Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaš kako,
došlo vreme da svaka budala može da piše po internetu,
hiljade to čitaju ...

Moderatori nisu nikakvo rešenje,
sto puta su me sklonili iz nepoznatih razloga !

Evo recimo tebe ne sklanjaju samo zato što ne psuješ,
a kvalitet toga što pišeš vide ljudi.

Dobro ti, ajde, seoska luda ...
Al' ovde javno mnjenje može da formira i neko upleten u zločin !!!

Ma zapetljano, kažem ti !
Kao što rekoh - moderatori nisu rešenje, a koje je rešenje pokazaće budućnost interneta.

Hahha seoska luda cccc

Tao pa svi znamo ko si ja sam na krsti od kada je počeo da radi,znam svakog sa krste,zna se ko je bot a koje spamer.

Mene ne vređa tvoje mišljenje o meni,ja sam oženjen imam sina i najvažnije realan život a ne kao neki virtualan.

Moje pisanje je kvalitetnije od tvog i ja šta pišem to argumentujem i dokumentujem.

Moj ti je savet to što braniš Zorane OK,ali ne pravi se kao neki ADVOKAT i poznavalac KRIMINALISTIKE

Sistem nas laze!!!
Premijer Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za "Blic" odgovorio je na pitanje zašto još nije uhapšen ubica jelene Krsmanović, iako je pred izbore najavio privođenje.

- Rekao sam da se tome nadam (hapšenju), pošto mislim da policija zna sve, ali još traži materijalne dokaze. Mislim da je sve isključeno. Policija nedvosmisleno zna ko je u to umešan, ali ta saznanja za tužilaštvo nisu dovoljna - zaključio je Vučić.

Njega nisu ni nasli niti ispitali,samo se pojavila patka da postoji slicno ubistvo pre 100 god,zrtvena ovca
Nije to taj. Navodno lik koji se obesio pre nekoliko godina je silovao devojku i odlezao nekih 3-4 god u zatvoru. Nakon ubistva Jelene nije izlazio iz kuce i obesio se sutradan nakon izjave premijera da ce ubica biti uhapsen za 48h. Jos ce premijer biti odlikovan ordenom za hrabrost od strane predsednika, jer je njegovom zaslugom otkriven ubica :D

U potpunosti se slazem da je zrtveno...

Poslednja izmena:
Sto se tice cara on je juce izjavio da policija zna ko je ubica i da je sve ostalo iskljuceno. Jos uvek skupljaju materijalne dokaze jer tuzilastvo nece jos da reaguje jer ima premalo materijalnih dokaza. Sto se tice tof sto je ubio babu ko zna gde je on ubio. A novine napisale da je u blizini. A bilo je i u pljacci. Policija ga verovatno vec saslusala i videla da nema tu nista. Ovaj sto se ubi ni za njega ne pisu gde zivi jer bi prica gubila na smislu. On je silovao, nije ubio. Ne kazem da se to preterano razlikuje, ali jelena je bila brutalno udarana motkom i nakon sto je izdahnula, a i nema tragova seksualnog zlostavljanja. Mislim da je taj nije ubio. Prvo na osnovu carevog intervjua. Onda na osnovu njegovog predhodnog dela.

Idiotski, svi znaju da nešto ćute od nekog imaju strah,naravno želim im sve najbolje a ne najgore

Nemoj ti Voki da se ljutiš što te ja ovako grdim,
to je zato što sam naivan,
a naivan sam zato što sam dobar.

Ja ustvari pokušavam da te edukujem bez prakse - mada znam da to ne može !

Moraćeš ti i tvoja deca da prođeš sve ovo ili slično,
tek tad ćeš razumeti čika mene ...

Tesko ce biti tuzilastvu bez nekih materijalnih dokaza pakrene tuzbu. A kasnije joj teze sudu da na osnovu slabih dokaza osudi nekoga. Tako da verovatno ubicu u ovom slicaju u zatvoru videti necemo. Ako bude teklo sve po zakonu. A morace. Priznanja nece biti jer ubica je odabrao za njega laksi put a ne tesku sramotu. Sto se tice policije cudi me samo sto nisu ponovo ili vise puta pozivali na saslusanja one ciji su iskazi nelogicni i na taj nacin vrsili pritisak vec su se odlucili da pritisak ide preko medija.

Tao time pokazuješ ko si šta si,
...

Iz svakog mog slova se vidi ko sam i kakav sam.

Al' da ti otkrijem tajnu,
to važi i za tebe !

A što se provere tiče, samo polako.
Istraga se širi u koncentričnim krugovima do pronalaska ubice !
I ja i ti smo na neki način učestvovali u ovome, jel' da !?
Možda dođe vreme da objašnjavaš svaku svoju reč, samo polako !

Prvo, jesi napadao policiju ? Jesi !
Drugo, jesi se sprdao sa nesposobnom državom, fantomkama ..? Jesi !
Treće, znao si ko je ubica, a nisi došao da ga prijaviš i uzmeš nagradu ? Vrlo sumnjivo, vrlo ...

Tesko ce biti tuzilastvu bez nekih materijalnih dokaza pakrene tuzbu. A kasnije joj teze sudu da na osnovu slabih dokaza osudi nekoga. Tako da verovatno ubicu u ovom slicaju u zatvoru videti necemo. Ako bude teklo sve po zakonu. A morace. Priznanja nece biti jer ubica je odabrao za njega laksi put a ne tesku sramotu. Sto se tice policije cudi me samo sto nisu ponovo ili vise puta pozivali na saslusanja one ciji su iskazi nelogicni i na taj nacin vrsili pritisak vec su se odlucili da pritisak ide preko medija.

Ja verujem da će biti optužbe,mediji jedino prave problem MUPu

- - - - - - - - - -

Iz svakog mog slova se vidi ko sam i kakav sam.

Al' da ti otkrijem tajnu,
to važi i za tebe !

A što se provere tiče, samo polako.
Istraga se širi u koncentričnim krugovima do pronalaska ubice !
I ja i ti smo na neki način učestvovali u ovome, jel' da !?
Možda dođe vreme da objašnjavaš svaku svoju reč, samo polako !

Prvo, jesi napadao policiju ? Jesi !
Drugo, jesi se sprdao sa nesposobnom državom, fantomkama ..? Jesi !
Treće, znao si ko je ubica, a nisi došao da ga prijaviš i uzmeš nagradu ? Vrlo sumnjivo, vrlo ...

Dečko znam doktora za tebe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back