Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta teorija jednostavno ne drzi vodu...a sto se tice svekrve i zabrane rada ,,ja iskreno skoro nisam ni cuo da su nekoga strpali iza resetaka zbog nadrilekarstva i bogme ima ih dosta ,to je bilo nekada 90 tih ,,,3 meseca uslovno valjda ,,morali su da joj daju kao neku kaznu ,posto je ipak procurelo u javnost ,ali da ih neko mocan stiti ,gluposti..

- - - - - - - - - -

Pa ako ne dobiju nista ,meni ce biti uvek najsumnjiviji ovi sto su se nafatirali preko njihovih ledja!!

Nenad988 :
danas 15:59
Re: Nestala Jelena Krsmanovic pronadjena mrtva
Роки глупо је рећи да држава чува неког

Sta je glupo,sto mnogi koriste veze i vezice ,alo gde ti zivis?!

To necu uopste da komentarisem..

- - - - - - - - - -

Treba da dokazu da je fingirano ,i to nikome ne daje za pravo da nekoga satanizuje,,..to je normalnom coveku jasno

a.JPG

Vidite ovu sliku... Isto ime i prezime, ista osoba na profil slikama. Jedan profil ćirlica, drugi profil latinica. Kod pisanja se neko očigledno zeznuo pa pomešao ćirilicu i latinicu. :lol:

Ovakvh profila je previše u svim grupama i komentarima vezanih za slučaj.

Kakva suma bre ,nije trcala u dzunglu,,nego u f@cken borcu

jel bi ti pustio lepu zgodnu zenu da trci u taj budzak..ma da ti je prijateljica il bi islo s njom ili bi je odvratio od te mislije...al ne lazi nego kazi iskreno..

- - - - - - - - - -

Слажем се да није требала сама да трчи

al je trebala da trci sama..u tome je poenta..ona je cava nad cavama..i to se vidi

Svasta ,ja kada odem u prirodu ,ima ovde kod mene ogromno brdo ,ne zna se broja koliko sam puta isao ,nikada mi nista nije falilo ,blizu kuce reka ima nasip ,milion puta idem tuda ,i to SAM ,nikada nista ,i retko koji covek prodje tuda ,ponekada..

- - - - - - - - - -

To za mrsavljenje je bio komentar iz GRAND PRODUKCIJE,cak i zamerka zbog viska kilograma ,UVRNUTO!!

Svasta ,ja kada odem u prirodu ,ima ovde kod mene ogromno brdo ,ne zna se broja koliko sam puta isao ,nikada mi nista nije falilo ,blizu kuce reka ima nasip ,milion puta idem tuda ,i to SAM ,nikada nista ,i retko koji covek prodje tuda ,ponekada..

zenu i dete vala ne bi pustio da tek tako luta sumama..namerno rekoh i dete jer su deca kolko i zene uvek zrtve tih debila..

zenu i dete vala ne bi pustio da tek tako luta sumama..namerno rekoh i dete jer su deca kolko i zene uvek zrtve tih debila..

Znam ,ali ovo nije suma

- - - - - - - - - -

A dete je bilo sa njim ,,,plus ona nije beba ,bila je odrasla zena ,,,e sada da se nesto pre desilo na tom nasipu ,neka tragedija ,zlocin ,,,ne bih dozvolio da tamo trci ,,nikako ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back