Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitan je faktor sto on vise nije davao nikakve intervjue Trecem Oku i sto se vise nije medijski pojavljivao ,sve do ovog ubistva njegove zene

- - - - - - - - - -

Ocigledno je bio sklonjen od vizira javnosti namenski ,da bi ga posle zlocina namerno satanizovali i kompromitovali?!

U Trecem Oku se reklamirala u vezi tarota i Vesna Rivas....

http://www.novinarnica.net/reader/#/izdanje/14762/0/37

Prelistati na stranicu 37 gde su reklame

A koja se takodje oglasavala u vezi ovog ubistva i tvrdila da "vidi" ko je ubica..

....

A koliko je sve to bizarno...
Govori nam i naslovnica sa kraja 2015., posto Trece oko obicno krajem godine izbaci "predvidjanja" za sledecu...
E pa tako je i u Decembru 2015. izbacilo "predvidjanja" za 2016.
I medju Astrolozima i vidovnjacima koji su se tad oglasili i rekli sta "vide" u 2016. bio je i ovde ranije pominjan Zlatko Zlatanovic a koji je takodje cudno stradao na putu iz BEČA...negde kojih mesec dva ili koliko vec posle ubistva Jelene.

Naravno...on tu svoju nesrecu nije predvideo u prednovogodisnjem obracanju Treceg Oka za 2016....

....

Ona će pokazati da li se naši zmajevi mogu nositi sa njihovim vešcima.
Sve mi je to bilo daleko i strano, a on je i dalje razvijao svoju priču:
- Osposobićemo naše zmajeve da pobeđuju kabaliste, vudu magijaše, parapsihologe... Koristićemo i Teslinu tajnu.
- Je li to sve? – umorno sam prozborio, znajući u kakvu me mrežu uvlači.

Ovde moze biti mozda kljuc slucaja!?

Da li je normalno da ožalošćena osoba ulazi samovojno u rijalitije?

Mislim da u PINK rijaliti nije usao bas "samovoljno"...
Tu je odradio Mitrovic, vrbovanje i ubacivanje...a preko onog kako se zvase Mice ili kako vec...
Jer se to u njihovom onom dijalogu moze cuti kako Mica govori Zoranu - "A jel se secas kako si ti govorio da neces, da ovo da ono..."
Znaci Mica ga je po verovatno zadatku od Mitrovica vrbovao i uvodio u rijaliti...

Cak nekoliko nedelja pre imas izjavu Zorana da nece ulaziti ni u kakav rijaliti i da su to sve samo tracevi...
A onda odjednom naprasno udje...
Jasno ti je da je uguran...

Ajde sto je on...
Nego Mitrovica ako nista drugo treba da bude sram sto je ZLOUPOTREBIO najblaze receno i ono nesretno dete...od 5 godina HEJ !!!
Pa Mitrovicu samo zbog toga treba zabraniti da se ikad vise bavi medijima i ispire mozgove naciji...sto radi vec 2-3 decenije...
I da...gotovo redovno je U CRNOM...

...

Poslednja izmena:
Ubeđen sam da je samovoljno

Evo ti iz marta 2017. njegove izjave:

http://www.kurir.rs/stars/2733613/s...-u-rijaliti-tv-sou-o-marjanovicima-neizvestan

Zoran Marjanović traži istinu
MOGU U RIJALITI TEK KAD NAĐU JELENINOG UBICU

Zoran kaže da bi pristao da učestvuje u rijalitiju ili bilo kom drugom projektu tek kada bi se pronašao ubica njegove supruge Jelene.- Posle svega što smo moja porodica i ja proživeli, jedini spas u ovom beznađu vidimo u istini, za koju čekamo da se otkrije. Za ovih dvanaest meseci niko nas nije zaštitio. Živeli smo u košmaru. Ništa ne mogu da promenim, ali ono što mi je važno jeste da ostavim poruku, a to je da žena mora da prijavi nasilje. Sumnjam da je moja supruga dobijala preteće poruke koje nije smela da prijavi i smatrala ih je bezopasnim, a završilo se tragično.

Interesantna izjava...

...

- - - - - - - - - -

Ja lično mislim da nema tu lica koje komanduje Marjanovićima

Svi njihovi potezi su vidno navodjeni...
I ulazak u rijaliti i angazovanje 5 advokata i cutanje pred sudom itd...

...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back