- Poruka
- 7.234
Domagoj Margetić za njega tvrdi da je s'one strane zakona - u vezi sa narko-biznisom.
Ne verujem,definitivno treba promenuti Ministra,Policiji treba neko ko se borio protiv kriminala,ili neko ko je bio AGENT SLUŽBE BEZBEDNOSTI
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Domagoj Margetić za njega tvrdi da je s'one strane zakona - u vezi sa narko-biznisom.
Ne verujem,definitivno treba promenuti Ministra,Policiji treba neko ko se borio protiv kriminala,ili neko ko je bio AGENT SLUŽBE BEZBEDNOSTI
taj je u životu izvaljao više droge od ŠarićaZa ministra POLICIJI treba staviti Marka Nicovića
Ajmo hiljaditi put :
Ako je ubijena drugog, a nađena trećeg aprila u kanalu,
kako su onda utvrdili da je u vodi bila samo tri sata ?
To bi značilo da je ubijena drugog na nekom drugom mestu,
pa donesena trećeg i bačena u kanal, zar ne ?
A kako, ako je mesto bilo pokriveno policijom
( znamo po zaustavljanju onog bicikliste ...)
Dakle,
ako je to ipak tako bilo - onda mislim da je u pitanju organizovan kriminal ( ubistvo sa predumišljajem ).
Međutim,
ako je ubijena drugog i tada bačena u kanal,
( forenzičari pogrešno procenili vreme provedeno u vodi )
a nema motiva, nema tragova ...
Onda je jasno da se radi o slučajnom ubistvu !
Odnosno, žrtva je naletela na manijaka,
koji je to uradio i nestao.
Ne mesajte porodicu nema veze sa zlocinom pustite sta su pisali novine zbog tiraza,nije muz sigurna sam, mislim da je ubio neki psihopata!Prvo. Ubistvo nije planirano, jer da je neko planirao ubistvo koliko god dugo, znao bi da su joj tu muz i dete. I sad on isplanirao da je ubije dok ona ide na trcanje sa muzem koji obicno cim ona krene da trci krene joj polako peske sa cerkom u susret? Pa ko bi tako planirao ubistvo? daj budimo realni...
Drugo. Pominje se neki profesionalni ubica. Smesno. Placene ubice ubijaju metkom. Motkom su ubijali mozda u XIV veku. Kakav bre profesionalni ubica nekog mrcvari motkom?Svako isplanirano ubistvo i svaki placeni ubica bi odabrao mnogo bolji trenutak od njenog odlaska sa muzem na trcanje...
Trece. Jedino kome se moze verovati je njena majka i ne moze ona da bude ubijena pre nego sto je razgovarala sa majkom na telefon. Znaci ubijena je izmedju razgovora sa majkom i sledeceg poziva na koji se neko javio...
Moje sumnje se krecu u rasponu od spontane svadje ubistva na nasipu ili u kuci ili neke "seanse" u kuci( i to sam u fazonu da mislim da je ona prva udarila i izazvala bes)... Uglavnom svekar mi se cini kao organizator nacina prikrivanja zlocina...
Ovaj slučaj je već postao smešan.
Meni je prosto neverovatno da se niko od rodbine (njene, suprugove) ne oglašava sa zahtevom da se prekine ovaj cirkus koji prave mediji na osnovu "nezvaničnih saznanja iz pouzdanih izvora"
Ne mesajte porodicu nema veze sa zlocinom pustite sta su pisali novine zbog tiraza,nije muz sigurna sam, mislim da je ubio neki psihopata!
taj je u životu izvaljao više droge od Šarića
Inace, te gluposti u medije uglavnom pustaju panduri, novinari bez pandura to niti bi mogli, niti smeli da rade, jer su srpski novinari skupina besmislenih kukavica i nesposobnjakovica.
Колико видим, ви овде скоро сви и даље лупетате, без икаквог истинског увида у чињенице...
Уживате у још једном од "ријалитија", с разликом што овај није на тв, већ је, на жалост, језиво стваран...
Колико малограђанштине сте овде просули за протеклих месец дана......
Све у свему, за боље од жуте штампе и нисте...
Rec je o nerazjasnjenom ubistvu i ubici koji je na slobodi u drzavi i u gradu u kome zivimo...
ДЕЧАК СА ПСОМ
ПОКАЗАО
ПОЛИЦИЈИ
НЕШТО НА
НАСИПУ ГДЕ ЈЕ
УБИЈЕНА ЈЕЛЕНА:
Да ли ће ово
решити
мистерију?
05/04/2016 13:02 Србија
Хроника
Полиција опет претражује
насип смрти.
Јелена Марјановић (Фото: Јутјуб)
Дан после празника инспектори
су поново дошли на насип,
тражећи евентуалне доказе о
смрти монструозно убијене
Јелене Крсмановић Марјановић.
www.pravda.rs/2016/05/04/decak-sa-p...ubijena-jelena-da-li-ce-ovo-resiti-misteriju/