aligator odvukao dvogodisnje dete...a u sklopu DIZNIJEVOG PARKA...

Posto se upravo u ORLANDU nalazi jedan od vecih Dinzijevih dakle decijih parkova...
Cak se pominjalo i da je ovaj MK Ultra programirani ubica obilazio i Diznilend kao potencijalnu metu...
A izmejduostalih imamo jos i u Kaliforniji tj u LA-u, a i u Parizu Diznijeve znacajnije parkove...

A sto se tice tvog pominjanja "zmijonose"...
Jos par sinhroniziteta...
VESNA Zmijanac...
A i sadasnji Papa Jezuita... je neki kazu upravo rodjen u tom (ne)postojecem astro znaku - Zmijonoše...

...
Fasicinantan niz informacija saopštavaš Grome.

Odlično zapažanje u vezi tog Milomira Marića i Duge.
Naizgled lik deulje kao simpatičan čikica, teško poverovati da je epicentar mračnih radnji.

Švajcarci me asociraju na Malteške vitezove jezuitska bankarska policija vatikana, koja pored niza brutalnih zločina u prošlosti kako neki tvrde je proizvela i prvi i drugi svetski rat zarad svojih finansijskih interesa.

Pa postavio sam video tog Travolte iz Borče grede (Druga hirurška) na nekoj od prethodnih stranica, i pitao se da li slovo T na majici ukazuje na početno slvo ubice? Te stoga prešao na priču o Travolti glumcu i sajentološkoj sekti. Kao i postavio njegov film Killing Season, sa radnjom u Beogradu gde glumi Srbina Emila Kovača, zajedno sa De Nirom. Potom je forumašica klara95 postavila video Katarine Živković. Vranjanka (jelena), postavljenog zaa vreme ubistva. Što me asociralo na Misirlou pesmu iz Travoltinog filma Pulp Fiction. Gde Uma Thurman ima sličnu frizuru sa šiškama kao fotke je Jelene Krsmanović. A obojica Travolta imaju podužu kosu.
Sad ne znam šta to sve dalje ukazuje jer me mrzi da gledam ta dva pomenuta filma...

Vesna je boginja proleća
http://www.starisloveni.com/Vesna.html

mitologija ti nije jaca strana cim sva ta bozanstva stavio u isti kos pa jos trdis da su svi jedno te isto bozanstvo...
mali cas mitologije: atina=boginja mudrosti, lilt=boginja magije, zastitnica vestica, prostitutki itd, istar= boginja rata, plodnosti i ljubavi...
Pa u zvaničnoj mitologiji nisu iste, ali, tajnoj, gnostičkoj i realno psihijatrijskoj sve je to isto, čak su ženski i muški bogovi isto, smenom matrijarhata i patrijarhata. Ipak koncetrišimo se na suštinu priče o prinošenju žrtve, da se ne udaljavamo od poente.

Daj Boze samo da ne kupe ideje sa ovog foruma za naslovne....sve su to gluposti....po mom mišljenju.

Sigurno da ne bi bilo dobro kad bi mediji crpeli ideje odavde.
Ipak, mi smo ovde kao detektivska parapsihološka vidovnjačka jedinica mupa u senci pomažemo istrazi.Jer očigledno da zvanični istražitelji nisu u stanju da reše brojne slučajeve. Naše namere su ovde iskrene u putu ka istini.
Ako ostvarimo dobre rezultate možda nas unajme da rešavamo i druge nerešene slučajeve, a možda služba uzme kao deo Precog jedinice koja sprečava buduće zločine, kao u Minority Report filmu.

Braćo Srbi,

Niko vas neće zaštititi,

razbiti Srbe u korenu !

zlonamerni su

Ta smrt je samo kanal
za njihovo masturbiranje
nad srpskim mozgovima.

Bež'te,
glavom bez obzira !

TAO ti se vise nista ne pitas

POKAZAO SI ko si i šta si.

IMAŠ DIJETE A TAKO PIŠEŠ O LJUDIMA KOJE NE ZNAŠ PLJUJEŠ PO NJIMA KAO DA SI CIGAN,KAO DA SI ŠERIF SRBIJE

Evo neko je trazio onaj snimak kad je Vuk Đuričić stavio ruku na usta i poneo se krajnje prostacki i seljacki prema Jeleni:

https://www.dailymotion.com/video/x3ujzm1

Inace medju komentarima jednog teksta na Informeru nadjoh info da je on krivicno gonjen zbog silovanja navodno?
Tu i nadjoh ovaj link na video:

nina
16.06.2016. 21:58
Sto ne pisete da se u emisiji "upoznajte parove" posvadjala sa Vukom Djuricicem, koji joj je rekao "znas ti ko sam ja" i stavio joj ruku na usta usred emisije, videli svi koji su gledali, program prekinut, sukob natavljen u pauzi ali hepi isekao deo snimka...Zasto? Ispitajte malo to! Inace dok je Vuk bio ucesnik "Maldiva"pokazao agresiju i prozivan od ostalih ucesnika i gledalaca da se protiv njega vodi kr.postupak za kr.delo silovanja. Ali Vuk je politicar i to clan vladajuce stranke, sam se hvalio u rijalitiju, verovatno zato zasticen pa ga ne pominjete...n

Dani
16.06.2016. 23:41
@nina
Slazem se to je bilo pre mesec dana nego sto je ubijena ona ga je izvredjala i te kako ali trazio je seljacina valjda nije mogao preci preko toga i ubio je i sad ga neko stiti i vas tabloid samo Marjanovice optuzujete a njega nesmete ni da pominjete evo sve koji nisu gledali mogu ovde da vide taj snimak https://www.dailymotion.com/video/x3ujzm1

http://informer.rs/vesti/hronika/76...ACICE-Jelena-nestala-sata-nego-Zoran-prijavio

...

prestanite vise da zaludjujete ljude koji vas citaju, potpuno ste zglajznuli...
kakve sekte kakvi bakraci, ubio ju je ili muz ili ljubavnik, treceg nema...e sad, ako je ljubavnik neka krupna riba normalno je da ce u zemlji kao sto je srbija uciniti sve da ga zastite...

BRAVO svima a i meni si začepila usta

Iskreno svaka čast lijepo si objasnila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back