Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To sto je baka sa kozama bila oko 17h na nasipu i to sto ju je Zoran video sa sve kozama, a nije je upitao da li je nesto videla(videla zenu ili bilo sta), za mene je pokazatelj da je u sustini nije ni trazio, jer ju je ubio... Mada inace to nije nikakav dokaz, ali za mene je jedan od parametara koji pokazuje sta se i kako desilo...

I gosp.Sipka je pricao o snimku kamere koji pokazuje da je Z vidjen kod crkve u vrijeme naznaceno kao vrijeme potrage?
A interesantno je i to da neki mediji,vise puta,pisu da je Z u 4 sata otisao kuci???Kad je kao shvatii da je nema?Mnogo je upetljana ta prica kao i to da se prvobitni teren na koji su otisli skoro i ne spominje a obzirom da jetamo bilo puno ljudi,moralo bi biti i svjedoka?

I gosp.Sipka je pricao o snimku kamere koji pokazuje da je Z vidjen kod crkve u vrijeme naznaceno kao vrijeme potrage?
A interesantno je i to da neki mediji,vise puta,pisu da je Z u 4 sata otisao kuci???Kad je kao shvatii da je nema?Mnogo je upetljana ta prica kao i to da se prvobitni teren na koji su otisli skoro i ne spominje a obzirom da jetamo bilo puno ljudi,moralo bi biti i svjedoka?

Pazi ono sto verujem da je tacno, a to je tvrdnja koja se pojavila u pocetku da se na osnovu snimaka kamere, autobusa i kamera usput koje gledaju na put do nasipu utvrdilo da je vladimirov auto nekoliko puta u vreme "potrage" prosao u oba smera... Po mom shavatanj moguce je da je Zoran odvezen kuci na brzinu da se okupa, opere(od eventualnih potencijalnih tragova i slicno), presvuce i onda su se vratili da nastave "potragu", prijatelji su dolazili verovatno oko 18h i kasnije.... Sto se tice pregleda Zorana, mislim da je jasno da je on pregledan tek sutradan kada je pozvan u policiju i kada su mu uzeti otisci(i to pitanje kako je pregledan)...

Sto se tice toga da je vidjen kod crkve, verujem da postoji svedok koji to tvrdi... Moguce da je to bilo u vreme potrage.. On svakako nije bio na nasipu sve vreme, jer je oko 20h stigao u policiju da prijavi nestanak(znaci ranije je otisao sa nasipa, a mozda je i odlazio do kuce na nacin koji sam predhhodno opisao, prvo do kuce pa u policiju)... Svakako je bio ili prosao pored crkve iz nekih realnih i konstruktivnih razloga, a sigurno ne zbog nekakvih misteriozno-okultnih razloga kako mislim da zelis da nametnes.... Na kraju, mozda i nije vidjen kod te crkve(mozda je u pitanju netacna tvrdnja svedoka)...

Poslednja izmena:
Zasto se Stankovic gura na prvom mestu a ovaj patolog koji je to radio zapostavlja?

- - - - - - - - - -

==================

Postavila sam link da vidimo da se
udostojio da nam se obrati.
Ako je Z kriv i bude osudjen onda ima jos nade za drzavu, a ako znaju da je kriv i stite ga ( kao i mnoge druge) e to je jos jedan dokaz sunovrata..
Tuzno je da se nikom vise ne moze verovati.

Cak i da bude mozda osudjen ,to je daleko od cele istine i od prave price,..

Slobodan Savić je trebao biti pozvan što je i advokat Savić potvrdio

- - - - - - - - - -

Zasto se Stankovic gura na prvom mestu a ovaj patolog koji je to radio zapostavlja?

- - - - - - - - - -

Cak i da bude mozda osudjen ,to je daleko od cele istine i od prave price,..

To je cela istina i cela priča,onda kreće HOR ADVOKATA koji će da fingiraju neke nalaze i onda kreće bljuvotina po MUP-u

Slobodan Savić je trebao biti pozvan što je i advokat Savić potvrdio

- - - - - - - - - -

To je cela istina i cela priča,onda kreće HOR ADVOKATA koji će da fingiraju neke nalaze i onda kreće bljuvotina po MUP-u

Oni su sami sebe izbljuvali

- - - - - - - - - -

Nalaze tuzilastvo moze da fingira ,a ne advokati odbrane,oni mogu da pobijaju te tvrdnje argumentima,,policija je skupljala dokaze a ne advokati

Bivši policajac je takođe rekao da je nekad potrebno 2 godine da bi se slučaj rešio zašto,zato da bi se skupili još jači dokazi koje se ne može oboriti ni 2 HORA advokata

- - - - - - - - - -

Oni su sami sebe izbljuvali

- - - - - - - - - -

Nalaze tuzilastvo moze da fingira ,a ne advokati odbrane,oni mogu da pobijaju te tvrdnje argumentima,,policija je skupljala dokaze a ne advokati

Znam ko skuplja dokaze,a takođe se vidi ovde da odbrana ide preko veze

A zasto odbrana ide preko veze ,ko im to dopusta?

- - - - - - - - - -

Bivši policajac je takođe rekao da je nekad potrebno 2 godine da bi se slučaj rešio zašto,zato da bi se skupili još jači dokazi koje se ne može oboriti ni 2 HORA advokata

Ako do sada nisu skupili ,nikada ih nece ni skupiti!

Ne zaboravi ,on je u pritvoru,,,godinu i po dana su imali ,mislis da ce se za mesec dana da skupe jos neke dokaze i to jake....cccc

Lice koje traži 5 advkata iliti HOR advokata ima neka saznanja ili suizvršilac,počinioc,saučesnik

- - - - - - - - - -

A zasto odbrana ide preko veze ,ko im to dopusta?

- - - - - - - - - -

Ako do sada nisu skupili ,nikada ih nece ni skupiti!

Ne zaboravi ,on je u pritvoru,,,godinu i po dana su imali ,mislis da ce se za mesec dana da skupe jos neke dokaze i to jake....cccc

Hoće verujem

I ovaj lik stalno prica kako ne naplacuje,djeci nikako iako on pkaca sve te materijale,porez itd?
U drugom dijelu kaze kako on nista ne radi,samo se moli Bogu!A onda u sledecem dijelu kako voli auta,garderobu i da se po tom ne moze suditi o njemu? Pa otkud sve to sto volis,kojim novcem to sve sebi priustis?Zao mi je ljudi koji ce nasjesti na tu pricu!Slicno jao kod Zor.... Marj...,svi ne naplacuju a svi dobro zive samo se mole Bogu! A eto isao je sa pricom toliko daleko da ce za 8 dana saznati ko je ubio J ?
A mozda i zna jer sve to "Bozji ljudi"!Strasno!

Ma to je fora. Ne trazi ,ne uzima na ruke ali moras da " darujes" ikone. Nije sija nego je vrat. Ajde molim te.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back