Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10. 10. 2017.- Autor:Pressonline
Policajci i građani koji su tragali za Jelenom napustili su nasip u četiri ujutru, a ponovo su se u Crvenku vratili oko šest.

Izgleda da je ovo sigurno cinjenica,2 sata vremena skoro,neko je definitivno javio ko je bio te noci na nasipu ,ne bi ubica radio tako nesto nasumicno.Sipka je to pre pomenuo ,a sada vise to nije naglasavao...

I neko ako je javio ,verovatno je ostao medju zadnjima i sacekao da se teren rascisti,,ne bi niko rizikovao tek tako...

Prica se kao da je jos ostalo ljudi ,,?!Nije mi jasno uopste sta su mogli da traze na nasipu kada se sve zavrsilo ,potraga ,otisla da se okrepi,u 4 sata ujutru?!

I da je neko cak ostao ,oni bi bili verovatno na ulazu gde je prva rampa ,a to je kilometar i po skoro ,sta covek moze da vidi na tolikoj udaljenosti?!

Izgleda da je ovo sigurno cinjenica,2 sata vremena skoro,neko je definitivno javio ko je bio te noci na nasipu ,ne bi ubica radio tako nesto nasumicno.Sipka je to pre pomenuo ,a sada vise to nije naglasavao...

Stvarno bi bilo zanimljivo ispitati to kretanje signala telefona ,poziva ,sms,znaci odlazak sa nasipa i kasnije povratak ,kada su ujutru nastavili...

- - - - - - - - - -

Ja sam ubedjen za cistace ,ali na suprotnoj strani...

Kizini pozivi ,sms ,net se mogao znatno lakse proveriti nego ostalima...to je cinjenica ,jer je on tada bio u fokusu ...evo i dan danas..

Ove cinjenice ,koje i sami znamo ,su dosta zapostavljene u javnosti ,kao i ona za onaj putic do kanala ,jer smo prenatrpani svakakvim nebitnim informacijama ,pa i laznim ,i tako dolazi do razvijanja razlicitih verzija dogadjaja ,koje nisu potkrepljene nikakvim cinjenicama vec nagadjanjima ,,sto je slucaj na profilu Cfi od strane drugih face frendova.

džabe mlatite praznu slamu, koji pojedinac je još dobio bitku sa korimpiranom državom. Sve sto rekoh tako će biti, završiće se smešno , uhapšeni će biti oslobodjen, porodica će se obogatiti na ovom slučaju tako da energetska gospodja neće morati da troši svoju ‘lekovitu’ energiju na vas tamo neke obične smrtnike. Sve je fake pa i ova novonastala ljubavnica. Na pitanje zašto vam nisu poturili pre nekog tamo ‘gojka,rojka’...pa nije im bilo u interesu da se to tad desi. Čitajte malo psihologiju o manipulaciji masa, mnogo toga biće vam jasnije. Pozdrav od mene, više nema svrhe da se javljam.

Takodje ako je zvao prijatelja ,vazno je sta je rekao prijatelju ,i kako i sta mu je prijatelj odgovorio konkretno da radi,,,on je u intervjuu rekao da mu je rekao da mora licno da dodje da prijavi...mozda mu rekao idi vidi pogledaj, pozovi jos nekog ,on bi isto mogao da posvedoci sta i kako je bilo.

- - - - - - - - - -

Qing ,nista nisi ni rekao u sustini ...Zbogom

- - - - - - - - - -

Vezano za manipulaciju masa ,nista novo nisi rekao ,pisano je na ovoj temi o tome ihahaha otkada...

Koliko je sa tobom lako manipulisati... Na kraju ce taj isti Sipka sa svojim saradnicima(koji na fb imaju ulogu koju imaju pomocnici sibicara dok obmanjuje prolaznike) uspeti da nagovori tebe i slicne da donirate novac za njegove softvere ne bi li resio slucaj koji tisti javnost... Ili ce biti neka slicna fora... Uglavnom ispascete ovce i iskoristice vas prevarant ovog vremena... Kao sto je svako vreme imalo svoje prevarante tako ima i ovo..

Ja nisam pominjala nikakve donacije... Ti imaš stav kao ovi Zoranovi advokati, na sve načine pokušavate da omalovažavate CFI i Šipku, fazon on je ekonomista, šta on zna. A zašto niko ne ode na sajt i pogleda njegove saradnike? I zašto niko ne sluša koje on saradnike na slučaju navodi imenom i prezimenom. Nikada nije rekao "JA SAM OTKRIO/ZAKLJUČIO", već kaže da je njegov tim došao do zaključka. I to ne samo preko materijala iz medija već je posredstvom Predraga Savića (advokata Krsmanovića) dobio neke informacije iz spisa slučaja.

džabe mlatite praznu slamu, koji pojedinac je još dobio bitku sa korimpiranom državom. Sve sto rekoh tako će biti, završiće se smešno , uhapšeni će biti oslobodjen, porodica će se obogatiti na ovom slučaju tako da energetska gospodja neće morati da troši svoju ‘lekovitu’ energiju na vas tamo neke obične smrtnike. Sve je fake pa i ova novonastala ljubavnica. Na pitanje zašto vam nisu poturili pre nekog tamo ‘gojka,rojka’...pa nije im bilo u interesu da se to tad desi. Čitajte malo psihologiju o manipulaciji masa, mnogo toga biće vam jasnije. Pozdrav od mene, više nema svrhe da se javljam.

Po mom ličnom mišljenju, tako nešto je vrlo moguće. Ali ne mislim na to da su "državni organi" ubili Jelenu, već da je to unutar porodice a da svekriva ima nekog ko joj čuva leđa. Ajde to što je nema na spisku svedoka, možda po zakonu i može to da izbegne jer je unutar porodice, ali ona kazna koju je dobila za "lečenje" je samo fora. Ej, dobila je zabranu da se bavi tim svojim poslom nekoliko mesec ili godinu dana. I šta posle? Može da nastavi po starom?

Možda se požurilo sa hapšenjem kada se pojavio CFI sa svojim izjavama, sa ciljem da se što pre sudi Zoranu i da se usled nedostatka dokaza on oslobodi i da mu više nikada ne mogu suditi za to delo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back