Tao hoće da Zoran tuži novinare i nas koji smo na ovom forumu bili protiv Marjanovića
Nece Zoran nikoga tuziti, a Rebeka je rekla iz kojih razloga...
A mi forumasi smo obicna javnost, koja se u razmisljanju obicno rukovodi onime sto ima, a to su mediji koje ne kontrolisemo mi vec neko drugi...i sad je samo stvar koliko i cemu iz tih medija da verujemo...sta je istina sta je laz sta je spin, sta je skretanje istage u pogresnom smeru a sta ne...
Marjanovici kakogod okrenes jesu u nekoj indirektnoj vezi, jer su prosto bili deo tog sistema te estradno-medijske sekte.
Premda to ne mora znaciti da su ubice pa niti inspiratori!
Morali su znati kako je mracan i opasan taj svet tj polusvet u kojemu se krecu...a oni ili nisu znali i bili svesni ili su pak svesno prihvatali rizik zarad zarade...
Cak stavise Jelena se eto i povukla pa ponovo na nagovor muza vratila, a neki kazu da je opet htela da se povuce sa scene tj estrade i posveti detetu, a da je Zoran opet nagovarao da se ne povlaci...
Kamo srece da je nije ohrabrivao i nagovarao... jer do ovoga sigurno ne bi doslo...posto bi ona prosto ostala izvan dometa estradne sektaške zamke...i zlih aktera sa iste...
U tom smislu mozda kod njega sad negde postoji griza savesti...ako je uopste svestan i sada o cemu se tu radi...ali sad je kasno...ne kaze dzabe izreka - "put do pakla poplocan najboljim namerama"...
A dok ju je redovno pratio po nastupima onda je sigurno znao kako je ta industrija "zabave" puna zla...tu imas i droge i orgijanja i sekti i svih zala i posasti...
I to je glavni razlog zasto ju je on i pratio, premda su pomenuti mediji to opisali kao njegovu bolesnu posesivnost...mozda je bilo i toga, ali ... evo realno - da je tebi zena pevacica...pa jel bi pustio da luta sama nocima u tom polusvetu ?!
Nije tu tek stvar ljubomore, jer za mene ljubomora je takodje bolest kao i posesivnost, vec je ovde stvar o realnoj svesti da taj "posao" nije naivan...kretati se medju neretko pijanim polusvetom nocima, potom medju sujetnim vlasnicima medija, produkcija, menadzera, koji svakog od njih posmatraju kao svoje roblje i nizom klasom...te i medju psihopatama "kolegama" posto tu vidimo svakakvog sveta ima...
...