Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slucajno sam naisla na ovaj snimak..
....nadajmo se da je sad na boljem mestu, a pravda uvek nadje svoj put..

Blago nama kada nam razni prevaranti resavaju zlocin,razni "vidovnjaci",gatare ,tarot majstori,astrolozi ,sektolozi ,keramicari ,parketari ,automehanicari,,,a policija cuti ni da se oglasi ,jer ministra "veomaZabavlja ovaj rijaliti"i pisanje medija,,,sramota?!

- - - - - - - - - -

Nije pronadjena ni u kakvoj rupi vec u kanalu punom vode... Normalan covek bi samo na ovu Sipkinu konstataciju ukapirao o kakvom se "strucnjaku" radi i o kakvoj analizi...
Zoran je prilikom izjava zele da bude sto uverljiviji i da razmislja sto pribliznije coveku koji je zaista izgubio zenu na stazi na nasipu... "Pretrazio" je stazu i kao pomislio da mozda postoji neki bunar, saht, rupa, jarak u koji je mozda upala, a koji je ne obelezen, cim je nema nigde... Eto zato je rekao mozda je upala negde.. Totalna besmitlica da bi se povezivalo sa kanalom punim vode i totalno nebitna stvar...

Evo konacno nesto da se slozim sa tobom ,tako i ja razmisljam,.

- - - - - - - - - -

Pazi ti te BOLESTI...
Dakle svekrva je uslovno osudjena zarad istog ovog sto ovaj "Alen" radi...
A on to radi javno u LIVE prenosima na Peconi-Marić TV HEPI... u "Parovima "...u kojima je poslednji nastup imala zrtva tj Jelena...
Hoce li policija i tuzilastvo sad osuditi i ovog Alena posto se bavi istim cime se bavila i bavi i svekrva?Grom sa Neba

Dvostruki standard?!

Ne zaboravimo Vesnu R. i njeno gledanje u tarot isto u Parovima,,

Potpuno je jasno i zasto CFI nailazi na poteskoce u svom radu jer jednoj neuredjenoj,korumpiranoj zemlji ne trebaju "kontrolni organi"!

Sta ce im kontrolni organi ,lepse je da radi ko sta hoce i Ime Naroda?!

E pa gosodo u moje ime necete raditi nista!!!

- - - - - - - - - -

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...-sd-uskoro-cu-otkriti-sve-sto-znam-2017-10-28

S obzirom na naše okruženje i mentalitet našeg naroda, da li je bilo teško dokazati da Vi zaista radite svoj posao i da Vam materijalna strana posla nije jedini motiv?
Naš dosadašnji rad je u najmanju ruku bio materijalna strana. Odgovorno tvrdim da su stručnjaci koji rade u Centru za forenzička istraživanja možda i najbolji u Srbiji.To su ljudi koji nisu opterećeni nikakvim naredbama, nikakvim usmeravanjem istrage, i zato oni sa voljom sarađuju sa nama. Još uvek je teško. Samo ja znam koliki pritisak trpimo, konkretno u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović, jer smo mi prvi koji smo izneli tezu da Jelena nije ubijena na nasipu, odnosno da udarci koji su je lišili života nisu zadati na tom mestu, a već imamo nezvanična provejavanja, da će zvanična istraga utvrditi da se čin ubistva desio na nasipu. Sa jedne strane imate CFI koji je tu tvrdnju izneo, a sa druge strane imate tužilaštvo i policiju koji se nisu oglasili, ali između redova kroz novine provejava i varijanta da je ona ubijena tamo. Sada treba dokazati da li je CFI u pravu ili ne. Nažalost, mi smo ostali na terenu medija, gde nikako nije pravo mesto da se to rešava. Međutim, mediji svakako moraju biti upoznati sa svim onim što rade i državni organi i privatna firma CFI, jer svi mi svojim radom služimo narodu, jer svaka presuda se započinje u ime naroda

Ovo u Ime naroda je od mene pozajmio

Kako kažu dokazi su bili poslati u inostranstvo u najbolje službe na analize

Jeste Stara Garda

Ko to kaze?
Policija to nije rekla,tuzilastvo nije reklo ,advokati nisu...

