kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.558
Ovaj klip je izbacen na youtube, da l' se neko zeza ili je istina ne znam...:
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da će uhapsiti pravog ubicu a kako se čini to je onaj sumnjivi biciklista
Taj biciklista je sutradan nakon ubistva prolazio nasipom. Malo pre nego sto su pronasli telo. Sta ce on tu 24 sata nakon ubistva, ako je ubica? Mislis da je spavao tu ili? Dovukao telo sutradan na korpici? Dosao da obidje telo?
U pitanju je obican klinac koji zivi u blizini, postoji snimak, da ga policija zaista toliko trazi pustili bi snimak ili objavili sliku (uvelicanu) i trazili pomoc od gradjana...
Realno nečija tragedija nije ni za forum ni za novine
Slazem se nije klinac vidi se i meni izgleda da ima oko 30 a ako nije kriv svuda po mediji su ga trazili sto nije otisao da da iskaz,ako nije kriv nema cega da se boji ,i meni sumljiv ovaj biciklista,a to sto pise kiriku1 sto pita zasto dosao? pa ako je ubio moguce da se vratio na mestu zlocina jer uvek ubica se vrati na mesto zlocina ..Nije klinac, lik ima preko 20 godina, blizu 30, tako mi deluje, mada snimak je lošeg kvaliteta al ne deluje kao klinja. A i telo je tri sata bilo u vodi što mnogo govori o tome zašto bi se neko motao po nasipu baš tad.
Ta informacija je od medije i mozda i nije tacno da je telo bilo samo 3 sata u vodi,moguce da je spekulacija ,ja mislim da je ubijena odma nakon njenog razgovora sa majkomMuz kaze da je na nasipu nestala. Ako je taj klinac ubica znaci li to da je drzao zarobljenu tu na nasipu? Oteo je pa telo dovezao biciklom sutradan? Dosao samo da odvuce telo u vodu iz nekog razloga? ne znam sta moze da bude cetvrto..a da ubio je juce pa sutradan prolazio tuda da izvidi situaciju... mada tuda ljudi koji blizu zive inace prolaze...
pa rekli im da ne daju izjave,jer cekaju da se ubica opusti i misli da se izvuko a onda da ga capeOvaj slučaj je već postao smešan.
Meni je prosto neverovatno da se niko od rodbine (njene, suprugove) ne oglašava sa zahtevom da se prekine ovaj cirkus koji prave mediji na osnovu "nezvaničnih saznanja iz pouzdanih izvora"
Taj biciklista je sutradan nakon ubistva prolazio nasipom. Malo pre nego sto su pronasli telo. Sta ce on tu 24 sata nakon ubistva, ako je ubica? Mislis da je spavao tu ili? Dovukao telo sutradan na korpici posto zna da tu traze pa da bi ga pre nasli? Dosao da obidje telo?
U pitanju je obican klinac koji zivi u blizini, postoji snimak, da ga policija zaista toliko trazi pustili bi snimak ili objavili sliku (uvelicanu) i trazili pomoc od gradjana... Na sve to decko je iz daleka video patrolu i policiju i hteo da prodje, a mogao je i da se sakrije da mu je to trebalo...
Veoma je to sumnjivo
Prvo.
Ubistvo nije planirano,
jer da je neko planirao ubistvo koliko god dugo,
znao bi da su joj tu muz i dete.
I sad on isplanirao da je ubije dok ona ide na trcanje sa muzem
koji obicno cim ona krene da trci krene joj polako peske sa cerkom u susret?
Pa ko bi tako planirao ubistvo?
daj budimo realni...
Drugo.
Pominje se neki profesionalni ubica. Smesno.
Placene ubice ubijaju metkom.
Motkom su ubijali mozda u XIV veku.
Kakav bre profesionalni ubica nekog mrcvari motkom?
Svako isplanirano ubistvo i svaki placeni ubica bi odabrao mnogo bolji trenutak
od njenog odlaska sa muzem na trcanje...
Trece.
Jedino kome se moze verovati je njena majka
i ne moze ona da bude ubijena pre nego sto je razgovarala sa majkom na telefon.
Znaci ubijena je izmedju razgovora sa majkom i sledeceg poziva na koji se neko javio...
...
Ovaj slučaj je već postao smešan.
Meni je prosto neverovatno da se niko od rodbine (njene, suprugove) ne oglašava sa zahtevom da se prekine ovaj cirkus koji prave mediji na osnovu "nezvaničnih saznanja iz pouzdanih izvora"

a sta bi ti odgovorio da te murija pusti i kaze nikakve izjave medijima ni po kraju ne dajte koje bi ometale istragu?Nadam se da se salis. Snimak sa biciklistom je izasao svojevremeno u kuriru(tj. objavljen na sajtu koji posecuju milioni), neko bi ga prepozno od porodice, komsija, prijatelja. Na kraju krajeva verovatno ga je i policija ko zna kad vec proverila i utvrdila da nema nikakve veze sa zlocinom, a mediji pisu, da bi pisali. Takodje i to koliko je telo bilo u vodi ne nabacuje ni vecu ni manju sumnju na biciklistu. Kod mene barem nema sumnje.