- - - - - - - - - -

Sipka nije prvi koji je izneo teoriju da nije na nasipu ubijena ,vec je na forumu to uradjeno,,od organa jeste ,ali ovako nije prvi barem u virtuelnoj javnosti

Novak Grbavica (1 day ago)
Upamtiti te Zoran marijanovic, pripada grupi, 69 još od djetinjstva, To se vidi , samo malumnik, neće da vidi, Država ga štiti, ljudi, njega, i cijelu , porodicu. Ubistvo jedne , djevojke se ne može rjesit, sta ima. Još srpska murija, tako jaka. Pozdrav.

Zanimljiv komentar sa Youtube

- - - - - - - - - -

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=9447.0

Još nije poznato šta je "Grupa 69" učinila u okršaju sa NATO, i koliko palih letelica generali Smiljanić i Ojdanić mogu da pripišu njoj. Gospođa Milja Vujanović-Regulus je opasno nagrdila sve one koji ne veruju u naklonost zvezda Srbima. O nenormalnim i mračnim stranama rata, novu knjigu je napisao pukovnik dr Svetozar Radišić, redovni saradnik časopisa "Treće oko

- - - - - - - - - -

U trećem delu spisa navodi se podatak da je sin kneza Lazara, despot
Stefan Lazarević, bio prvonoseći pripadnik čuvenog viteškog Reda zmaja.
Red je 12. decembra 1408. godine ustanovio ugarski kralj i potonji
rimski car Žigmund Luksemburški. Od dvadeset i četiri člana prvog reda
nosilaca najvišeg odlikovanja, ordena zmaja, despot Stefan je bio na
prvom mestu. On je obrazovao srpsku vitešku školu u koju su,
zahvaljujući despotovoj slavi, u Beograd pohrlili mladi plemići iz cele
Evrope. Želeli su da ih Lazarev sin rukopoloži u vitezove, jer je to
značilo slavu, ali i veliku obavezu da se moraju uvek ponašati prema
pravilima junaštva i časti, zapisanim u srpskom viteškom zakoniku, kodeksu.
U vreme despota Stefana, Beograd je bio prestonica viteštva i tajnih
znanja. U svom dvorcu, današnjoj Despotovoj kuli na Kalemegdanu, on je
okupljao najpoznatije zvezdočitače, alhemičare i mistike tog doba, pre
svih molitvene tihovatelje, isihaste. Zlatni vitez Reda zmaja, pesnik,
prorok i posvećenik tajne nauke i skrivenih znanja, despot Stefan je
otvorio kapije budućnosti sve do naših dana. Kroz vekove su ga prenosili
pomenuti Zmaj Ognjeni Vuk, Zmaj od Noćaja, Zmaj od Jastrepca... A ima li
dubokog smisla i to što je Nikola Tesla bio zaljubljenik u poeziju Zmaja
Jove Jovanovića?»
Na kraju ovog članka, koji sam dobio od pukovnika Ljube, rukom je bilo
dopisano:
«Šta je danas sa zmajevitim ljudima za koje se smatra da su gospodari
vetrova i drugih stihija? Mogu li ljudi-zmajevi, srodno onome što je
tvrdio Nikola Tesla, mislima uticati na prirodu, istražujući oluje i
zemljotrese?»

Vitezovi?

Imamo sinhronicitet Zmaja u Parovima

- Čoveče, o čemu ti pričaš? Ne dolazi u obzir! - oštro sam odbio.
- Ma, ne plaši se! To je samo dvoboj mislima, dvoboj u astralu. Uostalom, nije naređeno da učestvuješ. Ako hoćeš doborovoljno, pomozi, ako nećeš, ne moraš. Ali znaj - prodorno me je pogledao - ta proba sa Vulkom je važna. Ona će pokazati da li se naši zmajevi mogu nositi sa njihovim vešcima.
Sve mi je to bilo daleko i strano, a on je i dalje razvijao svoju priču:
- Osposobićemo naše zmajeve da pobeđuju kabaliste, vudu magijaše, parapsihologe... Koristićemo i Teslinu tajnu.
- Je li to sve? – umorno sam prozborio, znajući u kakvu me mrežu uvlači.
UZOR JE DESPOT STEFAN
- Nije sve. Od najboljih pripadnika ljudi-zmajeva, obnovićemo viteški Red zmajeva. Sa njima ćemo poraziti sataniste, prvo u duhovnim dimenzijama, a onda i na Zemlji. Uzor nam je despot Stefan Lazarević. Njegove zmajevite sposobnosti, vrline i blagodeti, razvijaćemo i kod sadašnjih vitezova.
- Zanimljivo. Reci mi nešto više o tome.
- To će biti duhovno viteštvo - zaneseno je govorio. - Razvijaće se kroz tri stepena. Sa porastom iskustva zadaci će biti sve teži. Počeće borbom protiv veštičarstva i magije, proširiti se na polja parapsihologije, a završiti pobedom nad satanistima. Planiramo da organizovani početak bude 12. 12. 1992. a da se prvi od ta tri koraka završi do 12. 12. 2008. godine. Od tada ćemo biti sposobni da krenemo dalje.
- Zašto su važni ti datumi?
- Zato što je na taj dan, pre šest vekova, dakle 12. 12. 1408. godine, despot Stefan proglašen za najvećeg evropskog viteza.
Pre nego što smo završili razgovor, pukovnik me je podsetio:
- Očekuj Vulka i njegov ponoćni megdan sa vođom crnomagijaša u Nemačkoj, Crnim Lucom. Ako budeš tamo, tvrdim da ćeš videti stvari koje ne možeš ni da zamisliš. U košarci smo prvaci sveta, a u duhovnom viteštvu - još jači.

http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=182&editionId=30&articleId=158

Ovo gore moze biti veoma zanimljivo sukob nasih Vitezova protiv crnomagijasa,vestaca.....

- - - - - - - - - -

UZOR JE DESPOT STEFAN
- Nije sve. Od najboljih pripadnika ljudi-zmajeva, obnovićemo viteški Red zmajeva. Sa njima ćemo poraziti sataniste, prvo u duhovnim dimenzijama, a onda i na Zemlji. Uzor nam je despot Stefan Lazarević. Njegove zmajevite sposobnosti, vrline i blagodeti, razvijaćemo i kod sadašnjih vitezova.
- Zanimljivo. Reci mi nešto više o tome.

Dao sam odgovor za analizu

- - - - - - - - - -

Grupa vojnih stručnjaka, naučnika i posebno obdarenih osoba, tragali su za načinom da saznanja iz fizike svesti, praktičnih ogleda iz tehnologije uma i ostalih otkrića upotrebe za prestanak rata, odbranu od elektromagnetnog oružja i ostvarenje pravednih težnji srpskog naroda.
Ta grupa se nazivala Grupa 69 koji su koristili ova otkrića. Poklonici tajnih znanja ta otkrića nazivaju visokom astralnom magijom.
Najvrednija otkrića Grupe 69 bila su sila značenja, formula za ostvarenje želja i misaoni obrasci - mentalni čipovi uz pomoć kojih se predviđa i stvara budućnost.

https://www.korisnaknjiga.com/grupa-69-naslov-2985

- - - - - - - - - -

Bilo bi zanimljivo saznati da li Z. poznaje Spasoja Vlajica ,posto je on stalni saradnik Treceg Oka?

Zlatni vitez Reda zmaja, pesnik,
prorok i posvećenik tajne nauke i skrivenih znanja, despot Stefan je
otvorio kapije budućnosti sve do naših dana.

Zoran je pesnik ,kompozitor ,doziveo misticna iskustva ,znaci mistik,,,ocigledno da nije"samo obican" svakodnevni covek

- - - - - - - - - -

Sam sebe je kompromitovao

Ti nista ne razumes,,ja ne pricam o tome

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back