Sto se tice Marjanovica, naravno da im je neprijatno da govore o tome. Jednostavno se ljudi ne osecaju prijatno kada treba da glume pred sirokim masama. Kod ranijih zlocina u srbiji bilo je izjava i "vapaja" clanova porodice pre nego sto su pronadjeni pocinioci...
Predpostavljam da se skupljaju dokazi na njihovu stetu, ali dokaza ima veoma malo i jalovi su... Zoran je bio sumnjiv, drzali su ga koliko su mogli od zakona i njegovog advokata(do zadnjeg minuta)... Cak i da mu je bio ugasen telefon i da je nije zvao, to nisu nikakvi dokazi protiv njega, ne moze se na osnovu toga podizati optuznica i zadrzati duze od 48 sati...Sada se vec moze reci da ce ovaj slucaj mozda zapasti u corsokak...
Za mene je sumnjiv detalj to sto je Zoran bio spreman da puno prica o Jeleni, ali kada su pitali da li je zvao i detalje on je odmah rekao parafraziram: e jel moramo o tome, daj nemojte sad o tome...U policiji je verovatno rekao istinu koja nije za intervju... A policija i da zna da je nije zvao na vreme ili da mu je telefon bio ugasen opet mu ne moze nista...
Taj biciklista je sutradan nakon ubistva prolazio nasipom. Malo pre nego sto su pronasli telo. Sta ce on tu 24 sata nakon ubistva, ako je ubica? Mislis da je spavao tu ili? Dovukao telo sutradan na korpici posto zna da tu traze pa da bi ga pre nasli? Dosao da obidje telo?
U pitanju je obican klinac koji zivi u blizini, postoji snimak, da ga policija zaista toliko trazi pustili bi snimak ili objavili sliku (uvelicanu) i trazili pomoc od gradjana... Na sve to decko je iz daleka video patrolu i policiju i hteo da prodje, a mogao je i da se sakrije da mu je to trebalo...
a sta bi ti odgovorio da te murija pusti i kaze nikakve izjave medijima ni po kraju ne dajte koje bi ometale istragu?
policija nije dala nijednu izjavu povodom slucaja,to sto novinari napisu iz izvora bliskih istrazi i vrha mupa okaci o klin
Mnogo ga ti preterujes sa ciframa. Jelena je pevala za 200e po diskotekama i kafanama, jednom ili dva puta nedeljno. Nisu to te pare koje ti mislis da jesu. Oni svi na estradi su ispod nivoa bilo koje sekte. Njihov vodja Sasa Popovic je vise za prasece i jagnjece pecenje nego za neke okultne radnje...To je bas bas tesko zanosenje...Brena ima pare, ali stotine hiljada evra nikako ne mogu da budu vezane sa jelenom i njenim ubistvom...
Ako i postoji neka mogucnost da je ubijena za vreme nekog obreda ili rituala, zasto je deset minuta pre toga rekla da je na nasipu i da trci?...Po mom misljenju u pitanju je bes i nista drugo, cak je sve ne planirano, planirano je naknadno prikrivanje tragova...
totalno besmisleno i komicno,umesto da rade ozbiljan posao oni imaju odeljak posebno odabranih humorista koji uz kaficu smisljaju lazne izjave za medije,pff^ ^ Mnogo ga ti preterujes sa ciframa. Jelena je pevala za 200e po diskotekama i kafanama, jednom ili dva puta nedeljno. Nisu to te pare koje ti mislis da jesu. Oni svi na estradi su ispod nivoa bilo koje sekte. Njihov vodja Sasa Popovic je vise za prasece i jagnjece pecenje nego za neke okultne radnje...To je bas bas tesko zanosenje...Brena ima pare, ali stotine hiljada evra nikako ne mogu da budu vezane sa jelenom i njenim ubistvom...
Ako i postoji neka mogucnost da je ubijena za vreme nekog obreda ili rituala, zasto je deset minuta pre toga rekla da je na nasipu i da trci?...Po mom misljenju u pitanju je bes i nista drugo, cak je sve ne planirano, planirano je naknadno prikrivanje tragova...
- - - - - - - - - -
Ok, moje misljenje je da policija namerno pusta odredjene informacije u odredjenom trenutku kroz medije.... I oduvek je to tako bilo...
Uopste nije besmisleno, primer: Novinarka Brankica Stankovic dobije informacije iz policije, sve se to lepo upakuje i objavi. Policija to inace radi kada treba da uhapsi nekoga, ali pre toga joj treba da se javnost obavesti tj. dobije pritisak i pristanak naroda i javnosti. Jednostavno osoba koja ne bi mogla da bude tek tako uhapsena se nadje u bezizlaznoj situaciji. Vise retko ko moze da ga izvuce i opere posle toga. Na kraju se eto obavi hapsenje kao zbog istrazivanja neke tamo novinarke....totalno besmisleno i komicno,umesto da rade ozbiljan posao oni imaju odeljak posebno odabranih humorista koji uz kaficu smisljaju lazne izjave za medije,pff
...
Meni on lici na osobu koja nikada, ali nikada ne bi priznala laz,
zbog toga polako postajem pesimista sto se tice razresenja ovog slucaja.
...